denizbulut işe başlamana az kalmış inşallah biraz daha uzatabilirsin allah yardımcın olsun vallahi hertürlü uğraşıyorsun hem işe başlaman lazım hem Batunun sıkıntılarını çözmeye çalışıyorsun bi de maddiyat varsa eh yani. demiyim diyorum ama babası olcak adam yardımcı oluyordur umarım. manevi yok bari maddi yanında olsun. şu kedi işini bi araştır geçici bi süre birilerine vermeyi dene bi bak bakalım düzelme olcak mı? bakıcı işi sen şirketten istiyorsun heralde değil mi sık sık birilerini deniyorsun gördüğüm kadarıyla bari yüzün ordan gülsün. ben napcam bilmiyorum birini bulmam şart eğer şirketten istiyorsan bana özelden numarasını verir misin?
altınyunus sen nasılsın canım toparlanabildin mi biraz umarım daha iyicesindir. kahvaltı iyi gelmiştir bugün istanbulda da hava güzelceydi. umut anne sütü alıyor mu yoksa artık tamamen mama mı alıyor. gece uykuları nasıl sen çalışmıyordun galiba değil mi
zarpcım bilgiler için saolasın dikkatle okudum
cans vallahi ben galiba indigo çocuk olmasını istemem aman bilmiş bilmiş büyümüşde küçülmüş beğenmez sonra bizi ükela.
Gunaydin Arkadaslar
Deniz Bulut, yeni bakicin hayirli ve uzun vadeli olsun canim, ise baslamana az kalmis gercekten umarim bu seni uzmez. Sen de bayagi tecrube kazandin artik nasil davranacagini daha iyi biliyorsun bir de yeni bakicinin 3 aydir issiz olmasi da avantaj olabilir. Batucum, canim yaaa...Gercekten kedin de O'nu etkileyebilir, bir sure annenlere birakip denemek faydali olabilir. Bir de aklima Batu'nun kiyafetlerini nasil - neyle yikiyorsun, deterjan, toz sabun her neyse allerjiyi artiyor olabilir mi acaba? Ben de allerjigim ve simdiden benim bebegim de allerjik olacak diye korkuyorum, umarim o konuda babasina ceker. Cokkk gecmis olsun, cabuk toparlansin oglus.:13: Denizcim, Batu'nun ilacini yazdirma isini babasina devretsen nasil olur? Ilac isini o yaparsa sen en azindan onu dusunmeyeceksin, dedigin gibi ise de baslayinca izin alman daha da guclesecek. Bu arada sut izni alabilecek misin? Yada erken cikabilecek misin?
Denizverdi, sabah erken kalkmissin canim, Allah kabul etsin dualarini...
Sonucu hala bekliyoruz, bayagi uzun surdu, guya hizlandirmislardi...Detayli ultrasondan sonra TR'ye gelip gelmeyecegim netlesecek. Umarim her sey yolunda gider, icime siner de biraz daha burada hamileligime devam ederim.
Altinyunus, Umut nasil, iyice toparlandi mi? Masallah 4 aylik olmus.Demek nem makinesini az calistirinca ise daha cok yaradi, deneye yanila ogrenilecek cok sey cikiyor.:13:
Günaydın herkeslere :)
Denizverdi canım sabahın o saatinde sancılarına üzüldüm uyutamayacak kadar ne sancısı bu?
Kursta şenlik vardı hımmm bizimkindede varmışta birgün yarım gün gitmemiştim artık derslere katılımda aksamalarım var hocada anlayışla karşılıyor tansiyonumun yüksekliğindende hocaya bahsedince artık çok beklemiyor beni :)
Ellerimi kullanamamaya alıştım henüz dra gitmedim, hava çok güzel içimden dra gitmek gelmiyor :) market bahanesiyle çıktım yürüdüm biraz açıldım.
Senin dr işlerinde askıda sanırım?
ZarpDeniz sonucun çıkmamış henüz inşallah güzel haberler alıcaz.
Sendedemi alerji var canım inşallah süslünde olmaz. Nutellalar işe yarıyormu? Pırpırlar başladımı?
DenizBulut yeni bakıcından inşallah inşallah memnun kalırsın.
Mama için her hafta hastaneye gitmeden direk sağlık ocağına aile hekimine gidip yazdıramazmısın? Bu işleri onlar halledebilir sanırım?Ayrıca haftalık değilde aylık yazsalar?
Altınyunus ohh Maşallah yakışıklınla açık hava keyfide yapmışsınız,
Alabama zamane çocukları ingido teşhisi konmasada yinede bilmiş bilmiş oluyorlar :) değişen zaman çocukların gelişiminide değiştiriyor.
Limon inşallah iyisindir.
Herada senin süslün en çok neyi seviyor?
Merye sende inşallah iyisindir.
Cans nasılsın? ameliyat bellimi?
Patikler, hulya ve diğer arkadaşlar hepinize kır çiçekleri gönderiyorumtarlalarda açmışlar bile minik minik mor mor sarı sarı :) ne çabuk diyorum 3 gün önce 3 dereceydik bugün o kadar sıcakki dışarısı ...
canım mail adresimi yazdımdeniz, bu unnadoya üye olmaya çalıştım ama davet gerekiyor sanırım.mail adresinizi bırakın arasıra davet edebiliriz diye başlık açmışlar bıraktım ama beni kaile almadılar galiba.:26:
denizbulut işe başlamana az kalmış inşallah biraz daha uzatabilirsin allah yardımcın olsun vallahi hertürlü uğraşıyorsun hem işe başlaman lazım hem Batunun sıkıntılarını çözmeye çalışıyorsun bi de maddiyat varsa eh yani. demiyim diyorum ama babası olcak adam yardımcı oluyordur umarım. manevi yok bari maddi yanında olsun. şu kedi işini bi araştır geçici bi süre birilerine vermeyi dene bi bak bakalım düzelme olcak mı? bakıcı işi sen şirketten istiyorsun heralde değil mi sık sık birilerini deniyorsun gördüğüm kadarıyla bari yüzün ordan gülsün. ben napcam bilmiyorum birini bulmam şart eğer şirketten istiyorsan bana özelden numarasını verir misin?
altınyunus sen nasılsın canım toparlanabildin mi biraz umarım daha iyicesindir. kahvaltı iyi gelmiştir bugün istanbulda da hava güzelceydi. umut anne sütü alıyor mu yoksa artık tamamen mama mı alıyor. gece uykuları nasıl sen çalışmıyordun galiba değil mi
zarpcım bilgiler için saolasın dikkatle okudum
cans vallahi ben galiba indigo çocuk olmasını istemem aman bilmiş bilmiş büyümüşde küçülmüş beğenmez sonra bizi ükela.
bahar;kurs nasıldı?bisim dün çok şenlikliydi vallahi..koca koca kıslar sanki düğüne gelmiştik.dersimis müsikyarın yasılıms var.senin nasıl geçiyor. uğramamışın.sağlık durumun nsaıl..ellerin?
merye e merye;gel bir haberini ver kısın meryemin...inşallah ikinis de iyisinis
limon;ses ver... iyisinis inşallah..
denis;sen güçlü kadınsındır.. buraya kadar geldin.. bundan sonrasında da üstesinden geleceğinden şüphem yok..çok yorucu....tahmin ediyorum.ama inşallah ektiklerini biçeceksin sevgili oğlunla ileride..yüsünü güldürecek inşallah..
altınyunus;kahvalt ıkeyfi yapmışsınıs oğlunla...şükür bu günlere.. değil mi?
patikler;ev telaşı... kolay gelsin.. gönlünce daya döşe.. allah ağıs tadıyla yavrularınla oturmayı nasip etsin... sağlıkla...
hülya nisa selam...şu adet sancım bir geçse de biruyuyabilsem...bu arada kıslar.gece haberi.. ibrahim tatlıses saldırıya uğramış.3 üncü kes ameliyata alınmış.allah şifasını versin... nerde varsa.
hah.. şimmdi esan okunuyor..alah herkese sağlık versin.hakımısda herşeyin hayırlısını versin.
bibilileri öptüm... annelerine çaktırmadan.. umarım uyanmadılar.
hayırlı sabahlar
Gunaydin Arkadaslar
Deniz Bulut, yeni bakicin hayirli ve uzun vadeli olsun canim, ise baslamana az kalmis gercekten umarim bu seni uzmez. Sen de bayagi tecrube kazandin artik nasil davranacagini daha iyi biliyorsun bir de yeni bakicinin 3 aydir issiz olmasi da avantaj olabilir. Batucum, canim yaaa...Gercekten kedin de O'nu etkileyebilir, bir sure annenlere birakip denemek faydali olabilir. Bir de aklima Batu'nun kiyafetlerini nasil - neyle yikiyorsun, deterjan, toz sabun her neyse allerjiyi artiyor olabilir mi acaba? Ben de allerjigim ve simdiden benim bebegim de allerjik olacak diye korkuyorum, umarim o konuda babasina ceker. Cokkk gecmis olsun, cabuk toparlansin oglus.:13: Denizcim, Batu'nun ilacini yazdirma isini babasina devretsen nasil olur? Ilac isini o yaparsa sen en azindan onu dusunmeyeceksin, dedigin gibi ise de baslayinca izin alman daha da guclesecek. Bu arada sut izni alabilecek misin? Yada erken cikabilecek misin?
Denizverdi, sabah erken kalkmissin canim, Allah kabul etsin dualarini...
Sonucu hala bekliyoruz, bayagi uzun surdu, guya hizlandirmislardi...Detayli ultrasondan sonra TR'ye gelip gelmeyecegim netlesecek. Umarim her sey yolunda gider, icime siner de biraz daha burada hamileligime devam ederim.
Altinyunus, Umut nasil, iyice toparlandi mi? Masallah 4 aylik olmus.Demek nem makinesini az calistirinca ise daha cok yaradi, deneye yanila ogrenilecek cok sey cikiyor.:13:
günaydın herkese
zarpcım o hikayeyi biliyorum çok güzel bir hikaye ve işin özünü görebiliyorsun. biz insanlar beklentileri çok büyütüp sonrada mutsuz oluyoruz. aslında hayat çok basit. ve çocukların büyükşehirlerde ortalamalara girmeleri ve iyi eğitim almaları aslında daha zor. tabi ben de muşa gitmekten bahsetmiyorum ama senin de dediğin gibi ufak bir beldede yaşamayı istiyorum en azından denemek istiyorum. 40 yıldır istanbuldayım ve istanbul trafik araba kullanmak ordan oraya koşturmak para kazanmaya çalışmak ahmak insanlarla mücadele etmek beni acayip yordu. o beldeye gidersem kolay kolay aramam heralde. çok özlersem arada gelirim canım. ee mertde akıllı bi çocuk olursa eğitim heryerde eğitim iş cocukta bitiyo bence akıllı çocuk ne eylesin baba parasını aptal çocuk ne eylesin baba parasını işte baba parası ana parası bu çocuklara ne veriyo eğitimin biraz daha kalitelisini belki daha iyi bir yaşam şekli vs vs ama iş cocukta bitiyo bence tabi. istanbulda sinirli asabi aceleci oluyorsun. ve inan büyükşehiri dolu dolu yaşayanlar da yüzde seksen taşradan gelenlerdir. bak nişantaşına bak organizasyonlara bak müzelere bak her markayı bilenlere bak her halttan haberi olanlara kesin ya o küçük şehirden gelmiş burda okumuş sonra yerleşmiştir ya göçetmiştir aslen o büyükşehirli değildir. ben daha buzadaya gitmedim bursadan gelmiş yerleşmiş arkadaşlarım yaz gelir pat oraya benim eşim bebek doğumlu hala ailesinin evi bebektedir 60 larda alınmış evleri geçen yaz bi defa bebeğe yürüyüşe gitmedim ama millet akın akın bebeğe akıyo. nişantaşına bi mağaza gitmeye kalk kaldırımlarda nişantaşılı bulamazsın alayı kimbilir nerden gelmiştir bence büyükşehiri abartanlar kesinlikle büyükşehirli değil. yani sözüm meclisten dışarı yanlış anlama sakın ama bu gerçekten böyle malesef. gelsinler eyvallah ama gele gele acayip bir kalabalık oldu evimle işim arası 800 metre ama gidemez oldum trafikten. en iyisi ben gidiyim diyorumkeşkee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?