38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Günaydın kızlar
toana hoşgeldin hayatım haberler sende anlat bakalım Erverdi başınsaolsun demiş benim haberim yok canım atlamışım heralde başın saolsun allah rahmet eylesin nasılsın

denizbulut ne diyim kocanın bu kadar olduğunu bilmiyordum inan çok şaşırdım allah akıl fikir versin sanada sabır versin inşallah dadı işini halledip işine dönebilirsin tek başına bu yüklerin altından nasıl kalkcan allah yardımcın olsun.

zarpcım hakkımızda hayırlısı allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah birgün buralardan gitmek nasip olur. eşimle ben en kötü gidemessek adada yaşayalım bari diyoruz kısmet bakalım. 4 lü sonuçları noldu canım?

denizverdi canım sen nasılsın allah seninde gönlüne göre versin tabi gittiğimiz yerde kışında az çok insan olsa fena olmaz belki ama yazlık yerlerin en güzel zamanları bence kışın oluyordur. biz mesela adalara gezmeye rakımızı içip balık yemeye hep kış gideriz eşimle yazın kalabalık çekilmiyor.

herada canım dün doktora gitcektin nasıl geçti haberlerini bekliyoruzzz.

Kızlar günaydın hepinize...

Canım senin 4 lü testin ne durumda?

Sağ ol arkadaşım... Hem de ne koşturma...

DenizBulut'cum bakıcı işin inşallah senin yüzünü güldürür canım. Allah kalbine göre verecektir inan. Batu'nun mamaları da ok miş. Süperrr...

Toana kime ne oldu ben kaçırdım galiba arkadaşım.

Herada'cım doktora gittin mi?

patıkler canım kolay gelsin inşallah hersey ıçine siner ne zaman bıtıcek hayırlısıyla ay basına yetışecek mi

Kizlar, sagolun merak etmisiniz ama bizim 4'lunun sonucu halen cikmadi, baska bir sehire gonderilmisti sanirim ondan gecikti.Gecen hafta kasik agrim icin gittigimde cikinca sizi arayacagiz demislerdi kimse aramadi ben de aramiyorum cunku Pazartesi gunu detayli ultrasona girecegim. Sonuc ciktiysa o gun ogrenirim.

Ilk detayli ultrasonda nelere bakilmisti hatirliyor musunuz? Bebegin organlarimi olculuyor? Bir de kalp detayi icin ayri mi gidiliyor? Farkli zamanlarda iki kez mi detayli ultrasona girmek lazim?:26:

patıkler canım kolay gelsin inşallah hersey ıçine siner ne zaman bıtıcek hayırlısıyla ay basına yetışecek mi

Canım en az 1 ay daha sürer. Çünkü evde herşey sıfırdan yapılacak. Ama yukarıdan aşağıya inip neler yapılmış diye bakmak da çok pratik oluyor valla.
Bugün regl oldum. Aslında normalde yarın tedaviye başlayacaktım :) Ne de çabuk geçiyor zaman. Ama bu ev işinden dolayı mecburen ertelendi.
Sen nasılsın arkadaşım. Minik Mert nasıl? Çok ama çok tatlı olmuş Alabama'cığım.

ALABAMA DENIZVERDICIYIM SAGOLUN KIZLAR ,annem iyi olur diye gittim 24 un hastanelerde surunduk yogun bakimda rabbim kimseleri dusurmesin oralara ama malasef 24 gunun sonunda annemi kaybettik cok kotuyum kizlar gozumun onunden gitmiyo anneciyim ama icim biraz rahat cunki annemle konustuk opustuk ama doyamadim nediyim rabbim boyle uygun gordu

Toana çok üzüldüm başın sağolsun. Allah anneciğine rahmet eylesin, sizlere de sabır diliyorum. Hiç kolay değildir elbet Allah yardımcınız olsun.

Selam Arkadaşlar,

Üzüldüm Toana'nın kaybına. Denizverdi demiş sanırım, doğru söylemiş, Allah Toana'ya, doğacak evladına ya da evlatlarına, tüm sevdiklerine uzun ve keyifli ömürler versin inşallah.

Güzel muhabbet dönmüş, keyifle okudum. Indigo çocuklar demişsiniz, çocukla iletişim demişsiniz, Alabama, Zarpdeniz ve Cans sağolun arkadaşlar. Söz veriyorum, hiçbir yakıştırma yapmayacağım çocuğuma. Çocuk gibi çocuk olsun yeter bana. Hele o büyümüş de küçülmüş halleri olanlar yok mu, Allah'ım büyük konuşmayayım, inşallah benimki onlardan olmaz, çok zorlanırım vallahi.

Küçük yer, büyük yer konuşmuşsunuz. Alabama'cım, götür bakalım balık rakıyı adalarda Ben de büyük şehrin küçük yerinde yaşayan biri olarak yemin ediyorum büyük şehirde yaşayanları anlamıyorum. Trafik başımı ağrıtıyor, eskiden direksiyon başında saatler geçiren ben değilim sanki. Biz gayet merkezi bir yerden, küçük yerde yaşamak için emekliliği beklemeye ne gerek var diyerek taşındık şimdiki evimize. İlk başlarda o büyük kentli snopluğu fena halde üzerimizdeydi. Kasaba giriyordum, hoşgeldin ne içersin sorusuna gıcık oluyordum mesela. Ne içicem kardeşim, işim var gücüm var, ver etimi gidicem diyordum içimden, sonra da yok almayayım mersi diyordum. Bu adamların hayatı kum saatindeki gibi akıyor ama aradaki geçiş tıkalı bunlarda, maşallah dert yok, stres yok bu ne ya oluyordum. Şimdi o gıcık olduğum kasaba haber vermeden tatile çıkmıyoruz, köpeğe kemik ayırdım diye aradığında evde bulamazsa panik oluyor ne oldu bizim çocuklara diye Ben de içecek siparişi veriyorum kasapta beklerken artık Ayrıyetten Allah nasip ederse, çocuğumun benimki gibi bir çocukluk geçireceğini düşünüyorum, trafik yok, sokakta rahat rahat oynayabilir, tertemiz hava, mis gibi. İnşallah hayal ettiğim gibi olur. Gerçi tek zorlu tarafımız, bulunduğumuz yerde marketler çoğaldığı için rahatladık biraz ama İstanbul'dan farklı bir geçim endeksi var, hayat acayip pahalı birçok açıdan ancak yine de tavsiye ediyorum.

Deniz inşallah Türkmen'lerden iş çıkar. Gerçekten çok zor, umarım işler bundan sonra rayına oturur. Mama konusu da hallolmuşa benziyor, sevindim.

Zarpdeniz, güzel bir detaylı test olur inşallah. Detaylı uzun süren bir muayene canım. Gerçekten de tepeden tırnağa 2 boyutlu ultrason ile inceleme yapılıyor. Parmakları sayılıyor, bir sürü organa bakılıyor ölçülüyor. Kalp de bakılan organlardan biri, Allah korusun detaylı da bir sorun hissederlerse kalp için ayrıyetten bir ayrıntılı muayeneye giriliyor, inşallah sende de gerek olmayacak. Böbrekti, kalpti, damarlardan kan akışıydı, aortuydu v.s., göbek kordonundan geçen kan akışının normal olup olmadığına kadar herşeye bakılıyor. İçin rahat olsun, güzel geçecektir, kızın sağlıkla tutunuyor sana. İlahi güldürdün beni, demek eşin değildir değildir dedi ve sen de ok oldun öyle mi Büyük bir ihtimalle kızını hissetmişsindir, tam zamanı çünkü. Doyasıya keyfini çıkar arkadaşım. Allah herkese nasip etsin diyeyim. Ben şimdiden galiba en çok bunu özleyeceğim diye düşünüyorum.

Patikler, tadilatta kolaylıklar dileyeyim. Keyifle hallolsun inşallah. Sonunda bizim de tadilatımız başladı, oleeyyy filan oldum, bizimki de inşallah önümüzdeki hafta sonuna kadar bitmiş olacak. Güle güle otur yeni evinde diyeyim şimdiden, hayırlı olsuna geleceğiz inşallah ;-)

Baharnaz, merakla bekliyorum inşallah fizik tedavi ve atelle rahatlayacaksın. Sen nasılsın, oğluşun nasıl? Benim süslü neyi seviyor, vallahi bilmiyorum, daha çok kafasına göre takılıyor gibi geliyor bana

Alabama'cım, bu avatar resmi yakışıklının süper olmuş. İndigo mu bilemem ama çok bir manidar bakıyor, maşallah yakışıklıya. Nazar boncuğu takıyorsundur herhalde, 41 kere maşallah.

Ben kaçayım iş bekler, bu arada randevumuzu da yazayım. iyi geçti çok şükür, ters duruyor, kafası ve bacakları aynı yerde, benim niye döndü mü acaba dediğim belli oldu. Bu sefer güzel pozlarını yakaladık çok şükür. 1480 gr olmuş, haftasıyla uyumlu gidiyor anladığım kadarıyla. Kordon kanını sordum, Zarpdeniz yaz demiştin, Türkiye'de güzel bir kan bankası kurulmasına vesile oluyor tabii dedi, bizim hiç işimize yaramadı, çok nadir rastlanan hastalıklarda işe yarayabilir belki, kesin olan eskisi kadar popüler olmadığı dedi. Yani nazik doktorum yine hayır demeden hayır demiş oldu. Bir başka konuda da aynı tavrı gösterdi o da Ataşehir'e gelemeyeceği. Neyse, tekrar konuşacağız bakalım üç hafta sonra. Durumda değişiklik olmazsa alabilirsem dosyamı alıp kendimi özgür bırakacağım bakalım. Eşim eski jinekoloğuna gidelim, adam kadın doğumcu, artık onla devam edelim diyor, benim aklım Ataşehir'e kayıyor, bilmiyorum. Hayırlısıyla vakit var, yaşayıp göreceğiz.

Herkese selamlar.

Son düzenleme:

Toana, basiniz sagolsun canim. Anneciginin topragi bol olsun. Acikcasi sabah Denizverdinin notunu gordum ama tam anlayamamistim, hic de konduramadim. En azindan Annecigini yeniden gordun, vedalastin, yanindaydin...Eminim acisini hic bir sey kesmeyecek ama O'nu son kez gormus olman da kendini daha iyi hissettiriyordur. Umarim bundan sonraki tedavinde bebegine kavusursun canim.

Merhaba arkadaslar 9.gun kanamam oldu 3 gundur devam ediyor doktorumu aradim test gununu bekle diyor ama benim umudum kalmadi sonuc olumsus olacak biliyorum cok uzgunum:

Herada, detayli ultrason ve kordon kani bilgileri icin cok tesekkur ederim canim.
Insallah Gunes'iniz temiz havada, sakinlikte buyuyup kasap amcasindan yada dedesinden gidip kopeginize kemik alacak.Onlar da Gunes'i kendi cocuklari gibi sevecekler. Masallah Gunes buyumus! Haftasi ile uyumlu olduguna sevindim.Dogum icin karar vermeye de sanirim biraz daha vaktin var, gonlun nereyi daha cok elveriyorsa oraya git arkadasim. Bunu coktan hakettin ve bu cok ozel bir sey. :13:

Merhaba arkadaslar 9.gun kanamam oldu 3 gundur devam ediyor doktorumu aradim test gununu bekle diyor ama benim umudum kalmadi sonuc olumsus olacak biliyorum cok uzgunum:

Sabirkilic, bazi arkadaslarda da kanama olmustu, hatta bazilari tutunma kanamasi der, umarim oyledir. Daha fazla beklemek istemiyorsan yarin 10.gununde gidip kanda Bhcg baktirabilirsin. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Selam

Ben yine zıplayan tansiyonumla uğraşıyorum 2 gündür dün 5 tane ilaç kullandım sanırım bugün 6 olcak artık 13 8 leri görmek hayal 14/9 14/8 lerde gidiyorum.
Daha önce kullananan oldumu nasıl kullandılar ilaçları 2 saatte birmi yoksa 3 ana öğün sonrası 2 tanemi???

Toana başınsağolsun, Allah rahmet eylesin.

ZarpDeniz sonucun henüz çıkmamış, pazartesi detaylınla birlikte güzel haberler verirsin bize inşallah canım. Detaylıda bütün kemik sayımları ölçümleri , iç organlar, beyin lobları ( içindeki boş alan ölçümleri) kalp ve damarları, kan akımları herşeyine bakılmıştı, biraz uzun süren muayene sanırım benimki yarım saati geçmişti.
Tansiyonla uğraşmaktan yine tahlil yaptırmaktan elime vakit kalmadı.

Herada Maşallah süslüne herşeyin yolunda gitmesi güzel, karışık seviyor dememkki :) inşallah kızın güzel bir çocukluk geçirir, sağlıklı, sade, mutlu, huzurlu, sevginin olduğunu....Sen şuan yaşamından farklı bir tad alıyorsun cümlenden onu anladım. Stres kendisini çoktan unutturmuş gi,bi...

Deniz Bulut ya şu bakıcı olayına gerçekten çok üzülüyorum gelip ben bakıcam yakışıklına

Sabırkılıç hemen ümitsizliğe kapılma inşallah düşündüğün gibi değildir.

Baharnaz, gecmis olsun canim. Su bir kac haftayi da bir atlatsan bir cok sey normale donecek sanirim. Diyetinde degisiklik mi yaptin acaba niye cikti simdi? Sorunun cevabini bilmiyorum canim keske bir yardimim dokunabilse... Benim tansiyonum yukseldiginde 13'un altinda ama normalde 10/6 oldugundan azicik ciktiginda feci basagrilari cekiyorum, Allah sana sabir ve kolaylik versin canim. Bana doktorum tansiyonum ciktiginda enseme buz koymami onermisti, ve soguk-ilik dusun iyi gelcegini soylemisti, cogu kez yapiyorum faydasi oluyor canim, bir dene istersen. Gecmis olsun.

iyiyim canım... selam
sarosa giden var mı? çokkkk sakindir..mert bey nasıllar?

sarp hocam;
sonuçlarınıs daha çıkmamış..allah allah ya..
hocam bir şey soracağım.. birleşik arap emirliklerine asker çıkarıımı olmuş.sis emniyetli bir yerdemisinis?

herada;
kasap olayı misahi olmuşevet evett. pahalı adalar... geserken görmüştüm fiyatları ,eski bir saman.
maşallah güneş 1500e yaklaşmış... küçük hanım bu sefer gösterdiler mi kendilerini..güsel poslar yakalamışsınıs..

sabirkılıç;
bence de bekle... dr lar adet görseler bile 12nci günkü beta hcg yi istiyorlar...kanda kesin sonuç belli oluyor.

bahar;
canım yine sıplamış tansiyon??hayırlısı ile bir dünyaya gelse oğlun... isim daha netleşmedimi?bak erkenden geliverir... büyüklerinis ellerini çabuık tutusun.hasırlasınlar isimlerini..

girene girmeyene selam.

toana başınsağolsun arkadaşım.şaşırdım bende görünce.önce düşük yaptın sandım.unutmuşum tabii minik canavar hafıza bırakmıyor.

Günaydın sabah kuşu Denizvwerdi... henüz isim belli değil canım.

Maiumut nerelerdesin?

ZarpDeniz saol canım söylediklerini uyguluyorum, tuzluda ağır yemeklerde yemiyorum ama yinede yükseliyor kilomu sabitlediğim halde :) bakalım ilaçlar çoğaldı faydasını görürüz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…