38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

monişin kuuurrrbaaaannn ,,,,,ossun sanacokacimcoook,,,,,,,caannn olmadı,,,,,3 sayısını her zaman uğurlu bulmuşumdur zaten kısmet 3 e :CüvCüv:,,,,
valla 3 den çok umutluyum,,,,,,,,aşkım sen neler yapıyorsun?nasıl gidiyor?memnunmusun? ee tabi kızım öyle kolay gelmiyor bizim veletler,,,,valla çocuk istiyorsan ne 1 i ne 2 si ahanda ben 3 ay sonra tekrar gircem,,,,,,,şimdi hızlı bir şekilde kilo vermem gerekiyor-tatlicadiarzu-

:çok üzgünüm:kızlaaaaarrrrr '..........
NEGATİF,,,,,,,,,,ümitlerim 3 cüye kaldı,,,,,,,,,,,birsürü aksilikler zincirinde oldu zaten,,,,,,sonuç gayet normal,,,,,,,3 ay sonra tekrar :sm_cool:

Monişim canım benim ya. of, valla ben üzüldüm ama senin bu güzel pozitif enerjini görünce kendime geldim tatlım. Herşey olacağına varır. Sen zaten cesur bir kızsın. Dediğin gibi, sonuçta bir sürü aksilik yaşamışsın belki ondan dolayı negatif çıktı. Ama 3.de kesin olacaktır. Buna inanıyorum. çok öpüyorum seni canım :teselli:.

Canim monicim saglik olsun. uzuldum senin de nasil uzuldugunu bunlari yasayan biri olarak cok iyi tahmin edebiliyorum. ama biliyorsun ki dondurulmuslarin orda kuzu gibi yatmis seni bekliyorlar. ben de 3. nun uguruna inananlardanim. biliyorsun ben de 3. deneyecegim. yalniz bir seyi anlamadim ben. neden 3 ay beklemek zorundasin. dondurulmuslari koyacaklar hem hamilelik de olusmadi. neden bekletiyorlar 3 ay.

Canım Monişim,
Senin bu güzel enerjine bayılıyorum. Bende 3 sayısını severim. Daha doğrusu tek sayıları. Herşey güzel olacak inşallah.

Valla bana gelince, ben şimdiden tırstım. Hergün hastanedeyim. Tabi böyle dediğme bakma. Sonuç negatif olursa belik ben de yeniden deneyebilirm. Şimdi tırssam da. Büyük konuştuğuma bakma sen. Ama baya zor işlermiş bunlar. Bu arada senin kilon kaç ki kilo vereceksin.canım.

hayır canım tranferde sorun yoktu,,ben ankaraya dinlenmeden geri döndüm ve rahatsız bir yolculuk yaptım,,,,ankaraya geldikten sonra zaten bütün ümidimi kesmiştim ben,,,,,,3 de öyle olmaz tabi,,,,,,HAYATTA YENİLEN KAZIKLARIN TOPLAMINA TECRÜBE DERLER,,,,ben kazık yemedim ama tecrübe edindim aşkım ,,,allah binlerce razı olsun DİLAREM telefonda çok destek oldu,o benden daha çok üzüldü,,,ama pozitifliğim sayesinde çabuk toparladım,,,,şimdi bütün odak 3 te,,,,,,,,,aşkım sana çok sevindim çoookkkkk,,,,,allah tamamına erdirsin kucağına al inş,,,,,,,doktorun şaşırır tabi,,,,doktorların söylediğinin 3 de 1 ine inancaksınkaydirigubbakcemile5

yalniz denizcim neden isin o kadar uzun suruyor anlamadim. sadece usg ve kan degilmi baktiklari. acaba devlet hastanesi diye mi bu kadar uzun suruyor.

Roniyamcığım,

Ne demek. Tabi ki senin derslerin önemli şu anda. Yazmadığın zaman tabi ki tahmin ediyoruz sıkma canını.

Evet sadece kan ve ultrason ama, hergün 2'ye kadar en az konseyi bekliyorum. Konseyde ne yapmam gerektiğini söylüyorlar. Bir de bu hafta başka yapmam gereken işler çıktı hastanede. Dahiliye, anestezi filan oralarda da muayene oldum. İşte böyle. Sonra da sağlık ocağına gideyim filan derken akşamı ediyorum. :1no2:

kilomu özelden söylerimnaniknanik,,,,,,dilaremle aynı sayılırık,,,,,,inan bak 3 ü severim hep sempatik bir sayı gelmiştir bana,,,,,,,e herhalde kızım ısmarlama bebiş bunlar ,,,,,çokta tatlı olcekler biliyormusun,,,,,,,,,,evet insan tedavi sürecinde sinirleri bozuluyor ama meyveler güzel:roflol:

Monişim ya, bu sefer Ankara'da yaptır ya. Hakikaten seni yolculuk yormuş olabilir. Kim olsa negatif sonuç alırdı. İstisnalar dışında. Sonuçta kendin evin gibi olmaz. O yüzden üzüzlme. Demek ki hayırlısı buymuş. Sen de Etlik Zübeyde'yi bir araştır canım. Hani bilmiyorum bu konuda çok tecrübem yok ama ben memnunum yani. Ufak tefek sorunlar oluyor ama her yerde oluyor. Bu arada hani sen Prof. Dr. Serdar Dilbaz'ı sormuştun ya. O meğer buradaymış. Dün tanıştık. Tüp bebek servisinin klinik şefi. Herkes çok memnun. Benim doktorum da Gülay Hanım. Valla memnunum. Bir arkadaşım var hastanede tanıştık . O da daha önce denemiş. Herkes "Boşver özelde kazıklanma, Etlik çok iyi diye burayı yönlendirmiş. Ve o da çok memnun."

canım sağol ,,,ne yapalım olsun ,,,,bir daha gireriz ,,,,,,,önemli olan istek ve inancını kaybetme,,,,,doktorum bile çok üzüldü bugün duyunca,,,,,sesiniz güzel geliyordu cıvıl cıvıl müjde ereceksiniz zannettim dedi,,,,,,,,merkezdekiler çok üzüldüler,,,,ne yapalım ölecekmiyiz YOOOLLAAAA DEVAAAAMMMKUCAĞA ALINCAYA KADAR

Kız Diloş,

Evet yaş olarak uygun değilim o yüzden paralı benimki.
Allah gene güldürdün beni. Evet anesteziye uygunum kolay kaçırırsın. Üstelik bir de ufak tefeğim. :roflol:

canım en az 3 gün kıpırdamayacaksın,,,,,,evet canım klinik şefi dedim ya,,,,ayyy acı biber yedim hapşurmaktan yazamıyorum:roflol:,,,,,,,,allah yolunu açık etsin ,,,dilerim dilarem gibi şanslı olursun ilkinde tutar canım

DENİZZZZZZZ lezzetli ay pardon cokacimcoookgüzel arkadaşııımmm,,,,nerdesinnn???öf bee,,,,yuvana dön kızım söz dövmiycem senikötükedihüso

Sen ve Diloş beni öldüreceksiniz bir gün. Geçmişi okudum gene çatladım size gülmekten. Ne alemsiniz kız. Valla kaynatıyorsunuz. Zaten dilaerm çatal bıçakla bekliyormuş beni. :roflol:

Bu arada Monetacığım ya, senin dondurulmuşların İstanbul'da. Ankara'da olursa nasıl olacak o iş. yerimseniben

Serpilciğim hiç seninle denk gelemiyorum canım. Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için. Biliyorum ki, sen de Roniyam gibi yabancı bir ülkede olmanın zorluğunu da beraberinde yaşıyorsun. Herşeyin hayırlısı olsun. Biz hepimiz kardeş gibi olduk. İnşallah bebişlerimizde kardeş olacak.

Aslında iğneden hiç korkmam normalde. Ama benim sıkıntım kan alınırken ve iğne yapılırken kesinlikle o noktaya bakamam. Ama bunu yaparken mecburen bakılıyor. Benim iğnenin biri kutunun içine akmış. Bir sürü para boşa gitti. Orada şişeyi koyacak yeri geç farkettim. Neyse böyle işte canım.:roflol:

Sen neler yapıyorsun. İnşallah herşey yolundadır.

canım yine istanbul canım,,,a.s,,,,,aaaa lütfen ptesi bende rejim+spor başlıyorum,,,,,,,,,bende seni çok cokacimcoookseviyorum,,,,,,,ufak tefekmişsinde:çok üzgünüm:dilaremle bana nasıl yeticen yaaa

ohhooooo o zaman dilarem için şamda kayısıdelikafaduldenkolaysıncokacimcoook

Valla öyle Monişim. Diloşuma yem olmayı tercih ederim. Aksi takdirde hastanedeki hatunların nazardan gideceğim valla. Ben kimseyi tanımıyordum tüp yaptıranların valla hepsi ismimi cismimi herşeyimi biliyor. Bir de hani yaşımı göstermiyorum diyorum ya. Öyle böyle değil. 23, 28 diyorlar. Hayır diyince 30'dan yukarı çıkamıyorlar. Ben de yalan söyleyemiyorum. 40 diyince ortalık toz duman oluyor valla. Kıçımı kaşımaktan yoruldum. Zaten kıç delik deşk oldu kevgire döndü. YSu içsem fıskiye gibi her yanımdan çıkacak. :1no2:

dilareeemmmm aşkım sabah konuştuk diye rahatsız etmek istemedim,,,y....abi valla vurcak beni kedi medi demeyecek,,,,,ama sen hatırlat:Saruboceq:kediye bişey yaptığın zaman 40 minare diksen günahını ödeyemiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…