Yaaa, Monişimle Defne ne yaptı kızlar ya. Öleceğim meraktan. Hep aklım onlarda. Kaç gündür giremiyorum ben internette. Sabah hastaneye gidiyorum akşama kadar neredeyse işim bitmiyor. Eve gelince de oydu buydu derken sızıp kalıyorum.
Yav ne zormuş kızlar ya bu tüp bebek işi. Büyük konuşmak istemiyorum ama ikincisini denemeye hiç cesaretim yok. Bu kadar zor olduğunu bilmiyordum.
:çok üzgünüm:kızlaaaaarrrrr '..........
NEGATİF,,,,,,,,,,ümitlerim 3 cüye kaldı,,,,,,,,,,,birsürü aksilikler zincirinde oldu zaten,,,,,,sonuç gayet normal,,,,,,,3 ay sonra tekrar :sm_cool:
monişin kuuurrrbaaaannn ,,,,,ossun sanacokacimcoook,,,,,,,caannn olmadı,,,,,3 sayısını her zaman uğurlu bulmuşumdur zaten kısmet 3 e :CüvCüv:,,,,
valla 3 den çok umutluyum,,,,,,,,aşkım sen neler yapıyorsun?nasıl gidiyor?memnunmusun? ee tabi kızım öyle kolay gelmiyor bizim veletler,,,,valla çocuk istiyorsan ne 1 i ne 2 si ahanda ben 3 ay sonra tekrar gircem,,,,,,,şimdi hızlı bir şekilde kilo vermem gerekiyor-tatlicadiarzu-
ah denizcim enden okadar uzun suruyor isin?sen simdi yumurta takibinde degilmisin?bende cok takib edemiyorum ama?
Ah Monetacim kiyamam sanasenağlama canim cok uzuldum ...bu duygulari yasayan kadinlar olarak ne dusunursen dusun aci verdigini hepimiz biliyoruz..ama canim biliyorsun mucizenin ne zmaan nasil nerden gelecegi belli degil...senin mucizenin daha zamani gelmemis..ama ben inaniyorumki 2009 da bu formada hamile olmayan kimse kalmayacak:)sen bu guzel dusuncelerinle en kisa zamanda bebecigini alacaksin kucagina:)hem donmuslarin var monetacim bu sefer cokkolay gececek...canim aksilik derken transferdemi aksilikler oldu?bende ayni seyi hissetmistim cunku
yalniz denizcim neden isin o kadar uzun suruyor anlamadim. sadece usg ve kan degilmi baktiklari. acaba devlet hastanesi diye mi bu kadar uzun suruyor.
Canım Monişim,
Senin bu güzel enerjine bayılıyorum. Bende 3 sayısını severim. Daha doğrusu tek sayıları. Herşey güzel olacak inşallah.
Valla bana gelince, ben şimdiden tırstım. Hergün hastanedeyim. Tabi böyle dediğme bakma. Sonuç negatif olursa belik ben de yeniden deneyebilirm. Şimdi tırssam da. Büyük konuştuğuma bakma sen. Ama baya zor işlermiş bunlar. Bu arada senin kilon kaç ki kilo vereceksin.canım.
hayır canım tranferde sorun yoktu,,ben ankaraya dinlenmeden geri döndüm ve rahatsız bir yolculuk yaptım,,,,ankaraya geldikten sonra zaten bütün ümidimi kesmiştim ben,,,,,,3 de öyle olmaz tabi,,,,,,HAYATTA YENİLEN KAZIKLARIN TOPLAMINA TECRÜBE DERLER,,,,ben kazık yemedim ama tecrübe edindim aşkım ,,,allah binlerce razı olsun DİLAREM telefonda çok destek oldu,o benden daha çok üzüldü,,,ama pozitifliğim sayesinde çabuk toparladım,,,,şimdi bütün odak 3 te,,,,,,,,,aşkım sana çok sevindim çoookkkkk,,,,,allah tamamına erdirsin kucağına al inş,,,,,,,doktorun şaşırır tabi,,,,doktorların söylediğinin 3 de 1 ine inancaksınkaydirigubbakcemile5
Canim monicim saglik olsun. uzuldum senin de nasil uzuldugunu bunlari yasayan biri olarak cok iyi tahmin edebiliyorum. ama biliyorsun ki dondurulmuslarin orda kuzu gibi yatmis seni bekliyorlar. ben de 3. nun uguruna inananlardanim. biliyorsun ben de 3. deneyecegim. yalniz bir seyi anlamadim ben. neden 3 ay beklemek zorundasin. dondurulmuslari koyacaklar hem hamilelik de olusmadi. neden bekletiyorlar 3 ay.
Bi kerem hava olsa bile ilaç da vardır heralde içinde,yoksa bile bi günden bişeycik olmazzz.E ne güzel bize sormadan bastılar narkozu:roflol: Sen devlet hastanesinde raporla mı yaptırıyordun,ama galiba yas olarak rapora uygun değiliz de mi:uhm: Sen simdi kafanı bu aksiliklere takma,her bi şey çoook güüüüzeel olacak,aaarı vız vız vızkaydirigubbakcemile3 Sonuç abla,anesteziye uygun musun sengözlerimebaksanab E güzel seni kaçırrrrmadan önce vericiz narkozu desene:jeyyar:
Monişim ya, bu sefer Ankara'da yaptır ya. Hakikaten seni yolculuk yormuş olabilir. Kim olsa negatif sonuç alırdı. İstisnalar dışında. Sonuçta kendin evin gibi olmaz. O yüzden üzüzlme. Demek ki hayırlısı buymuş. Sen de Etlik Zübeyde'yi bir araştır canım. Hani bilmiyorum bu konuda çok tecrübem yok ama ben memnunum yani. Ufak tefek sorunlar oluyor ama her yerde oluyor. Bu arada hani sen Prof. Dr. Serdar Dilbaz'ı sormuştun ya. O meğer buradaymış. Dün tanıştık. Tüp bebek servisinin klinik şefi. Herkes çok memnun. Benim doktorum da Gülay Hanım. Valla memnunum. Bir arkadaşım var hastanede tanıştık . O da daha önce denemiş. Herkes "Boşver özelde kazıklanma, Etlik çok iyi diye burayı yönlendirmiş. Ve o da çok memnun."
Kız Diloş,
Evet yaş olarak uygun değilim o yüzden paralı benimki.
Allah gene güldürdün beni. Evet anesteziye uygunum kolay kaçırırsın. Üstelik bir de ufak tefeğim. :roflol:
DENİZZZZZZZ lezzetli ay pardon cokacimcoookgüzel arkadaşııımmm,,,,nerdesinnn???öf bee,,,,yuvana dön kızım söz dövmiycem senikötükedihüso
Denizcim,hayirli olsun calismalara baslamissin:)
insallah hersey yolunda gider.bende igneleri yaparken bir cerrah titizligi ile yapiyordum.azicik hava varsa debeleniyordum cikarmak icin.delikafadulden
Ve hemen hemen her igne sonrasi icime fenalik geliyordu oyle korkuyordum...
Sen ve Diloş beni öldüreceksiniz bir gün. Geçmişi okudum gene çatladım size gülmekten. Ne alemsiniz kız. Valla kaynatıyorsunuz. Zaten dilaerm çatal bıçakla bekliyormuş beni. :roflol:
Bu arada Monetacığım ya, senin dondurulmuşların İstanbul'da. Ankara'da olursa nasıl olacak o iş. yerimseniben
ohhooooo o zaman dilarem için şamda kayısıdelikafaduldenkolaysıncokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?