38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

limon inşalah sağlıkla bebeğine kavuşur.

adada oturmak eminim çok zevklidir. alışınca yol da koymaz herhalde. bebeği bırakacak güvenilir bakıcı da varsa sorun yok demektir.

bense muradıma erdim. harbiye büroya geçişim kesinleşti. direkt orada başlıyorum. ev ile iş yürüyerek 20 dakika :81::118::116:nasıl rahatladım anlatamam. öğlen batu yu merak etsem gidip gelebilirim. 17.30 da çıkınca 18.00 de evdeyim. sabah 8 de çıkmam yeterli. batu dan önce yola bıktırıcı olmasına rağmen dayanıyordum ama şimdi zaman çok önemli benim için.

Deniz Bulut, Herada ve Zarp'cım hepinize teşekkürler,

DenizBulut'cum uyku sürelerin gitgide uzuyormuş, ne güzel. İnsan bebek yokken kafasında tasavvur bile edemiyor değil mi, her gün bir kaç saat uyumayı sadece. Ama başa gelince oluyor işte. Büyüdükçe dah da rahat edeceksin. Kolaylıklar arkadaşım..

Herada'cım şimdiden bakıcı olayını çözmüşsün. Hem de tanıdığın birileri. Allah şansınının devamını getirsin inşallah.

Limon'a çok sevindim. İnşallah her ikisi de sağlıklıdır.

Tatlım düşünüp hatırlamışsın (sadece burada değil hep hatırlıyor ve ilgileniyorsun) bu gelmemek değil, yazacak birşeyi olmamak. Evet gittiğim an kızgınlıktı ama sonraki süreç bu kararım için iyi bir tesadüf olmuş dedirtti. Bildiğin bir kısır döngü içerisindeyim ve paylaşacak birşeyim yok. O yüzden yazmıyorum.

Sonuçta işteyim ve sürekli kafamı kaldırmadan çalıştığım bir durumum yok. İnsan kafa dağıtmak istiyor. Zaten çok önceden de bildiğiniz üzere bizim bilgi işlem girdiğimiz yerleri kontrol ediyor. Arada sırada giriş yapmadan bakıp çıkıyorum. Ha farklı topiclere arada derede 3-5 birşey yazmıyor muyum yazıyorum tabi ama sadece gerçekten bunca uğraş sonucunda bir fikir verebileceğim sorulara.

Durum bundan ibaret şeker.

Son düzenleme:
limonun iyi haberini okudum senden herada... sağolasın.. allah ikisine de sağlık versin...çok sevindim...

merye.... e merye... sen de gir bir iyi haber de senden alalım..

Son düzenleme:
herkese merhaba

limona bende şaşırdım. kuzusu doğmak için acele etmiş demek.inşallah benim oğlum gibi savaşçı olur da limonunda güzel haberlerini buradan alırız.

Son düzenleme:
denis;maşallah batuya... ne güsel yakalamışsın o posunu öyle.gülerken.bibilim benim.

Günaydın

dün okuyup herkese yazdığım cevaplar pcnin yada kknın gazabına uğradı. kilitliyo pcyi neden bilmiyorum bu kk

Limona ve bebeğine sağlık diliyorum

Bebişimin isim yorumları ve dualarınız için saolun kızlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Patikler inşallah bahar sana bir bebiş getirir

Deniz Bulut losyon önerin için tşk ederim aldım kullandım ama sürekli yakıyor şimdilik kullanıcam bakalım. Yeni işin hayırlı olsun, hayata kolaylaştıracak evine yakın şubeye gelmişsin. Oğluşununda uykuları uzamış Allah nazarlardan korusun. Ayrıca ne kadar zayıf görünüyorsun aldığın kilolar fazlasıylamı gitti?

ZarpDeniz 2.isim bulabildinizmi? bu arada bakıyorumda iştah iyi galiba Denizverdinin mönülerine hoppluyorsun eskiden ben hoplardım :)

Denizverdi hastaneden ne sonuç çıktı canım sanırım paylaşmamışsın merak ettim. sormuştun şimdi hatırladım, canım doğumu özel hizmet hastanesinde yapıcam şu an kontollere gittiğim yerde.

Alabama Maşallah oğluşuna..Denizinki,yle arkadaş arkadaş büyüüyorlar biraz daha büyüsünler bir araya gelir oyuncaklarını paylaşarak oynarlar Maşallah

Herada bakıcı işini çoktan çözmüşsü n kafan rahat, hala arı gibi çalışıyorsun Maşallah ama temponu düşür canım artık süslünü düşün annesi.

Bluseu İnşallah bebeğini doğal yoldan kucaklarsın

Dün dr günümüdü, bebişim yani Enesim alışmışım bebişim kelimesine :) çok şükür iyi, ters duruşu devam ediyor, yüzünüde görmedik henüz neyse az kaldı, 2372 gr olmuş.
Kaşıntım gebelik alerjisi imiş o yüzden denizn söylediği losyonu verdi onu kulanıyorum, tansiyonum sürekli sınırda gidiyor 14/9 dün hep böyleydi biraz zor geçirdim dünü. Eğer herşey yolunda giderse Allahın izniyle Nisanın 24 ünden sonraki günlerden birinde doğum var. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım.

İnşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
İnşallah tedaviye başlıycak arkadaş bebişlerine kavuşurlar.
İnşallah kararsız olanlarda tedaviye başlar.
İnşallah sayfayı kapattım diyenler sürpriz bir şekilde bebeklerine kavuşurlar.
İnşallah engeli olupta başlamayanlar engelleri aşıp tedaviye başlarlar.
İnşallah hayatına farklı yön verenler güzel hayırlı durumlarla karşılaşır.
İnşallah herkesin ve sevdiklerinin sağlığı, huzuru devam eder.

Bu dualarım buraya uğrayan, uğramayan, misafir katılımcı, tüm arkadaşlara bugün kursa gitmeyi düşünüyorum eskisi gibi sık uğrayamıyorum biraz ellerim müsade etmiyor. Haftaya inşallah bu konuyuda halledicem.

sanada mutlu haftasonları balböcüüü

balböcüüüü ha! al sana... bekle geliyor...

ama benim adım bal böceği
bekleyemem ben bu geceyi
gelir de koynuna girerim aman
sonra da batırırım iğneyi

ne yapayım sen istedinöyle deyince aklıma geldi hemen

şaka bir yana.... canlı bir günaydın bahar... sütlü bahar

:))hadi gel gelemezsinki gelemezsinki

canım ya pek denk gelemiyorduk ne güzel oldu böyle canlı canlı gibi hakkaten.

hava güzel dediğin gibi salına salına yürüyeyim diyorum kursa

bal böcüğünü okuyunca hemen yasmıştım...
ettiğin bütün dualara...aaaaaaaaaaaammmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

yasıcam yasıcam memoş işini.(memorial)
ama güneş açtı... başka şeyler yasılmalı.... sevgiden umuttan yana... herkese kucak dolusu sevgiler...

git git... geç kalma....salına salına.şansımanları oynata oynata.bir sağa bir sola
hamileler öyle gidiyor değil mi
hadi hoşçakal... ben de çıkacağım birasdan.. sisi seviyorum..

bahaaaaarr... dur! kaçmadan .... bir gülümsemelik daha.
bugün çocuk tiyatrosuna gideceğim

herkese kia reklamındaki müsiği yolluyorum.ben çok seviyorum onu..bana bir şey veriyor.adını bulamıyorum.yaşama sevinci mi desem.umut mu desem....

bugün bütün negatiflikleri bir kenara bırakmalı.. bugün olsun bırakmalı...

hem.... niye hergün olmasın??
çiçeklerimi yolluyorum.kaçıyorum.hoşçakalın.sevgiyle kalın

bahar nazcim gunaydin ne guzel dualarda bulunmussun tatlim ya amiinn icten gelerek soyluyorum butun dualarina amiiinnnnnnnnnnnnnnnn

Arkadaslar Merhaba

Oncelikle Limon Kabuguna ve Cinar Bebege acil sifalar diliyorum. Umarim Cinar Bebek'de Umut gibi kahraman bir savasci olur. Yazilanlara gore 920gr.dogmus doktoru haftasina ragmen cok iyi oldugunu soylemis, umarim toparlanmasinda bunun cok onemi olur. Ikinize de duaciyim.

Denizverdi, Memorial'de neler olup bitti lutfen paylas canim, herseyi paylasmiyor muyuz? Dergiden bana da alir misin lutfen? Bir daha gidecek misin?

Alabama, Balarisi Tombik diye bir cizgi film vardi, belki hatirlarsin, Mert fotoda onun gibi olmus. Tamam anladim, Fenerli olacak baska yolu yok, simdiden Fener muzigi ve kani ile buyuyor.

Baharnaz, Masallah Enes Bebege Cok az kaldi, heyecan dorukta olmali...Eline losyonun ise yaradigina sevindim. Bugun sabah esime dedimki artik Turk ismine bir karar verelim, Su'yu dusunuyor ve bir de Kumsal'i ekledim listeye Istahim cok acik sorma, 8 kilo almis durumdayim! Umarim benden cok bebegim besleniyordur.

Deniz Bulut, Batu fotoda ne guzel kahkaha atmis oyle masallah! Evine yakin buroya gecmen super olmus, trafik derdin olmayacak. Evine ve Batu'ya cabuk kavusacaksin, bir de bakici da baki kalirsaniz harika olacak.:13:

Herada, ne kadar yogun calisiyorsun, sana buradan Masallah gonderiyorum. Umarim bakici dusunceniz sizi yaniltmaz, her sey planladigiiz gibi gecer. Demek siz de ikinci bir isim ariyorsunuz, bizim listedekiler canim: Su, Sila, Mina, Duru,Lal,Melis, Ela,Kumsal, ilk aklima gelenler, belki size de bir isik tutar canim.

Altinyunus, nasilsiniz canim?

Karamel ugramis, umarim onun da surpriz haberlerini aliriz yakinda...

Sevgiler herkese...

Son düzenleme:
Arkadaslar, dun biz bebegimize birkac kiyafet aldik! Super seyler var, hepsini neredeyse elime alip baktim! Planladigim bir lila takim vardi daha dogrusu ben takim yaptim, once onu aldim. Lila coraplarinin uzerinde sevimli bir tavsan kafasi var, bebek kiyafetlerinde muthis sevimli figurler var! Alabama, lila coraplar bir kutuda ve coraplarin icinde kalibi var,ayakkabi gibi duruyor, onu basucuma koydum, sen bana oyle yazmistin yaa.. Sonra bir ucuk pembe 5'li set ve bej 7'li set, arkasindan da iki penye battaniye aldik, cok keyifliydi. Sizlerin onerdigi gibi bodylerin hepsi onden yada yada citcitli, takimlardan birinin minik bir hirkasi var, eve gelince resmen hirkayi elime alip sevdim. Insallah saglikla, mutlulukla giydirmek nasip olur. Boylelikle yavas yavas bebek alisverisine biz de baslamis olduk. Darisi tum bebek sahibi olmak isteyen arkadaslara nasip olsun.:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…