Günaydın
dün okuyup herkese yazdığım cevaplar pcnin yada kknın gazabına uğradı.
kilitliyo pcyi neden bilmiyorum bu kk
Limona ve bebeğine sağlık diliyorum
Bebişimin isim yorumları ve dualarınız için saolun kızlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Patikler inşallah bahar sana bir bebiş getirir
Deniz Bulut losyon önerin için tşk ederim aldım kullandım ama sürekli yakıyor şimdilik kullanıcam bakalım. Yeni işin hayırlı olsun, hayata kolaylaştıracak evine yakın şubeye gelmişsin. Oğluşununda uykuları uzamış
Allah nazarlardan korusun. Ayrıca ne kadar zayıf görünüyorsun aldığın kilolar fazlasıylamı gitti?
ZarpDeniz 2.isim bulabildinizmi? bu arada bakıyorumda iştah iyi galiba Denizverdinin mönülerine hoppluyorsun eskiden ben hoplardım :)
Denizverdi hastaneden ne sonuç çıktı canım sanırım paylaşmamışsın merak ettim. sormuştun şimdi hatırladım, canım doğumu özel hizmet hastanesinde yapıcam şu an kontollere gittiğim yerde.
Alabama Maşallah oğluşuna..Denizinki,yle arkadaş arkadaş büyüüyorlar biraz daha büyüsünler bir araya gelir oyuncaklarını paylaşarak oynarlar Maşallah
Herada bakıcı işini çoktan çözmüşsü n kafan rahat, hala arı gibi çalışıyorsun Maşallah ama temponu düşür canım artık süslünü düşün annesi.
Bluseu İnşallah bebeğini doğal yoldan kucaklarsın
Dün dr günümüdü, bebişim yani Enesim alışmışım bebişim kelimesine :) çok şükür iyi, ters duruşu devam ediyor, yüzünüde görmedik henüz neyse az kaldı, 2372 gr
olmuş.
Kaşıntım gebelik alerjisi imiş o yüzden denizn söylediği losyonu verdi onu kulanıyorum, tansiyonum sürekli sınırda gidiyor 14/9 dün hep böyleydi biraz zor geçirdim dünü. Eğer herşey yolunda giderse Allahın izniyle Nisanın 24 ünden sonraki günlerden birinde doğum var. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım.
İnşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
İnşallah tedaviye başlıycak arkadaş bebişlerine kavuşurlar.
İnşallah kararsız olanlarda tedaviye başlar.
İnşallah sayfayı kapattım diyenler sürpriz bir şekilde bebeklerine kavuşurlar.
İnşallah engeli olupta başlamayanlar engelleri aşıp tedaviye başlarlar.
İnşallah hayatına farklı yön verenler güzel hayırlı durumlarla karşılaşır.
İnşallah herkesin ve sevdiklerinin sağlığı, huzuru devam eder.
Bu dualarım buraya uğrayan, uğramayan, misafir katılımcı, tüm arkadaşlara bugün kursa gitmeyi düşünüyorum eskisi gibi sık uğrayamıyorum biraz ellerim müsade etmiyor. Haftaya inşallah bu konuyuda halledicem.