38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Zarp denızcım tesekur tatlım sagol canım korkmuyorumda bıraz heycan var basıma ne gelıcek dıye Bıraz herseyı dert eden cıns bırıyımdırde canım amın dıleklerın ıcın cok sagoll ınsallhhh

Denizverdi canım bu mendiller parfümsüz ve nemlendiricisiz yeni doğan için sadece su ve pamukdan yapılıyor. nemlendiricili mendiller kaç aylıkken kullanılacak bilmiyorum. henüz onlara geçmedik şeker. Al sana kuzumun resimlerı

Eklentiler

• $mertoo 006.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 34
  • $mertcik 002.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $mertoo 007.webp
    24 KB · Görüntüleme: 32

oy maşallah alabamaeskilerin deyimiyle 41buçuk maşallah
çok akıllı çokkk bilmiş bakıyor yaaa...olacak olacak.bundan büyük şeyler olacak ..sağlıkla büyüsün yavrum.resmin birinde de(alttaki resimde) keltoş gibim çıkmış.. öperim ben onu.. yumuşaktır sıcacıktır... saçları mı dökülüyor..ya da seyrek herhalde.

mendil bilgisi için teşekkürler.. daha var nasılsa...işte ister istemes marketlerde artık çocuk bebek reyonlarından da geçmeye başladım.. hiç bakmasdım..da...şimdiden bilgi edineyim çocuk alışverişi hakkında... birşey alamıyorum ama tecrübe edinirim..

Son düzenleme:
çay bitti...gelmedinis(

alabama ilk yasdığımda mertin resminin biri alttaydı.değişmiş.artık soframı toplıyayım.
bahar,,, nisa.... neredesinis sabah kuşları

Günaydın Kızlar....

Günaydın DenizVerdi'cim. Sana da kolay gelsin canııımmm :)

Allah bağışlasın Alabama'cım çok tatlı oğluşun maaşallah

mamadan memnunsan sorun yok. gaz probleminin bitmesine çok az kaldı. rutin kontrolümüzde dr bizi korkuttu. dönem dönem pregomin as ve neogate in ithalatında sıkıntı oluyormuş. bu ara da o dönem sene sonu oluyor dedi eczacınızla konuşun depoya sorsun varsa bir sıkıntı depolayın biraz dedi. sadece 2 mamaya kalmak çok korkunç. 1 ay bulunmasa yandık :18:kendiniz alın depolayın dediği mamalar da 90 liradan 115 liraya çıkmış. dövizden ve altından daha hızlı artıyor

aslında tüm bebekler için en sağlıklısı toz sabun. benim küçüklüğümde direkt beyaz sabunu rende yapıp kullanırlarmış. şimdi herşey daha kolay tabii. burada alerjik bebekler için yumuşatıcı yok. olsa da kullanmam. tırstım yumuşatıcıdan.

yok canım aşı falan yok. alerjik nezle de olacak batu belli. bunun da tam tedavisi yok sadce hafifletilebiliyor. neyse olsun astıma çevirmesin yeter.

eee ama ilk 40 gün zor değil miydi? tamam benim eş nedeniyle sinirlerimin en bozuk olduğu dönemdi ama hormonlar altüst, kucakta gece en fazla 2 saat uyuyan bir bebek, emdi emmedi gazı çıktı çıkmadı kaka yaptı yapmadı. bir de gece yarısı beline kadar kirletmez mi! ben bir de sabah uyuyamıyordum. ölecektim valla. gece her yerine koyuşta bu sefer 3 saat uyuyacak diyordum ama 2 saati asla geçmiyordu o da en fazla uyuması. neyse ki 2 aydan sonra yavaş yavaş önce 3 saat sonra 4 saat şimdi de yeni yeni 5 saat kesintisiz uyuyup rekora koşuyor batu yu kaşıntıları ve burun tıkanıklığı da çok rahatsız etmişti ki burnu son 1 haftadır daha iyi işe nasıl gideceğim diyordum ama bu şekilde gecede 5-6 saat uyuyorum başarabilirim sanırım. inşalla güneş waters ın kızı gibi çıkar. doğduğundan itibaren hem gazsız bir bebek olur hem de kesintisiz 4-5 saat uyur

o mendillerden ben de almıştım marketten ama daha kullanmamıştım. unnado dan görünce 6 tane falan ısmarladım (6X3). iyi olduğunu bilseydim 10 tane alırdım. ben evdeki unibaby stoğum bitsin öyle kullanırım diyordum. madem daha iyi önce bunları kullanayım.

yenidoğan mendilleri saf su ve pamuk. öyle halı perde silmeye de pek uygun değil. bekleyip zamanında almalı en iyisi.

ela ile eda yı ben söylemiştim daha önce. herkes aynı ismi söylediğine göre ikisinden biri olmalı burada bu sıralar duru ismi çok moda. aklıma bir de naz geldi.

Denızverdıcıyım sagol canım benım hayırlısı bakalım ayın 30 da gıdıyoruz heycanlıyım gıı

az kalmış hayırlısı olsun

maşallah çok yakışıklı olacak bu oğlan çok gönüller yakacak

herada annene çok geçmiş olsun. karnı burnunda check up yaptırdığın için de tebrikler:129:

limon kabuğunu merak ettim. haber alan olursa yazsın inşallah.

bluesuu darısı başına inşallah kendi gelir

patikler hazırlıklar nasıl gidiyor?

cans sağlığın nasıl?

Gunaydin Arkadaslar

Patiklercim, Mayis'a da az kaldi canim, insallah yeni evinize yeni bebek haberi ile girersiniz.:13:

Denizverdi, afiyet olsun canim.

Alabama, Masallah Mert'e, ilk fotografta balarisi gibi olmus, cocuk buyuyunce Galatasaray ile ilgilenirse ne yapacaksiniz?

Deniz Bulut, gozunuzaydin canim, 2 saat uykudan 5 saate cikmak buyuk basari, belki sen ise baslayana kadar 6 saate cikarsiniz daha da super olur. Evet, toz sabunlar en iyisi, ben de allerjik oldugum icin kizimin olmasindan acikcasi korkuyorum, umarim olmaz. Isim onerileri icin cok tesekkurler canim, evet Duru'da listede, ayyy bu is zormus.... Mamaniz ne cabuk pahalandi oyle!!! Oyle 3-5 tane alinip stok yapilmasi zor ama bir eczane ile anlasirsan canim onceden alip, zamani geldiginde de doktorunuza yazdirirsin.

Sevgiler herkese...

gunaydin kizlarrr nasilosiniz bakimmm umarim iyisiniz ayrica hayirli cumalarr rabbim gonlunuzdekini hepimizin kini versin insallah opt hepinizi tek tek canim arkdaslarimmm:79::79::79::79:

Herkese selam arkadaşlar,

Öncelikle ben de merak ettim ve Temmuz topiğine baktım; Limon doğum yapmış arkadaşlar. Bugün taburcu olacakmış. Hem bebeğine hem Limon'a sağlık ve sıhhat diliyorum, ömrü uzun, sağlıklı ve keyifli olsun, o da savaşçı bebeklerimizden inşallah.

Geçmiş olsun dilekleriniz ve selamlarınız için çokkk teşekkürler, annemin de sizlere selamları var. Gün güne daha iyiye gidiyor çok şükür.

Deniz, Alabama, ana oğul çok güzel çıkmışsınız fotolarda. Darısı geri kalan hepimize olsun inşallah. Bol keyifler olsun.

Merak etmeyin gözüm korkmuyor, yazdım ya nasıl bir dönem geçireceğim minik kuzumla bilmiyorum ama herşeye eyvallahım var. Bana çekerse annem yandığımı söylüyor 5 ay boyunca uyutmamışım ne annemi ne babamı, inşallah uslu olacak kızım. Elbette çocuklu döneme benzemez ama ben de yaklaşık iki aydır 3-4 saat uyku uyuyup, her gün toplamda 4 saat yol gidip, İstanbul'un her tarafını hallaç pamuğu gibi attırdığım bir görüşme programı yürütüp, akşam da evde biraz çalışarak geçiriyorum zamanı. Hafif bir antrenman durumu var yani, eminim bebekle çok daha zorlu olacak ama şükür bugünlere de kavuştuk diyorum. Patronum 'deli olmalısın, bak ellerin de şişiyor hala keyif mi alıyorsun bu hamilelikten diyor, ne yapalım paketten bu da çıkıyor, ben memnunum' diyorum. Gerçekten de Allah'a bin şükür, darısı tüm arkadaşlarımıza, isteyen herkese olsun, dert değil ki bu, yıllarca topic'te ben de uykusuz geceler istiyorum diye gözyaşı dökmüşüm, yavrum varsın yorsun uykusuz bıraksın beni, canı sağolsun. Hepimiz zorlukların üstesinden gelecek insanlarız, Allah'ım yeter ki dermansız dert vermesin, hallederiz.

Sormuşsunuz sağolun, bakıcı konusunda hadi demişsiniz, yazayım o zaman durumu.

Öncelikle, Alabama'cım, birikmiş izinlerim ve doğum iznimle beraber işe 8 ay uğramasam oluyor. Ancak şirketi bırakmam da söz konusu değil. Yönetim kurulu, iznini bebek belirleyecek biz yanındayız diyor ama işin durumuna göre temmuz başı gibi başlamam gerekir gibi duruyor. İşler yolunda giderse, evden idare edebilecek gibiysem bunu uzatabileceğim kadar uzatacağım. Gelecek haftadan itibaren haftanın iki ya da üç günü evden çalışmaya başlıyorum, nisan sonu da çav diyeceğim, durum bu.

Bakıcı konusunu da yazayım, yıllar önce verilen AS kararı gibi bu da, yardımcı bayanla iki sene önce prensipte anlaşmıştık bebeğimize baksın diye. O ve evin dış işlerine bakan kardeşinin eşi başlangıçta toplamda beş gün, eylül'den itibaren de haftada altı gün bizimle olacaklar inşallah. İkisi de bebek bakımı konusunda tecrübeliler, gelinin zaten ölüp bittiğim 2.5 yaşında Deniz adında bir oğlu var. İçim çok rahat açıkçası, yakından tanıdığımız ve çok güvendiğimiz bir aile, bizden 300 metre uzakta evleri. Yardımcı bayanımız sadece yazın 3 gün gelebiliyor ama gelinleri yazın gelip kışın ortadan kaybolmasın, hele ada ortamında bizim bızdık kışın yalnızlıktan insanlara yabancılaşmasın diye nasıl başladıysak öyle gidelim dediğimizden kızımıza görevlerini yerine getirme konusunda birbirine karbon kopya gibi benzeyen teyzeleri bakıyor olacak. Annemi hiçbir zaman bebeğime o bakacak diye düşünmedim. Eğer gelirse, sırf istediği için geliyor olacak, benim evlat olarak görevim bu yaştan sonra onu rahat ettirmek diye düşünürüm hep çünkü. Annem istediği için birşeyler yapıyor olur, istediği için bakıcımızın yaptıklarını kontrol eder. Anneme de temizliğe gittiklerinden yabancılaşma, bana ne karışıyor durumları olmayacak gibi duruyor. Hatta işi abartıp nisan başından itibaren başlatıyoruz göreve. Ev şöyle adam gibi bir kalkıp düzenlensin diye. İnşallah umut ettiğimiz şekilde gider, senelerdir tanıdığımız insanlara güvenimiz boşunaymış demeyiz.

Zarpdeniz kızının ilk ismi süperr, çok sevdim. 2. isim konusunda öneri vermek isterdim arkadaşım ama kelin merhemi olsa hesabı bizimki. Güneş ismi hala sevgilimin içine sinmedi, bir de ikinci isim bulacağız güya. Mina bizim de kısa listemizde, bana kalsa isminin önüne Zeynep filan koyarım ama bana kalmıyor işte, ben de ikimizin de içine sinen bir isim olsun istiyorum. Annem Ada olsun ikinci adı diyor, bilmiyor ki bizim adada doğan neredeyse her kız çocuğunun isminde Ada var artık. Geçenlerde eşim Güneş'in yanına bir de Deniz koyalım dedi, heh dedim, soyadımızı da kumsala filana çevirelim o zaman, süper olur

Son düzenleme:
Bu arada, Alabama'cım, unutmayayım, saç kesimin de rengi de süper olmuş, çok beğendim. Güle güle kullan. Kaçış yok demişsin valla bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta alo diyeceğim gelmek için. Yine atladım vallahi, Mert'le kızımın arkadaş olmasını çok isterim, taşının adaya kardeşim şöyle yakınlara bir yere, akşam üzerleri deniz kenarında sohbet edip çay içelim (sen rakı içebilirsin tabii, ben adada alkole düşmedim ya benden içki sever çıkmaz bu saatten sonra )

Patikler kolay gelsin canım, tadilat yoruyor adamı haklısın. Az kaldı hayırlısıyla keyfini de süreceksiniz yeni evinizin. Tedavin sana yaza girerken ikinci bebeğini de müjdeleyecek inşallah, herşey gönlünce olsun arkadaşım.

Check-up konusuna gelince sanırım 5 ya da 6 senedir check-up yaptırırım aynı yerde, 2.5 saatte biterse öper başıma koyarım. Bu sefer kızım için torpil yaptılar bana, akciğer filmi çektirmedim onun dışında tüm rutin testlerin yapılması ve hastaneden çıkmam 45 dakika sürdü. Yeni sigorta dönemine girmeden bu hakkımı yakmayayım dedim, içim rahat etti.

Son düzenleme:
evet teyzesi saçları hem dökülüyo hem yenileri çıkmaya başladı ama şimdilik sarı olduğu için pek belli olmuyo. tabiiki bizde böyle böyle okuya okuya öğrendik hayatım sende kızçeni alınca bizde belki senin kızçenin yaşına gelmiş olcaz ortak konuları daha çok konuşucaz inşallah.

denizbulut maşallah batuya uyku en azından seni uyutacak bi 5 6 saat uyuyormuş harika bundan sonra uyku periyodları daha da artacak inşallah. tabiiki ilk kırk gün uysal bebek de olsa anne açısından büyük bir değişiklik olması bakımından kolay değil sana muhtaç olan bir bebekle karşılaşmak her türlü zor allah herkese uysal uslu bebe versin ben şanslıydım hala bana aman 40 ından sonra değişir diyip beni uyuz ediyorlardı ben hepsini kulak arkasına attım benim oğlum hala annesini üzmüyo inşallah da üzmez. bende başta unibaby leri 12 lik setler halinde çok kullandım fakat bana kurugelmeye başladı bide paketten almak çok zor hasta etti beni ama huggies organik yen doğan hem dokusu hem nem oranı hemde kullanılış bakımından bana daha iyi geldi bilemiyorum dene bakalım.

zarpcım bu oğlanın Fenerli olmaması için çok büyük bişi olması lazım seneye tvlerinize iyi bakın mert orda olur her maçta görebilirsiniz formalar maçlar baba kongre üyesi falan zor yani aile tamamen fenerli diyim sana öyle uzaktan fenerlilik yok yani yakinen fenerliyiz. ay bal arısının götünü yerim ben aynen öyle olmuş tatlişkom.

alabama denis herada selammm

memorialdeyim.yasmadan edemedim.
zarp hocaaaaaaaaa...memorilin dergisindeydiniz.gördüm szi eşinizle

herkese selam.kaçtım

saol tatlım saçlarım beni çok yordu kestirdim bide birazcık dipleri gelmişti üstlere paket attırdım mayısda kardeşim evleniyo kısmetse o zamana kada idare etsin beni. beğenmene sevindim canım. çok seviniriz hayatım bekliyorum. adada oturmayı gerçekten çok istiyorum önce kiraya çıkıp denemek lazım galiba eşin eşime öyle söylemişti senin opun yapılmıştı o gün biz memorialin bahçesinde kahve içip konuşmuştuk. inşallah arkadaş olacaklar eminim bide komşu olur adanın keyfini çıkarırsak ne ala bakalım kaderimizde neler var allah iyi yazılar yazsın. beni tek düşündüren yol. şuan ev iş arası çok yakın bunun keyfi süper ama sende adadan işe gidiyorsun ve bezmemişsin bu bana umut veriyor bakalım allah nasip ederse denemek istiyoruz. biliyor musun tabii ki biliyorsun her işte bi hayır bi sebep var buna inanıyorum.

Denizverdi, kontrolden güzel sonuçlarla geleceksin inşallah, haberlerini bekliyoruz.

Baharnaz, bugün doktor kontrolün vardı, Enes bebekten güzel haberler getir bize, inşallah ellerinle ilgili de güzel haberler verirsin bize.

yaaaa limon doğurmuş mu inanamıyorum hemen gidip bakıcam şimdi ayy inşallah bebek iyidir limon taburcu olduğuna göre iyi demekki allah yardımcıları olsun.

bakıcı işi cepte hatırlıyorum daha önce bahsetmiştin ne güzel sen git adada yaşa kardeşim dadın da hazır olsun ne kebap oh maşallah gözümüz kalmadı merak etme hehheh ben diyorum bende adaya gitmek istiyorum diye.

aynen dediğin gibi canım bak biz doğurduk 4 ay oldu zaman bi şekilde geçiyor. bugün benim oğlan sabah kalktığından beri 2 ye kadar hiç uyumadı normalde sabah 9 10 gibi iki saat uyur 12 ye kadar falan. bende iki işin ucundan tutarım bugün yok uyumadı ama ben onu dönencenin altına attım park yatağına biraz attım ağlamadan müzik dinledi biraz ana kucağı gibi bişi var oyuncaklı onda oturdu bende hem karnımı doyurdum hem de işlerimi yaptım. ilk aylar bize nasıl zorsa onlara daha da zor dedim ve uyandı bi saatcik uyudu şimdi kucagimda . sende her annenin yasadıgını az yada cok yasayacaksın yeterkı ssağlık olsun dediğin gibi gerisi vız gelir trıs gider biz zaten hep bunu istedik çok şükür. aman allah yeter ki evlat verrsin tümmm isteyenlere saglıklı olsunda uslu yaramaz kız erkek farketmez.

Denizzverdi memorialde napıyosunnnnn cok merak ettim

Alabama'cım, Mert oğlanın bugünkü uykusuzluğu inşallah istisnai bir durum. Aferin ona, bak yine de sana biraz alan vermiş yapacaklarını yapman için. 41 kere maşallah tekrar tekrar, koca adam gibi bakmıyor mu yerim ben onu.

Ada için vallahi bekleriz diyeyim tekrar. Çok seviniriz şöyle kafa dengi arkadaşlarla çoğalırsak, sen gel bakıcı işini de hallederiz Gerçekten de yol gözünde büyümezse (ben tam 9 senedir gidip geliyorum ama işe yakın diye ilk trimesterde tuttuğumuz yerin yakınlığı acayip keyifti, ilk başlarda zor olabilir yani sizler için o mesafe), kira ile başlanabilir. Neticede şehirde herhangi bir yere taşınmak gibi değil, çok radikal bir karar, biz de önce kiradaydık, baktık kalıyoruz öyle aldık evimizi. İnşallah hakkınızdan hayırlısıyla olur da Mert'imiz de ada çocuğu olur.

limonun doğurmasına ben de çok sevindim arkadaşlar. ilk denemem maalesef pozitifti ama bu aralar yine kontrollere gidiyorum merakla bekliyorum sonuçları.

limon gibi arkadaşlarımızın bize moral vermesi dileğiyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…