38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herada;annene çok geçmiş olsun..doğumdan 1 buçuk ay sonrasında işine devam edecekmişsin.. o halde sen de şimdiden bakıcı arayışındasındır.. yok sa annen mi bakacak kıymetline.

sarp hocam;kısınısın ismini çok beğendim.kulağa çok hoş geliyor.anlamı nedir?benim de aklıma ona uygun olarak bir isim geldi.. melisa :))

oy denis oy...insanın yavrusunu sevememesi de ne kadar sor birşeydir..ah batucuk(
baharda da olur mu ki... hani polenler?ya da önceden önlemi var mıdır?aşı gibi:26:
bu arada...evet. bana da sayıflamışın gibi geldi..hiç 4 aylık bebek gibi durmuyor batu.. bebek bile demiyeceğis çok yakında..

limon dan haber çıkmamış.. inşallah herşey yolunda...
herkese selam.

Son düzenleme:
canim arkadaslarim dilekleriniz icin tessekur ederim icimi biraz rahatlattiniz hepinizi seviyorum rabbim hepinizin gonlundekini versinn bebisleriimmm; tek tek isminizi yazamiyorum cok sagolun kizlarrrr ozuurrr:79::79:

deniz bulutcugum allah yavrunu sana bagislasin bahtini acik etsin ,maasallahh cok tatli minik yavrunnn rabbim bizlarede versin insallah isteyen hepimize insalllahhh

günaydın güller.....herkese günaydın

oooooooo. bu sabah dükkanı denis açmış...

canım saol valla dediğin gibi yukarı çıkıp görseydin gerçekten üzülürdün. ama ne zaman istersen beklerim Merti görmeye hayatım. salı günü doktora 4 aylık randevumuza gittiğimizde 10.kata yoğun bakıma hemşirelere merti göstermeye çıktık 4 tane bebe vardı hemşireler yoğundu ama merti gördüler yinede çoook büyümüş dediler. ordaki hemşirelerin hepsinin elleri öpülesi valla o kadar süperlerki allah onlardan razı olsun yoğun bakıma gelen bebeklerle sanki kendi bebekleri gibi ilgileniyorlar bir kere daha onlardan allah razı olsun dedim.

hakkınızda hayırlısı hayatım sen başladın mı ciciler almaya alışveriş yapmaya ucundan ucundan. yoksa tutuyomusun kendini ) Miskokulunun ismi çok güzelmiş adıyla yaşasın benden de Eda Ela sanki yanına yakışır gibi geldi.

saol bitanem darısı en kısa zamanda size olsun inşallah. geçen limona dua ettim hepinize dualarımı yolladım.

merhaba arkadaşlar bir süredir takip ediyorum sizi bende tüp bebek denemelerinin sonucunu hep negatif almış biriyim yaşımda 41 ama yeni bir denemeye hazırlanıyorum şimdi... galiba mayıs gibi deneyeceğim.
hadi hayırlısı olsun mayısa az kaldı kızlar yazmış kendinden bahsedersen tanırız seni kangurum inşallah herşey gönlünce olsun allah muradını versin canım
Herada canım ya 1,5 ay çok kısa değil mi o kadar mecburi bir durum mu var? allah yardımcın olsun 40 günlük falan olucak bırakmak zor olur yahu. biliyorum hayatım sen altından kalkarsın her türlü inşallah gerek kalmaz uslu bir kızın olur canım.

Bebişimizin 1.ismi belli oldu Enes... artık bir adı var :) 2.isim ne zaman gelir bilmiyorum. Kaplumbağa hızındayız.
saol tatlım allahın izniyle sende doğurcan tüm aksilikler ağrılar sızılar bi anda ortadan kalkcak eminim sık dişini biliyorum sıkıyorsun dişini az kaldı mis kokulunu kucağına almaya bu arada Enes enfes bir isim adıyla yaşasın yakışıklın.
gerçekten öyleymiş Herada sesler çıkarmaya gülücükler atmaya direk göz temasına başladık ya o kadar güzelmiş yeni anlıyoruz. darısı hepinize inşallah.

Eda, Ela diye yazmıştım yukarda kaldı buraya da yazayım bari

Yaw biz Batu yaramaz demedik sen kızı korkuttun 40 ını düşünmek bile istemiyorum diye tırnak yemedin mi ? maşallah Batu ya

maşallah ikinize de

hayatım biliyorsun biz 2.5 aylıkken uçağa bindik doktoruna sormuştum sakıncası yok dedi. benim kuzenim oğlunu amerikada doğurdu 1.5 aylık falan amerikadan geldiler. ben uçaktayken birkaç hanımla konuştuk oğlunu 40 ında bindiren de var sanırım önemli bi rahatsızlık olmadıkça bebek uçağa binemez diye birşey yok. sadece kalkarken ve inerken emzirmek tavsiye ediliyor ki kulakları tıkanmasın diye ki bizimki emdi ama kalkarken bıraktı emmemesine rağmen çok şükür bi sıkıntı yaşamadık. biz Kıbrısa gitmiştik yolculuğumuzda 1 saat 15 dakika falan sürdüğü için kısa sayılır sen yinede doktoruna sorarsın tabii ki?

deniz bulutcugum allah yavrunu sana bagislasin bahtini acik etsin ,maasallahh cok tatli minik yavrunnn rabbim bizlarede versin insallah isteyen hepimize insalllahhh
canım anlaşılan histereskopi olacakmışsın allah inşallah yardımcın olur inşallah şifa olur en kısa zamanda sen de hamile kalırsın ne zaman olcak tarih belli mi?

Bu arada kızlar topige gelmeyen arkadaşlarımdan Karamelito Badenuz Beyaz Bluestar Nisamai şimdi aklıma gelenler her nerede ve ne yapıyorlarsa allah yardımcıları olsun eğer tedavi sürecinde falanlarsa inşallah işleri yolunda gider.

Dün Unnado dan Huggies ıslak mendil aldım bilginiz olsun 3 paketi 6 lira (3 al 2 öde seti 6lira) (yeni doğan ve organik) şu an en ucuz fiyat ve 30 mart kampanya bitiyo. 3 paket 120 adet yapıyor tanesi 0,05 e geliyor. Unibaby nin 12 lik setlerinde bile ucuz. ayrıca ben kullandım daha kaliteli.

Canım çok çok geçmiş olsun anneciğine. Ya bu annelerin fedakarlıkları yok mu, insan çok duygulanıyor... Ekg konusunda çok güzel söylemişsin doktora. Böyle durum yaşayan çok hamile kadın var gerçekten. Benim görümcemde de aynısı oldu. Allaha şükür hiçbir şey olmuyor.
Tadilat hızla devam ediyor Herada'cığım. Ama tabi daha çok iş var. Bir şekilde olacak inşallah...

Çok güzel isim, kulağa çok hoş geliyor. Ben Ayris ismini de çok beğeniyorum. Hatta Mina bile koyabilirsin Zarp'cım. Hemkulağa hoş geliyor hem de çok uluslararası bir isim bilgin olsun.

Çok şekersiniiiizzzzzzzzzzz

selam toanacım çok şükür iyiyiz oğlan uyudu ben de takılıyorum burada.

patikler canım seni de görüyorum aşağıda nasıl gidiyor yoruluyor musun olsun yorulsanda güzel yorgunluklar bunlar değil mi canım?

AA evet iyiki yazdın Patikler
Herada tatlım çok geçmiş olsun anneciğine iyi yapmış aradan çıkartmış dediğin gibi inşallah hemencik toparlanır. Ayrıca chekup işini de aradan çıkartmışsın maşallah sana da Güneş e de annenin ellerinde öperim çok selam,

Blusue, cok tesekkurler, darisi sana ve tum evlat sahibi olmak isteyen arkadaslarimiza...

amin inşşş... canım...ben arada girip sizi takip ediyorum canım....bende 4.cü tüp denememi yaptım 2 ay önce...maalesef yine olmadı....artık tüp bebek sayfasını kapattım.....böyle sizleri okudukça mutlu oluyorum....canım kızının adına ek olarak su ekleyebilirsin....yani SU ismini..buda benden bir öneri...

selam alabama
ben de ev süpürdüm.ara verdim de bakayım dedim....salı memorieldemiydin?ben de dün oradaydım.haberim olsaydı. görürdüm sisi.ya da öyle ayarlardım.kısmet....(cicisini giydi mi hiç?)

o dediğin ıslak mendillerden ben de alsam bişey olur mu ki?hani benim için daha erken ya..herhangi bir aksilik çıksa bile ,bu ıslak mendil.... sişler siler atarım... öyle değil mi?
ıslak mendillerin de son kullanma tarihi oluyormuydu?:26:
gidip şimdi bir bakacağım.

giymez mi hic sabahları kalkınca yelek giydiriyoruz hayatım kısmet olmadı baska sefere inşallah karşılaşırız. mendil fazla durursa kuruyabilir mi bilemiyorum şeker bak bakalım ama sürekli böyle kampanyalar oluyo merak etme.

bendeki hops..... yasmıyor birşey...toplamda 120 adet dediğine göre 40lık paketler...diğer ıslka mendillerden bir farkı herhangi bir öselliği var mı?kremli pudralı ne bileyim işte bebek pişiği önleyici gibi....ya da sadece o bölgeye has mendiller mi? yoksa diğerleri gibi mi?çok amaçlı kullanılanlardan mı?

ay ne çok sordumne yapalım devir hesap devri... kaliteyi ucusa getiricen değil mi?

mertin yeni resmi yok mu?

toanacım;selam canım.. 30unda start vericeksin he... hayırla sonuçlansın inşallah.allah yüsünü güldürsün.amin

bu kadar tembellik yeter bana..artık kalkıyiiim. gelene gelmeyene selam olsun.hoşçakalınn

Arkadaslar Merhaba

Denizverdi, islak mendilleri Annem haliya-koltuga birsey dokuldugunde kullaniyor, gercekten de ise yariyor, lekeyi hemen cikariyor, belki sen simdi o amacli kullanabilirsin. Zamani geldiginde kizina tazelerini alirsin, cunku kuruyorlar, belli bir sureleri var, heleki yazin daha cok kuruyorlar agzini surekli iyice kapatmak gerekiyor ama... Clarissa'nin anlami, aydinlik, isiltili, pariltili demek. Once esim de Melissa'yi teklif etmisti, iki ss ile Ingilizcede kullaniliyor ve guzel bir isim, tek s ile kuzenimin kizinin ismi, onerin icin cok tesekkur ederim. Bu arada aferin cok guzel davul yapmissin.

Alabama, onerin icin tesekkurler canim. Bir kisi daha soylemisti Ela, Eda'yi...Soyadimiza da uyuyor aslinda, dusunuyoruz, sagol canim. Kizimiza polar battaniyeden baska bir sey almadik, hos colde cok isimize yarayacak da... Yavas yavas almaya baslariz sanirim, lila bir kiyafet seti gormustum en once onu almayi dusunuyorum. Ucak bilgisi icin de tesekkurler canim.

Bluesue, Onerin icin cok tesekkurler, Su ismi de listemizde canim. Sadece 4 deneme ile pes etmemeni oneririm. Bu bizim 11.denememizdi ve sanirim bu ay yada gelecek ay Memorial'in dergisinde basarisiz olanlara umut amaciyla yayinlanacak. Bizde her seferinde bu son dedik, yeniden basladik, bu son dedik yeniden basladik....Bu oyle guclu bir istek ki insani surekli denemeye davet ediyor. Biraz toparlanin yeniden deneyin derim, merkezinizi degistirin, nerede denemistiniz? Tum testler yapilmis miydi, rahim filmi, sperm testi vs.? Ben bir zamani olduguna inaniyorum ve lutfen siz de o zamana ulasmak icin yeniden deneyin canim. Bol sanslar simdiden.:13:

Patikler, evet canim Mina cok sevdigim bir isim, dedigin gibi internasyonel bir isim, Ayris Turkcede mi kullaniliyor, boyle mi yaziliyor? Ingilizcesi de Iris-cicek ismi, onerin icin cok tesekkur ederim. Tadilat nasil gidiyor, Nisan sonuna bitirebilecek gibi misiniz?

Baharnaz, bugun ugrayamamissin canim? Umarim iyisindir.

Toana, histereskopine az kalmis ama dedigim gibi korkulacak bir sey yok, umarim tedavin icin cok yararli olur.:13:

Limon, Deniz Bulut, Altinyunus,[/B]Herada Cans:16:

Bu da ugrayamayan diger arkadaslara.

Son düzenleme:

Alabama'cım yoruluyorum be güzelim. Gerçi evin içi ile ilgili bir yorgunluğum başlamadı henüz. Evin içi için almamız gerekenlerin alışverişi yoruyor... Mert'cik nasıl. Yerim onun gıdısını :)

Zarp'cım sanırım Nisan sonu gibi biter ben de mAyıs'ta tüp bebek işine girerim. Ayris evet bu şekilde yazılıyor ve türkçe bir isim. Anlamı da sanırım güneşin denize yansıması demek. Benim çok hoşuma gitmişti.

patikler,sarp hoca canlı bir selam..mutfağa girmeden bir bakayım dedim de...

patikler... ev işi kolay olmuyor anlıyorum ...çünkü annemlerde her hafta çağırıyor beni.gel şuna bakalım.gel bunu beğenelim diye...al al eksik bitmiyor...tekrar kolay gelsin..ağıs tadıyla güle güle kullanmayı nasip etsin...

Denizverdi, sana da Himmmm menude ne var bugun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…