amin inşşş... canım...ben arada girip sizi takip ediyorum canım....bende 4.cü tüp denememi yaptım 2 ay önce...maalesef yine olmadı....artık tüp bebek sayfasını kapattım.....böyle sizleri okudukça mutlu oluyorum....canım kızının adına ek olarak su ekleyebilirsin....yani SU ismini..buda benden bir öneri...
Güneşli güzel bir pazar bugün...
Günaydın...
Zarpdeniz hayırlı olsun ciciler, sürekli bakmak istiyor aldığı cicilere :) Güle güle kullanın.
beskerebes inşallah yüzünü güldürecek güzel bir sonuç alırsın.
Herkese selamlar,
Limonkabuğu ve Çınar bebeğin son durumlarını bilmiyorum ben de, inşallah iyidirler, dualarımız, iyi dileklerimiz onlarla.
Bahar'cım, o kadar güzel ki duan ve temennilerin, okurken bol bol amin dedirtiyor insana, çok sevdim. Topiğimizin duası bu bence. Maşallah Enes bebeğe, kocaman olmuş ve ha gayret bir aydan az zamanı kalmış hayırlısıyla, sağlıkla ve keyifle oğluşunu kucaklamaya. Geri kalan günlerde de Allah yardımcın olsun canım.
Denizverdi, Alabama'ya katılıyorum, bize sanki başka şeyler de yazacaktın, merak ediyoruz. Çok keyifle okudum, kah gözlerim doldu, kah güldürdün tiyatro gününü okurken. Bu arada ufak bir düzeltme yapayım. Kendimin olsaydı demişsin, ne demek arkadaşım, sana gelecek o Deniz prensesi, senin bebeğin. Eminim, doğursam daha çok sevmem mümkün değildi diyecek kadar çok ama çok seveceksin bebeğini. Şanslı bir minik olacak kızın, annesi onun için hazırlık yapıyor, bundan büyük ve güzel birşey var mı? İnşallah çok beklemeden muradına kavuşacaksın arkadaşım.
Alabama'cım, evet Bal Arısı Mert süper oldu.
Zarpdeniz, alışveriş mevsimi açılmış, süper bir renk lila, mükemmel bir başlangıç olmuş. İnsan kendini zor frenliyor, bol keyifler diliyorum. Aralarda beni de sevgilim aldıklarımın başında yakalıyor, gerçekten büyük keyif. Bu durumda Bahar'ın duasını tekrarlıyorum, isteyen dileyen herkese bir an önce yaşatsın bu keyfi Allah inşallah. İsim listesi için de teşekkürler arkadaşım, inşallah biz de budur işte diyeceğimiz bir isimde hemfikir oluruz yakında
Denizbulut, gözün aydın, yeni görev yerin süper olmuş. Ne rahatlamışsındır, geri kalan sıkıntıların da kolaylıkla hallolsun umarım.
Patikler, habersiz bırakma bizi....
Altınyunus, Merye sizleri ve bebişlerinizin haberlerini bekliyoruz, Umut bebeğin yeni fotoğraflarını görelim, değil mi?
Beskerebes, bu haftanın güzel müjdesi senden gelsin inşallah.
Bluesuu, bebeğin umarım sürpriz yaparak gelecek anneciğine.
Arkadaslar Merhaba
Oncelikle Limon Kabuguna ve Cinar Bebege acil sifalar diliyorum. Umarim Cinar Bebek'de Umut gibi kahraman bir savasci olur. Yazilanlara gore 920gr.dogmusdoktoru haftasina ragmen cok iyi oldugunu soylemis, umarim toparlanmasinda bunun cok onemi olur. Ikinize de duaciyim.
Denizverdi, Memorial'de neler olup bitti lutfen paylas canim, herseyi paylasmiyor muyuz? Dergiden bana da alir misin lutfen? Bir daha gidecek misin?
Alabama, Balarisi Tombik diye bir cizgi film vardi, belki hatirlarsin, Mert fotoda onun gibi olmus.Tamam anladim, Fenerli olacak baska yolu yok, simdiden Fener muzigi ve kani ile buyuyor.
Baharnaz, Masallah Enes BebegeCok az kaldi, heyecan dorukta olmali...Eline losyonun ise yaradigina sevindim. Bugun sabah esime dedimki artik Turk ismine bir karar verelim, Su'yu dusunuyor ve bir de Kumsal'i ekledim listeye Istahim cok acik sorma, 8 kilo almis durumdayim! Umarim benden cok bebegim besleniyordur.
Deniz Bulut, Batu fotoda ne guzel kahkaha atmis oyle masallah!Evine yakin buroya gecmen super olmus, trafik derdin olmayacak. Evine ve Batu'ya cabuk kavusacaksin, bir de bakici da baki kalirsaniz harika olacak.:13:
Herada, ne kadar yogun calisiyorsun, sana buradan Masallah gonderiyorum.Umarim bakici dusunceniz sizi yaniltmaz, her sey planladigiiz gibi gecer. Demek siz de ikinci bir isim ariyorsunuz, bizim listedekiler canim: Su, Sila, Mina, Duru,Lal,Melis, Ela,Kumsal, ilk aklima gelenler, belki size de bir isik tutar canim.
Altinyunus, nasilsiniz canim?
Karamel ugramis, umarim onun da surpriz haberlerini aliriz yakinda...
Sevgiler herkese...
selam kıslar,güller,güsel olan herşeyler
dün ada muhabbeti yapılmış.herada kısını büyütmüş 40ı çıkmış işe bile başlamış maşallahaaaaaaaa alabama da adaya taşınmış... güle güle otur e alabama
şaka bir yana... ada muhabbeti olmuş.bende çooook yıllar öncesinde adada mahsur kalmıştımeşimle konuştuğum samanlar.ne macera
denis;senin adına çok sevindim denis... ne güsel çabucak evinde olacaksın..artık günler de usuyor... oh... yarım gün gibi olur..laylaylom yani
patikler;uğramışsın..selam
altınyunus da uğramış... kusu kulaklarını yedinis mi?hadi çay demledim şimdi kendime.buyur
baharcım;döndünmü kurstan....sen bakma sarp hocanın benim mönülerime atlamasına.. o bir tahminde bulunuyor.sonra kendi canı çekiyor.ben de yapıyiim diyor.öyle değil mi sarp hoca??(menemen olayı)çokkkk gülmüştüm.
bahar denis saten hamileliğinde pek kilo almamıştı.yüsü aynı gibi.. ama alabama sayıflamış.çak üsümlü kek:13:
toanacım;benim günüm nefiss geçti... senin de iyi geçti umarım
göndereyim de... yeni bir bardak çay koydum.bahar sana yasacağım bugünü... seviyorsun ya anlatımımı
Herkese selamlar,
Limonkabuğu ve Çınar bebeğin son durumlarını bilmiyorum ben de, inşallah iyidirler, dualarımız, iyi dileklerimiz onlarla.
Bahar'cım, o kadar güzel ki duan ve temennilerin, okurken bol bol amin dedirtiyor insana, çok sevdim. Topiğimizin duası bu bence. Maşallah Enes bebeğe, kocaman olmuş ve ha gayret bir aydan az zamanı kalmış hayırlısıyla, sağlıkla ve keyifle oğluşunu kucaklamaya. Geri kalan günlerde de Allah yardımcın olsun canım.
Denizverdi, Alabama'ya katılıyorum, bize sanki başka şeyler de yazacaktın, merak ediyoruz. Çok keyifle okudum, kah gözlerim doldu, kah güldürdün tiyatro gününü okurken. Bu arada ufak bir düzeltme yapayım. Kendimin olsaydı demişsin, ne demek arkadaşım, sana gelecek o Deniz prensesi, senin bebeğin. Eminim, doğursam daha çok sevmem mümkün değildi diyecek kadar çok ama çok seveceksin bebeğini. Şanslı bir minik olacak kızın, annesi onun için hazırlık yapıyor, bundan büyük ve güzel birşey var mı? İnşallah çok beklemeden muradına kavuşacaksın arkadaşım.
Alabama'cım, evet Bal Arısı Mert süper oldu.
Zarpdeniz, alışveriş mevsimi açılmış, süper bir renk lila, mükemmel bir başlangıç olmuş. İnsan kendini zor frenliyor, bol keyifler diliyorum. Aralarda beni de sevgilim aldıklarımın başında yakalıyor, gerçekten büyük keyif. Bu durumda Bahar'ın duasını tekrarlıyorum, isteyen dileyen herkese bir an önce yaşatsın bu keyfi Allah inşallah. İsim listesi için de teşekkürler arkadaşım, inşallah biz de budur işte diyeceğimiz bir isimde hemfikir oluruz yakında
Denizbulut, gözün aydın, yeni görev yerin süper olmuş. Ne rahatlamışsındır, geri kalan sıkıntıların da kolaylıkla hallolsun umarım.
Patikler, habersiz bırakma bizi....
Altınyunus, Merye sizleri ve bebişlerinizin haberlerini bekliyoruz, Umut bebeğin yeni fotoğraflarını görelim, değil mi?
Beskerebes, bu haftanın güzel müjdesi senden gelsin inşallah.
Bluesuu, bebeğin umarım sürpriz yaparak gelecek anneciğine.
Merhaba bluesuu. eylülde tedavi ile bir transfer,sonra dondurulmuşlarla bir transfer daha yapıldı kasımda.ama sonuç negatifti.bu ay geriye dönüş yaptık ve aşılama.11 .gün bugün.15 . gün tahlil yaptırıcaz.bundan sonra sanırım bizde oluruna bırakıcağız.ama zaman ne gösterir belli olmaz
tedavin hayırlı olsun ....hoşgelmişsin
aşılamada da 12nci gün yaptırırdık beta hcg yi... neden 15??
çarşamba oluyor test günü o saman... inşalah yüsün güler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?