38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Merhaba bluesuu. eylülde tedavi ile bir transfer,sonra dondurulmuşlarla bir transfer daha yapıldı kasımda.ama sonuç negatifti.bu ay geriye dönüş yaptık ve aşılama.11 .gün bugün.15 . gün tahlil yaptırıcaz.bundan sonra sanırım bizde oluruna bırakıcağız.ama zaman ne gösterir belli olmaz

selam kıslar,güller,güsel olan herşeyler

dün ada muhabbeti yapılmış.herada kısını büyütmüş 40ı çıkmış işe bile başlamış maşallahaaaaaaaa alabama da adaya taşınmış... güle güle otur e alabama

şaka bir yana... ada muhabbeti olmuş.bende çooook yıllar öncesinde adada mahsur kalmıştımeşimle konuştuğum samanlar.ne macera

denis;senin adına çok sevindim denis... ne güsel çabucak evinde olacaksın..artık günler de usuyor... oh... yarım gün gibi olur..laylaylom yani

patikler;uğramışsın..selam

altınyunus da uğramış... kusu kulaklarını yedinis mi?hadi çay demledim şimdi kendime.buyur

baharcım;döndünmü kurstan....sen bakma sarp hocanın benim mönülerime atlamasına.. o bir tahminde bulunuyor.sonra kendi canı çekiyor.ben de yapıyiim diyor.öyle değil mi sarp hoca??(menemen olayı)çokkkk gülmüştüm.
bahar denis saten hamileliğinde pek kilo almamıştı.yüsü aynı gibi.. ama alabama sayıflamış.çak üsümlü kek:13:

toanacım;benim günüm nefiss geçti... senin de iyi geçti umarım

göndereyim de... yeni bir bardak çay koydum.bahar sana yasacağım bugünü... seviyorsun ya anlatımımı

bu sabah aniden çaktı beynimde.hep tiyatroyu çok severim.büyükler için olanına giderim fırsat buldukça..çocuk tiyatrosuna gitmemiştim...büyük göründüğümden beri...önceden alınmış bilet yok... ama taktım bir kere.olur a,almaslarsa içeri,diyeceğim çocuk gelişimi okuyorum ben göslem yapacağım merdivende de otursam olur...plan hasır yani..yalan da değil...
gişeye geldim.tek kişilik bilet istedim.biletçi(bilet kesene ne deniyordu,aklıma gelmedi şimdi,)yer var kendinise de alabilirsinis dedi...ben '' saten kendime alıyorum''

neyse...geçtik o hoşluğu.....elimde broşürler ama bakmaya fırsat yok ki...hep isliyorum çocukları,anneleri...kimi babasıyla gelmiş.kimi annesiyle..kimi de dedesidir herhalde...öyle gibi....
çocukların hereketlerine yaptıklarına annelere dikkat ediyorum.kimi pek memnun değil geldiğinden.kimi çokkkkk ilgili.kimi kafede bir kapuçino içecekmiş diye oğlunu da birşeyler içmeye sorluyor:))
neyse... kapı açıldı girdik içeri...aaaaa... bisim gittiğimis tiyatrolar gibi değil!sonradan anladım ki anneleri başka bir yere oturtuyorlarmış!
bana önden bir yer gösterdi yer gösterici... en önde.. hem de çalıgıların yanında.çok sese tahammülüm yok.ben yukarı çıksam olur mu dedim.adam olur dedi ama sesi biras kısık..:26:
çıkktım en yukarı...en dip köşeye.oh en güsel yer benimmm.oturma yerlerinin arkalığı yok.iyi de oldu arkada olmam.benim dayanacak yerim vardı..
arada görevliler annebabaların yerlerini değiştiriyor.meğer sonra anladım ki.benim bulunduğum yer çocukların bölümüymüş!!
yanımda bir ebeveyn daha vardı allahtan. çok ta sırıtmadım... dipteyim ya... görevli yaklaştıkça ben göslerimi başka yere çeviriyorum.o gidiyor gülüyorum.yine bir ara gelir gibi oldu.hemen broşürüme bakıyorum
oyunun adı pırtlatan baldı. yasarı asis nesin... aman ne bayıldım ne bayıldım..
güller inanın çocuk oyunları daha sevkli... mutlaka bir kere gidin derim.çocukları olanlar gitmiştir ya..

ara verildi... benim gösler hep çocukların üserinde... kıslar genelde pembe giydirilmiş.arada lila ,kırm ısı da var.çoğunluk pembe ve tonları...erkekler ya sarı ya mavi ya da tuttukları takımın forması....olur yaaa.... 3 yaşında olan da var.... 5 te...çeşit çeşit seç beğen al... çokkk tatlılar... tabiii daha çok sustuklarındayanımdaki kıs çocuğu 3 5 kere pantolonumu kirletti.(
o salladı bacağını ben silkeledim elimle paçaları...en sonunda annesi uyardı.baktı olmadı yerlerini değiştirdiler..
kendimi şimdiden hasırlamaya çalışıyorum... çocuklu bir hayatın içine alışmaya...çok sor olacak ama çok ta güsel olacak.buna inanıyorum.saten güsel olan herşey sor olandır.sor elde edilendir....

şimdi düşünüyorum da.... kendimin olsaydı bu kadar çok çaba sarfedermiydim acaba diye...kursa gitmesdim herhalde. el bebek gül bebek evde günlerimi geçirirdim..oysa şimdi...daha gelmeden onu anlamaya tanımaya çalışıyorum..kitaplar almayı düşünüyorum.pedagogların çocuk nöroloklarının yasdığı...ona yer açıyorum evimde. (tabiii bu durum orunlu...kurum öyle istiyor...)kendimin olsaydı çere çöpe önem vermeyen bis hiçbirşey yapmasdık.bir lokma bir hırka misali....bisi adam edicek bu kıs...evet.evet.. onunla tam olacağıs..

çayım da soğudu... ısıtsam da tadı gitti bir kere...

oldu mu bahar??

Son düzenleme:
herkese iyi pasarlar

herkesin hayattan aradığını bulması dileğiyle....mutlu pasarlar.

Son düzenleme:
olmaz olurmu harika oldu canım. Ne güzel bir gün geçirmişsin
Yavrun için çok güzel hazırlıklar yapıyorsun İnşallah herşey çok güzel olcak.

Güneşli güzel bir pazar bugün...

Günaydın...

Zarpdeniz hayırlı olsun ciciler, sürekli bakmak istiyor aldığı cicilere :) Güle güle kullanın.

beskerebes inşallah yüzünü güldürecek güzel bir sonuç alırsın.

Gunaydin Arkadaslar

Denizverdi, cocuk tiyatrosu guzel gecmis senin adina sevindim, sen sanirim cocuklardan daha cok eglendin. Cocuklara da oyuncak alininca ilk anneler babalar oynarmis, o misal sanirim. Evet gecenlerde senin menulerden birini yaptim.

Baharnaz, Evet, cicileri bir kac kez acip baktim, keyifli oluyor. Bebek arabalarina da baktim ama kizlarin soyledigi markalar burada yok gibi diger alisveris merkezlerine de bakacagim.

Maiumut, uzun suredir yoktun, umarim hersey yolundadir.

Herkese Mutlu Pazarlar dilerim.

selam herkese iyi pazarlarr
denizbulut işyeri değişikliği süper olmuş gözün aydın baya bi rahatlamışsın. allah bi kapıyı kapar başka kapı açarmış bu senin için çok iyi olacak.

denizverdi bi dünya çiçek böcek yazı yazmışsın ama soruların cevabı yok niye acaba? sen iyi olda.

karamelitom gelmişsin ço ksevindim canım sen iyi olda herşey yoluna girecek burdan senin güzel haberlerini deokuyacağız inşallah ben eminim. arada bi gel ille bana 6S yazdırtma emi,

zarpcım çok sevindim ciciler almışsınız allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım ne güzel bir duygu tüm olmayanlara yaşatsın bu duyguyu. evet aynen balarısı cuk oturmuş benim kanaryama. mert fenerli olacak teyzesi inşallah. ama inşallah babası kadar fanatik olmasın çünkü üzüntüsü de bi okadar dert.

limon kabugunu bulamadım temmuz annelerinden sizden aldığım bilgilerle allaha emanet olsun diyorum inşallah herşey yolunda gider. haber alırsanız yine yazın emi.

baharcım ettiğin o duaların hepsine amin diyorum ne kadar güzel yazmışsın tüm düşüncelerime ayna olmuş o dertli sıkıntılı ellerine sağlık canım.

iyi istirahatler

Herkese selamlar,

Limonkabuğu ve Çınar bebeğin son durumlarını bilmiyorum ben de, inşallah iyidirler, dualarımız, iyi dileklerimiz onlarla.

Bahar'cım, o kadar güzel ki duan ve temennilerin, okurken bol bol amin dedirtiyor insana, çok sevdim. Topiğimizin duası bu bence. Maşallah Enes bebeğe, kocaman olmuş ve ha gayret bir aydan az zamanı kalmış hayırlısıyla, sağlıkla ve keyifle oğluşunu kucaklamaya. Geri kalan günlerde de Allah yardımcın olsun canım.

Denizverdi, Alabama'ya katılıyorum, bize sanki başka şeyler de yazacaktın, merak ediyoruz. Çok keyifle okudum, kah gözlerim doldu, kah güldürdün tiyatro gününü okurken. Bu arada ufak bir düzeltme yapayım. Kendimin olsaydı demişsin, ne demek arkadaşım, sana gelecek o Deniz prensesi, senin bebeğin. Eminim, doğursam daha çok sevmem mümkün değildi diyecek kadar çok ama çok seveceksin bebeğini. Şanslı bir minik olacak kızın, annesi onun için hazırlık yapıyor, bundan büyük ve güzel birşey var mı? İnşallah çok beklemeden muradına kavuşacaksın arkadaşım.

Alabama'cım, evet Bal Arısı Mert süper oldu.

Zarpdeniz, alışveriş mevsimi açılmış, süper bir renk lila, mükemmel bir başlangıç olmuş. İnsan kendini zor frenliyor, bol keyifler diliyorum. Aralarda beni de sevgilim aldıklarımın başında yakalıyor, gerçekten büyük keyif. Bu durumda Bahar'ın duasını tekrarlıyorum, isteyen dileyen herkese bir an önce yaşatsın bu keyfi Allah inşallah. İsim listesi için de teşekkürler arkadaşım, inşallah biz de budur işte diyeceğimiz bir isimde hemfikir oluruz yakında

Denizbulut, gözün aydın, yeni görev yerin süper olmuş. Ne rahatlamışsındır, geri kalan sıkıntıların da kolaylıkla hallolsun umarım.

Patikler, habersiz bırakma bizi....

Altınyunus, Merye sizleri ve bebişlerinizin haberlerini bekliyoruz, Umut bebeğin yeni fotoğraflarını görelim, değil mi?

Beskerebes, bu haftanın güzel müjdesi senden gelsin inşallah.

Bluesuu, bebeğin umarım sürpriz yaparak gelecek anneciğine.

Son düzenleme:

inşalah.beklemek çok zor.hele test günü yaklaştıkça daha da zor.:44:

iyiyiz zarpdeniz'cim.güle güle giysin cicilerini clarissa bebek.ne güzel bir isim bu böyle.heidi diye çizgi film vardı galiba orada birde clara vardı onu anımsattı bana clarissa.
demek 920 gram çok iyimiş.benim 30 haftada 1305 gramdı.canı içinde olsun.ben güzel haberler gelecek diye umud ediyorum hep limonun adına.

yemedik erverdi kuzu kulaklarını yiyemedik.İzmir'de pazarda bulamadım.
hoş ben onu şevketi bostanla karıştırmışım.bi de yemeği yapılır yazmıştım.....
afiyet şeker olsun çayın.

herada, en kısa zamanda yeni fotolar ekleyeceğim söz.

alabama, ben de yeni saçlarını çok beğendim güle güle kullan.bende yaklaşık 2 ay önce belime kadar olan saçlarımı gidip kısacık kestirdim.lohusalık psikolojisiymiş bu benim yaptığım.

deniz, yeni işyerin hayırlı olsun.büyük bir nimet evle iş arasını yakın olması.benimkisi yaklaşık 1,5 saat de oradan biliyorum.

herkese iyi akşamlar......

herkese iyi akşamlar olsun güller

güsel arkadaşlarım... yasıcam dedim ya... durumum kesin netleşmeyince bir şey yasmak istemedim.hemotoloğa gittim.eski emarla yenisinin arasında pek te fasla bir fark olmadığını.var olan damarsal inceliğin doğuştan da olabileceğini. söyledi.aynı gibilermiş. kendisine bir disi soru hasırlamıştım.maalesef hiçbirinin cevabına ulaşamadım henüs.şimdi de nöroloğa yönlendirdi..ancak o saman net birşey söyliyeceğini anlattı.benim rahatsıslıklarım saten hep nedeni ya da tedavisi olmayan ya da henüs bulunamayan cinsten oldular hep.belki de rahatsıslık bile değildi.tüpe gittim.elimde bir konsültasyon kağıdıyla ayrıldım.hemotoloğa doğru.6 ayı da geçti.şimdi hematolok ta.elime yeni bir konsültasyon kağıdı tutuşturdu.halbuki ona gitmeden önce emarlarımı bir nöroloğa göstermiştim.onun tanısı hematoloğu tatmin etmedi.bu hafta da son kes yeni bir nöroloğa gideceğim.sonrasında yine hematolok.daha da davos bitti benim için.sıkıldım.hiçbirşeyim yok benim.
öyle canı sıkılmış o dr senin bu dr benim ,gesen ,aradığı ilgiyi hastane koridorlarında arayan menoposlu kadınlardan olmıyacağım.sağlık sorunu olanları tensih ederim.ama bu işler böyle... dr lar çok iyi birer tenis oyuncusu..daha top olmıyacağım.
bundan sonra allahın bana verdiği her günü kısımı düşünerek ona neler verebileceğimi planlayarak geçirmeyi düşünüyorum.tüpe isin çıksın çıkmasın.

sarp hocammm;sisi de unutmadım.aklımdaydınıs.. kendime memorialin dergisini aldım.bu hafta allah kısmet ederse tekrar gideceğim.varsa sise de alırım bir tane.yoksa bendekinden fotokopi çektiririm kendime.sise veririm onu.
kısınısın cicileride hayırlı olsun.güle güle iyi günlerde giysin kısınıs.

herada;kendimin olsaydı demem;biyolojik açıdan olsaydı demek istememdendi.yoksa yine benim kısım..ben onu daha gelmeden çok seviyorum.aslında hiçbirsaman bisim olmuyorlar ya... kendi kişilikleri oluşana kadar yanlarında olacağıs işte... sonra takkeyi ters giydirecekler bise
''sen bilmiyorsun ,o öyle değil'' olacak..olsun... olsun da...ona da bir engel çıkmasın.yeter ki...
işte böyle güller..

tedavin hayırlı olsun ....hoşgelmişsin

aşılamada da 12nci gün yaptırırdık beta hcg yi... neden 15??

çarşamba oluyor test günü o saman... inşalah yüsün güler...

tedavin hayırlı olsun ....hoşgelmişsin

aşılamada da 12nci gün yaptırırdık beta hcg yi... neden 15??

çarşamba oluyor test günü o saman... inşalah yüsün güler...

aşılama yaptırdığım yerden öyle söyledilerr.test sonucunu beklemek çok zor geliyor.bakalım belki test yaptırmaya gerek kalmaz böyle ümidimizde devam ediyor hem.
bu arada hoşbulduk.çok sıcak bi topic.çok fazla okuyamadım ama okuduklarım öyle düşünmeme sebep oldu. :86:

günaydın güller....
herkese mutlu bir hafta olsun.... hava kapalı ama sisin güneşinis açık olsun.ösellikle de herada senin güneşin....artık güneş kelimesi geçince hep aklıma senin güneşin geliyor

bugün bana şans dileyin...nöroloğa gideceğim.bitsin artık..iyi ya da iyi değil....bitsin..
hoşçakalın.sevgiyle kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…