- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Herkese Merhaba
Altinyunus, Alabama, Cerebrum, Deniz Bulut, Baharnaz, bebek camasiri, yatak ve araba onerileri icin cok tesekkurler.
Ana kucagi TR'de bir kac seye ayni anda deniyor galiba, biraz aklim karisti.:26: Park yataktan herkes memnun dolayisyla biz de onu alacagiz, bebek camasirlarini sabun tozu ile ayri yikayacagim. Araba seceneklerine hala bakiyoruz, belki oraya geldigimizde aliriz. Chicco, Kraft filan henuz burada gormedim Graco diye bir markanin binbir cesidi var, ama daha tum bebek magazalarini gezmedim, biraz daha bakacagim, sagolun arkadaslar.
Dun aksam yemek yerken, yemekten tas cikti zannettim, Irakli karsi komsum sogan dolmasi getirmis cok da guzeldi! Fakat sonradan anladim ki tas zannettigim sey benim disimdeki dolgulardan birinin bir parcasi! Bugun sabah dis doktoruna gittim ama doktor dusen parcanin nereden dustugunu tam cikaramadi, Xray cekmemiz lazim dedi, ben de cok cesaret edemedim, hassas disler icin bir dis macunu kullanmami ve agri kesici yazip gonderdi, bir kac gun izle ona gore tekrar haberleselim dedi. Henuz kendi kadin-dogumcumla konusmadim ama evet dese bile ne yapacagimi bilemiyorum. Burada Xray bolumu ayri , oranin doktoru ile konustum, biz bu aylarda onermiyoruz, bebeginiz hala gelisiyor dedi. Dis doktoru ilk ve son trimesterde onermiyoruz, sizin su andaki aylariniz uygun dedi. Farkli yorumlar! Ne yapacagimi sasirdim.
Tecrubeli Anneler,Bir kac sorum var.
Oncelikle aldigim miniminnacik kiyafetleri ayri mi yikayacagim yoksa bizim camasirlarimizla mi yikayacagim? Henuz toz sabun almadim.
Bebek arabalarina bakiyorum, muthis cesit var! Bazilari set seklinde. Tasimali araba koltugunu bir yasina kadar kullanabiliyormusuz, ondan sonra daha buyugunu almak gerekiyormus, siz ne yaptiniz? Tasimali olan bana daha pratik gibi geldi her ne kadar o da agir ama.... Cunku ayni zamanda bebek odalar icerisinde de tasinir diye dusunuyorum iyi mi dusunuyorum? Yada lokantaya filan gidildiginde yine bu koltukta kalir. Tecrube? Bebek arabasini bebeginiz dogdugundan itibaren ne kadar siklikta kullandiniz, okudugum bilgilerde ilk 6 ay cok az kullanildigini yaziyor, siz ne dusunuyorsunuz? Bazilari puset bebek arabasinin daha pratik oldugunu yazmis.
Yatak konusunda da kararsiz kaldim. Su an bulundugumuz ulkede 3 yil kalmayi planliyoruz, nasil bir yatak almali? Yaza TR'ye gelecegimizden orasi icin de acaba sepet mi alsak?
Onerileriniz icin simdiden cok tesekkurler.
ZarpDeniz'cim ben anakucağı hiç kullanmadım. Hani şöyle çocuğun sereserpe yatabileceği çantalar var ya işte ondan kullanmıştım. Gün geçtikçe çocuk zaten ağırlaşıyor birde ana kucağı kullanınca iyice ağırlaşıyor. Ki çocuk çok çabuk büyüyor. Bunun dışnda gayet sade, üstü örtülebilen, altına malzeme filan da konulabilen bir puset ile bir de yazlık baston puset almıştım. Çok da rahat ettim.
Çamaşır konusuna gelince ben hep ayrı bebe ddeterjanıyla yıkadım. 3 sene devam etti bu. 3 sene sonra bizimkilerle beraber yıkamaya başladım. Yumuşatıcı da kullandım. Alerjik bir bünyesi de olmadığı için çok rahat kullandım.
baharnaz cok gecmış olsun ... gercekten zor bır hamılelık yasadın .. allah her konuda yardımcın olsun .. bır an once ıyılısmen dılegıyle ...
herkese cok selam gonderıyorum ... hastalıgımla kanka olmuş durumdayız ... bu arada pazartesı gunu beklenen mısafır kapımı caldı .. pazartesı adetlerı bana hep ugurlu gelmıstır ... ( kendı kendıme gelın guvey oluyorum o başka )
alabama ben benjamin button'u nebahat çehre olarak bılıyodum ama ....
valla senın oglan da brad pitt e benzemıyo degıl hani ? maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?