38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Anlıyorum denızverdıcıyım rabbım kendı yanından versın sıfalıgını ınsallaahh canım benım

amin canım... ayın 30 u yarın.sen nasılsın?heyec an var mı?işlem yapılacaktı değil mi sana?

hülya aşağıda gördüm seni selam

Alabama'cım, çok geçmiş olsun canım. Daha iyiyim demişsin dün, umarım bugün daha da iyi hissediyorsundur kendini. Acil şifalar...

Cans, sana da çok geçmiş olsun. Elinde ciddi birşey yok umarım.

Erverdi, inşallah sorularının cevabını bu hematolog yanıtlayacaktır. Zordur tabii her doktor ile görüşmeden yeni soru işaretleri, gidilecek başka bir uzman adı ile çıkmak. Herşey gönlünce olsun, bir an önce bu durum da hal yoluna girsin umarım. Elbette yazdıklarınla kastının biyolojik açıdan olduğun anladım, ben de onun o kadar önemli olmadığını anlatmaya çalışıyordum

Toana, güzel haberlerle dön doktordan inşallah.

Baharnaz, az kaldı hayırlısıyla. Umarım tansiyon ve ellerin bugünlerde daha da iyidirler. Hapların azaltılması zaten tansiyon için çok güzel bir gösterge. Kolay gelsin arkadaşım.

Hülya hoşgeldin, daha sık gel lütfen.

Hoşgeldin Kangurum. Aynı yaştayız, bizim yaşlarda rezerv bir sorun ama üzerinden gelinmeyecek bir sorun değil, hep diyoruz da zaten bir azimli yumurta bir azimli sperm bize yetiyor zaten. Mini tüp tedavisini duymuştum. Normal IVF'e göre çok daha az ilaç kullanarak kaliteli embriyo ya da embriyolar elde etmeye çalışılıyor benim de bildiğim kadarıyla. Az hormon, daha az maliyet, daha az sıkıntı. Hakkında olumlu yazılar okudum ama elbette ki doktorun en doğrusuna karar verecektir. Senin doktorun kim ya da nerede oluyor tedavilerin? Ben Memorial'da denedim son olarak, onların da hedefi bu protokoldeki kadar olmasa da olabildiğince az ilaç kullanarak kaliteli yumurta elde etmekti. Birkaç sene önceki gibi daya yüksek dozajda ilacı tarzı protokoller o kadar da rağbet görmüyor artık anladığım kadarıyla. İnşallah son denemen olsun, bu tedavi yüzünü güldürsün.

geçmiş olsun canım acil şifalar olsun umarım kırık çatlak falan yoktur. benjamin button desem
bi dunya sey deniyorum tam iyilesemiyorum onu da deniyim saol tatlım cok terliyodum çokçok terliyorum ne zor işmiş terle üstbaş degiştir yoruldumm valla
kader yazı neyse o olcak hayatım sen peşini bırakma nereye gitmen gerekiyosa git çözülcek inanıyorum allhın izniyle. ben tavuk suyuna bol karabiberli çorba iciyorum kapuskada yerim saol canımm.
Selam Denizvedi.Yazmasam da sizleri takip ediyorum canım.Senin durumun bayağı karımış inşallah kesin bir cevap alırsın en kısa zamanda.

canım niye yazmıyosun bizi merakda bırakma özledik seni.

denizbulut sadece minoset iciyorum pastil bide. napalım biraz gec iyileşcem heraldeaman Merte geçmesin razıyım

Arkadaslar Merhaba

Alabama, gecmis olsun canim, umarim dinlenmek icin firsat yaratabiliyorsundur. Bu rahatsizlikta en iyi gelen seylerden birisi de dinlenmek biliyorsun. Umarim Mert'e bulasmadan cabuk atlatirsin.

Cans, sana da gecmis olsun, umarim cok ciddi bir sey degildir.

Denizverdi, madem bu tedavilerini bu kadar ilerlettin canim, beyin-damar doktoruna da git, birinin goremedigi bir seyi digeri gorebilir yada o konuda daha deneyimlidir, sana daha iyi bir tedavi-oneri sunabilir. Ilerisi icin kendi sagligindan haberdar olup ona gore yasam ve beslenme tarzini duzenlemek en iyisi bence. Kizina daha iyi bakabilmek icin once senin sagliginin cok iyi olmasi gerekiyor canim. Sana da gecmis olsun.

Hulya, Hosgeldin canim, yine bekleriz.

Herada, yazdiklarindan cok tempolu oldugun anlasiliyor, masallah iyi dayaniyorsun. Umarim bel agrin filan yoktur cunku ben biraz uzun sure ayakta kalinca belim agrimay basliyor.

Deniz Bulut, aman bu bakicin baki kalsin da sen haftasonunu bir sekilde halletmeye calisirsin, hem Batu'yu da ozlemis oalcaksin.

Altinyunus, evet Heidi benim de severek izledigim bir cizgi filmdi. Ismimizi begendigine sevindim canim.:13: Limon kabugunun bebegi bildigim kadariyla, yanlis hatirlamiyorsam 25-26 haftalikken filan dogdu, o yuzden doktorlar bu haftaya gore kilosunu daha iyi bulmuslar. Umut, 28-29 haftalik gibi dogmustu degil mi? Umarim ikiside iyiye dogru gidiyorlardir.

Toana, bol sanslar.

Kangurum, bir kez gebelik yasadiginiza gore, yine yasayacaksiniz demektir. Rahim ogrenebilen bir organmis. Kisa IVF'i artik doktorlar daha cok tercih ediyor, ciftler icin de daha sagliklisi bu aslinda... Erken donem kayiplarin nedenini daha cok kromozom bozukluguna bagliyorlar. Artik simdilerde anlasildiki cok hormon yuklemesi yumurtanin kalitesini bozuyor. Denemenizde IMSI yapilmismiydi? Tedavi oncesi daha dengeli beslenip, sigara-alkol gibi aliskanliklardan uzak durmanin faydasi olduguna inaniyorum ve de basarili bir merkez ve doktorla yola devam etmek. Ne zaman tekrar denemeyi dusunuyorsunuz? Umarim bu deneme sizi basariya goturur.

Baharnaz, iyi misin biraz? Bebek arabasi almis miydiniz?

Patikler,

Tecrubeli Anneler, Bir kac sorum var.

Oncelikle aldigim miniminnacik kiyafetleri ayri mi yikayacagim yoksa bizim camasirlarimizla mi yikayacagim? Henuz toz sabun almadim.

Bebek arabalarina bakiyorum, muthis cesit var! Bazilari set seklinde. Tasimali araba koltugunu bir yasina kadar kullanabiliyormusuz, ondan sonra daha buyugunu almak gerekiyormus, siz ne yaptiniz? Tasimali olan bana daha pratik gibi geldi her ne kadar o da agir ama.... Cunku ayni zamanda bebek odalar icerisinde de tasinir diye dusunuyorum iyi mi dusunuyorum? Yada lokantaya filan gidildiginde yine bu koltukta kalir. Tecrube? Bebek arabasini bebeginiz dogdugundan itibaren ne kadar siklikta kullandiniz, okudugum bilgilerde ilk 6 ay cok az kullanildigini yaziyor, siz ne dusunuyorsunuz? Bazilari puset bebek arabasinin daha pratik oldugunu yazmis.

Yatak konusunda da kararsiz kaldim. Su an bulundugumuz ulkede 3 yil kalmayi planliyoruz, nasil bir yatak almali? Yaza TR'ye gelecegimizden orasi icin de acaba sepet mi alsak?

Onerileriniz icin simdiden cok tesekkurler.

Öncelikle hayırlı olsun bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza.
ben de 19. haftamı bitirmek üzereyim ama tecrübeliiiiiii bir anneyim aynı zamanda :)))))))))))))))))
Bebek çamaşırlarını ilk zamanlar aman bizimkilere karışmasın diye ayrı yıkadım ama bir kaç hafta sonra sıkılıyor insan zaten öyle renklisi beyazı makineyi doldurana kadar beklersek ohooooo çıplak kalır bebecik

Beyazlar zaten kaynıyor renklilerini de en fazla penyelerle falan atıyosun zaten tutup da çoraplarımızla yıkayacak değiliz.:))))))

sağlıkla doğurup sağlıkla anneli babalı büyütmemizi nasip etsin Allah.

alabama, geçmiş olsun canım.maske takmayı deneyebilisin.Umut bronşiolit olmuştu hatırlarsan ben o ara grip olmuştum pek dikkat etmedim ama keşke maske taksaydım diyorum.

denizverdi, seninki de can sıkıcı bir durum ya.dilerim bu problemin gerçek muhatabını bulursun.ama neden tüpe izin vermiyorlar, acaba ilaçlar çok mu zarar veriyor?kaçırdıysam affola.aslında bende doğumdan sonra iyi bir hematoloğa gidecektim hep ihmal ediyorum.

zarpdeniz, ben 30+2 de doğum yaptım canım.aklım limonda hep.dualarımız onunla.
ben Umut'un çamaşırlarını sabun tozu ve bebek yumuşatıcısıyla ayrı yıkıyorum.ilaç lekesi vs olduysa birkaç saat makina içinde koslada bekletip sonra deterjanla yıkatıp tekrar arkasından bebek deterjanıyla yıkıyorum.bebek için park yatak düşünebilirsin.taşıması kolay olur.biz Umut'u hala ana kucağında taşıyoruz.araba az kullandım.bu arada lokantaya vb. yerlere gitmeyi bir süre unut canım.biz ne zaman gittiysek uyanacağı tuttu keratanın.

sabah trafiğinde mesafe uzuyor deniz.vapur bekle otobüs bekle derken mesafe uzuyor.

izmir de kalabalıklaştı desene. allah kolaylık versin.

sağol canım. sana da geçmiş olsun

merhaba. şu anda daha az ilaç kullanılan tedavilerle daha başarılı sonuç alındığına inanılıyor. yüksek dozda ilaçlar da yumurtaların genetiğini bozuyor. sonuçta 40 dan sonra her şekilde hamile kalmak zorlaşıyor ama imkansız da değil bunu başaran çok kişi var.

güzelim gerçekten yıpratıcı bir durum. öncelikle kendi sağlığın önemli. inşallah kaderinde hayırlı olan neyse o olacak. tüp yapsan da garantisi yok. hem sen kızın için başvurdun bile. inşallah bir şekilde yavrun gelecek.

Selam Denizvedi.Yazmasam da sizleri takip ediyorum canım.Senin durumun bayağı karımış inşallah kesin bir cevap alırsın en kısa zamanda.
daha sık gel merak ettirme

ayrı yıka canım ayrı bebek sabunuyla. yumuşatıcı koyuyordum ben ama çok da gerekli değilmiş. alerjik bebek olursa da zararlı. sen de alerjiğim demiştin. ama orada alerjik bebekler için yumuşatıcı var demiştin onu bilemeyeceğim. bence düz puset+anakucağı+normal puset bebek arabaları daha iyi. yani şu resimdeki gibi : Chicco Trio For Me Bebek Arabası Seti - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! bende arabaya da takılabilen ana kucaklı var ama ana kucağı için her ne kadar doğduktan itibaren dense de içinde ikibüklüm bebek rahatsızdır diye düşünüyorum. ilk başta bebek ana kucağına çok ufak gibiydi şimdi ise çok büyük. ilk 3 ay için düz yatabileceği bir puset çok iyi olur. ben arabayı dışarıdan çok evde kullandım valla. uyutmak için birebir zaten kış bebeği çok az güzel havalarda çıkabildik. alışveriş merkezlerinden de hastalık mikrop bulaşır diye korktum ilk 3 ay. şimdi yeni düz 6 aylık olan pusete geçtik. hem dışarıda dolaşıyoruz hem evde yatıp uyuyoruz. evde araba kullanmak ev tipi ana kucaklarından daha rahat geldi bize.

Son düzenleme:

canım ben tüm cicilerini ayrı yıkıyorum bebek deterjanıyla ,yumuşatıcı hiç koymadım koymayı da düşünmedim. çok renklerine göre de ayırmadım ağırlık mavi laci olduğu için tabi renkliler de var ama gerek görmedim zaten en soğukda yıkıyorum 30 derecede. en kısa programda. leke kaka gibi olursa çitileyip koslada bekletiyorum önden.

yatak park yatak kullanıyoruz çok rahat senin için de uygun olur bence. seyahat için de taşımak götürmek katlamak çok kolay sizin için. bizimkinin markası kraft ve çok memnunum. finans bank karta indirimi vardı yatağı ile birlikte 300 e gelmişti. yatağı bedavaya gibi gelmişti işbir yatak hani yeni nesil uzay yataklar var ya ondan. ben de oturmaya başladıktan sonra en alt seviyeye indirip salona alacağım park olarak kullanacağım. kısmetse de odasında yatırırım o saatten sonrada. ama sen her iki türlü de kullanabilirsin. ilk birkaç hafta sepet kullandım ama çok cabuk küçük geldi oğluma.

bebek arabası konusu bizimki üç parça ana kucağı ana kucağının oturduğu bir parça var arabada sabit ayrıca puseti var. ilk aşamada ana kucağı arabadan çıkıp pusete takılıyo pusetten çıkıp arabaya takılıyo o şekilde taşıyorsun ama denizin dediği gibi yeni doğduğunda ana kucağına küçük geliyo bi eğreti oluyo bebek sonra bebek büyüyo şu an üstünde kabanla montla falan dar kalıyo. belki yaz olsa kıyafetleri ince olduğu için daha uzun süre rahat kullanır şimdilik ana kucağına devam. puseti de artık tek kullanıyoruz ana kucağını takmıyorum direk kendisine dışa dönük oturtabiliyorum. pusetler tabi ağır oluyor bide bastonlar var ilerde onları kullanırız heralde biraz büyüyünce daha hafif ve taşımak falan daha kolay olur. bence çok fazla parçalı kullanmak yerine en az sayıda parçası olan bi set almak mantıklı bi dünya şeyle uğraşılmıyo. alışverişlerde babasının kucağında kanguruyla takılıyoruz. ilk başlarda puset ana kucağı falan sevmiyolar zaten ve durmuyolar anca 3 ay dan sonra alışıyolar ne yapsan boş yani puset ana kucağı falan hak getire onları yanında taşıyıp bebeği kucağına alıyorsun o yüzden fazla ayrıntıya gerek yok.
valla canım baştan maske takmadım aklıma gelmedi şimdide uzak durmaya çalışıyorum inşallah geçmemiştir allahtan nezlem yok sadece boğazımda sinir bi kaşıntı ve acı var. ama haklısın yarın bi maske edinmem lazım ödüm kopuyo çünkü.

Günaydın

Toana inşallah bugün güzel haberle dönersin.

Denizverdi canım çok yorulmuşsun ama yinede birde o dra git ne diycek, farklı görüş almanı dilerim. Allah yardımcın olsun, kafandakiler hayırlısıyla bir düzene girsin inşallah.

ZarpDeniz henüz bebek arabası almadım canım, Alabama yazmış ben her ayrıntının içiçe olduğu bir araba kullanamam sanırım ayrıca genelde 4.aydan sonra kullanıldığını okudum ve gördüm, fakat Deniz Bulut evde uyutmak için ideal olduğunu yazmış değerlendirilebilir. İlk Kıyafetlerini yıkarken sadece toz sabun kullanıp elde yıkandı.

Herada saol canım tansiyon oynuyor benle, dün 15/9 larıda gördük bakalım kaça kadar dayanıyorum dün fizik tedavi druna gittim heriki elim içinde atel verdi aldım kullandım geceyi daha rahat geçirdim o yüzden bu saate burdayım dermişim :) şaka bir yana evet daha rahat ettim, akşamda sürekli buz torbası ile masaj uyguladım. Karpal Tünel tanısı koydu fakat tanı koymak için EEG vb şeyleri yaptıramayacağını İğne ve ilaç tedavisi veremeyeceğini, doğumdan sonra ilk fırsatta gelmemi söyledi, :)

Patikler, Hülya, Cans, Maiumut, cerebrum, kangurum, sizlereede selam kızlar ...

Güzel bir gün diliyorum

Doğum yapan arkadaşlardan hiç okumadım ama bir sorum var.

dünden beri sümüksü şeffaf akıntım var ne demek bu?
doğum öncesi nişan olayımı miktarı ne kadar olmalıki ben panik olayım?
drumu aradım ulaşamadım az sonra yine arıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…