38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ben mayıs gibi tedaviye başlamayı düşünüyorum şimdilik ne gibi şeyler yapabilirim takviye olarak yumurta sayım azda.

meraba kanguru kacinci denemen olucak canim,arkadaslar bana bal corek otu ve tarcin onermisti ama bana iyi geldimi gelmedimi bilemiyorum bende once kist yoktu ondan olabilirmi diye dusunuyorum ,burda arkadaslar cok yardimci oluyor sagolsunlar dene derim sana insallah yumoslarin cogalir budefa rabbim sanada ve hepimize birere evlat verir insallahhh

Günaydın herkese

Denizverdi dr trafiğinden sonra sonunda bir karar almışsın hayırlısı olsun canım. Sağlık kontrollerini ihmal etme, ilacınıda düzenli almayı unutma canım. Yorganın altıdan en kısa zamanda çıkmanı diliyorum

ZarpDeniz tit (Tam idrar tahlili canım :)

Alabama saol canım tansiyonumu sürekli takip ediyorum biraz hoplayınca önlemleri alıyorum elimden geldiğince ama heptende tembellik yapılıp yatamıyorum ki canım hayırlısı.
İnşallah ilaçlar işe yarar boğazın çabucak iyileşir.

Limon Kabuğu ve Meryeyi bende merak ediyorum?

Cans saol canım. Pazartesi sonrası sana güzel bir sürpriz olsun diliyorum.

Kangurum ben bol bol incir kürü uygulamıştım
ya 7 inciri kaynatmış içmiş yada 2 inciri zeytiyağında akşamdan yatırıp sabah aç karnına tüketmiştim Tam tarifi saraçoğlunun sitesinde var sanırım) İnşallah mayıstaki tedavbin yüzünü güldüürür, bebeğine kavuşursun.

Uğrayamayan diğer arkadaşlarada güzel dileklerimle

soğumaya ve bayatlaşmaya yüs tutmuş çayımla cevaben yasma için okuyorum tekrar....

toanacımişlem yapılmamış sadece ultrasona girmişsin anladığım kadarıyla.toana;hem kist hem de miyommu varmış.ikisi de mi.beli bir milime kadar miyomların çok önemli olmadığını biliyorum.kendiliğinden kaybolabiliyorlar.ösellikle hamilelikte yok olanlar var.büyüklükten bahsetmediğine göre herkeste olabilen sıradan bir myom anladığım kadarıyla.kistin için büyk ihtimalle d k hapı eritir merak etme..gider gider.benim de bir keresinde tedavi sonrasında oluşmuştu.ilaçlardan dolayı.sadece o ay kullandım eridi gitti...varsın bir ay geç başla tedavine...kan pıhtılaşman yok değil mi?bak varsa eğer d k hapı verilmiyor pıhtılaşması olanlara. (benim kullandığım saman kan pıhtılaşmam olduğu bilinmiyordu(

gunaydin hepinize kizlar ..hayirli cumalar, rabbim cumlemizi kotuluklerden korusun ve saglik sihatten ,,,gonlumuzdeki bebislerimizi versin insallahhhhh....AMIIINNNN

Bugünlerde kaçakları oynuyorsun napıyorsun bakıyım :)

sanada günaydın

ne yapim canım çabalıyorum uğraşıyorum çözümler bulmaya çalışıyorum.
senin zamanın da yaklaşıyor hayırlısıyla çok zor geçirdin hamileliğini allah sağlıkla kucağına versin inşallah

Sagol denızverdıcıyım,canım bende kıst var bırde ıkıtane mıyom olusmus bızım yasımızda bayanlarda genelde oluyormus..kıstım ınsallah adetımle gıder dıye dusunuyorum:44: Gıtmezsede dedıyım gıbı hap kullanıcam ,doktor kanıma baktı benım troıdım vardı bırde d vıtamınım eksıkmıs malum buralarda gunes pek olmadıgı ıcın kullan dedı,baskada bırsey demedı olsa soylerdı doktor pıhtılasmayı zannedersem ..allaha emanetız buralarda ama doktorum sıdılık ıyı gıbı rabbım rast getırır ınsallahh,benım mıyomun bırı 4 santımmıs bırıde 1 santım kadarmısss yanlız rahıme yakın olmadıgından tedavıye engel deyılmıs ..
Sımdı adetımı beklıyorum ,adet olunca adetımın ıkıncı gunu ultrasyona gıdıp baktırıcam gıtmısmı gıtmemısmı dıye kıst,eger gıtmısse adetımın 3 gunu allah ızın verırse ıgnelere baslıyorum canım benım bakalım budefa ınsallah yuzumuz gulsun Dılıyorum allahımdannn,sen nasılsın canım bıraz daha ıyımısınnn?

önemli değil mi?yapma arkadaşım... boşuna mı yıllarımısı verdik bu uğurda..elbetteki önemli.
önemli olmasa idi buralara kadar gelirmiydim.herkesin nasibi farklı..
güneşine selam....bugün pek yüsünü göstermiyor....

sarp hocam;sisde kaldım.çisgi filmim başlamış.sonra dönerimmm... yorgan altııı

losyonun işe yaraamasına sevindim. geçmiş olsun. inşallah daha iyisindir. az kaldı. umarım zamanında sağlıkla gelir.

benim doktorum da saçını boyatabilirsin demişti. ben boyattım. daha önce konuşmuştuk. bu konularda kendini hangi türlü daha rahat hissediyorsan öyle yap.

ne diyelim hayırlısı olsun. çok yoruldun tabii dr peşinde. en kötü karar kararsızlıktan iyidir. bir de tüpün garantisi olsa hadi yaptır. zaten ne olacağı belli değil. inşallah kızın biraz daha bekletecek ama gelecek.

almanyada ki doktora mı gittin? histeroskopi falan olmamış. kist önemli değil her kadında olur zaman zaman. 1 veya 2 adetle kendiliğinden gidiyor.

ben mayıs gibi tedaviye başlamayı düşünüyorum şimdilik ne gibi şeyler yapabilirim takviye olarak yumurta sayım azda.

sayıyı arttıracak pek birşey yok da inşallah kaliteli olurlar. ben fsh yüksek diye hayıt tohumu ve bugday çimi içmiştim. bal-polen-arısütü karışımı yemiştim. solgar gibi kaliteli bir markadan 1 multi vitamin içmiştim. bir de çay kahve kola et ve tatlıyı azaltıp daha çok sebze ve meyve tüketmiştim.

alabama geçmiş olsun inşallah daha iyisindir

benim de sol bileğim 3 haftadır ağrıyordu. bebeği taşırken ters bir hareket yaptım geçecek diye bekliyorum. kullanırken özellikle bebeği alırken yatırırken vs elimi kullandığımda acaip ağrıyordu. çarşamba sonunda doktora gittim. iltihap olmuş. çamaşır sıkma hareketinden olur dedi. ben sol kol hep poposunun altında batu yu taşıyorum fazla döndürmüşüm böyle oldu. iğne ilaç atel vs verdi. 3 hafta kullanacakmışım. geçermiş ama dikkat etmezsem ameliyat gerekirmiş. böyle işte bebek taşırken de dikkatli olmalı

Son düzenleme:
sarp hocam teşekkürler
ben 4üncü kattayım sor olmas mı benim için araba.arabayı mı indireceğim kısı mı kendi eşyamımı onun çantasını mı:26:sanki araba benim için daha yorucu
bugün bir tüp arkadaşımla usun usun kkonuştum.onun da negatifle sonuçlanan tüp tedavisinin ardından spontan bir gebeliği be şimdi 1 buçuk yaşında bir kısı var.1 yaş üstü bakım daha kolaymış..her açıdan..önceden küçük olsun derdim ama galiba 1 yaş üstü bana iyi gelecek

diş dolgunus için biras sabredemiyormusunus?yemek yemenise engel mi?ne olursa olsun (sisin vebebeğinisin sağlığını tehdit etmedikçe)çektirmemenisden yanayım ben.ya da ben olsaydım diye düselteyim.doğuma kadar başka alternatifler aradım..sıvı yiyecekler,tok tutan gıdalar,hamileler uygulanabilen ösel diyetler gibi..
kitabınıs bende... içinis rahat olsun.inşallah bebeğinisle de görürüm sisi o kitapçıkta... ama bu sefer kitap ben isterim sisden.ona göre

teşekkür ederim alabama... sağolasın..yanımda hissettim seni.
evet.. allah hepimise hayırlı yasılar yassın.mertin keltoşunu seviver benim için

çıktım çıktım yorgan altından.. ama hala yorgan yakınımda.bakınca görüyorum.as sonra atlıyacağım içine... kendimi transferi olmuş gibi hissediyorum.yükümü attım.
ay... yaprak dökümü başladı..kaçtım sütlü bahar

Selam arkadaşlar,

Baharnaz, çok geçmiş olsun arkadaşım. Kontrol altında olman harika. Gerçekten idrarda protein ve yüksek tansiyon zorlu ikili. Neyse, geçmiş gitmiş, sağlıkla, zamanında gelecek Enes bebek inşallah. Önerin için de sağolasın, benim ha gayret iki haftada bir TİT ve kan sayımlarım yapılıyor, yok bir yaramazlık şimdilik çok şükür. Doğru diyorsun, özellikle bu dönemde gayet dikkate alınması gereken ve yapılması gereken testler bunlar. Ellerin için umarım atel seni rahatlatmaya devam ediyordur, inşallah doğum sonrasına birşey kalmayacak.

Zarpdeniz, ben de son trimesterda röntgen çektirilebilir diye biliyorum hele diş için olana doktorlar hayır demez gibi geliyor. Türkiye'deki doktorundan bir cevap var mı?

Alabama'cım, ilaçlarla toparlanacaksın inşallah. İyileş de gelelim, bekliyoruz

Denizverdi, içini rahat ettiren karar, en doğru karar, aklın ve gönlün aynı şeyi söylüyor zaten. Tez zamanda kavuşacaksın kızına inşallah. Bu arada önemli değil demedim, o kadar da önemli değil dedim, yazıyla her zaman net anlaşılmıyor, özünde kötü birşey demiyordum

Denizbulut çok geçmiş olsun, ameliyata gerek kalmaz inşallah.

Cans, uğurlu olsun bu pazartesi de inşallah. Elin ne durumda?

Kangurum, arkadaşlar yaptığımız kürleri yazmışlar. Arı sütü (royal jelly) hapları da özellikle yumurta kalitesini arttırıcı diye geçiyor, ben bir dönem kullanmıştım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…