38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herada canım seni atlamışım dilerim seninde her yönden herşery yolunda gider .güneşin hepimizin üzerine doğar.sağlıkla gelsin

maiumut canım başınız saolsun üzüldüm allah rahmet eylesin

denizbulut zarpcım saolun bugün yine başağrısı ile uyandım ama şimdi geçti oğlanı babasına bırakıp eczaneye kadar yürüyerek yağmurda gittim bol bol burnumdan derin nefes alıp ağızdan verdim hem spor oldu hemde iyi geldi. eşim banyo yaptırmıyodu iki üç gündür bana bide banyoya izin çıktı ohh kendime geldim. deniz seninde elin rahatsızlanmış bileğin di galiba geçmiş olsun aman dikat et de kalıcı bişi olmasın inşallah ameliyat gerektirmez.

zarpcım kızçeni görmüşsün bizden de selam söyleseydin. ultrasonda tam belli olmuyo tabi ama üç boyutluda da ben çok iyi algılayamıyodum görüntü hareket olduğunda birbirine karışıyodu bide bizimki yüzünü hiç göstermiyodu. ben yan yatardım hafif karnıma doğru dönerdim beyefendi kıpraşırdı mecbur rahatı bozulurdu tavsiye ederim.

denizverdi canım öyle olmuyo çocuklar bebekler özellikle dışarda arabada pusette misafirlikte uyumaya bayılırlar hayatım. evden çıkmıcam diyosan o başka tabi. sadece ilk üc ay anakucağı ve pusetten hoşlanmıyolar kucak istiyolar.

teşekkür ederim altınyunus....ilaç ta tedavi de bir sonuca ulaşmayınca kendim kafamda bitirdim.bitti gitti.ihmal etme derim gideceksen ....koraspini sağlık açısından herkesin kullanabileceğini duymuştum..
bu arada;doğru kaçırmış olabilirsin.benim hikayem eski...birkaç tüp denemesinden sonra tekrar denemeye karar vermiştim.genetik geçişli bir kan pıhtılaşması çıktı bende.. 3 5 yılda bir görmede sorun yaratıyordu.tedavi arefesinde de tekrar edince isin çıkmadı.deneyebilir denmesi için yaklaşık bir yıldır o dr bu dr gesdim.sıkıldım yoruldum.kimse de çösüm üretemedi bana.bıraktım artıkk.saten bir kıs çocuğuna annelik yapmak için sosyal hismetlere başvurmuştum.sırf eşimin''ona da bakacağım son kes deniyeceğim olursa ikkisine de bakıcam demesi üserine uğraşıyordum.kısmette yokmuş..artık hayallerim onun üserine...
umuttan artık pek sös etmiyorsun.herşey yolunda sanırım.umudun büyüdü he...bir resmini görelim ne kadar olmuş annesi

olur... hayat bu belli mi olur.bir gün öptürmeye geliris belkim teysesi.

denis;ben çevremde hiç 2 yaş ve üseri çocuğunu arabayla gesdiren görmedim.herkes almış çocuğunu eline gidiyor gideceği yere..kapımısın önünde parkk var.belki ondan da olabilir.birkaç yüsmetre ileride 2 park daha var..belki:26:
yakınen tanıdığım biri de arabayı istemiyor arabaylan gidiyorus hem araba elimde hem kıs kucağımda pişman oluyorum diyor 1 buçuk yaşındaki kısı için.benim düşüncelerim geleceği görmeden düşündüğüm öngörülerim.ancak yaşayarak öğreneceğim.bunu kesin biliyorum.

elin nasıl?

bahar.... evet çocuk bu... ama bende kırkına gelmiş çoğunlukla herşeyini yalnıs yapmış biriyim..arabaylan alışveriş merkesinde unutuyormuşum düşünsene
şaka bir yana.... hep bir tuhaf gelir bana.bir çocuğu elinden tutmak.onunla yürümek.pek kyaşamadığımdan olsa gerek..eskiden arkadaşlara derdim (birlikte gesiyorsak eğer)aman haa bana güvenmeyin alın çocuğunusu bırakıveririm bir yerde.sis tutun elinden derdim

sarp hocam;selam...demek kısınısı gördünüs.klarisa ismi netleştimi?ikinci isim?

dişinis ne alemde?:26:

canım başınıs sağolsun.. sislere ömür..hayat bu işte.... bir bakmışın burda yasıyorsun.bir bakmışın bir daha yasmamış...kaybetmişsin ama yakın dost olmuşsun.eminim güsel anılarınıs vardır...o anılar çok değerlidir..cismen yoksa da manevi olarak yanındadır o dostun...hatırladıkça yanındadır..

alabamacım iyi olduğuna sevindimşimdi daha iyi ol...
yok canım... hep evde geçer mi?kaydıraktan kaymam için sebebim olacak...

Herkese selamlar,

Maiumut, gerçekten üzüldüm arkadaşım. Başın sağolsun. Anladığım bir can dostunu kaybetmişsin. Sabırlar diliyorum, yokluğuna alışmak zorlu olacaktır. Allah sizlere uzun ömürler versin. Güzel dileklerin için de bin sağol. Sizin güzel haberlerinizle de ben mutlu olacağım, sizlerin bebişleri için ben de geri sayımda olacağım olacağım hayırlısıyla, sağlıkla ve tez zamanda inşallah.

Alabama'cım, çok geçmiş olsun canım. Gerçekten uzun sürüyor bu hastalık galiba, Allah'tan Mert Bey'de birşey yok. Alıyorsundur eminim ama böyle dönemlerde bol kivi ye olur mu? Haftaya geleceğiz, sen bir iyileş de. Sağolasın canikom, bizi düşünmüşsün ama ben de seni düşünmüştüm açıkçası. Bana bu aşamada geçmez ama senin her fırsatta dinlenmen lazım diye, görüşürüz haftaya inşallah.

Limon'un haberine sevindim, annesinin sütü yarasın Çınar bebeğe, bir an önce annesinin kollarına kavuşsun inşallah.

Bahar'cım, bebeğin yer eksikliğinden hareketlerinin azaldığı döneme geldin, Allah yardımcın olsun, yardımcımız olsun. İnşallah oğluşunu bugün görüp ya da hareketlerini hissedip rahatlamışsındır. İnsan alışınca hareketliliğine, bu yeni durum karşısında huzurunu koruması zor vallahi. Kalan günler de sağlıkla, keyifle geçsin inşallah. Nefes darlığı hafiften bende de başladı, azıcık yokuş ya da merdiven çıksam nefesim kesiliyor, düz yol yürüyüşlerinde sorun yok şimdilik. Eh yapsınlar bakalım yapacaklarını, sağlıkla büyüsün, sağlıkla gelsinler de

Zarpdeniz'cim, bulunduğum yerden dolayı acil ihtiyaç olur diye ayda bir uğruyorum oturduğum yerdeki hastaneye. Benim doktorum da senin gibi, herşey yolunda sık görüşmemize gerek yok diyordu geçen aya kadar o yüzden dört haftada bir çağırıyordu. İlk başlarda itirazlarıma peki deyip üç haftada bire düşüyordu gerçi sağolsun!!! Bu durumda ben de devlet hastanesindeki doktorda alıyordum soluğu en fazla iki hafta kontrole gitmeden durabiliyordum hareketlerini hissedene kadar. Şimdi kendi doktorumla üç haftada bir görüşüyoruz... Neticede, ikinci doktorum da çok bilgili, tecrübeli ve esas takiplerimin Memorial'da yapıldığını biliyor. O sebeple de Memorial'daki doktorumla çelişen hiçbir şey söylemedi, kullandığım ilaçlara hiç karışmadı, sadece gittiğim günlerdeki takiplerimi düzgün yaptı, testler konusunda aşırı titizlendi, AS öncesi bebeğimin iyi olduğunu endişe etmememi söyleyerek bana moral verdi filan. Yoksa iki doktora gitmek kafa karıştırıcı olsaydı, tek doktora düşerdim. Eminim sen de bunu düşünmüşsündür ama ben yine de yazayım istedim. İnşallah sen de benim gibi iki doktora gitmenin keyfini sürersin. Hem ikinci doktorumun usg ölçümleri çok cömert, moral veriyor, çarşamba günü kızımın ağırlığını 2135 gr olarak ölçtü, Memorial'de daha konservatif kalıyor ölçümler, salı günü bakalım kaç çıkacak.

Kızımın mobilyaları bir hafta gecikmeli olarak dört gün sonra gelecek ama sağolsun sevgilim odasının düzenlemelerini tamamlamak üzere. Önümüzdeki hafta hastane çantası hazırlanıp, artık cicilerini yıkama zamanı gelmiş olacak hayırlısıyla. Sırada sen varsın, keyifle yaşa, yaşayalım bunları inşallah. Allah dostlarımıza, dileyen herkese de bunları tez zamanda yaşatsın umarım, tüm duam bu.

Arkadaşlar, bu arada hazırlıklarımız neredeyse bitti, yavrumun ismi netleşmedi filan diye dolaşıyordum ki bugün sevgilim kızımızın ilk ismini buldu. O kadar beğenmiş ki bulduğuyla, birkaç kere söyleyince ben de peki dedim. Eğer bir son dakika değişikliği olmazsa kızımızın adı Rena Güneş olacak inşallah (Güneş kalsın diye bayağı bir ayak diremem gerekti gerçi). Sonra biraz bakındım filan Türkiye'de 154 kişide olan bir isimmiş, içimize sindi, annem az rastlanan bir isim olmasını istiyormuş meğerse çok beğendi, sevgilimin annesi sanki biraz eh dedi gibi ama neyse... Ha bu arada isme tamam dedikten 10 dakika sonra neydi bizim kızın ismi yahu oldum, yuff bana

sabah kuşluğundan gece kuşuna terfi ediyorum gibi...

Herada 2.isim belli olmuş Rena Güneş ilk defa duyuyorum Hayırlı olsun Sağlıkla gelsin inşallah.
Hazırlıkları tamamlamana az kalmış bencede ağırlaşmadan eksikliklerini tamamla, ben erteledim şimdi zor oluyor bu yüzden çünkü artık pilim bitmiş gibi. Göbüşü kaldıramıyorum, üstüne birde sıkıntılar olunca hazırlıklar önemini kaybediyor.

ZarpDeniz çukulata yedikten sonra diycem tam neyi seviyor çözemedik galiba hafif sola oturur pozisyonda, yada sırtüstü uzan canım süslünün hareketlerini hissedebilirsin. Dr kontrolün güzel geçmiş sevindim. Gitmedim dra. hareketlerini daha doğrusu kafa hareketlerini hissedince kendimi rahatlattım. Kafası elimin altında ya :)

Ama bulantı ve kusmalar beni mahvediyor şimdide bu saatte kuaklarımın patlarcasına ağrımasından uyuyamadım tansiyonum 14 8 limon yedim bu saatte başka napıyımki dün akşamda drumla görüştüm dayanabildiğin kadar dayan diyor antibiyotiğimi değiştirdi.

Denizverdi arabayla çocuğu unutmak heh :) sen bu kadar rahat olamazsınki canım ya.

Maiumut Allah rahmet eylesin. Sanada sabır versin canım.

günaydın güller

sağol canım. fizikçiler daha iyi önce tedaviye çalışıyorlar. tabii bu derdin tek kesin çözümü ameliyatmış amaoraya kadar rahatlatıcı birşeyler denenebilir. benimki geçti gibi çok hafifledi arada biberon falan verirken hafif uyuşuyor. şu haliyle ameliyat gerekmez mesela. inşallah seninki de geçer.

hareketleri sık hissetmeye başlayınca daha rahatlayacaksın. düşün ben bile rahatlamıştım ama kafana takılan birşey olduğunda hemen gitmek için elinin altında 2 doktor olması iyi birşey. bakıcı konusunu hiç orma aşapıda anlatacağım

nasılsın neler yapyorsun? inşallah bakıcı kısmını halledip işe başlayabilirsem ben de işin eve yakın olması keyfini yaşayacağım hayırlısıyla

çok üzüldüm. allah rahmet eylesin kalanlara uzun ömür ve sabır versin. yakın bir dostu kaybetmek çok acıdır yeri dolmaz sana da bol sabır diliyorum

daha iyi olmana sevindim. bu durumlarda yardımcı bir eş çok işe yarıyor tabii. senin annen kayınvaliden falan uzukta mıydı unuttum. zor bir durumda gelip yardımcı olamıyorlar mı?

ben de 1,5-2 yaş sonrası nasıl olacak bilemedim. her çocuk da farklı tabii. alabama ilk 3 ay ana kucağını kullanamadıklarını yazmış. ben hem güzel havalarda kullandım (ilk 40 günden sonra) hem de ikinci aydan sonra evde uyutmak için beşik olarak kullandım. gündüzleri meme olayı tamamen bitince elle sallanmaya da şiddetle itiraz edince emzik de almayınca sallamak için birşey gerekti. arabayı bulduk (anakucağıyla). şimdi pusetine geçti büyüdüğünden. şu anda da orada uyuyor

mobilyaları da gelmek üzereymiş eşyalarını keyifle yerleştirirsin inşallah rena ismini hiç duymadım anlamına baktım nazar olunan bakılan demekmiş. siz sürekli olarak hangisini kullanacaksınız? ben de ender bulunan isimleri severim . okulda sınıfta işyerinde 10 tane ayşe, meltem, esra vs olacak ama rena tek kalacak karışmayacak ben ismimi (nefise) eski isim diye sevmezdim ama sık rastlanmamasından memnundum. okulda sözlüde mesela öğretmen zeynep diye başladığında 2-3 tane varsa soyadını söyleyene kadar iyi kalpten gitmiyorlar derdim

bu bulantın idrarda protein falan bulunduğundan mı? bu son haftalarda olması çok kötü. bir rahat edemedin. ne diyeyim çok az kaldı. inşallah sağlıkla kavuşacaksın.

hülya ya 40 yaş üstü hamile kalan var mı ümide ihtiyacım var topiğinde rastladım. ilk başta zaten 38 yaş üstü topiği var, burada bir dolu anne ve hamile var niye başka topik açıldı ki olmuştum sanırım insanlar burasının anne ve hamile ile dolmasından rahatsız oldular. tedaviye başlayan devam eden yok gibi. yakında topiğin ismini 38 üstü geç ve genç anneler diye değiştireceğiz sanırım

bakıcı kısmı az sonra batu uyandı

Son düzenleme:
batu yu yatağına koymuştum dönencesini seyrediyordu. ah uh sesler geldi hah sıkıldı dedim yanına koştum. bir baktım ters dönmüş çevirdim. baktım popo atıp yan dönüp yine ters döndü. artık dönüyor canım oğlum eee ben gece uyku tulumu giydiriyordum. acaba onunla da ter döner mi? dönünce elleri altta yanlarda kalıyor. birşey olur mu? haydaaa bana yine uyku yok!!!

Son düzenleme:
Deniz Bulut, günaydın, oyy maşallah dönüşler başlamış yakışıklıda. artık havalar iyi gibi tulum giydirmesen
Hülyayla ilgili yazdığına şaşırdım. Birçok arkadaş gelmiyor artık uğramıyor

İdrardaki enfeksiyon bulantı yapıyor demişti antibiyotik harici, bulantı hapım var onuda içiyorum o bile bulantı yapıyor :) az kaldı diyorum şu kulaklarımda başlayan ağrıyıda çözebilecekmiyim bakalım.

Kangurum, Maiumut ve Toana, kurlere bir bakin derim, simdi bir arkadasima gonderdim, size de kopyalayim dedim.

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir:

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Kuru İncir Kürü Nasıl Yapılır?
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2×21U+7A

U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Pcos- miyom- erken menopoz için kuru beyaz soğan suyu kürü
1 orta boy kuru beyaz soğanı dış kabuğunu soyarak dörde bölün. Burada en önemli hadise kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beyaz italyan soğanı kullanılmaz.

Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)

Soğan suyu kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: İbrahim Saraçoğlu Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalıdır.

slm ben 38 yaşında birbuçuk senelik evliyim 8 aydır korunmuyoruz bütün tahliller normal bu ay yumurtlama takibi yaptırdık hamile kalamdım burdaki arkadaşlar acaba nasıl hamile kaldılar zarpdeniz cevap yazabilirmisiniz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…