38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

patikler canım kolay gelsin artık bitmeye yüz tutmuştur inşallah. çok da kendini yorma. ustalarla uğraşmak zordur deli ederler insanı. allah yardımcın olsun. gelince rahat rahat okursun hayatım.

Alabama'cım nasılsın canım? Mert nasıl? Evet git gide kolaylanıyor şükür. Dün mutfak takıldı. Sabah 10 da geldiler, akşam 7 de bitti. 9 saat sürdü yaaaaa :)

patikler canım tadilat bitince değecek eminim kolay gelsin

Sağ ol arkadaşım. Sen nasılsın?

patiker ...uğramışsın..

yakında bana atacaksın usta işlerini öyle gözüküyor az daha havalar ısınsın...sen sürecessin sefayı sonra ben uğraşacağım tadilatla.

Canım benim sana şimdiden kolay gelsinnnn... Zor iş valla ne yalan söyleyeyim :)

denizverdi ,iyi aksamlar canim:80:ben pazar gunu basladim ignelere ..cuma gunu yumurtalik takibim var rabbim rast getirsin, insallah aminn canim benim aminn

Toana yeniden tedaviye başlamışsın. Çok çok sevindim. İnşallah bu son olur ve allah kalbine göre verir. Darısı başıma :)

Demek işe başladın... Hadi kolay gelsin sana. İnsan herşeye hemen alışıyor merak etme. İşten çıkarmalar bizi etkilemez merak etme...

günaydın herkese ,hayırlı sabahlar olsun inşallah.

toana ,tedavin hayırlı olsun,inşallah en kısa sürede kavuşursun bebişine.

limonkabuğu, çınar bebek her ikiniz içinde dua ediyorum allah yardımcınız olsun inşallah. bu akşam sizin için Yasin ve Kenzülarş duasını okuyacağım. rabbim Kabul eder inşallah. Allah Yar ve Yardımcınız olsun

kanguru gunaydin hayatim ,LIMONKABUGU VE YAVRUSU ICIN COK UZULDUM ALLAHTAN ACIL SIFALIK DILIYORUM BEBEYINE INSALLAH MELAYIKESINI,KORUR ALLAHIM KUCAGINDA KOYAR INSALLAHH ,ELDEN GELEN BIRSEY YOK ,BIRANONCE KURTARSIN ALLAHIM SIFALIK VERSIN HASTANEYEDE KIMSEYI DUSURMESIN, DUSURENIDE KURTARSIN ICINDE LIMONKABUGU VE YAVRUSUNUDA KURTARSIN INSALLAHHHH...

PATIKLER VE KANGURU ARKADASLARIM SAGOLUN RABBIM INSALLAH CUMLEMIZIN EMEYINI BOS ETMESIN... HERBIRIMIZI BIRARTANE HAYIRLI EVLAT VERSIN ANALI BABALI SAGLIKTAN SIHATTEN INSALLAHHH CANLARIMMM

günaydın

Kangurum Allah razı olsun Rabbim herkesi evladına sağlıkla kavuştursun.

Limon ve Çınara dualarımı gönderdim bu msjlar yazılmadanda yolluyorum.Allah kabul etsin.

Toana yarın yumoşlarına bakılcak inşallah güzel güzel büyüyorlardır.

Patikler mutfak bitmiş gözünaydın canım.

ZarpDeniz uğramamışsın

Denizverdi sütlümüyüm sütsüzmüyüm anlıycaz az kaldıcanım Bu kiloya fısss göğüslerle. yinede sağma egserszilerini yapıcam.
Canım sende tadigt ilat için geç kalma şimdiden kolay gelsin

Deniz Bulut raporun araya giricek sanırım. İyi şeyler düşün az kalmış emekli olmana.

artık uzun süreli oturamadığım için isimlerinizi renklendiremiyorum yanlış yazdığım kelimelerde oluyor anlayışınıza sığınıyorum.

patikler canım mutfağını güle güle kullan herşeyini güle güle kullan canım mert iyi büyümekle meşgul çok şükür. bende evde olmaktan bunaldım bari şu havalar düzelse de ufak ufak gezmelere çıksak en azından pusetiyle şöyle bi yürüyüş yapsak iyi gelcek.

limonkabuğunu ben de okuyorum allah yardımcısı olsun. onunda bebeğine toraks tüpü takılmış ama o da savaşçı bir bebek allahın izniyle yaşayacak annesinin kucağına da gelecek inşallah. kuzenimin ikinci çocuğu 900 gr doğmuştu hemde tatildeydiler dolayısıyla en yakın izmirdi izmire gitmek durumunda kaldılar uzun bir süre oralarda kimimiz kimsemiz yok akraba falan o şekilde hergün gide gele ömerimiz hergün üç gram beş gram ala ala büyüdü ve taburcu oldu. bu bebekler hayata bizden daha bağlılar tabiki gelişimlerini tamamlamadıkları için bu gelişimi dışarda tamamlamaya çalışıyorlar allah onların yardımcısı olsun.

herada gelmiyor son zamanlarda umarım herşey yolundadır aradım meşgul. tekrar arayacağım.

kangurum daha iyi olmana sevindim canım.

baharcım az kaldı senden inşallah hemen haber alacağız değil mi?

meryeden hala hiç haber yok umarım iyidir.

deniz kötü şeyler düşünme inşallah olmaz öyle şey. ama sen buçocuğun geleceğini tek başına kuracaksan işin zor babası olacak adam o kadar iskele babası mı?

Bahar'cım çok sağ ol arkadaşım. Sen de iyisin umarım.

Alabama'cım dayan çok az kaldı havaların düzelmesine. Bak Mert ne de mutlu olacak dışarılarda gezerken. Kolları bacakları mutlaka güneş görsün. Bebeklerin en büyük ihtiyaçlarından biri de güneş ışığı biliyorsun.

Limon
Canım benim allah işini rast getirsin sana güç kuvvet versin. Bebeğini sağlığına kavuştursun inşallah. Dualarımı kesinlikle eksik etmeyeceğim.

Arkadaslar Tunaydin,

Limoncum ve Cinar Bebek, Allah sizi birbirinize bagislasin, acil sifalar versin. Dularim sizinle.

Alabama, darisi Cinar Bebege, masallah O da savasci, umarim bundan sonra hersey daha kolay gecer. Ankarada agaclar cicek acmis, orada nasil, havanin gunesli oldugu bir zaman hemen Mert'i alip sahilde gezmek cok iyi fikir bence.

Maiumut, iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim, yakinda senin de guzel haberlerini duymak dilegiyle canim.

Patikler, gozunuzaydin, mutfak takilmis, evde en onemli yerlerin ilk sirasinda yer aliyor bence...Darisi diger odalarin bitmesine canim.

Baharnaz, kusuruna bakmayiz merak etme canim. Telas yapip hastaneye gitmisin, tabii son zamanlar seni cok iyi anliyorum, ne kadar iceride kalsa kardir seklinde diye dusunuyor sanirim doktorum, bak bu kadar sabrettin canim, az kaldi. Sutun de olur, niye oyle fiss misss yazdin ki? Sonuna kadar deneyecegiz, bikmayacagiz, geceleri kesin saati kurup emzirmek lazim, bir de calar saat ekle listene canim. Dun misafirlerim vardi, yogundum, ondan onceki gun de kadinlar kubulunun toplantisi vardi. Her hafta yeni bir sey oluyor. Bu hafta ele ve bilege harika kinadan cizimler vardi ve ucretsiz, zarari olabilir diye denemek istemedim ama heveslendim. Ikinci aktivite de buz pistinde kaymakti, o da olamadi maalesef ve bingo da yapamadim. Ama sonra eve gelirken bir kilo dondurma aldim, Clarissa'nin dondurmayi sevdigini dusunuyorum.

Deniz Bulut, emekline az kalmis, simdi oyle isten cikarmalar var filan diye bos yere hic endiselenme canim. Iznin biter bitmez baslayacaksin zaten, bu da senin dogal hakkin.

Toana, yumoslarin umarim guzel guzel hem cogalmis hem de buyumuslerdir.:13:

Herada, hakikaten bir suredir yok, sanirim izne ayrilacagi icin islerini bitirmeye calisiyordur.

Denizverdi, Mayis ayi icin randevu aldiniz mi?

Kangurum, Kartopu keyifler yerindedir umarim.

Sevgiler Herkese...

Arkadaslar, ben gebeligin 14.haftasindan beri, doktorumun onerisi ile ek kalsiyum ve multivitamin aliyorum. Kendi kendime de bunun ise yaradigini dusunup ohh kramplar olmuyor diyordum ki, onlar da katildi listemize...:2: Ilki iki ayak parmagimda oldu, parmaklar kasildi kaldi, oldugum yerde kaldim, alisveristeydim. Dun sabah da sag bacagimin arkasindanki korkunc kramp agrisina uyandim. Bugun bacak arkam hala agriyor, biraz masaj yaptim. Haftaya randevum var doktoruma soracagim extra magnezyum almali miyim diye... Bir de akinti miktarim fazlalasti, gebelik kitabimda mukus artisindan dolayi akintinin normal oldugu yaziyor ama bir de bunu sormam lazim. Baharnaz, Herada siz de durumlar nasil?:44:

Zarpdenızcım sagol tatlım ınsallah buyumuslerdır canım ınsallah..
Sen nasılsın hayatım ıyımısın?
Alabama canım sen nasılsın gıı

Selam kızlar :)
Zarpdeniz bir şeyi merak ettim. Pıhtılaşma için kan sulandırıcı iğnenin yanında bebe aspirini kullanıyor musun ya da doktorun metioninden yoksun diyeti de önerdi mi sana ?
Burada gittiğim doktor bana varis çorabını önermişti çünkü zaman zaman bacaklarımda korkunç ağrılar oluyor varis çorabı beni çok rahatlatıyor.Bence sen de kasılmalar için kullanabilirsin.
Sağlıkla kal...

Rieuse, bana doktorum hic aspirini onermedi, ben ona onerdim alayim mi diye, cevabi hayir oldu. Kan sulandiriciyi da gunde iki kez yapiyorum. Diyet konusunda da herhangi bir oneride bulunmadi, sen yapiyor musun, neler var listende? Kasik coraplarini uzunca bir sure eski tedavilerim donemin de hatta Agustosun sicaginda bile kullanmistim. Buraya gelirken de uzun olani getirmedim kisa olanini ucakta giymistim, burasi da felaket sicak ama cok iyi fikir aslinda.

Son düzenleme:
kızlar iki sayfa atlamış bile....

denis....alabama ... altınyunus...patikler... cans hocam....
yavrularınıza uyuturken ninni söyediniz mi hiç....söyledinizse ne söylediniz..kendinis mi söyledinis yoksa hazır cd mi aldınız....

ben kıskardeşimi ve teysemin kısını büyütürken söylerdim.halaaa ezberimde..
ödev yapıyorum da...var mı farklı bişeyler.hoş...nette de çok var... hani kendinizden varmı bişeyler

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
toana yakalnadın !!!!!! gördüm seni naber?
ben bugün artık çok iyiyim en azından burun akıntım ve hapşırmalarım geçti.
en başta limon kabuğu ve ÇINAR bebek başta olmak üzere herkese rabbimden sağlık ve sıhhat diliyorum .kabul eder inşallah.

yarın ilk ultrason sonuçlarını alacaksın. umarım yeterli sayıda kaliteli yumurtalar görürsünüz.

senin hamileliğin çok sıkıntılı geçti ama gerçekten dayanabildiğin kadar dayan. içeride geçirdiği hergün bebek için çok önemliymiş. doğduktan sonra daha rahat edeceğini düşün. benim dr normalde 39. haftadan önce almıyorum demişti. ben 39+2 de doğurdum. sen de en azından 1 hafta daha beklemeyi dene. çok az kaldı.

iev işleri daha çok var mı? çalışırken çok zor gerçekten. ben başlamadım 20 gün rapor aldım onu götürdüm işe. inşş ayak kırılması rapor sonra da bu rapor çok sıkıntı yaratmaz.

biz yağmur ve aşırı soğuk olmadıkça çıkıyoruz artık. onlar da büyüyorlar hep ev ev sıkılıyorlar. inşallah bundan sonra havalar daha güzel olacak. işe başlayınca ilk sene 4 15 de geleceğim eve 5 den sonra çıkarırım artık.

ben çocuk istediğimde önce kendime sonra da allah sağlık versin halamla az anneme güvendim. emekli falan olunca da şu an yardımcı için yaptıkları desteği bize yaparlar onlara yakın bir yere taşınır geçinir gideriz diye umuyorum. sonrasında ise allah gecinden versin bizimkilerin vefatı durumunda elbet birşeyler kalır aç açık kalmayız. bu planı en çok benim ölümüm bozar ki artık o konuda da yapacak birşeyim yok. inşallah kötü süprizler çıkmaz bundan sonrası iyi olur. baba için iskele babası mı demişsin istersen bostan korkuluğu da diyebilirsin

kramplar için magnesium veriyorlar. ben 22-23. haftadan sonuna kadar 2 günde bir magnesium diasporal içtim yetti. yetmemesi durumunda günde 2 ye kadar çıkardıklarını okumuştum. doktorun yardımcı olur magnesium desteği verir herhalde. akıntının artması normal. gebeliğin sonuna kadar bol sıvılı bol günler seni bekliyor.

geçmiş olsun daha iyi olmana sevindim.

ben zorunluluktan giymiştim son dönem. gerçekten ağrıyı azaltıyor. ama şimdi hamilesin ya şişmeler oluyordur uygun ölçüde olanı alman gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…