patikler canım kolay gelsin artık bitmeye yüz tutmuştur inşallah. çok da kendini yorma. ustalarla uğraşmak zordur deli ederler insanı. allah yardımcın olsun. gelince rahat rahat okursun hayatım.
patikler canım tadilat bitince değecek eminim kolay gelsin
patiker ...uğramışsın..
yakında bana atacaksın usta işlerini öyle gözüküyor az daha havalar ısınsın...sen sürecessin sefayı sonra ben uğraşacağım tadilatla.
denizverdi ,iyi aksamlar canim:80:ben pazar gunu basladim ignelere ..cuma gunu yumurtalik takibim var rabbim rast getirsin, insallah aminn canim benim aminn
günaydın
çınar bebeği okuyunca çok kötü oldum.allah limonun da çınar bebeğin de yar ve yardımcısı olsun. çınar bebeği annesine bağışlasın.
ben de dün işe gittim. hem raporun ilk kısmını götürdüm hem masamı topladım. işten çıkarmalar başlamış. canım sıkıldı. doğum izni öncesi ve sonrası raporlarım bu dönemde hoş olmadı.emekliliğe 4 senem var. kimselere muhtaç olmadan şu 4 seneyi tamamlarım inşallah. eskiden olsa tek başına aç kalmam ya ne yapalım bir yolunu bulurum derdim ama şimdi önce batu yu düşünüp korkuyorum. neyse iyi şeyler düşüneyim iyi şeyler olsun.
günaydın
Kangurum Allah razı olsun Rabbim herkesi evladına sağlıkla kavuştursun.
Limon ve Çınara dualarımı gönderdim bu msjlar yazılmadanda yolluyorum.Allah kabul etsin.
Toana yarın yumoşlarına bakılcak inşallah güzel güzel büyüyorlardır.
Patikler mutfak bitmiş gözünaydın canım.
ZarpDeniz uğramamışsın
Denizverdi sütlümüyüm sütsüzmüyüm anlıycaz az kaldıcanım Bu kiloya fısss göğüslerle. yinede sağma egserszilerini yapıcam.
Canım sende tadigt ilat için geç kalma şimdiden kolay gelsin
Deniz Bulut raporun araya giricek sanırım. İyi şeyler düşün az kalmış emekli olmana.
artık uzun süreli oturamadığım için isimlerinizi renklendiremiyorum yanlış yazdığım kelimelerde oluyor anlayışınıza sığınıyorum.
patikler canım mutfağını güle güle kullan herşeyini güle güle kullan canım mert iyi büyümekle meşgul çok şükür. bende evde olmaktan bunaldım bari şu havalar düzelse de ufak ufak gezmelere çıksak en azından pusetiyle şöyle bi yürüyüş yapsak iyi gelcek.
limonkabuğunu ben de okuyorum allah yardımcısı olsun. onunda bebeğine toraks tüpü takılmış ama o da savaşçı bir bebek allahın izniyle yaşayacak annesinin kucağına da gelecek inşallah. kuzenimin ikinci çocuğu 900 gr doğmuştu hemde tatildeydiler dolayısıyla en yakın izmirdi izmire gitmek durumunda kaldılar uzun bir süre oralarda kimimiz kimsemiz yok akraba falan o şekilde hergün gide gele ömerimiz hergün üç gram beş gram ala ala büyüdü ve taburcu oldu. bu bebekler hayata bizden daha bağlılar tabiki gelişimlerini tamamlamadıkları için bu gelişimi dışarda tamamlamaya çalışıyorlar allah onların yardımcısı olsun.
herada gelmiyor son zamanlarda umarım herşey yolundadır aradım meşgul. tekrar arayacağım.
kangurum daha iyi olmana sevindim canım.
baharcım az kaldı senden inşallah hemen haber alacağız değil mi?
meryeden hala hiç haber yok umarım iyidir.
deniz kötü şeyler düşünme inşallah olmaz öyle şey. ama sen buçocuğun geleceğini tek başına kuracaksan işin zor babası olacak adam o kadar iskele babası mı?
Arkadaslar, ben gebeligin 14.haftasindan beri, doktorumun onerisi ile ek kalsiyum ve multivitamin aliyorum. Kendi kendime de bunun ise yaradigini dusunup ohh kramplar olmuyor diyordum ki, onlar da katildi listemize...:2: Ilki iki ayak parmagimda oldu, parmaklar kasildi kaldi, oldugum yerde kaldim, alisveristeydim. Dun sabah da sag bacagimin arkasindanki korkunc kramp agrisina uyandim. Bugun bacak arkam hala agriyor, biraz masaj yaptim. Haftaya randevum var doktoruma soracagim extra magnezyum almali miyim diye... Bir de akinti miktarim fazlalasti, gebelik kitabimda mukus artisindan dolayi akintinin normal oldugu yaziyor ama bir de bunu sormam lazim. Baharnaz, Herada siz de durumlar nasil?:44:
Kanguru ,canım ınsallah rabbım hayırlısından bır vlat versınde arkadasım emeyımız bos olmasın ınsallahhh,bende sımdı bal,corekotu ,tarcın karısımı denıyorum sabah aksam bır tatlı kasıgı yıyıyorum tabıkı hergun... Sabahta ıgne yapıyorum ben basladım ıgnelere ...allahım yuzume baksın budefa dıyorum.. ınsallahhh ılk yumurta takıbım cuma gunu ,sımdı cok farklı ıgneler verdıler bakalım hayırlıssı tatlımm
AMİN saol canım İnşallah teadvinden güzel haberler alırız canım.
doğum tarihi belirsizliğini koruyor dr gidebildiğimiz kadar ben sıkıntılara dayanabildiğim kadar gidelim diyor :) bana kalsa ben artık bekleyemiyorum da beni duyan yok
Alabama'cım nasılsın canım? Mert nasıl? Evet git gide kolaylanıyor şükür. Dün mutfak takıldı. Sabah 10 da geldiler, akşam 7 de bitti. 9 saat sürdü yaaaaa :)
Sağ ol arkadaşım. Sen nasılsın?
Canım benim sana şimdiden kolay gelsinnnn... Zor iş valla ne yalan söyleyeyim :)
Toana yeniden tedaviye başlamışsın. Çok çok sevindim. İnşallah bu son olur ve allah kalbine göre verir. Darısı başıma :)
Demek işe başladın... Hadi kolay gelsin sana. İnsan herşeye hemen alışıyor merak etme. İşten çıkarmalar bizi etkilemez merak etme...
patikler canım mutfağını güle güle kullan herşeyini güle güle kullan canım mert iyi büyümekle meşgul çok şükür. bende evde olmaktan bunaldım bari şu havalar düzelse de ufak ufak gezmelere çıksak en azından pusetiyle şöyle bi yürüyüş yapsak iyi gelcek.
limonkabuğunu ben de okuyorum allah yardımcısı olsun. onunda bebeğine toraks tüpü takılmış ama o da savaşçı bir bebek allahın izniyle yaşayacak annesinin kucağına da gelecek inşallah. kuzenimin ikinci çocuğu 900 gr doğmuştu hemde tatildeydiler dolayısıyla en yakın izmirdi izmire gitmek durumunda kaldılar uzun bir süre oralarda kimimiz kimsemiz yok akraba falan o şekilde hergün gide gele ömerimiz hergün üç gram beş gram ala ala büyüdü ve taburcu oldu. bu bebekler hayata bizden daha bağlılar tabiki gelişimlerini tamamlamadıkları için bu gelişimi dışarda tamamlamaya çalışıyorlar allah onların yardımcısı olsun.
herada gelmiyor son zamanlarda umarım herşey yolundadır aradım meşgul. tekrar arayacağım.
kangurum daha iyi olmana sevindim canım.
baharcım az kaldı senden inşallah hemen haber alacağız değil mi?
meryeden hala hiç haber yok umarım iyidir.
deniz kötü şeyler düşünme inşallah olmaz öyle şey. ama sen buçocuğun geleceğini tek başına kuracaksan işin zor babası olacak adam o kadar iskele babası mı?
Arkadaslar, ben gebeligin 14.haftasindan beri, doktorumun onerisi ile ek kalsiyum ve multivitamin aliyorum. Kendi kendime de bunun ise yaradigini dusunup ohh kramplar olmuyor diyordum ki, onlar da katildi listemize...:2: Ilki iki ayak parmagimda oldu, parmaklar kasildi kaldi, oldugum yerde kaldim, alisveristeydim. Dun sabah da sag bacagimin arkasindanki korkunc kramp agrisina uyandim. Bugun bacak arkam hala agriyor, biraz masaj yaptim. Haftaya randevum var doktoruma soracagim extra magnezyum almali miyim diye... Bir de akinti miktarim fazlalasti, gebelik kitabimda mukus artisindan dolayi akintinin normal oldugu yaziyor ama bir de bunu sormam lazim. Baharnaz, Herada siz de durumlar nasil?:44:
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
toana yakalnadın !!!!!! gördüm seni naber?
ben bugün artık çok iyiyim en azından burun akıntım ve hapşırmalarım geçti.
en başta limon kabuğu ve ÇINAR bebek başta olmak üzere herkese rabbimden sağlık ve sıhhat diliyorum .kabul eder inşallah.
Rieuse, bana doktorum hic aspirini onermedi, ben ona onerdim alayim mi diye, cevabi hayir oldu.Kan sulandiriciyi da gunde iki kez yapiyorum. Diyet konusunda da herhangi bir oneride bulunmadi, sen yapiyor musun, neler var listende? Kasik coraplarini uzunca bir sure eski tedavilerim donemin de hatta Agustosun sicaginda bile kullanmistim. Buraya gelirken de uzun olani getirmedim kisa olanini ucakta giymistim, burasi da felaket sicak ama cok iyi fikir aslinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?