Baharım nasılsın tatlım? Benım,, dogum nezaman kızzz,rabbım bır avazda dogurmayı nasıp etsın tabıı dogurrurken bızıde unuttturmasınkı rabbım bızlerde versınnn canım..
hülyacım hoşgeldin nasılsın son zamanlarda gelmiyosun iyi misin ?
İyiyim Alabama'cığım.Sen nasılsın canım.Mert beyler büyümüş koca adam olmuş maşallah.Gülen foto.suyla da çok tatlı. Çok gülüyorum onun gülüşüne çok hoşuma gidiyor.Sizin düğün hazırlıkları da başlamıştır.Mayıs ayıydı değil mi kardeşinin düğünü.
Baharcım son zamanlar çok zor biliyorum dayanmak o kadar zor bebeğini kucağına almayı istemek de ayrı. sen tabi daha fazla sıkıntı çektiğin için mutlaka daha çok istiyorsun ama işte ne kadar dayanırsan o kadar iyi ben bile 11 gün önce doğurdum diye kendimi çok sorguladım keşke bekleseydim diye o yüzden dayan dayanabildiğin kadar arkadaşım. allah bi avazda kurtarsın tüm hamilelerimizi inşallah.
Merhaba arkadaşlar,
Vallahi okuyamadım maalesef hiçbirinizi, ne zamandır giremiyorum. Bir ev işinin bu kadar teferruatlı olabileceğini tahmin etmemiştim. Sanırım çalışınca biraz daha zor oluyor çünkü ancak akşamları ve haftasonu, ustaları çağır, ilgilen, dergileri kurcala.. oof oofff...
Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum benim bir müddet kusuruma bakmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?