- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
kızlar iki sayfa atlamış bile....
denis....alabama ... altınyunus...patikler... cans hocam....
yavrularınıza uyuturken ninni söyediniz mi hiç....söyledinizse ne söylediniz..kendinis mi söyledinis yoksa hazır cd mi aldınız....
ben kıskardeşimi ve teysemin kısını büyütürken söylerdim.halaaa ezberimde..
ödev yapıyorum da...var mı farklı bişeyler.hoş...nette de çok var... hani kendinizden varmı bişeyler
Rieuse, bana doktorum hic aspirini onermedi, ben ona onerdim alayim mi diye, cevabi hayir oldu.Kan sulandiriciyi da gunde iki kez yapiyorum. Diyet konusunda da herhangi bir oneride bulunmadi, sen yapiyor musun, neler var listende? Kasik coraplarini uzunca bir sure eski tedavilerim donemin de hatta Agustosun sicaginda bile kullanmistim. Buraya gelirken de uzun olani getirmedim kisa olanini ucakta giymistim, burasi da felaket sicak ama cok iyi fikir aslinda.
gunaydınnn.. herkese mutlu ve guzel bır gun dılıyorum .. hayırlara vesıle olması dılegıyle ..
lımon... allah sana ve bebegıne saglık sıhhat ve şifa versın .. kara bulutlar bır an önce dagılsın..çınar bebek ıyıleşşsın ve evıne donsun ... dualarım sızınle..
denızverdı canım ben aklıma ne geldıyse soyledım .ancak yumusak tonda .. aslında bızım fakultenın cocuk edebıyatı dıye bır dersı var .. ben de gırmıstım .. cok ılgınç eskı nınnıler var.. mesala nınnının eskı turkceda jarşılığı balu balu ..
nınni deyip uyutayım
safa ile büyüteyim
tıpış tıpış yürüteyim
ninni yavrum ninni
ninni ninni ninesine
yavrum gider dedesine
dedesi de eski zengin
para koyar kesesine
ninni derim uyuturum
uykularla büyütürüm
kuzularla yürütürüm
ninni gonca gülüm ninni
hoppala yavrum hoppala
vermem kızımı doktora
doktorlar ılac kokar
benım kızım mis kokar
bu dortluklerın her bırı ayrı nınnı ornegı .. cok komık olanlar da var ..
herkese cok selammmmm ....
toanacım inşallah güzel haberlerle gelirsin... bu arada avatarın nasıl oluşturulduğunu bilmiyordum öğrendim ve ekledim inşallah banada bu avatar resmi uğurlu gelir
Tunaydin Arkadaslar
Cans, ninni demetin harika!!!:81:
Deniz Bulut, seni ninni versiyonu da guzelmis canim. Allah torunlarina da okumayi nasip etsin.
Toana, yumoslar nasilmis?
Rieuse, ben yesillikleri eski yedigim gibi yiyorum ama bizim ulkemizin sebze ve meyvelerinin lezzeti hic bir yerde yok.Bir de tropikal meyvelerimiz olsa tam olacak.
Denizverdi, albumun de bayagi bilgiler var sanirim.
Alabama, yazmayi unuttum, kardesinin evliligi simdiden hayirli olsun. Benim de cok yakin bir arkadasim bir kac hafta once nisanlandi bendeki ilk tepki, dugunden hemen sonra: " Hemen bebek yapin!" oldu, ayni seyi kardesine de iletmek isterdim.
Baharnaz, umarim iyisin canim, bugun gelmemissin.
Kangurum, avatarin ugur getirsin, gebelerimiz cogalsin.:13:
Biz birazdan barbeku partisine gidiyoruz, hoscakalin.
Sevgiler herkese...
baharnaz selam. herada da gözüktü ama merhaba diyemeden gitti. ben nöbetçiyim batu yu bekliyorum. nasılsın?
hadi bakalım. Heyecan doruktadır. Allah bir avazda kurtarsın. Batu uyandı biz çıkıyoruzselam çok şükür iyiyim canım sen nasılsın? Senin komşuya sarar msjına gülüyordum maşallah güzel uyumuş
gezmeye gidince, birazda yorulunca akşama yakışıklı güzel uyur annesi. Açık ve temiz hava bebeişlere güzel çarpar. Mışıl mışıl uyusun.
Drdan geldim "1 hafta daha bekliycez 25 nisan tarihimiz bende o tarihte sanırım 39+2 oluyorum.
Arkadaslar Tunaydin,
Limoncum ve Cinar Bebek, Allah sizi birbirinize bagislasin, acil sifalar versin. Dularim sizinle.
Alabama, darisi Cinar Bebege, masallah O da savasci, umarim bundan sonra hersey daha kolay gecer. Ankarada agaclar cicek acmis, orada nasil, havanin gunesli oldugu bir zaman hemen Mert'i alip sahilde gezmek cok iyi fikir bence.
Maiumut, iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim, yakinda senin de guzel haberlerini duymak dilegiyle canim.
Patikler, gozunuzaydin, mutfak takilmis, evde en onemli yerlerin ilk sirasinda yer aliyor bence...Darisi diger odalarin bitmesine canim.
Baharnaz, kusuruna bakmayiz merak etme canim. Telas yapip hastaneye gitmisin, tabii son zamanlar seni cok iyi anliyorum, ne kadar iceride kalsa kardir seklinde diye dusunuyor sanirim doktorum, bak bu kadar sabrettin canim, az kaldi. Sutun de olur, niye oyle fiss misss yazdin ki? Sonuna kadar deneyecegiz, bikmayacagiz, geceleri kesin saati kurup emzirmek lazim, bir de calar saat ekle listene canim. Dun misafirlerim vardi, yogundum, ondan onceki gun de kadinlar kubulunun toplantisi vardi. Her hafta yeni bir sey oluyor. Bu hafta ele ve bilege harika kinadan cizimler vardi ve ucretsiz, zarari olabilir diye denemek istemedim ama heveslendim. Ikinci aktivite de buz pistinde kaymakti, o da olamadi maalesef ve bingo da yapamadim.Ama sonra eve gelirken bir kilo dondurma aldim, Clarissa'nin dondurmayi sevdigini dusunuyorum.
Deniz Bulut, emekline az kalmis, simdi oyle isten cikarmalar var filan diye bos yere hic endiselenme canim. Iznin biter bitmez baslayacaksin zaten, bu da senin dogal hakkin.
Toana, yumoslarin umarim guzel guzel hem cogalmis hem de buyumuslerdir.:13:
Herada, hakikaten bir suredir yok, sanirim izne ayrilacagi icin islerini bitirmeye calisiyordur.
Denizverdi, Mayis ayi icin randevu aldiniz mi?
Kangurum, Kartopu keyifler yerindedir umarim.
Sevgiler Herkese...
kızlar iki sayfa atlamış bile....
denis....alabama ... altınyunus...patikler... cans hocam....
yavrularınıza uyuturken ninni söyediniz mi hiç....söyledinizse ne söylediniz..kendinis mi söyledinis yoksa hazır cd mi aldınız....
ben kıskardeşimi ve teysemin kısını büyütürken söylerdim.halaaa ezberimde..
ödev yapıyorum da...var mı farklı bişeyler.hoş...nette de çok var... hani kendinizden varmı bişeyler
yarın ilk ultrason sonuçlarını alacaksın. umarım yeterli sayıda kaliteli yumurtalar görürsünüz.
senin hamileliğin çok sıkıntılı geçti ama gerçekten dayanabildiğin kadar dayan. içeride geçirdiği hergün bebek için çok önemliymiş. doğduktan sonra daha rahat edeceğini düşün. benim dr normalde 39. haftadan önce almıyorum demişti. ben 39+2 de doğurdum. sen de en azından 1 hafta daha beklemeyi dene. çok az kaldı.
iev işleri daha çok var mı? çalışırken çok zor gerçekten. ben başlamadım 20 gün rapor aldım onu götürdüm işe. inşş ayak kırılması rapor sonra da bu rapor çok sıkıntı yaratmaz.
biz yağmur ve aşırı soğuk olmadıkça çıkıyoruz artık. onlar da büyüyorlar hep ev ev sıkılıyorlar. inşallah bundan sonra havalar daha güzel olacak. işe başlayınca ilk sene 4 15 de geleceğim eve 5 den sonra çıkarırım artık.
ben çocuk istediğimde önce kendime sonra da allah sağlık versin halamla az anneme güvendim. emekli falan olunca da şu an yardımcı için yaptıkları desteği bize yaparlar onlara yakın bir yere taşınır geçinir gideriz diye umuyorum. sonrasında ise allah gecinden versin bizimkilerin vefatı durumunda elbet birşeyler kalır aç açık kalmayız. bu planı en çok benim ölümüm bozar ki artık o konuda da yapacak birşeyim yok. inşallah kötü süprizler çıkmaz bundan sonrası iyi olur. baba için iskele babası mı demişsin istersen bostan korkuluğu da diyebilirsin
kramplar için magnesium veriyorlar. ben 22-23. haftadan sonuna kadar 2 günde bir magnesium diasporal içtim yetti. yetmemesi durumunda günde 2 ye kadar çıkardıklarını okumuştum. doktorun yardımcı olur magnesium desteği verir herhalde. akıntının artması normal. gebeliğin sonuna kadar bol sıvılı bol günler seni bekliyor.
geçmiş olsun daha iyi olmana sevindim.
selam çok şükür iyiyim canım sen nasılsın? senin komşuya sarar msjına gülüyordum Maşallah güzel uyumuş
gezmeye gidince, birazda yorulunca akşama yakışıklı güzel uyur annesi. Açık ve temiz hava bebeişlere güzel çarpar. Mışıl mışıl uyusun.
Drdan geldim "1 hafta daha bekliycez 25 nisan tarihimiz bende o tarihte sanırım 39+2 oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?