38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

valla ben uyusun da büyüsün ninni ve kov bostancı danayı dışında birşey bilmiyorum söylemedim. zaten sesim kargayı andırıyor batu söylemememi tercih eiyordur:86: değişen bakıcılar kendi dillerinde değişik şeyler söylediler ama sözleri anlamadım tabii. ah bir de arkadaşım dalga geçiyordu yaşlanınca başımızda mor şapkalrar markize e gideceğiz (hoş markiz kapandı) oğlun da arabasıyla gelip bizi alacak diye ondan kendim ninninin sözlerini değiştirdim. uyusun da büyüsün ninnitıpış tıpış yürüsün ninni/okulları bitirsin ninni/annesini gezdirsin ninni ama en çok ben eee eeeee diye bağırıyorum batu da ağlaya sızlaya eee eeee diye katılıyor. uyumayı hiç sevmiyoruz da

Kangurum, nolsun tatlım ya ıyılık.. Yarın yumosları gormeye gıdıyoruz bakalımm
Senden nehaber bırazdaha ıyımısın?:81:

deniz....iş konusunda kötüye yorma...hayırlısı ile başlıyacasın inşallah...keşke hiçkimsenin işi bozulmasa...evet... son dediğin gibi olsun.iyiyi düşünelim iyi olsun.

baharşimdiden hüküm sürme derim sütlüklerin hakkında.belli mi olur.belki taşar taşar akar... öyle de oluyor hee.
beni bile okuduktan sonra seni hayli hayli okurus arkadaşım sen rahat ol
ben tadilat için havanın ısınmasını bekliyorum.hala soğuk bak.soba harıl harıl yanıyor bisim.duvar cam nasıl iner bu soğukta.bırrr şimdi yazarken bile titredim:18:

alabamadün akşam limonu okurken inan sen geldin aklıma.allah tüm hastalara şifa versin
zarpocarandevuyu mayısın ikinci haftasında arıyacağız öye alacağız..
clarissanın dondurma sevdiğini düünüyorsunus he
bir de geceleri saat kurup kalkmaktan söz etmişsinizkızınız zaten çalarsaatinis oacak.inanın çok güldüm.
kangurumdenizin eski avatarındaki resmi koymuşsun.uğurlu gelir inşallah sana da..
denizne kötü şeyler yazmışsın öyle(sırayla yasıyorum da)
ninni ni sevdim ama.albüme koyacağım
toanacımyarın hayır haberle gel inşallah.kocaman kocaman içleri dolu dolu yumutaların olsun..sana bebek olsun

Son düzenleme:

ZarpDeniz ben de diyet yapmıyorum tam anlamıyla ama biraz dikkat ediyorum.Zira bir İzmirli olarak yeşillikten uzak durmam çok zor.Ispanağı abartmamaya çalışıyorum zaten burada pazı,
dereotu ,roka falan bulmak çok zor.Elma ve armutu kabuklarını soyarak yiyorum.Salatalık da öyle. Kan sulandırıcı kullananların normalde yeşil sebzeleri nasıl tüketiyorlarsa yine öyle tüketmeleri gerekirmiş. Çünkü metionin eksikliği kanın pıhtılaşmamasına yol açtığı için kan sulandırıcıyla birlikte tehlikeli olabilirmiş. Bildiğim bu kadar doktorun önermediyse zaten boşver.

Denızverdı ,canım benım sagol ınsallah bakalım yarın sabah erkenden yola cıkacaz kazasız belasız ıyı haberlerden... Donerız ınsallah sagol tatlım Duaların ıcın yarın geldıyımde yazarım sımdılık hoscakalınn:79:

gunaydınnn.. herkese mutlu ve guzel bır gun dılıyorum .. hayırlara vesıle olması dılegıyle ..

lımon... allah sana ve bebegıne saglık sıhhat ve şifa versın .. kara bulutlar bır an önce dagılsın..çınar bebek ıyıleşşsın ve evıne donsun ... dualarım sızınle..

denızverdı canım ben aklıma ne geldıyse soyledım .ancak yumusak tonda .. aslında bızım fakultenın cocuk edebıyatı dıye bır dersı var .. ben de gırmıstım .. cok ılgınç eskı nınnıler var.. mesala nınnının eskı turkceda jarşılığı balu balu ..

nınni deyip uyutayım
safa ile büyüteyim
tıpış tıpış yürüteyim
ninni yavrum ninni

ninni ninni ninesine
yavrum gider dedesine
dedesi de eski zengin
para koyar kesesine

ninni derim uyuturum
uykularla büyütürüm
kuzularla yürütürüm
ninni gonca gülüm ninni

hoppala yavrum hoppala
vermem kızımı doktora
doktorlar ılac kokar
benım kızım mis kokar

bu dortluklerın her bırı ayrı nınnı ornegı .. cok komık olanlar da var ..

herkese cok selammmmm ....

hocamm.çok teşekkür ederim
hemen albümüme ekliyeyim....bu çok güzel yaaaa...ileride kızıma anlatırken kulaklarınızı çınatacağız sevgiyle....anılar güzeldir....değerlidir...

toanacım inşallah güzel haberlerle gelirsin... bu arada avatarın nasıl oluşturulduğunu bilmiyordum öğrendim ve ekledim inşallah banada bu avatar resmi uğurlu gelir

Tunaydin Arkadaslar

Cans, ninni demetin harika!!!:81:

Deniz Bulut, seni ninni versiyonu da guzelmis canim. Allah torunlarina da okumayi nasip etsin.

Toana, yumoslar nasilmis?

Rieuse, ben yesillikleri eski yedigim gibi yiyorum ama bizim ulkemizin sebze ve meyvelerinin lezzeti hic bir yerde yok. Bir de tropikal meyvelerimiz olsa tam olacak.

Denizverdi, albumun de bayagi bilgiler var sanirim.

Alabama, yazmayi unuttum, kardesinin evliligi simdiden hayirli olsun. Benim de cok yakin bir arkadasim bir kac hafta once nisanlandi bendeki ilk tepki, dugunden hemen sonra: " Hemen bebek yapin!" oldu, ayni seyi kardesine de iletmek isterdim.

Baharnaz, umarim iyisin canim, bugun gelmemissin.

Kangurum, avatarin ugur getirsin, gebelerimiz cogalsin.:13:

Biz birazdan barbeku partisine gidiyoruz, hoscakalin.

Sevgiler herkese...

toanacım inşallah güzel haberlerle gelirsin... bu arada avatarın nasıl oluşturulduğunu bilmiyordum öğrendim ve ekledim inşallah banada bu avatar resmi uğurlu gelir

o resmi ben hamileyken kullanmıştım oğlumu sağlıkla sorunsuz kucağıma aldım inşallah sana da uğurlu gelir biran önce hamile kalıp bebeğini kucaklarsın.

afiyet olsun. hafta sonlarını güzel değerlendirin kısa bir süre sonra bir süreliğine eve kapanacaksınız

cans ninnilerin güzelmiş

denizverdi bak 5-6 aylık bebek için de şu var : ellerini iki yana döndürüp (delisin yapar gibi), ipek sarar X (batu) - tel sarar - tel bulamazsa ne sarar - komşunun kızını sarar, yapıyormuşsun. birkaç haftaya bebekler de ellerini döndürmeye başlyorlarmış tabii bu erkek bebeklere uygun. kız bebekler için de komşunun oğlunu sarar denir mi ki?

batu artık gündüz uyumuyordu. bugün birşey oldu 2,5 saattir uyuyor. artık uyansa mamasını yese de gezmeye gitsek. artık akşam 10 a kadar uyumaz :84:

Son düzenleme:
baharnaz selam. herada da gözüktü ama merhaba diyemeden gitti. ben nöbetçiyim batu yu bekliyorum. nasılsın?

baharnaz selam. herada da gözüktü ama merhaba diyemeden gitti. ben nöbetçiyim batu yu bekliyorum. nasılsın?

selam çok şükür iyiyim canım sen nasılsın? senin komşuya sarar msjına gülüyordum Maşallah güzel uyumuş
gezmeye gidince, birazda yorulunca akşama yakışıklı güzel uyur annesi. Açık ve temiz hava bebeişlere güzel çarpar. Mışıl mışıl uyusun.

Drdan geldim "1 hafta daha bekliycez 25 nisan tarihimiz bende o tarihte sanırım 39+2 oluyorum.

hadi bakalım. Heyecan doruktadır. Allah bir avazda kurtarsın. Batu uyandı biz çıkıyoruz

Son düzenleme:
selam

Kangurum daha iyi olmana sevindm.

Toana sende ne haberler var cnım henüz gelmedin sanırım

Cans ninnilere bayıldım tşkler.

Denizverdi benimde bestelerim var dermişim
Dur yazayım yiğenimi uyuturken mırıldandığım brşey vardı.

Annesinin birtanesi
Babasının kuzusuymuş
Herkes onu çok severmiş
Herkes ona çok hayranmış

Tatlı tatlı tatlı Beren
Cici cici cici Beren
Uyu uyu uyu Beren
Büyü büyü büyü Beren

Nen nen nen nen diye gidiyordu
Bazen ilk nakaratı farklı sözlerle çoğaltıyordum :) nasılım ama

ZarpDeniz barbekümü yazmısın şaka şaka karnım toktu çok etkilenmedim afiyet olsun süslüne yarasın.
Dondurmaya sarmışın denizverdi yollamıyor artık tabi dur ben sana yollayayım ama nerdeki bulamadım.
Kulüp toplantılarından bahsetmişisn günlerin dolu geçiyor Maşallah hep böyle geçsin. Kınayıda İnşallah sağlıkla gelsin süslünle çizersiniz.

Canım akıntılardan bahsetmişsin bir dönem beyaz akıntım çoğalmıştı şimdi daha farklı bir akıntı var nişan dedikleri olay oluyor bende.Birde ıslaklık oluyor.
Kramplara gelince ben hiç yaşamadım bacaklara krampı biliyorsun magnezyumuda sağ kasığıma giren ağrılarım olmuştu o dönemde 1 hafta içmiştim.İnşallah sana bu kramplar çok sıkıntı yaratmaz. Drunu ara şimdiden amgnezyum al istersen.

Evet canım şimdilik buna da şükür :)

Canım ya ben kendim bir ninni uydurmuştum. ''Benim kızım güzel kızım annen seni çok seviyor, annen seni çok seviyor... ''sonra anne yerine baba, teyze, dayı, anneanne, dede, babanne filan diye güzel bir tonda gidiyordu. Bayılıyordu buna.

Hiçbir şey olmaz canım merak etme.

baharnaz allah hayırlısı ile kurtarsın,sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…