38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

meraba kizlaR BEN geldim yani coktan:79:.. malum geldim oturmadan evleri temizledim yemek yaptim,bulasik felan namaz kildim ,rabbim kabul ederse anca iste,
BUGUN GITTIK DOKTORA TAA ALAMNYALARA..DOKTOR HERSEY COK IYI DEDI 12 13 TANE YUMOSUM VARMIS SIMDI IYI GELISMIS DEDI ,BUGECE DE IKINCI IGNEYE BASLIYORUM BUYUTMESI ICINMIS YANI,BU IGNELER, TEDAVIM COK FARKLI.. BAKALIM HAYIRLISI OLSUN DOKTORUM COK IYI SIMDILIK ALLAHIM NAZARDAN KORUSUN.. HEP BOYLE GITSIN INSALLAHH ,P TESI YINE GIDICEZ YUMURTA TAKIBI ICIN.. CARSAMBA PERSEMBE YUMOSLAR TOPLANICAKMISSS.. OBUR HAFTADA RABBIM IZIN VERIRSE BEBISLERIM KOYULACK HAYIRLISIYLA,INSALLAHHH CANLARIMM ,,SIMDILIK HABERLER BOYLEE:

BAHARCIM GELDIM:80: TATLIM COK SUKUR SIMDILIK HABERLER IYI YOLUNDA GIDIYOR BAKALIM HAYIRLISI..CANIM SENIN DOGUMADA AZ KALMIS HADI BAKALIM HAYIRLISIYLA YAVRUNU KUCAGINA AL INSALLAH DARISI BIZLERE OLURR

gösünaydın olsun canım... güsel haberlerle gelmisin.senin için çok sevindimsardım seni..
hadi... hayırlı evladın olsun inşallah

oh....yarasın hocam..

öncekileri yazdım bunu da yazacağım.:13:
bunu ben de biliyordum ama kaynak olarak deniz bulut yazarım
iyi gezmişsinizdir umarım..

dondurmaları ben sakladım
şaka şaka....fazlası yasıyor ya altta.orda..dolabın içinde

ninnine de baylıdım.ben de çok uydururdum söylerken..öyle daha iyi oluyordu.hem ben duygularımı dile getiriyordum.hem uyuyordu da...yalan yanlış uydururdum.komik te olurdu... nasıl olsa anlamıyor
seni de yazacağım abüme..mehur edeceğim.

patikler....senin ninni de güzelmiş.hem de en pratik olanı
sağol paylaştığın için... en kolayı...

Denızverdıcıyım sagol sekerım valla bugun sevındık Herseyın yolunda gıttıyıne..tabı bundan sorasında da ınsallah yuzumuz gulsun Amıın canım ınsallah bende senı sarıyorum Tatlım benım allah razı olsunn

evet canım inşallah o güzel havalar gelecek bekliyoruz oglumla çıkcaz güneşe gezcez bol bol pusetiyle. işler hafifledi mi tedavi planları yapılıyo mu artık yavaş yavaş

valla burda da açan bazı ağaçlar var ama tam rengarenk bezenmediler henüz tek tük. güneşi bi tam göremedik ki açılalım saçılalım bizde ağaçlarla beraber. evler hala soğuk yarın öbürsü gün yine yağmurluymuş malesef.
zarpcım benim pek kıramp sorunum olmadı halbuki normal hayatta bile bazen uykuda kramp girerdi. doktorum bana sanırım 4.aydan itibaren osteocare diye bi hap vermişti gün aşırı alıyordum sanırım magnezyum desteği vardı ama tam hatırlamıyorum. hamileliğimin sonuna kadar aldım o hapı ve kramp olmadı.
Zarpdenızcım sagol tatlım ınsallah buyumuslerdır canım ınsallah..
Sen nasılsın hayatım ıyımısın?
Alabama canım sen nasılsın gıı
iyiyiz canım yumoşların sayısı gayet güzel allah yardımcın olsun inşallah bu son tedavin olur canım.

cans canım bugün görümcem geldi laf arasında dediki troidi olanların karalahana ve dereotu yememesi gerekiyormuş hiç iyi gelmiyormuş. araştırmadan yazıyorum bilmem biliyor musun hani öyle birşey varsa haberin olsun dedim şeker.
zarpcım onlarında niyeti de aynen ondan. geline kalsa benim doğurmamı beklemeden evlenip hemen çocukyapmaktı ama ben ikna ettim bari ben doğuruyum öyle evlenin diye. inşallah allah aratmaz.

yukarda yazmıştım ama bu mesajına da yazayım allah bu defa sana evlat versin canım. inşallah tüm tedavin süper geçer bizde mutlu haberlerini alırız canım.

denizbulut allah gönlüne göre versin sen planları yapmışsın daha iyisi olsun daha kötüsü olmasın inşallah. babası da inşallah bigün bi sorumluluk yüklenmeyi akıl eder diyim ne diyim.

Ay canım maaşallah ne de çok yumoşcuğun olmuş. İnşallah bebiş olarak geri dönerler sana

patikler....senin ninni de güzelmiş.hem de en pratik olanı
sağol paylaştığın için... en kolayı...

Ay sorma, hiç ninni ezberleme kabiliyetim omadığı için uydurmuştum böyle, evet çok ta pratik olmuştu...

Evet canım hafifledi gibi. Ben belki de Ataşehir Memoriale giderim, bizim yakaya daha yakın... Şimdilik kafam bi de bununla meşgul...

toana aman nazar değmesin haydi hayırlısı canım inşallah iyi sonuçlar alacaksın ben inanıyorum. gayet iyi yumurta sayısı bence sende rezerv azlığı yok dimi?
baharnaz ne sevindim hadi sık dişini allahın izniyle son hafta sonra mis kokulun kucağında olacak inşallah
zarpdeniz afiyet olsun barbekü partin yarasın bebişine can kan olsun canım
denizverdi ben de bilsem yazardım ama niyetim bebeğim olursa eğer ona kendim bir ninni uydurmak istiyorum

ALABAMA MERABA:80: TATLIM COK SAGOL INSALLAH RABBIM SENIN AGZINDAN DUYSUN:81: INSALLAH BUDEFA SON OLSUN RABBIM ISTEYEN HERKESIN KUCAGINI DOLDURSUN ICINDEDE BENIDE MAHRUM ETMESIN INSALLAH...SENINDE EVLADINI SANA BAGISLASIN CANIM ARKADASIM HEPINIZ SAGOLUN GERCEKTEN COK IYISINIZ HEPINIZ COK SAGOLUN CANLARIIMM

Patıkler cok sagol.. Canım ınsallah allah razı olsun dualarınız ıcın cok saaaggolluunn
Kanguru, bastan berı cok sukur rezervem ıyı ama ılk ucde ıstedıyımız sonucu alamadık tabı ınsan heryonden yıkılıyo Canım benım rabbım bırdaha yasatmaz husranı.. Dılıyorum rabbımden herkes adınada..budefa ıyı dedı doktor yanı herzamasnkı gıbı.. Ama budefa hem kısa protokol oluyo,hemde ılaclar cok farklı,uctane emrıyo koyulacak lazerlıycekler kalan emrıyolarıda donduracaklar bakalım rabbım guzel allahım rast getırsın cumlemızınkınıde ınsallaahh

günaydın güller

herkese iyi hafta sonları

toanacımlazer he...hımmm...bu sefer tamam inşallah... bir tüp arkadaşımın senin yöntemle şmdi 2 yaşlarında bir kızı var..senin kız da yol da mı desem ne desem...hadi innnnşallah

denizbatu ile gezmen nasıl geçti

bahargüp güp..güp güp.güp güp

herkese selam

Arkadaslar Gunaydin

Baharnaz, Deniz Bulut, Patikler, ninnileriniz super!

Kangurum, iyi dileklerin icin sagol canim.

Deniz, gezme nasil gecti, acik hava iyi gelmistir hem sana hem de Batu'ya...

Patikler, sana yazdim canim, hakkinizda hayirli-bebekli bir karar olsun.:13:

Alabama, neyse sen gelini yendin canim! Saglikla evlenip kavussunlar bebeklerine, Allahim tum isteyenlere tez vakitte nasip etsin. Osteocare'i ben de 14. haftadan beri kullaniyorum bir de multivitaminim var icinde magnezyum var ama belki extra almak daha iyi gelir, sagol canim.

Baharnaz, evet sendeki uyusma farkli, benim kramp bacaklarimda... 25 Nisan buyuk gun! Ne kadar iceride daha buyurse o kadar iyi canim, yakinda kucaginda tutabilme dusuncesi cokkk heyecanli...:13:

Toana, yumoslarin sayisi gayet guzel, farkli bir prosedur uygulanmasi da daha heyecanli ve daha umit verici, gozunuzaydin.

Denizverdi, okudugum bilgilere gore bazi bebekler tum gece uyuyormus, anne de emzirmek icin uyanamazsa diye bir calar saatin olmasi gerekliligini yazdim. Tabii her bebek birbirinden farkli, simdi Baharnaz'in bebegini heyecanla bekliyoruz.

Bizim dunku barbeku partisi ogleden cikan siddetli kum firtinasi nedeni ile evin icine tasindi ama yine de guzeldi. Umarim kizim da vitaminleri almistir, sagolun.

güzel haftasonları ...

Toana Maşalah yumoşlarına canım benimde dileğim bu tedavinin inşallah son olup bebeğine sağlıkla kavuşman.

Alabama çok haklısın ağaçlar hepten çiçek açınca bizde ancak açarız hava bir açık bir kapalı.
Kardeşine mutluluklar ve tez zamanda sğlıklı bebişler versin Allahım.

Denizverdi bizi meşhurmu etceksin :)
güpgüpler varmı tam bilmiyorum :26:kendimi 1 hafta daha beklemeye motive ediorum.

ZarpDeniz kum fırtınasımı yine canım ya kaşıntıların ne oldu? krem kullanıyormusun

Kartopu teşekkür ederim.

Rabbim isteyen dileyen herkesi evladına kavuştursun.

Herada neden yazmıyor acaba ?

Denızverdıcıyım tatlım benım sanada gunaydın..ayy kızz agzından bal damlıyo valla:76: ınsallah sekerım ınsallah olsun rabbım herkesın yuzunu guldursun Kucaklarımızı bos koymasın Canım benım cok sagol eee..senın kızda yolda ınsallah dılerım annecıyıne hayırlı bır kız olsun denızcım kucagın dolsun ınsallah herkesın hepımızınnnn Canım opuyorumm

Sagol baharım sanada gunatdın Tatlım benım ayy sagol kızz hamılesın ınsallah duan kabul olur Canlarım hepınız ıyısınız cok sagol senıde rabbım yavruna kavustursun sag selım ınsallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…