sarma sarmaaa.... zeytinyağlı yaprak sarması
browni kek,su böreği
erverdi, sarma, dolma, browni bunlar listede var ama su böreği yok maalesef.hazır yufkadan börek çeşitleri var.önerilerin için teşekkürler.
erverdi, sarma, dolma, browni bunlar listede var ama su böreği yok maalesef.hazır yufkadan börek çeşitleri var.önerilerin için teşekkürler.
alabama , teşekkür ederim unutmamışsın benibu arada eşine ve tabiki sanada geçmiş olsun. inşallah sorun yoktur. erkek hasta bakması biraz zor oluyor çünkü fazla nazlı oluyorlar
benim hamileliğim şidilik iyi gidiyor Allahıma şükür. bulantı falan yaşamadım zaten.Allahın izniyle 3,5 aylık oldum.haftaya perşembe kontrolümüz var. bebişimizin cinsiyetinide o gün öğreniriz inşallah. Sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. önümdeki en önemli aşama amniyosentez. inşallah ondanda güzel sonuçlar alırsak işte ozaman deymeyin keyfimize , o zaman hamileliğin keyfini ve zevkini çıkartacağız eşimle
canım bence as yi bekleme hamileliğinin tadını çıkarmak için.4üncü ayına girmişsin.hereyin iyi olduğunu düşün keyfini sür.anı yaşa..oh...hamileyim içimde bir can taşıyorum de tadını çıkar.canın ne istiyorsa onu yap şımart kendini...bir daha en yakın ne zaman3 buçuk ayık hamile olmayı düşünüyorsun
direk konuya girdim demişsin..gir tabiii...nasıl paylaşım olur sonra...
güller bugün kuran okuyacağım.tüm insanlık için herkes için dua edeceğim.yağmur da yağıyor.kabul ola...amin..
amin patikler darısı başına olsun.seninde için kıpır kıpırdır.geçen sene bende bu zamanlar yeni ev derdindeydim.arkasından transferim yapıldı.bu cumartesi de mevlüdüm var.darısı başına olsun.
geçen seneyi hatırladım da.23 nisan günü istanbul da tedavideyken viaportta dolanıyordum aylak aylak.bir yandan da bu sefer olacak mı telaşı vardı.malum 7. tedaviydi.nerdennnnn nereye vayy beee.inanasım gelmiyor hala.umut bas bas ağladığında bile.....
Arkadaslar Gunaydin
Alabama, esine cok gecmis olsun canim, Allah sifa versin.:94:
Patikler, sen de dolap kazasi atlatmisin canim, sana da gecmis olsun, Allah korumus yine. Vanilya dolaplarini gule gule kullan canim.:13:
Denizverdi, bilgisayarin azizligine ugramissin yine...
Altinyunus, Masallah Umut'a, kocaman adam oldu simdi. Demek Umut'u saat kurup uyandiriyordun, tabi bir sure sonra bu duzene alisti, O seni uyandurmaya basladi!Mevlutunuzu Allah kabul etsin, 41 cesit mama olacak demek, cokkkk kolay gelsin, herhalde bahcede acik bufe tarzi filan bir sey dusunuyorsunuz. Bir ara firsat yarat da sacini da boyat arkadasim kendini daha iyi hissedersin. Akraba-bakici meselesi anlasilan dayanilmaz hal almis gorunuyor, umarim sansina uzun sure birlikte olabileceginiz birisi cikar. Mevlut sonrasi aramaya baslarsin artik, bol sanslar.:13:
Toana, heyecan dorukta?
Kangurum, dun bir yazi okudum, tedavi oncesi bize onerilen Folik Asit takviyesi ayni zamanda erkeklere de verilmeye baslanmis. Sperm kalitesini olumlu yonde etkiledigi dusunuluyor. Patikler, Maiumut, Hulya ve diger tedaviye baslayacak arkadaslar aklinizda bulunsun.:13:
Baharnaz, Enes bebege kavusmaya dogru bir gun daha eksildi canim.:13:
Herada, hersey yolunda mi? Ben bugun sabah karsi yine krampla uyandim, Osteocare'in icinde de 300mg. Magnezyum var, hala niye kramplarim oluyor anlamiyorum. Bir cok seyde dogal magnezyum varmis, istigimiz suda bile ama hersey bir islemden gectigi icin magnezyum etkisini kaybediyormus. Baklagillerde, koyu yesil sebzelerde, avakado, muz, kavunda, dedigin gibi cerezlerde de varmis.
Deniz Bulut,Kartopu
Cans, gonderdigin linke bakamadim, cunku bircok sey devletin kontrolu altinda....burada skype'ta kullanilamiyor!
Merye'nin kizinin coktan 40'ini gectigini dusunuyorum ama sanirim firsat bulup yazamiyor.:44:
Umarim Limon Kabugu ve Cinar Bebek'de biraz daha toparlanmislardir.
Herkese sevgiler.
Kartopu, Masallah!Demek 3.5 aylik oldunuz, Allah saglikla devamina erdirsin. Ikili testi yaptirdiniz mi? Bizim o zaman ikili testte cinsiyetini %100 olmamakla birlikte soylemislerdi ve gercekten de dogru cikti. Amniyosentezden once, 2'li, 4'lu testlerin yapilmasi gerekiyor bildigim kadariyla, siz kendiniz mi direk amniyoya karar verdiniz? Ikili testte de ense olcumu ve burun kemiginin gorulmesi cok onemli seyler canim. Kontrolunuz umarim guzel gecer, bebisi gormek insani cok rahatlatiyor.
Baharnaz, bugun aksam yatmadan ya portakal ya muz yiyeyim o zaman canim, sagol.
Denizverdi, dualarini Allah kabul etsin, sagolasin canim.
Patikler, bilgi mesajin cok yararli gorunuyor, umarim tedavi dusunen arkadaslar okurlar.:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?