38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam kızlar biz iyiyiz merak etmeyin fazla kalamıcam. eşimin uzunzamandır hemoroid problemi vardı önümüzdeki hafta ameliyat olacaktı geçen cumaya alındı apartopar ameliyat falan olunca ben tabi gelemedim. ameliyattan çok ameliyat sonrası sıkıntılı olduğu için hep erteliyordu. neyse çok şükür cerrah bir arkadaşımız ameliyatı gayet güzel yaptı. biraz sıkıntı var ağrı sancı ama ilk günlere göre daha iyi. çok şükür diyim yani ben olmuş kadar rahatladım. fazla ayrıntılı yazamıcam sadece

herada canım çok geçmiş olsun aman güzelim dikkat az kaldı çok korkuttun beni. yine yaz da muayene sonuçlarını da okuyalım herşey yolunda dimi.
patikler canım vanilya okey gayet güzel güle güle kullan canım.
altınyunus mevlud hazırlıkları varmış kolay gelsin canım allah kabul etsin zekeriya sofranızdan herkesler nasiplensin canım.
toana allah yardımcın olsun sakın korkma senin yaşadığından çok daha kolayını yaşayacaksın. 3. 5. farketmez yeterki kaliteli olsunlar sana tutunsunlar hayatım. sen sadece bunu düşün kaygılanma.
denizverdi sanada selam canım.
maiumut selam canım
baharcım hadi az kaldı hayatım sık dişini artık hayırlısıyla bebeğini kucağına alınca rahatlayacaksın.
cans canım sende uğraşmışsın inşallah seninde sıran gelecek zaman meselesi hayırlısıyla gelsinde sen sağlıklı olda herşey güzel olacak.kırmızı çantanı güle güle kullan canım.
ay kafam dalgın
zarpcım seninde bugün muayenen varmış ama sonuçlar yazılmamış hereda ve seni çok merak ettim.
hülya canım arayı açma nolur sık sık gel.
limondan haber var mı? meryeden hala haber yok galiba allaha emanet olsunlar.
denizbulut batu ve sen iyisinizdir inşallah. sanki sana da bişi yazcaktım ama hatırlayamadım şimdi.
kangurum kartopu unuttum sandınız dimi size de selam kızlarr takipteyim
kartopu hamilelik nasıl gidiyo hiç yazmıyosun
öpüldünüz unuttuğum varsa affola

Son düzenleme:
erverdi, sarma, dolma, browni bunlar listede var ama su böreği yok maalesef.hazır yufkadan börek çeşitleri var.önerilerin için teşekkürler.

altınyunus bir ik tarfde benden geliyor tarçınlı zencefilli kurabiye, fellah köftesi, kumlu kek, kanepe çeşitleri, yoğurt soslu mezeler, havuç topları, kadayıflı muhallebi, patatesli kek belki kuru dolma da olabilir... Abarttım galiba dimiuyku sersemi bunlar geldi aklıma yakın olsaydık yardıma gelirdim hemşerim kolay gelsin .
Hepinize iyi geceler arkadaşlar yeni bir gün yeni umutlar bizi bekliyor...

Arkadaslar Gunaydin

Alabama, esine cok gecmis olsun canim, Allah sifa versin.:94:

Patikler, sen de dolap kazasi atlatmisin canim, sana da gecmis olsun, Allah korumus yine. Vanilya dolaplarini gule gule kullan canim.:13:

Denizverdi, bilgisayarin azizligine ugramissin yine...

Altinyunus, Masallah Umut'a, kocaman adam oldu simdi. Demek Umut'u saat kurup uyandiriyordun, tabi bir sure sonra bu duzene alisti, O seni uyandurmaya basladi! Mevlutunuzu Allah kabul etsin, 41 cesit mama olacak demek, cokkkk kolay gelsin, herhalde bahcede acik bufe tarzi filan bir sey dusunuyorsunuz. Bir ara firsat yarat da sacini da boyat arkadasim kendini daha iyi hissedersin. Akraba-bakici meselesi anlasilan dayanilmaz hal almis gorunuyor, umarim sansina uzun sure birlikte olabileceginiz birisi cikar. Mevlut sonrasi aramaya baslarsin artik, bol sanslar.:13:

Toana, heyecan dorukta?

Kangurum, dun bir yazi okudum, tedavi oncesi bize onerilen Folik Asit takviyesi ayni zamanda erkeklere de verilmeye baslanmis. Sperm kalitesini olumlu yonde etkiledigi dusunuluyor. Patikler, Maiumut, Hulya ve diger tedaviye baslayacak arkadaslar aklinizda bulunsun.:13:

Baharnaz, Enes bebege kavusmaya dogru bir gun daha eksildi canim.:13:

Herada, hersey yolunda mi? Ben bugun sabah karsi yine krampla uyandim, Osteocare'in icinde de 300mg. Magnezyum var, hala niye kramplarim oluyor anlamiyorum. Bir cok seyde dogal magnezyum varmis, istigimiz suda bile ama hersey bir islemden gectigi icin magnezyum etkisini kaybediyormus. Baklagillerde, koyu yesil sebzelerde, avakado, muz, kavunda, dedigin gibi cerezlerde de varmis.

Deniz Bulut, Kartopu

Cans, gonderdigin linke bakamadim, cunku bircok sey devletin kontrolu altinda....burada skype'ta kullanilamiyor!

Merye'nin kizinin coktan 40'ini gectigini dusunuyorum ama sanirim firsat bulup yazamiyor.:44:

Umarim Limon Kabugu ve Cinar Bebek'de biraz daha toparlanmislardir.

Herkese sevgiler.

erverdi, sarma, dolma, browni bunlar listede var ama su böreği yok maalesef.hazır yufkadan börek çeşitleri var.önerilerin için teşekkürler.

bende bir tarif var.adı yalancı su böreği.. ama aynı gerçek su böreği gibi oluyor.yalancı denmesi hasır yufkadan yapılması..istersen verebiirim.yiyen mutlaka tarifini istiyor

herkese günaydın

altın yunus mevlidini allah kabul etsin benimde hayalim bebek mevlidi allah anne olmak isteyen tüm bayanlara nasip etsin

Günaydın

neyseki tok okudum msjları :)))

Altınyunus dileklerin için saol canım. Allah kabul etsin. Benden de öneri tahinli kıtır hazır yufkadan yapılıyor.

ZarpDeniz gün gün eksiliyoruz. Canım kramplarınla ilgili portakal işe yararmı acaba gündüz ve akşam yatmadan portakal tüketmiştim düzenli olarak. duydum yada okudum hatırlamıyorum özellikle akşamları alınan portakal etkili oluyor tabiki muzda etkili oluyor.

Alabama eşine geçmiş olsun,

Deniz verdi canlı günaydın

herkese günaydın

altınyunus ; allah kabul etsin mevlidini, inşallah bizlerede nasip etsin bebek mevlidi okutmayı. zekariya sofrası nedir? dilek falan olunca yapılan bir şeymi? okadar şeyi kim yiyecek Allah kolaylık versin hazırlıklarda sana

alabama , teşekkür ederim unutmamışsın beni bu arada eşine ve tabiki sanada geçmiş olsun. inşallah sorun yoktur. erkek hasta bakması biraz zor oluyor çünkü fazla nazlı oluyorlar

benim hamileliğim şidilik iyi gidiyor Allahıma şükür. bulantı falan yaşamadım zaten.Allahın izniyle 3,5 aylık oldum.haftaya perşembe kontrolümüz var. bebişimizin cinsiyetinide o gün öğreniriz inşallah. Sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. önümdeki en önemli aşama amniyosentez. inşallah ondanda güzel sonuçlar alırsak işte ozaman deymeyin keyfimize , o zaman hamileliğin keyfini ve zevkini çıkartacağız eşimle

canım bence as yi bekleme hamileliğinin tadını çıkarmak için.4üncü ayına girmişsin.hereyin iyi olduğunu düşün keyfini sür.anı yaşa..oh...hamileyim içimde bir can taşıyorum de tadını çıkar.canın ne istiyorsa onu yap şımart kendini...bir daha en yakın ne zaman3 buçuk ayık hamile olmayı düşünüyorsun

direk konuya girdim demişsin..gir tabiii...nasıl paylaşım olur sonra...

güller bugün kuran okuyacağım.tüm insanlık için herkes için dua edeceğim.yağmur da yağıyor.kabul ola...amin..

Son düzenleme:

sağol canım çok teşekkür ederim. zaten hep olumlu düşünüyorum. bunada çok inanıyorum.Allahın izni ve pozitif düşünce ile bugünlerime kadar geldim. inşallah bundan sonrasıda hep güzel olacak. sağlıkla alacağım bebişimi kucağıma. herkesede sağlıkla bebeklerine kavuşmayı ve büyütmeyi nasip etsin Yüce Allahım

Allah tüm dualarını kabul etsin ve karşılıksız bırakmasın inşallah

Evet canım hiçbir zaman umudu kesmemek lazım. Gün doğmadan neler doğuyor.

Sağ ol canım teşekkür ederim.

Kızlar merhaba,

Dün beni Alman Hastanesinden aradılar. Benim doktorum Alman Hastanesinde başladığı için bilgi verdiler. Bu Pazar Aytuğ Bey konuşma yapacakmış. Saat 13:00 de Tüm katılanlara %20 indirim yapacaklarmış. 3 tane de çekiliş olacakmış. Bunlara da %50 indirim olacakmış. Normal Tüp Bebek fiyatı 4.250 artı ilaçlar (ilaçlar 1.500-2.500 arası). İlgilenirseniz irtibat kurun isterseniz. İlk muayene de ücretsiz olacakmış. Bilginiz olsun. Ben gitmek istiyorum en azından bir kez daha düşünecek olursam bir hakkım daha olur uygun fiyata. Aranızda gitmek isteyen olursa irtibatlaşalım hem tanışmış da oluruz. Üsküdar çamlıcada ki Alman Hastanesi.

Öpüyorum kızlar,

patikler , yeni evin hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla,mutluluk ve huzurla oturmayı nasip etsin. tabi birde yeni eve yeni bebek versin inşallah

Kartopu, Masallah! Demek 3.5 aylik oldunuz, Allah saglikla devamina erdirsin. Ikili testi yaptirdiniz mi? Bizim o zaman ikili testte cinsiyetini %100 olmamakla birlikte soylemislerdi ve gercekten de dogru cikti. Amniyosentezden once, 2'li, 4'lu testlerin yapilmasi gerekiyor bildigim kadariyla, siz kendiniz mi direk amniyoya karar verdiniz? Ikili testte de ense olcumu ve burun kemiginin gorulmesi cok onemli seyler canim. Kontrolunuz umarim guzel gecer, bebisi gormek insani cok rahatlatiyor.

Baharnaz, bugun aksam yatmadan ya portakal ya muz yiyeyim o zaman canim, sagol.

Denizverdi, dualarini Allah kabul etsin, sagolasin canim.

Patikler, bilgi mesajin cok yararli gorunuyor, umarim tedavi dusunen arkadaslar okurlar.:13:

Ben biraz once bebek magazasindan alisveristen geldim. Sanirim 3 aylik kiyafet ve gerecleri tamamlamis durumdayim. Nuk'un emzigi yoktu, ben de Avent'inkini aldim o da silikon baslikli, onerilenler arasinda Avent'de vardi hatirliyorum.
Alabama, Altinyunus, Deniz Bulut, yenidogan body'leri ne kadar minik oyle....Sanki cokkk minik gibi geldi, bu yenidogan bodylerini ne kadar giydirdiniz? Ben bazilarini da 0-3 ay aldim sanki onlar daha normalmis gibi geldi. Dediginiz gibi 7-8 tane battaniyemiz oldu simdi, bir sure yeter sanirim. Belki benye battaniyeleri kundak gibi de sararim diye dusundum, dogru mu dusunmusum?

zarpdeniz , teşekkür ederim canım. benim doktoum ikili test için sadece ölçümleri yaptı ve herşey normal dedi. kan testlerini falan yaptırmadı. zannedersem diğer testleride yaptırmayacak. çünkü yaşım itibarıyla muhakkak amniyosentez istedi. as yapacağı içinde diğer testlere gerek yok boşuna seni uğraştırmayalım dedi. bende doktorum ne derse ona uyuyorum.cinsiyet konusunda birşey de söylemedi bakarken. açıkçası belli olmamıştır diye benimde hiç aklıma gelmedi. bebişimi görmek zaten fazlaca heycanlandırdığı için soracağım herşey uçtu gitti kafamdan kız erkek farketmiyor dediğim gibi sağlıkla gelsin bana yeterli

sen hazırlıkları tamamlamış gibisin ne güzel. bende cinsiyet belli olmadığından bir şey alamadım. ama il öğrendiğim zaman mother care den beyaz body seti almıştım o kadar. bir arkadaşımda beyaz bornoz getirmiş minicik. çok tatlı birşey.

Allah hepimize aldıklarımızı güle güle sağlıklı günlerde kullanmak nasip etsin AMİNNNNNNNNN .

Allah hepimizin bebişlerini nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…