38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

şafak 6 he bahar....güpgüp ....güpgüp......çok az kaldı annecim yanındayım

tansiyonun çatlasın da patlasın...artık bitiyor.. atacaksın tötüne bir tekme....

özelime mesajmı attın... gelmedi
evet...alabama girmedi bu ara.. benim de dikkatimi çekti..sağıkları yerindedir umarım.gerisi boş... herşey olur hayırlısı ile..
işle güçle uğraşıyorsan kolay gelsin alabamaaaaa.....

herkese merhaba

baharnaz, az kaldı hadi ya ben bile heyecanlandım.sağlıkla geldin ya bu günlere şükür.

toana, bol şanslar.yumoşların bebiş olarak dönsün sana.

kangurum, sana da bol şanslar arkadaşım.

herada, çok geçmiş olsun dikkat et kendine.şimdi ikizleri olan bi arkadaşım hamileyken karnına kaynar çay dökmüştü.çok dikkat etmek lazım.gerçi sakınan göze çöp batar.

patikler, portmanto açık yapacaksan sadece bir duvarı koyu yapabilirsin renk göze çarpsın diye.

denizbulut, zarpdeniz, ben umut eve geldiği zaman beslemek için saat kuruyordum desem inanır mısınız? doktor ve hemşireler beni uyarmıştı .çok ufak uyanmayı bilmez sürekli uyur diye 2-2,5 saatte bir telefonumu kurup umutumu besliyordum.birkaç hafta sonra oğlum beni ağlama sesiyle uyandırmaya başladı.çalar saatten de farkı yoktu zaten.gündüzleri hala uyuyor umut.ama aslında o bu ayın 21 inde 3 aylık olacak.5 aylık değil yani.neyse sen dilerim emzirirsin de mama hazırla, biberon ısıt dertleriyle uğraşmazsın.

denizverdi, lösemili çocuklar demişsin......niyetin önemli yeni yer yok mu gösteri yapılacak?kıyamam ben onlara.....

bu arada zar zor da olsa arada sadece okuyabildim.2 haftadır beni mevlüt telaşı aldı.bir de bu mevlütü 41 çeşit zekeriya sofrasıyla birleştirince halimi düşünün artık.23 nisan günü bebek mevlütüm var.hepinizi beklerim.

evde ufak tefek işler, alışveriş, bebek şekeri, ikramlıklar, temizlik derken bir de en önemlisi kuzum katı gıdaya başladı halimi düşünün artık.saçımı boyatacak vaktim bile yok.perşembe cuma bu evde pür telaş olacak.

deniz, bende mayıs başından itibaren bizim akraba bakıcıya haftada 1 gün gel diyeceğim.muhtemelen ben temizlik ve ütüye gelemem diyecek.hayırlısı artık sabredemiyeceğim.zormuş bu hele akrabayla daha da zor....laf getirip laf götürmeler, her yaptığımdan eşimin bütün sülalesi, akraba ve eşrafının duymasından sıkıldım ve yoruldum artık.ortalık paçal oldu resmen ya.eşim işe başlayana kadar bir süre dinlen diyor.sonra da yatılı bakıcı alalım diyor.memnun olan arkadaşlarımız var.bilmiyorum ne olacak.

merhaba arkadaşlar.
patikler bencede duvar rengi koyu olup dolap açık renk olursa hem trend bir görüntü hemde hoş olur yada abanoz dalgalı bir yüzey olduğu için koyu renkde düşünebilirsin ne diyeyim kolay gelsin...
altınyunus allah kolaylık versin ne güzel mevlit okutacaksın demek Allah sünnetlik ve düğün mevlitlerinide göstersin canım inşallah sağlıkla....
zarpdeniz, alabama, baharnaz ve diğer arkadaşlar iyi ve olumlu dilekleriniz için çok teşekkür ederim. dualarınıza ihtiyacım var eksik etmeyin ne olur...

Son düzenleme:

teşekkürler kangurum darısı başına, herkese olsun.

kangurum altınyunus canlı selam

umut iyi mi....telaşın varmış kolay gelsin...allah kabul etsin..ilk bebek mevlütün mü olacak şimdi bu.:26:
yok altınyunus başka biryer tahsis edimemiş çocuklara... kısmetse anneler gününe kalmış şimdilik...

zarp hoca... cans hoca ...size de yazmıştım hepsi uçtu gitti.bir daha ya artık

herkese selam

ZarpDeniz, DenizVerdi,Altınyunus,Kangurum öneriler için teşekkürler kızlar....
hem sizden gelen önerileri hem de çevremden gelen önerileri birleştirdim ve sonuç beyaz yapmamam konusunda ipucu verdi bana. Vanilya rengi olarak siparişi verdim. hepinizi öpüyorum...

Son düzenleme:
Altınyunus mevlüdün varmış. Ay ne hoş ve yorucu bir koşuşturma. İnşallah güzel bir şekilde tamamlarsın canım. Şimdiden dualarınızı allah kabul etsin...

Son düzenleme:
patikler, denizverdi canlı merhaba size de
evet ya ilk kez olacak erverdi.....yıllardır beklediğim hep hayalini kurduğum mevlüt bu......zekeriya sofralı.şaban ayında yapılırmış ama ben birkaç hocaya sordum niyet önemli dediler.perşembe cuma ev restorana dönecek benim."özlem patiserrie"aklınıza gelmeyecek kadar ikram hazırlığı var.önerileriniz var mı?
börek, poğaça, mercimekli köfte vb gibi

Altınyunus mevlüdün varmış. Ay ne hoş ve yorucu bir koşuşturma. İnşallah güzel bir şekilde tamamlarsın canım. Şimdiden dualarınızı allah kabul etsin...

amin patikler darısı başına olsun.seninde için kıpır kıpırdır.geçen sene bende bu zamanlar yeni ev derdindeydim.arkasından transferim yapıldı.bu cumartesi de mevlüdüm var.darısı başına olsun.
geçen seneyi hatırladım da.23 nisan günü istanbul da tedavideyken viaportta dolanıyordum aylak aylak.bir yandan da bu sefer olacak mı telaşı vardı.malum 7. tedaviydi.nerdennnnn nereye vayy beee.inanasım gelmiyor hala.umut bas bas ağladığında bile.....

baharcim insallah kizz bu teknik farkli bakalim hayirlisi yani korkmiyimmi narkozdannnn:44: ama hersey bebis icin rabbim agzindan duysun da bende senin gibi oliyim insallahhh

zarpdenizcimm :80:,o sakinlestiriciyi hollanda veriyodu..ama almanya narkoz vericekmis tamamenn bakalim nolucak hayirlisi olsun insallahhh

Baharcım Banada aynı ıslemler uygulandı dıyorsun.. Merak ettım sana kac emrıyo koydularr? Ya dusunuyorum:44: Acaba 5.gun emrıyosuu dahamı ıyı yoksa deyılmı bıraz bahsetsene tatlım ya vaktın varsa ne yaptın neler yasadın
Sımdıden tessekurler canım benımm

sarma sarmaaa.... zeytinyağlı yaprak sarması
browni kek,su böreği

toanacıyım...narkos almak çoook güsel birşeyyy... ayyy.nereden hatırladım şimdi... vallahi ben çok sevmiştim anesteziyi...bir uyuyorsun.hiçbirşey hatırlamıyorsun....oooohhhh ne tatlı bir uyku öyle...
inan deliliğe vurup gidip anestezi alasım gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…