38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

gece uyku takıntın yok mu? olacak canım olacak merak etme benim de yoktu sütün de bol olur inşalah takmana gerek kalmaz.

siz isteyince mutlaka 5. güne bekliyorlar mı? burada doktorlar ve embriyologlar karar veriyor güne. hayırlı olsun şimdiden :90:

canım haklısın hem şık hem rahat zor tabii. ne diyeyim daha arayacak mısın? inşallah gönlüne göre bir tane bulursun. koç burcu da zordur. benim aşık olduğum 2 erkeğin ikiside koçtu ikisi de zordu. hayalci ve dediğim dediktirler. bitirirler adamı. halam ve çok iyi 2 kız arkadaşım koç. onlar da zorlar. allah kolaylık versin sizinkilere

hiç uyutmadan acımadı mı? burada da hep narkozla alıyorlar.

az kalmış hayırlı olsun şimdiden umarım son olur. nerede olacaksın tedaviyi?

herada allah korumuş canım ya geçmiş olsun. yarın kontrolden dönünce kızından haber verirsin.

zarpdeniz seninde kontrolun var bakalın senin prenses ne kadar büyümüş senden de güzel haber bekliyoruz.

bahar bizde gün sayıyoruz he valla heyecan sardı.sağlıkla gelsin enes bebek teyzeleri bekliyor

patikler canım sormuşsun iyiyim çok şükür

alabama ve deniz bulut oğluşları öpüyorum

deniz verdi yine araştıracak bişeyler bulmuşsun.kıçen çok şanslı çoook

toana böyle güzel devam edecek allahın izni ile hep beraber gün sayacaz

cans inşallah seninde şartlarının uygun olduğu zaman yakındır.

kangurum seninde az kaldı inşallah güzel olcak

deniz bulutcum..aslinda doktorum ikinci gun dedi bizde 5 gun emriyosu daha iyi oluyor diye duyduk diyince..ok dedi ve soyle dedi 5.gun emriyosu hem riskli hemde iyi bir islem dedi riskli olmasinin sebebi bazi emriyolar yasamiyomus o gune kadar.. iyi olan yonude ben biliyorum diyo doktor ..neden tutunmadigini diye soyluyorr..ikinci gunu emriyosu da 2 .gunden sonra iceri koydugumda bilemiyorum icerde neler oldugunu diyor bakalim canim hakkimiza hangisi hayirliysa o olsun insallah rabbim emeyimizi bos etmesin isteyimiz o ..

denizbulutcugum ,ben uc defa tedaviye durdum ya burda 3 ndede narkozsuz aldilar.. yumoslari soyle ..aksamdan sakinlestirici tablet aliyodum sabahta yine aliyodum oraya gidip alinmaya hazir oldugumda hafif narkoz aliyodum ama uyutmuyorlardii tabiki aciyodu canim acimaz olurmu..narkoz nasil birsey ?yani simdiye kadar hic uyutulmadim da:44::44:

denizverdiciyim canim benim rabbim sevdiklerinizi bagislasin ..biliyorum tatlim sevildiyimi ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN..ALLAH BURDA BU SITEDE OLANINDA.. OLMAYANIDA.. BU YOLDA BU UGURDA EMEK VEREN BUTUN ARKADASLARIMIZN ISINI GUCUNU RAST GETIRSIN KUCAKLARIMIZI DOLDURSUUNN INSALLAH HEPIMIZINDE ...VEEEE.. SENINDE KIZINI BIRAN ONCE SANA KAVUSTURSUN VE BAGISLASIN CANIM ARKADASIMMM

Heradacım sagol sekerım ınsallah ne guzel yazmıssın bebeyım oldu da kardeslerıde olur ınsallah sagol tatlım benım ınsallah canım ınsallahhh

Ne demişler ''üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun''. Bu cümle herşeyi anlatıyor zaten

Çok geçmiş olsun Herada'cım. Allahtan hafif atlatmışsın. Bundan 2 ay önceydi, kayınvalidemlerdeydik. Kayınvalidem bir tepsi çıkarmak istedi. Evde yeterli sayıda dolap olmadığı için kapının üstüne dolap yaptırmışlar tepsi de orada. E koca kadını çıkartacak değilsin. Merdivene çıktım ve dolabın kapağını açar açmaz dolap yerinden koptu ve dolapla birlikte içinde ne var ne yoksa üzerime düşmeye başladı. İçindekileri söyleyeyim koca bir tost makinası, büyük büyük kavanozlar daha bi dolu şey. Bir yandan dolabı tutmaya çalışırken bir yandan tost makinasının köşesi kafama düştü. Böyle işte gerçekten ucuz atlattım. En önemlisi merdivenle birlikte devrilebilirdim. Tabi kafa filan şişti. Korku da cabası. Neyse işte böyle...

Bu arada taşınma işi 10 ile 14 gün arası gibi gözüküyor.

Kızlar günaydın hepinize...

Bir fikre ihtiyacım var. Koridorum krem rengi. Kumsal Beji.Açık renk bir portmanto yaptırmak istiyorum. Ama krem rengi mi, beyaz mı karar veremiyorum. Krem rengi yapsam duvarla kaybolacak sanki, beyaz yapsam çok çiğ duracak gibi. Beyaz portmanto kullanan var mı aranızda kızlar. Help. Bugün siparişi vermem lazııımmmmmmmmmmm

patikler canım sanada günaydın koridor renginin bir açığı veya bir koyusu yapsan renk kaybolmaz bence tabiki renklere bakıp en güzel karar sen verirsin

güzel bişi endişe etme. rahatlatıyor bağımlılık yapıyor

yaaa onlar nasıl dr gün kararını hastaya bırakıyor ikiden beşe çıkıyor? neyse güzel gidiyor hamile kal da bunları sonra konuşuruz.

sana da geçmiş olsun valla ucuz atlatmışsın.

ben toprak tonlarını severim o nedenle bir ton koyusunu yaptırırdım ama tabii evin genelini bileden konuşuyorum. sadece duvarla aynı renk olmasın yeter.

Son düzenleme:
Günaydın

Dualarınız için saolun kızlar. Herada, Kartopu, Kangurum, Maiumut, Toana, Denizverdi, Deniz Bulut,
ZarpDeniz, Patikler,...

heyecandanmıdır nedir bilmiyorum dün 16/9 u gördüm soluğu hastanede aldım artık yorulduğumu düşünüyorum. (bu kadar uyku seven biri olarak) Gece uykusuzlukları vızz gelir bana :))) Deniz Bulut bana gülüyosundur sanırım bana bunu yazdığım için hıı bebiş gelsin görürüz diyorsundur :))

Toana yumoş toplnırken bende uyutulmuştum ama toplam 25 dk sürmüştü gözümü kapatmam ve açmam. Birde bize 3.gün embriyosu transfer edilmişti. Sana uygulancak teknik uygulanmıştı bizede. İnşallah bu sefer canım.

Herada çok geçmiş olsun Allah korumuş seni ve bebeğini canım, lütfen artık koşuşturma bak hemen sıra sende artık kaplumbağa hızı olmalısın penguen hızlı olur.

Deniz Bulut saol canım, biliyorumki çoğumuzun gönlü bir yakışıklınla gelirsen bekleriz.

Patikler sende büyük kaza atlatmışsın geçmiş olsun. Bu arada bence beyazlar şık durabilir.

Denizverdi kolay gelsin canım. dün özelden yazdığım msj ulaşmadımı?

Alabama uğramamışmı yoksa msjı gözümdenmi kaçtı

Maiumut canım post kutun dolu uyarısı veriyor
özelden msj yazmıştım gönderemedim.tekrar deniycem

Arkadaslar Merhaba

Maiumut, Nisan buketleri icin cok tesekkurler.

Baharnaz, gecmis olsun canim, dun tansiyonun cok cikmis hemen dusurebildiniz mi bari? Bir kilo limonla gitseydin hastaneye. Ayyy safak her gecen gun azaliyor, hayirla-saglikla gelsin Enes Bebek. Bu arada ikinci isim ne oldu?

Deniz Bulut, merak etme ben takacak mutlaka birseyler bulurum. Sonra sen ve Alabama gibi 4.ayin ve ilerisinin hayalini kurariz.

Patikler, acaba dolabin rengini sectin mi? Bence de biraz daha koyu tonu olsun, beyaz siritir gibi geldi.

Herada, doktordan geldiniz mi?

Toana, sizin sakinlestirici bayagi sakinlestiriyor herhalde! Ben anestezi almadan yumurta toplanmasini gercekten dusunemiyorum! Tum anestezi almak istiyorum diye teklif et istersen, bakalim ne diyecekler.

Denizverdi, aldin mi kitaplari?

Cans, kirmizi baslikli kiza internetten ben de bakacagim.

Alabama, iyi misin? Dugun hazirliklarina yardima basladin sanirim.

Kangurum, tedavine cok az kalmis, hadi bu sefer basari sizinle olsun.:13:

Biz bugun kontrole gittik, ultrasona haftaya girecegim o yuzden sadece basit bir aletle kalp atislari dinlendi ve karnim mezuro ile olculdu. Ilac ve ignelerim bitmisti, onlari aldim. Herada, doktorum kramplar icin zaten Osteocare aliyorum diye extra magnezyum vermedi. Akinti da kasinti ve kizariklik yoksa cok normal dedi. Tedaviye basladigimdan beri 10 kilo almis durumdayim, rekordayim yani! Buradaki doktorum normal dedi ama herhalde orada olsaydim bana diyet verirlerdi! Kan sulandirici yapmaktan karnimda bezeler olusmustu, onlar icin bezelerin dagilmasina yardimci bugun bir krem de aldim. Artik kizimizi gormek icin gelecek haftayi bekleyecegiz, hem biraz daha kilo almis olur.

patiklercanım çok geçmiş olsun....verilmiş sadakan varmış ...
boya rengi konusunda bence de duvarla aynı omasın...artık renk senin zevkine kalmış ...
yeni evinde yeni bebeğin karalasın inşallah güzel duvarlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…