patikler , yeni evin hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla,mutluluk ve huzurla oturmayı nasip etsin. tabi birde yeni eve yeni bebek versin inşallah
Kartopu, Masallah!Demek 3.5 aylik oldunuz, Allah saglikla devamina erdirsin. Ikili testi yaptirdiniz mi? Bizim o zaman ikili testte cinsiyetini %100 olmamakla birlikte soylemislerdi ve gercekten de dogru cikti. Amniyosentezden once, 2'li, 4'lu testlerin yapilmasi gerekiyor bildigim kadariyla, siz kendiniz mi direk amniyoya karar verdiniz? Ikili testte de ense olcumu ve burun kemiginin gorulmesi cok onemli seyler canim. Kontrolunuz umarim guzel gecer, bebisi gormek insani cok rahatlatiyor.
Baharnaz, bugun aksam yatmadan ya portakal ya muz yiyeyim o zaman canim, sagol.
Denizverdi, dualarini Allah kabul etsin, sagolasin canim.
Patikler, bilgi mesajin cok yararli gorunuyor, umarim tedavi dusunen arkadaslar okurlar.:13:
altınyunus bir ik tarfde benden geliyor tarçınlı zencefilli kurabiye, fellah köftesi, kumlu kek, kanepe çeşitleri, yoğurt soslu mezeler, havuç topları, kadayıflı muhallebi, patatesli kek belki kuru dolma da olabilir... Abarttım galiba dimiuyku sersemi bunlar geldi aklıma yakın olsaydık yardıma gelirdim hemşerim kolay gelsin .
Hepinize iyi geceler arkadaşlar yeni bir gün yeni umutlar bizi bekliyor...
bende bir tarif var.adı yalancı su böreği.. ama aynı gerçek su böreği gibi oluyor.yalancı denmesi hasır yufkadan yapılması..istersen verebiirim.yiyen mutlaka tarifini istiyor
herkese günaydın
altın yunus mevlidini allah kabul etsin benimde hayalim bebek mevlidi allah anne olmak isteyen tüm bayanlara nasip etsin
altınyunus ; allah kabul etsin mevlidini, inşallah bizlerede nasip etsin bebek mevlidi okutmayı. zekariya sofrası nedir? dilek falan olunca yapılan bir şeymi? okadar şeyi kim yiyecekAllah kolaylık versin hazırlıklarda sana
canım bence as yi bekleme hamileliğinin tadını çıkarmak için.4üncü ayına girmişsin.hereyin iyi olduğunu düşün keyfini sür.anı yaşa..oh...hamileyim içimde bir can taşıyorum de tadını çıkar.canın ne istiyorsa onu yap şımart kendini...bir daha en yakın ne zaman3 buçuk ayık hamile olmayı düşünüyorsun
direk konuya girdim demişsin..gir tabiii...nasıl paylaşım olur sonra...
güller bugün kuran okuyacağım.tüm insanlık için herkes için dua edeceğim.yağmur da yağıyor.kabul ola...amin..
Ben biraz once bebek magazasindan alisveristen geldim. Sanirim 3 aylik kiyafet ve gerecleri tamamlamis durumdayim. Nuk'un emzigi yoktu, ben de Avent'inkini aldim o da silikon baslikli, onerilenler arasinda Avent'de vardi hatirliyorum.
Alabama, Altinyunus, Deniz Bulut, yenidogan body'leri ne kadar minik oyle....Sanki cokkk minik gibi geldi, bu yenidogan bodylerini ne kadar giydirdiniz? Ben bazilarini da 0-3 ay aldim sanki onlar daha normalmis gibi geldi. Dediginiz gibi 7-8 tane battaniyemiz oldu simdi, bir sure yeter sanirim. Belki benye battaniyeleri kundak gibi de sararim diye dusundum, dogru mu dusunmusum?
adağın olunca yapıyorsun.41 çeşit oluyor.içine giren tuz, karabiber bile sayılıyor.isteyen dilek dileyip adıyor mum yakıyor falan.30-40 kişi olacak.yiyen birilerini bulurum merak etme.....
Selam Arkadaşlar,
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler. Artık ha gayret topallamadan yürüyebiliyorum, gerçekten de çok daha ciddi birşey olabilirdi, şükürler olsun Allah korudu.
Patikler'cim, sen de sıkı ciddi birşey atlatmışsın, Allah korumuş. Bir anda oluveriyor herşey gerçekten.
Vanilya güzel renk, bence de direkt beyazdan iyi bir seçim olmuş. Güle güle kullanın, az kalmış taşınmaya da, tadını çıkartın misler gibi.
İnşallah hafta sonu hastanedeki toplantı umduğun gibi geçer ve umarım şu üç talihliden biri de sen olursun. Herşey gönlünce olsun.
Deniz Bulut, sağolasın arkadaşım önerilerin için. Vakit yaklaştıkça o 1.5 ay bana da az gelmeye başladı. Duruma göre uzatabildiğim kadar uzatacağım, inşallah sütüm yeterli miktarda olur diyeyim, şimdiden birşey söylemek için erken. Batu nasıl, anlat bize o güzelliği. Karbonat bilgisi için de teşekkürler, denerim elbette.
Alabama'cım, eşine çok geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen. Bilmiyorum seninki nasıl ama benimkinin parmağı kanasa olay olurGeçen hafta artık bir gidip görelim diye Memorial Ataşehir'e gittik, elinde ufak bir siğil vardı, gitmişken onu da yaktıralım çıksın aradan dedik. Dün benim doktora Ataşehir'i pek gözünün tutmadığını filan anlatırken, ufak bir müdahale oldu elime diyip ikide bir işaret parmağını göstermiyor mu koptum resmen. Her akşam pansuman da yapıyoruz o ayrı bir güzellik Elbette ki senin eşinin geçirdiği ameliyat gayet zorlu bir ameliyat inşallah bakımı ve mutlu tutulması kolay bir hastadır. Sana da kolay gelsin, Mert'ten haberleri de verirsin müsait olduğunda, bekliyoruz.
Baharnaz, az kaldı hayırlısıyla, günler lastik gibi uzuyordur şimdi senin için. İnşallah bir daha görmezsin tansiyonu o değerlerde, heyecan tetikliyordur tabii. Hizmet hastanesinde olacakmış doğumun, saati belli mi? Hastanenin sitesine baktım, oh e-bebek bölümü varmış, Enes bebeğimizi görmek mümkün olacak demek ki.
Kangurum, dilerim mayıs ayında herşey yolunda gider ve kontrolle başlayacağın tedavi sana miniğinin müjdesini verir. Dua ediyor olacağım.
Zarpdeniz, ilk kontrol iyi geçmiş, karnı mezura ile ölçmek benim ebenin de kullandığı bir yöntem, haftaya haberlerini bekliyoruz. Alışverişler de kolaylanmış ilk dönem için, bol keyifler. Doğru mu yaptım bilmiyorum ama yeni doğanları ancak birkaç hafta kullanılabiliyor diye abartmamaya çalıştım, 0-3'leri de öyle, yaşayıp göreceğiz hayırlısıyla. Umarım karnındaki bezeler için aldığın krem işe yarar, sen de rahat edersin. Baharnaz yazınca düşündüm ben de, düzenli olarak tükettiğim meyvelerden biri portakal benim, belki de o yüzden pek çok kramp yaşamadım şimdiye dek. Bu haftalarda rahat yersin ama son haftalara doğru mide hassasiyeti arttığında akşama bırakma portakalı derim, zorlayabiliyor çünkü.
Altınyunus, ne güzel mevlüt yapıyormuşsun. Zekeriya sofrasıyla birleşince bayağı büyük bir hazırlık gerektirir, kolay gelsin sana. Geçen seneni yazmışsın, o zamandan bugün yaşadıklarına bakınca hayal gibi gelirdi herhalde de Allah'a şükür, güzel bir telaş içindesin şimdi. Allah dileyen arzu eden herkese bugünleri göstersin. Bakıcı konusunda kolaylıklar dileyeyim.
Cans, çok güldürdü paylaştığın video, sağolasın.
Toana, opu sonrası güzel haberlerini bekliyoruz. Güzelce döllenip, kaliteli embriyolar olsunlar inşallah.
Kartopu, ben de hamilelik ticker'ımı geç koydum, şimdi hadi ticker koy bir an önce diye bastırma sırası ben deNe güzel balayı dönemi denen trimester'a ulaşmışsın, sağlıkla tamamına ersin inşallah. Daha önce de yazmıştım, ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldıktan sonra ikili için boşuna kan testi yaptırmışım filan diye, çünkü prensipte AS kararımız vardı. AS de iyi gelecek ve keyfini sürmeye devam edeceksin hamileliğinin. Belki haftaya perşembe gününe topiğimizin yeni bebişinin cinsiyetini de öğrenirsiniz, süper.
Bizim dünkü kontrol iyi geçti çok şükür. Haftaya NST tekrarı, bir sonraki hafta da kontrol var. Doktorum beni her hafta çağırmaya başlayamadan doğurucam galibaNeyse, doktorumuz iki hafta önceki kontrolde Ataşehir'e gelebileceğini söylemişti ama biz geçen haftaki ziyaret sonrasında Ataşehir'den vazgeçtik, Okmeydanı kararı doktorumu da sevindirdi. Kızım ters duruyor ve halinden de gayet memnun gözüküyor. Doktor buna hayıflandı biraz, ben sizi normal doğurtmayı düşünüyordum halbuki dedi, geçen kontrolde de aynı şeyi söylemişti ama üzerine gitmemiştim. Neyse, bu saatten sonra dönmeyeceğini tahmin ettiğinden, doğumu 38'i bitirdikten birkaç gün sonraya planlayabileceğimizi, ancak kızımızın daha önce de gelebileceğini filan anlattı. Çıkarken de iyi istirahatler diledi, diyemedim ben daha çalışıyorum demeye. Neyse, totalde 3-4 gün daha gelirim işe, kalan günler evde, haftaya cuma da çıkarım izne diye umuyorum. Kızım neredeye 2,400 gr olmuş, femur ölçümünü yanlış görmediysem de boyu 48 cm civarı olsa gerek. Bizden de haberler şimdilik böyle.
anladım canım. Allah Kabul etsin şimdiden. inşallah yardımcın vardır sana yardım edecek bu kadar işte.Allah kolaylık versin.
Herada, gozunuz aydin haberler guzel. Hastaneye de kesin karar vermisiniz, o da iyi olmus, sezeryan olacagi icin karsi tarafa gecmeniz daha planli olacak. Kizin masallah bayagi buyumus!
Portakali ben de duzenli tuketeyim bakalim umarim faydasi olur, ben feci derecede yesil-eksi elma yiyorum belli ki kramplarima faydasi olmuyor.
Altinyunus, bilgi icin sagol canim. Yakin olsaydik hem yardima hem de yemeye gelirdik!Benim de adagim var, kizimiza kavustuktan sonra oraya geldigimde yapmam lazim. Renkli patates toplari serviste harika duruyor ve cok kolay bir tarif, hemen sana gonderiyorum. Kisir var mi listende? Makarna salatasi? Antep usulu muhammara? Bugun kremsantinin bir posetinin toz olarak kullanildigi bir un kurabiyesi okudum henuz denemedim ama hazir kurabiyeler gibi oluyormus.
Kızlarrrrr ben geldım merabalarr hepınıze :79:
Bugun aldılar yumoslarımı tam 12 tane cıkmıs,doktor ıyı dedı cok sukur ama dolendımı dollenmedımı yarın soylıycek Bakalım arkadaslarım yorgunum bıraz dınlenıcem ..yorucu bır gundu ınsallah bundan sonrada problemsız devam eder Veee mutlu sona erısırız ınsallahhhh Bılıyorum dualarınızdayım.. Ama yıne edın benım ıcın Ve herkes ıcın emeyımız bos olmasın rabbımm buyuksunn...opuyorum hepınızı
Herada, gozunuz aydin haberler guzel. Hastaneye de kesin karar vermisiniz, o da iyi olmus, sezeryan olacagi icin karsi tarafa gecmeniz daha planli olacak. Kizin masallah bayagi buyumus!
Portakali ben de duzenli tuketeyim bakalim umarim faydasi olur, ben feci derecede yesil-eksi elma yiyorum belli ki kramplarima faydasi olmuyor.
Altinyunus, bilgi icin sagol canim. Yakin olsaydik hem yardima hem de yemeye gelirdik!Benim de adagim var, kizimiza kavustuktan sonra oraya geldigimde yapmam lazim. Renkli patates toplari serviste harika duruyor ve cok kolay bir tarif, hemen sana gonderiyorum. Kisir var mi listende? Makarna salatasi? Antep usulu muhammara? Bugun kremsantinin bir posetinin toz olarak kullanildigi bir un kurabiyesi okudum henuz denemedim ama hazir kurabiyeler gibi oluyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?