38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kızlarr gunaydın ,bugun haber geldı hem ıyı hem kotu benım 12 yumurtadan 5 dollenmıs .ondanda ıkısı gıtmıs kala kala 3 tane dollenmıs cok ıyıymıs sımdılık ama ..benım moralım bozuldu okadar yumurtadan 3 tanesı dollenıyo ..ınsallah p tesıye kadar yasarlar ınsallahh..yumurtalar ıyı gelısmemıs.. O yuzden dıyor doktor ama nebılım moralım bozuldu yınede

Kangurum, inşallah bir an önce iyi haberlerini alırsın anneciğinin. Kafaya darbe olunca gözetim altında tutmak istediler herhalde, iyi haberleriyle bir an önce rahatlarsın umarım. Bizleri de haberdar et olur mu?

Toana, moralini bozma canım. Hep dedik, bize bir azimli embriyo yetiyor, inşallah kaliteli bölünsünler, güzel embriyolar olsunlar üçü de, yüzünü güldüren tedavi bu olsun umarım.

Ben şimdilik kaçar, kendinize iyi bakın.

Ha bu arada, iyi olmuş tarifleri ortaya yazmanız, canımızın çektiği birşey olsa nasıl yapacağımızı bilemeyeceğiz, afiyetler olsun herkese...

toanacım...lütfen pozitif düşünmeye çalış..1 tane bile transfere uygun embriyon olsa... o da yeterli.. senin şimdi 3tane varmış... inşallah onlar büyümeye devam edecekler...iyi tarafından bakaılım emi aradaşım.. sarıyorum seni

giden gitsin kalan sağlar bisimdir..giden yumoşlara üzülme.enerjini 3 güzel yumurtana sakla.bol dua canım

selam kızlar arada okuyorum ama yazamıyorum şimdi oğlan uyudu biriki yazayım
kangurum canım annene geçmiş olsun inşallah önemli bir sorun yoktur sesini de duyarsın inşallah gider bir güzel sarılırsın anneciğine.
toana 3 yumurtan döllenmiş inşallah sana transfer olurlar hayatım sen gidenlere üzülme o üç embriyon için sevin ki allah da sana evlat versin. onu da bulamayanlar var dimi. hem zaten allah ol dedikten sonra bunların hepsi teferruat kısmet olsun yeterki. içini ferah tut duaya devam.
herada canım iyi olmana sevindim iyi merak ettim seni yani. Güneşe de maşallah genç kız olmuş yahu. aman dikkat hayatım az kaldı. şu parmak olayına çok güldüm erkek milleti ah ahh bizim yerimize bi gün olsun geçseler naparlar acaba?
zarpcım sende tulumlar almışsın battaniyeler alışverişler yapılmış güle güle kullanmayı nnasip etsin allahım. bu miniklerin hali belli olmuyor markaya göre değişiyo hayatım kimi hemen küçülüyo kimi ilk başta biraz büyük geliyo ama daha uzun kullanıyosun. her marka farklı beden çalışıyo bu işin bi standarı yok yani.

kızlar çok hatırlamıyoorum kim ne yazmış aklımda kalanları yazıyorum.
denizverdi bizimki malesef dişiydi ama cerrah çok yakın dostumuz olduğu için eşime daha bir özenli davrandığını düşünüyorum. tekrar etmesi için yediğine içtiğine dikkat etmemen lazım ameliyatın düzgün yapılmamış olması lazım vs. vs. eğer ameliyat düzgün yapılır dikişler düzgün atılırsa ve bundan sonra yediğine içtiğine dikkat edersen kabız olmassan yenileme olmaz kişinin kendisine kalmış yani. inşallah tekrarlamaz çok zor bir durum. yani ben doğumdan sonra iki ay kadar bu sıkıntıyı yaşadım öldüm öldüm dirildim sonra birden bire düzeldi çok şükür.

geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim kızlar.

merti bugün doktora götürdük iyi maşallah boy pos yerinde sadece anne sütüne devam. doktorumuzla konuştuk aşılarını sağlık ocağında yaptıracağız ama muayeneye oraya gideceğim. yarında ikinci zature asısını olcak.
mert kuzum yarın 5 aylık olcak ellerinizden öperrrr

Eklentiler

• $merto 001.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $merto 010.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 25
  • $mertimmmm 017.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Alabama'cım, çok geçmiş olsun tekrar. Demek sen de çektin bundan, Allah'tan yok olmuş kendiliğinden.

Mert abi olmuş ya, değil öpmelik vallahi ısırmalık olmuş. Çok şekerr, nereye gitti ciddi paşamız, 41 kere maşallah, vallahi bakmaya doyamadım.

saol heradacım büyüdü lokumum boy 70 cm olmus kız bıdaha olçtu yanlısmı acaba diye 69.5 yazdı sonra :) çok şükür bugünlere. darısı sana bahara zarpa kartopuya ve tum burdaki arkadaslarıma ve isteyenlere ınsallah.

41 bin kere maşallah, Allah nazarlardan korusun. Anneciğinin sütü pek yarıyor maşallah Mert'imize, selvi boylu paşam. Güzel duana ben de amin diye katılayım. Allah isteyen dileyen herkese bu mutlulukları yaşamayı, paylaşmayı nasip etsin inşallah.

Arkadaslar Merhaba

Kangurum, oncelikle Annecigine cok gecmis olsun, umarim guzel haberler almisindir. Bize de yaz lutfen.:13:

Toana, 3 embriyonun dollenip devam etmesi cok guzel bence. Hepsinin dollenip devam etmesini beklemek cok hayalcilik olurdu cunku neredeyse hic bir zaman bu olmuyor. Toplanan yumurtalarin hepsi ayni boyda degil, ne kadar yumurtalari baskilayan ilac kullanilirsa kullanilsin, gelisimleri farkli oluyor o yuzden sen digerlerine hic takilma ve keyfini de hic bozma. Simdi bu 3 guzel embriyona odaklan, icini ferah tut ve dua et canim.:13:

Alabama, benim esimde de benzer sorun var fakat doktora gitmekten nefret eder. Simdilik idare ediyorum diyor bana kalsa hemen gidip ne yapilmasi gerekiyorsa yapilsin diyorum ama sozde kaliyor. Gercekten zor bir karar ve zor bir operasyon, umarim cok kisa zamanda iyice esin toparlanir, normal hayatina doner canim. Demek sende de hamilelikten dolayi oldu, iyiki kendiliginden gitmis... ben gebeligin basinda cok feci kabizliklar yasadim, halen de donem donem oluyorum, gebeligin son zamanlarinda olabiliyormus, umarim taze gebeler ve icinde ben de bunu yasamayiz.

Mert'e 41 kere Masallah, ne kadar guleryuzlu bir bebek oldu simdi. Darisi bizlere insallah . Yenidogan bodyleri filan bana cok komik ve minik geldi sanki ne bekliyorsam tosun bebek mi? Bir cogunu 0-3 ay aldim aslinda onlar bile kucuk gibi, bebek dogunca kucuk mu buyuk mu anlayacagim herhalde. Bilgi icin sagol canim.

Denizverdi, kiyafetleri gorunce aklin basindan gitti degil mi? Gezdigin iyi olmus, insan fikir ediniyor, aklinda olmayan seyleri de gorup ona gore ileriye donuk planlar yapabiliyorsun. Biz hala Clarissa'ya ikinci isime karar veremedik, esim biraz Su olmasindan yana gibi, ben Kumsal'i da begeniyorum, bakalim ne olacak. Bazen ciftlerin en son dakikada karar verdikleri isimleri degistirdiklerine de tanik oldum.

Altinyunus, malzemeleri hazirladin mi canim? Buyuk bir alisveris listen olmustur sanirim.

Maiumut, daha cok gel bekleriz.

Deniz Bulut, ugramamis?

Baharnaz, sen de gelmemisin, hastaneye kontrole mi gittin yine?

Patikler, dolap takildi mi?

Herada, bir tarif de ben asagiya yaziyorum.

Kartopu, tarifi yapinca geribildirimlerini duymak isterim.

TOZ KREM SANTILI KURABIYE

1 poset krem santi ( Pakettekinden sadece birisi kullanilacak)
1 su baragi sivi yag
3 su bardagi un
Uzerine bol pudra sekeri

1 poset toz halindeki krem santi yag ile cirpilir, un elenerek ilave edilir, yumusak bir hamur yapilir, sekil verilerek 20 dk. 180 derecede pisirilir.( Uzeri catlamaya baslayinca pismis oluyor.) Ilinica uzerine bol pudra seker elenerek serpilir. Afiyet olsun.

bugün doktoru babasına benzetti ;( genel olarak ama dediğin gibi zarpcım gözlerini bana benzetenler çoğunlukta.

eşine de geçmiş olsun diyim valla bu çekilcek dert değil eşiminki baya ileri boyuttaydı artık kaçamadı ve en sonunda oldu inşallah kurtuldu diyim. ama evet hem muayene hem ameliyat olma süreci zor. ancak hergün bu sıkıntıyı yaşamaktansa ameliyattan sonra birhafta 10 günlük bi sıkıntıyı çekmek daha akıllıca. benimki hamilelikle çıktı sanırım son dönemlerinde çıkmış fakat çok rahatsız etmemişti. çooook eskiden bi aralar sıkıntım vardı ama o dönem doktor kontrolu verdiği ilaçları kullanarak falan yokolmuştu uzun yıllar sonra hamilelikle çıktı ancak doğumdan sonra çok rahatsız etti beni emzirirken ağlıyordum uygun pozisyon bulamıyordum o kadar diyim ama dedim gibi birden yok oldu çok şükür. doktorum fitil ve krem kullanmamı söylemişti ben pek fitil kullanmadım ama krem kullanmıştım. inşallah sizlerde çıkmaz. yeni doğanlar seninde tahmin ettiğin gibi çok kullanılamıyor çünkü bebek ilk üç ay hızlı kilo alıyor hızlı boy atıyor. üç aydan sonra kullanacaklarını ise daha uzun süre kullanıyor onlar daha çok yıkanıyor daha çok tekrar tekrar kullanılıyor. dediğin gibi 0_3 lerde de mothercare mesela büyük çalıştığı için ilk giydiğinde büyük oluyor ama bir müddet sonra bedene oturuyo ondan sonrada gereken boya gelene kadar kullanıyorsun. tabi kız erkek belki farkedebilir. mesela ben hep ilerde kaldım bizim oğlan hep önde gitti. boydan kısalıyor ama enden hala oluyo bol bile geliyor falan gibi absürt şeyler de yaşıyorum. baby gap den alınan herşey de mothercarein tam tersi üstünd 9 ay 12 ay etiket var ama Mert şu an giyiyo yani mert o kadar gürbüz değil baby gap çok küçük çalışıyor heralde.

bu kurabiye çok kolaymış bende yapıyım bunu hemen

herada tatlım okmeydanına karar vermişsin bu arada çok sevindim açıkçası ben de orayı tercih etmeni istiyordum fakat sana diretmek istemedim sana telepati yaptım okmeydanına gel okmeydanına gelll diye gerçekten türkiyede tek orası buna inanıyorum ben.

kartopu canım allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin ilktrimester bitmiş en güzel zamanlarına gelmişsin inşallah as de süper geçer tüm gelişmelerini takip ediyoruz bizi her aşamada bilgilendir olur mu?

diyeceğim o ki kızlar aldıklarınızı aaa bu 6 aylık 9 aylık diye saklayıp o gün çıkartmayın gözle kontrol edin çünkü o gün gelmeden de giydirebilirsiniz ben etmeseydim bi çok şeyini giyemeyecekti.

kangurum, anneciğine çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. biran önce güzel haberlerini alır,anneciğine sıkı sıkı sarılırsın canım

maşallah Mert'e Allah nazarlardan korusun canım bahtı açık ömrü uzun olsun inşallah

teşekkürler zarpdeniz. tarifin çok kolaymış ama eminim bir okadarda güzel olacak. hafta sonu deneyeceğim, haber veririm canım.

eşine tekrar geçmiş olsun alabama. amin güzel dileklerin için. teşekkür eerim canım

iyiki bir gün yazamadım ne çok şey yazmışsınız

ama umut hastaneden çıktığında çok minikti annesi onun için. bak sonra o da hakkını vermiş. gündüzleri değil de keşk geceleri uyusalar

mevlüdün hayırlı olsun güzel geçsin. bakıcı işini iyi düşündün mü? onu gönderince işe başlayana kadar nasıl dinleneceksin onu anlamadım? kafaca olabilir de vücutca imkansız bence yerine kimi alacaksan bul öyle gönder yoksa zor yani. yatılı bakıcı tavsiyeyle gelmiyecekse birkaç kere değişebilir ona göre.

eşine çok geçmiş olsun. umarım kurtulmuştur bu dertten. ameliyat sonrası en zor günleri de geçmiş.

kartopu herada da yazmış ticker yapsana. kaç aylık olduğunu hep unuturuz yoksa. öyle takip etmek çok kolay oluyor

evet canım penyeleri kundak gibi sarabilirsin. devamı alabamaya verdiğim cevapta

güneş hanım kocaman olmuş maşallah okmeydanı memorial da doktorunu sevindirip rahatlatmıştır. ne güzel baharnaz ile arka arkaya doğuracaksınız siz de

bizde doktorlar yumurtaların kalitesine falan göre 3. gün mü 5. gün mü transfer olacak ona karar veriyorlar. bazı embriyolar dışarıda 5. güne kadar yaşamasa da anne rahminde daha fazla şansları olabiliyormuş. siz 5. güne kararlısınız herhlde. hayırlısı olsun. pazartesiye hepsi kaliteli kaliteli yaşar inşallah.

maşallah canım çok da yakışıklı olmuş gerçekten önüp dönüp baktım allah nazarlardan saklasın batu da geçen ay 67,5 cm di. biz çok benzer gidiyoruz. bu ay ben de 70 civarı tahmin ediyorum bakalım. kıyfetlerden anlaşılıyor zaten uzadıkları. biz de şükür o abuk sabuk mamalarla büyümeyi başarabiliyoruz

yenidoğan body si ve tulumu da gerekiyor ama çok az giyiliyor gerçekten. batu ilk 3 hafta yenidoğan giydi. 3 hafta-8 hafta arası 3 aylıkları giydi. yaklaşık 9 hafta - 14 hafta arası 6 aylıkları. 15. haftadan itibaren de 9 aylıklara başladı. halen 9 aylıkları giyiyor genel olarak. mothercare bizim büyümemize en yakın giden beden ama onun 6 aylık bodyleri de artık sıkıyor. tek altlarda mothercare de 2 hafta önce 9 aylığa geçtik. rahat etsin diye zaten daha büyük giydiriyorum. 1 yaş penye hırka tek üst alt falan giydirdiğim oluyor. baby gap 12 aylık bile küçük bize. herhalde şu an 18 aylık oluyor. daha önce de yazmıştım. amerikan bebekleri çok ufak herhalde diye.

bana da oldu. hem de çok beğenerek ayırdığım şeyler bir baktım hiç giymeden küçük geliyor. yani hangi ara büyüktü ne zaman küçüldü şaşırıyor insan. her markanın bedeni de aynı değil. mutlaka ölçüp saklamalı arada bakmalı. ben bazı markalarda yaz sonu giyer dediğim 1 yaş bodyleri şimdi giydiriyorum. yaz sonu 1,5 yaş giyecek herhalde. hayır 1,5-2 yaşında ne giyecek onu merak ediyorum

kangurum geçmiş olsun. annenin iyi haberlerini bekliyoruz

patikler vanilya rengi dolabın hayırlı olsun

denizverdi bir ara özelden yuvadan gelen gözlemci ile ilgili yazmıştım posta kutun doluydu burada da dolu demiştim. sonra da yazamadım. tamiratı yapmayıp mayısta konuşmak en iyisi. eğer evi onaylarsanız yaptıracağız yoksa taşınacağız ona göre dersiniz. bir sonraki kontrolde de yaptınız mı bakarlar.

gülleeeeeeeerrr

enes bebek dünyaya gelmişyemeğimi bıratım yasıyom....anaı babaı büyüsünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…