Merhaba Arkadaslar,
Toana, yavrucuklara iyi bakiyorsundur umarim, sana sikica sarilsinlar.:13:
Baharnaz, Enes Bebek ile umarim guzel vakitler geciriyorsunuzdur, sen de biraz daha toparlanmisindir agrilarin azalmistir canim.
Patikler, cok sukur, kisa zamanda buyuk isler yaptiniz, gule gule oturun canim, kardes bebisiniz de yakinda size katilsin.
Herada, Nst'niz umarim iyi gecmistir ve rapor isini halletmisindir canim, bu Cuma mi ayrilacagim demistin? Sizin icin verilen bir sezeryan tarihi var mi canim? Genel yada epidural, hangisini dusunuyorsun?
Bir kac gundur kramp yok cok sukur! Baharnaz ve Herada'nin yaptigi gibi portakal yemeye basladim, ondan mi bilmiyorum ama kramp olmadigina seviniyorum. Dun ultrasondan allak bullak olmus bir vaziyette ciktik! Ultrason doktoru ultrason esnasinda islik calmakla mesguldu, dogru durust aciklama yapmadi, soyledigi sey de bebegimizin kafasinin ve midesinin buyuk olduguydu! Esim de siz simdi boyle soylediginiz icin benim esim endiseli gunler yasayacak dedi. Ultrason doktoru da akabinde boyle bir sey soylememem gerekirdi deyip endiselencek birsey olmadigini bebeklerin farklilik gosterebildigini, organlarin da farkli gelisimler gosterebilecegini soyledi. Kirdigi pot yetmemis gibi ben sizin yerinizde olsaydim AS yaptirirdim dedi! Artik cok gec dedi! Ben soktan dilim tutuldu bir sey soyleyemedim, sadece olcumleri not aldim. Akabinde kendi doktoruma gidip ultrason doktorunun soylediklerini ve bundan memnun kalmadigimizi, ultrasonu yakinda yenilemek istedigimizi soyledim. Bu arada verdigi raporda da hersey haftasina gore normal yaziyor! Iki hafta sonra yine ayni hastanede ultrason olacak ama biz tabi bu ultrason doktoruna olan guvenimizi kaybettigimiz gibi geceyi de uykusuz gecirdik! Eve geldikten sonra degerleri internetteki olcum normallerine gore karsilastirdim, normal sinirlarda...Bu ultrason doktorunun nicin boyle bir sey soyledigini de ikimizde anlamis degiliz! Acikcasi mutsuz ayrildik, degerlerin normal olmasina ragmen simdi " o olumsuz cumleler aklimizda kaldi" Psikolojide bilirsiniz kisiler olumsuzluklari aklinda daha cok tutar, aynen biz de istemesekte oyle yaptik. Bugun biraz daha iyiyim, esim diger fetal biyometrinin yapildigi hastaneye tekrar gidelim diyor, orasi ile de randevumuz normalde 1 Haziran'da. Simdi ne yapsak diye dusunuyorum, daha iki hafta once oradaydik, doktor bizi kabul eder mi onu da bilmiyorum.:44:
merhaba kızlar, yine çok uzun bir ara verdim ama sizleri de çok merak ettim... doğumları yakın olan arkadaşlar vardı, kimler doğum yaptı, yeni anne adaylarımız var mı? herkese nasıl?
ben oğlumla İstanbul'a döndüm arkadaşlar, 10 gün önce de eşimle boşandık, eskiden takip eden arkadaşlar az çok sorunlarımızı biliyorlardı, şimdi oğluşumla başbaşa yeni bir hayat kurduk ve alışamaya çalışıyoruz, daha doğrusu Rüzgar alışmaya çalışıyor... umarım bu sancılı süreci yumuşak bir geçişle atlatırız ama doğrusu ne kadar küçükte olsa herşeyi anlıyor ve babasını özlüyor, tabii bunun getirdiği agresiflik, ortam ve yaşam değişikliğinin getirdiği bir güvensizlik var, huy değiştirdi yani kısacası, Allah yardımcım olsun ve sabır versin diyorum... benden haberler bunlar, sizlerin de güzel haberlerini bekliyorum arkadaşlar :)
selam
otura yata otura yata geçmişi okudum.
Toana inşallah 10 gün sonra bize güzel haberler vericeksin canım.
Kızlar dilekleriniz için teşekkür ederim.
Kartopu, Maiumut, Alabama, Patikler, Herada, Toana, ZarpDeniz,
ağrılarım devam ediyor şu kabızlık, olayını hala çözemedim, çok şeylede uğraşıyorum beslenmeme dikkat ediyorum demekki düzelcekte zamanı var :)
Enes bazen uyuyor bazen uyanık ama acıktığında ağlama şiddeti çoğalmaya başladı :) hem annem hem kızakrdeşim yanımdalar. Ellerimdeki sıkıntı devam ediyor fırsat buldukça eldivenlerimi takıyorum, soğuk masaj yapıyorum.
ZarpDeniz canım içini ferah tut, duanı eksik etme, süslüne sağlıkla kavuşacaksın inşallah canım.
Portakalların işine yaramasına sevindim.
Herada doğum hikayemden kesit kesit aklıma geldikçe yazayım ve oturabildikçe :)
Doğumdan sonra üşütmemek gerektiği, doğumdan çıkar çıkmaz gecelik sabahlık pijama ne bulduysan hepsini üst üste giymen gerektiği kanaatine vardım.
Deniz Bulut gündüz bol bol uuyuyun msjını uygulamaa çalışıyorum sanırım evet böyle daha sağlıklı gibi :)
çıkmak zorundaym msjlarım bir ordan bir burdan dğınık oluyor ama bende dağınığım bugünlerde :)
sevgilrimle..
kizlar meraba canlarim..benim transferim oldu ikitane 16 hucreli biride 10 12 hucreli bakalim hayirlisi..simdi uzaniyom arada kalkiyommm boyle iste ..rabbim bos etmesin emeyimizi insallah..
kizlar ben en ufak birseyden etklileniyommm ..hemen urkuyommm bir citirdidan karnim yaniyo ve agriyo korkuyommm..hayirlisi olur insalah dua edin canlaarimmm..
deniz....
maşallah batuya...boydan da kilodan da tosuncuk olmuş
alabama ile seni tebrik ederim.çok güsel bakıyorsunus yavrularınıza..yakın zamanda bir kız çocuğu gördüm 4 yaşında ve 9 kilo ağırığında.annesi tombileri veriyor eline..diğer eline eti pufu..çocuk tıkıyor da tıkıyor ağzına... üzüdüm..acıdım..6 kardeşler bir de...bir şey deseeen diyemen..:44:
toana.....
canımne güzel çokça hücre bölünmelerin olmuş.transferin gerçekleşmiş...kendini çok fasla dinleme...sen elinden geleni yaptın... şimdi bol dua...innnnşallah ikizlerin olur
kartopu....
selam.kurabiyeyi ben de deniyeceğim en yakın zamanda..
patikler....
haftaya yenievindeymişsin hayırlısıyla....yeni ev... yeni bebek
olur olur..çok iyi olur
rüzgardeniz....
hoşgelmişin hocam
öğretmendik değil mi
yeni hayatınıs hayırlı güsel günlere gebe olsun...
altınyunus....
mevidin ,zekeriya sofran kabul olsun..
cans hocam selam..
nisa......
yürüyüşlere devam mı
kızma kızma... bir yerlerde elbet karşılaşırıs
artık yavaş yavaş kaçarım...iyi geceler... tatlı uykularda olun
Merhabalar ben de yeni üyeyim 39 yaşındayım iki buçuk sene önce evlendim evliliğim dördüncü ayında hamile kaldım ikizler ama maalesef doğuramadım daha sonra 1 yıl sonra hamile kaldım bu sefer tekti ama kalbi durdu 9 haftalıkken .Şimdiye kadar hiç tedavi görmemiştim ama süreç ilerledikçe umutsuzluğa kapıldım ve üç gün önce aşılama tedavisine başladım bugün üçüncü iğnemi(gonal) oldum Kordon klinikte Allah kısmet ederse cuma günü çatlatma iğnesi olacak cumartesi yada pazar aşılama olcak.Üç çocuğumu kaybettikten sonra bu süreç bana çok zor geliyor tek umudum bu aşılamanın tutması Allah artık daha fazla acı yaştmasın diye dua ediyorum. Lütfen benim için dua edin
Merhabalar ben de yeni üyeyim 39 yaşındayım iki buçuk sene önce evlendim evliliğim dördüncü ayında hamile kaldım ikizler ama maalesef doğuramadım daha sonra 1 yıl sonra hamile kaldım bu sefer tekti ama kalbi durdu 9 haftalıkken .Şimdiye kadar hiç tedavi görmemiştim ama süreç ilerledikçe umutsuzluğa kapıldım ve üç gün önce aşılama tedavisine başladım bugün üçüncü iğnemi(gonal) oldum Kordon klinikte Allah kısmet ederse cuma günü çatlatma iğnesi olacak cumartesi yada pazar aşılama olcak.Üç çocuğumu kaybettikten sonra bu süreç bana çok zor geliyor tek umudum bu aşılamanın tutması Allah artık daha fazla acı yaştmasın diye dua ediyorum. Lütfen benim için dua edin
Meraba kızlarrr dıleklerınız ıcın cok sagolunnn...ınsallah rabbımm budefa baksın yuzumuze rabbım ısteyen herkese versın ınsallah ıcındede bana dedıklerınız herseyı yapıyorum bu defa eskılerıne gore bıraz daha hareketlıyım..ev ısı felan yapmıyom sagolsunnn esım yapıyoo..bol su ıcıyorum gunluk duamı yapıyorumm rabbıme onun merahametıne sıgındım canım arkadaslarıım sızlerde sagoluun ..gercektenn cok ıyısınızzz..sızlerle burada hamıleyıım demeyı paylasmayı cok ıstıyoruummm..hanı r3 denememde basarısızdı ya korkuyorum yıne husrana ugramaktann ınsallah rabbımmm..korkyugumuza ugratmazz ınsallahhhhh.....
Sagollun arkadaslarıım hepınızın ısmını tek tek yazamıyorumm ozurrAmma hepınızı sevıyorumm ıyıkı varsınızzzzz
Gunaydin Arkadaslar
Pazar gunu diger hastanede fetal biyometriye giriyoruz, o kadar yogunki hastaneler beni araya aldiklarini soylediler. Erkeklerin 2-3-4 karisi en az 5 cocugu olunca kadin-dogum bolumlerinin yogunlugunu dusunun artik. Ulke de zengin, cocuklarin tum masraflari devlet tarafindan karsilaniyormus, gelecek kaygisi da yok yani...
Dun kizimizin yatagini siparis verdik, eve gelirken kucuk bir kaza atlattim. Adamin biri elime feci bir sekilde kazayla carpti, basparmagimin tirnagi kokunden de ote kirildi. Ben sadece aciyi hissettim ne oldugunu da ilk etapta cok anlamadim, boyle kaza da hic duymadim. Bu arada bas parmagin onemini cok anlamis oldum, aksam ignemi zor yaptim, bir kac gune biraz uzarsa sanirim agri kesilecek.
Toana, artik geriye sayim basladi, hakkinizda hayirlisi olsun. Dualara devam.:13:
Baharnaz, ne de cimrisin? Enes'i opmekte mi? Kokla o zaman bizim icin...Bu kabizlik feci bir sey...Umarim yakinda kontrol altina alirsin canim. Ben gebeligin basinda cok yasamistim, hala da sorunlarim var. Biraz daha iyi oldugunu dusunuyorum, yeni oglusumuz nasil?
Patikler, su anki evi herhalde bayagi toplamisinizdir degil mi? Cok kolay gelsin canim.
Herada, yatis pozisyonun nasil? Bir cok kaynakta sol tarafiniza yatin yaziyor, ben surekli sol tarafima yatamiyorum, karnimin altina da yastik koyuyorum, cok yon degistirdigimi dusunuyorum.:26:
Sevgiler herkese...
Hepiniz iyisinizdir umarım. Bebişler keyifle büyüyor değil mi ?
Güneş'imiz dün annesini ve tüm sevenlerini biraz heyecanlandırdı. Önce erken bir merhabaya hazırlandı sonra karar değiştirdi ben gelmiyorum dedi.
Allaha bin şükür şu an herşey yolunda. Biraz önce kontrol vardı Hale Hn. 3_4 gün daha bekleme taraftarı. Annemiz birkaç dün dinlenecek ve Güneş sağlıkla aramıza katılacak.
deniz....
maşallah batuya...boydan da kilodan da tosuncuk olmuş
alabama ile seni tebrik ederim.çok güsel bakıyorsunus yavrularınıza..yakın zamanda bir kız çocuğu gördüm 4 yaşında ve 9 kilo ağırığında.annesi tombileri veriyor eline..diğer eline eti pufu..çocuk tıkıyor da tıkıyor ağzına... üzüdüm..acıdım..6 kardeşler bir de...bir şey deseeen diyemen..:44:
toana.....
canımne güzel çokça hücre bölünmelerin olmuş.transferin gerçekleşmiş...kendini çok fasla dinleme...sen elinden geleni yaptın... şimdi bol dua...innnnşallah ikizlerin olur
kartopu....
selam.kurabiyeyi ben de deniyeceğim en yakın zamanda..
patikler....
haftaya yenievindeymişsin hayırlısıyla....yeni ev... yeni bebek
olur olur..çok iyi olur
rüzgardeniz....
hoşgelmişin hocam
öğretmendik değil mi
yeni hayatınıs hayırlı güsel günlere gebe olsun...
altınyunus....
mevidin ,zekeriya sofran kabul olsun..
cans hocam selam..
nisa......
yürüyüşlere devam mı
kızma kızma... bir yerlerde elbet karşılaşırıs
artık yavaş yavaş kaçarım...iyi geceler... tatlı uykularda olun
hoşgeldin. arkadaşlar yazmışlar. kayıpların için genetik inceleme pıhtılaşma testleri vs yapıldı mı? doktorlar ne dedi?Merhabalar ben de yeni üyeyim 39 yaşındayım iki buçuk sene önce evlendim evliliğim dördüncü ayında hamile kaldım ikizler ama maalesef doğuramadım daha sonra 1 yıl sonra hamile kaldım bu sefer tekti ama kalbi durdu 9 haftalıkken .Şimdiye kadar hiç tedavi görmemiştim ama süreç ilerledikçe umutsuzluğa kapıldım ve üç gün önce aşılama tedavisine başladım bugün üçüncü iğnemi(gonal) oldum Kordon klinikte Allah kısmet ederse cuma günü çatlatma iğnesi olacak cumartesi yada pazar aşılama olcak.Üç çocuğumu kaybettikten sonra bu süreç bana çok zor geliyor tek umudum bu aşılamanın tutması Allah artık daha fazla acı yaştmasın diye dua ediyorum. Lütfen benim için dua edin
görmedim sen yazarken çıkmışımDenız bulutt sanada ıyı aksamlarrr canımm:79:
kullandığın tüm ilaçların yan etkisidir. hepimizin bir yerleri ağrıdı. bu ne tutmadı demek ne de ne yazık ki tuttu demek. hepsi ilaçlar nedeniyle. test yapana kadar anlamanın bir yolu yok. ama endişelenme adet ağrısı değildir.Denız bulutcummm bırsey sorucammm..benım sımdıdenn karnım agrıyo adet sancısı gıbı bu ne yaa cannım sıkıldıı ..sence
Gunaydin Arkadaslar
Pazar gunu diger hastanede fetal biyometriye giriyoruz, o kadar yogunki hastaneler beni araya aldiklarini soylediler. Erkeklerin 2-3-4 karisi en az 5 cocugu olunca kadin-dogum bolumlerinin yogunlugunu dusunun artik. Ulke de zengin, cocuklarin tum masraflari devlet tarafindan karsilaniyormus, gelecek kaygisi da yok yani...
Dun kizimizin yatagini siparis verdik, eve gelirken kucuk bir kaza atlattim. Adamin biri elime feci bir sekilde kazayla carpti, basparmagimin tirnagi kokunden de ote kirildi. Ben sadece aciyi hissettim ne oldugunu da ilk etapta cok anlamadim, boyle kaza da hic duymadim. Bu arada bas parmagin onemini cok anlamis oldum, aksam ignemi zor yaptim, bir kac gune biraz uzarsa sanirim agri kesilecek.
Toana, artik geriye sayim basladi, hakkinizda hayirlisi olsun. Dualara devam.:13:
Baharnaz, ne de cimrisin? Enes'i opmekte mi? Kokla o zaman bizim icin...Bu kabizlik feci bir sey...Umarim yakinda kontrol altina alirsin canim. Ben gebeligin basinda cok yasamistim, hala da sorunlarim var. Biraz daha iyi oldugunu dusunuyorum, yeni oglusumuz nasil?
Patikler, su anki evi herhalde bayagi toplamisinizdir degil mi? Cok kolay gelsin canim.
Herada, yatis pozisyonun nasil? Bir cok kaynakta sol tarafiniza yatin yaziyor, ben surekli sol tarafima yatamiyorum, karnimin altina da yastik koyuyorum, cok yon degistirdigimi dusunuyorum.:26:
Sevgiler herkese...
Hepiniz iyisinizdir umarım. Bebişler keyifle büyüyor değil mi ?
Güneş'imiz dün annesini ve tüm sevenlerini biraz heyecanlandırdı. Önce erken bir merhabaya hazırlandı sonra karar değiştirdi ben gelmiyorum dedi.
Allaha bin şükür şu an herşey yolunda. Biraz önce kontrol vardı Hale Hn. 3_4 gün daha bekleme taraftarı. Annemiz birkaç dün dinlenecek ve Güneş sağlıkla aramıza katılacak.
Gunaydin Arkadaslar
Sevgiler herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?