maiumutcum meraba:80: tatlim napiyon kizzz
selam herkese
yazdığım msjlar uçtu gitti yine((
Rabbim hepinizi evlatlarınıza en kısa zamanda sağlıkla kavuştursun.
Evlat sahibi olmak isteyenler hayırlısıyla tez zamanda evladına kavuşsun
Hamile olanlar bebişlerini sağlıkla vaktinde kucaklasınlar,
Tedavide olanların tedavileri güzel geçsin, bebiş haberlerini versinler bze,
Tedaviye başlayacak olanların sıkıntılarını en kısa zamanda giderip başlayabilsinler,İNŞALLAH.
Hastanede hepiniz için dua ettim Allah kabul etsin.
Evlat sahibi olanlar sağlıkla sıhhatle evlatlarını büyütsünler inşallah.
Dilekleriniz ve dualarınız için hepinizden Allah razı olsun.
Denizverdi verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım. elinden öptüm hala o kadar yani :)
Enes bebeğimiz Maşallah sağlıklı, 3680 gr, 54 cm olarak dünyaya geldi
Rabbim hepinize böyle sevinçler, mutluluklar yaşatsın.
Hastane sitesinde paylaşımı o kadar kötü olduğum anda söylemişlerdiki hayır demiştim, hatta
hastanenin foto ve diğer ücretsiz hizmetlerini bile kabul edemedim hiç iyi değildim o anlarda sağlık açısından. gaz, kabızlık, sancı ve ağrılarım çok fazla olsun geçer diyorum/diyorlar.Daha tam anlamıyla uyuyamadım üstünede bunlar eklennce gelemedim.
aklımda kalanları yazayım
Hasta olanlara Allahtan acil şifa diliyorum.Kanguru annen hasta idi sanırım şimdi daha iyidir inşallah
Toana inşallah güzel haberlerini alırız ben umutluyum sende umutlu ve pozitif ol kullandığın ilaçları takma kafana canım. herşey iyi snuca varabilmek için
Maiumut canım üzüldüm gelmişsin haber verme imkanım olamadı.
Alabama Deniz Bulut maşallah yakışıklılarınıza
Kartopu inşallah sonucun güzel çıkar içini ferah tut.sağlıkla geçsin ayların
Riuese msjını okudum saol
Herada benim bebişte tersti ve dönmemişti canım. Sağlıkla gelsin süslün.
ZarpDeniz güle güle kullan cicişlerini bizim 2.ci isimde hala belli değil yakın zamanda belli olur inşallah.
KIZLAR IYI AKSAMLARRR..YARIN SABAH GIDIYORUM ALLAHIM IZIN VERIRSE TRANSFER ICIN ...DILERIMM RABBIMDEN HAYIRLISIYLA BU SON DENEMEMIZ OLSUN BEBEYIMIZI GETIRSIN INSALLAHH..
BIRKAC GUN GIREMEM AMA ARADA YAZARIM SIZLERE CANLARIMM..KENDINIZE IYI BAKIN DUALARINIZI BEKLIYORUMM SEVGILERIMLEE ....
Selamlar arkadaşlar, herkese iyi haftalar.
Baharnaz'cım, güzel anne, keyifle neşeyle büyüt Enes bebeği. Ayrıca çok sağolasın, ağrı sızıyla uğraşırken merakta bıraktırmamak için bizi gelmiş yazmışsın, mükemmel bir dua etmişsin, amin dememek ne mümkün. İnşallah ağrı, sıkıntı tez zamanda kaybolsun, umuyorum hamilelikte yaşadığın sıkıntılar da kaybolsunlar, güle güle büyüt koca adamı. Maşallah boyu posu, kilosuna, 41 kere maşallah. Hemen değil, düzeni oturttuğunda da bekleriz doğumunu anlatmanı, biz merakla sırada bekleyenlere, tedavidekilere, sonuç bekleyenlere, tedavi planlayanlara süper moral olacaktır o keyifli ve duygusal anları paylaşmak. Eşine de tebriklerimi ilet lütfen, güzel aileniz her daim keyif ve huzur dolu olsun.
Toana, miniklerin seninledir şimdi herhalde. Dua ediyoruz, sıkı sıkıya tutunsunlar, anneciklerini hiç bırakmasınlar inşallah. Arkadaşlar yazmışlar neler yapıldığına dair. Ekleyeceğim, yatsan bile 1-1,5 saatte bir kalk dolaş ve bol su içmeyi ihmal etme.
Patikler'cim, sağolasın arkadaşım. Gerçekten ben de inanamıyorum bugünlere geldiğime, hepsi bir hayal sanki. Allah tez zamanda sizlere de yaşatsın bu duyguları inşallah. Ben çok inanıyorum yeni evinizin uğurlu geleceğine, güzel prensesine bir kardeş gelmekte olduğunu bize müjdeleyeceğine tez zamanda. Taşınma ve son hazırlık konularında da kolay gelsin canım, herşey bitince koca bir ohhh çekip keyfini sürün evinizin inşallah.
Cans, güzel dileklerin için sağolasın arkadaşım. İnşallah tez zamanda sizlerin mutluluklarını paylaşalım buradan.
Deniz Bulut, sağolasın arkadaşım. Maşallah Batu Bey'imize, kocaman olmuş, 41 kere maşallah. Katı mamaya geçiş evet zorlu olacağa benziyor, Allah yardımcın olsun. İnşallah tahmin ettiğin gibi olmaz, keyifle, sorunsuz bir geçiş yaşarsınız.
Mert Bebeğimize de maşallah annesi. Demek mama sandalyelerine bakılmaya başlandı. Mama sandalyesindeki fotoları da paylaşmanı bekliyoruz arkadaşım, ona göre.
Zarpdeniz, kramplar ne alemde, nasılsın, atladım ben galiba, bir sonraki kontrol ne zaman?
Maiumut, bir sürpriz de senden gelir, neden olmasın? Herşey gönlünce olsun.
Kartopu, sen nasılsın, perşembeye az kaldı, heyecan durumları nasıl? Bebeğinin keyifli haberlerini bekliyoruz..
Bizde bir değişiklik yok şükür. Yarın NST var, çarşamba günü de oturduğumuz yerdeki doktora gidip doğum iznini SGK'ya bildireyim artık, hem bir kontrolden daha geçmiş olurum diyorum. Bizde haberler şimdilik böyle. Herkese sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?