38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Yeter bitanem yeter. Ona göre ayarlanıyor bağlantı uçuşları. Eğer bağlantılı bir uçuş değilse hemen bir sonraki sefere transfer ediliyor.

Eki Görüntüle 186353 Eki Görüntüle 186347 Eki Görüntüle 186346 Eki Görüntüle 186348

bazılarını döndürememişim. şimdi çıkıyorum ne yapayım böyle olsun bu sefer

Çok şeker DenizBulut'cum. Sana çok benziyor. Allah bağışlasın.

Yine de geleceksiniz canım. Sizleri mutlaka ağırlamak istiyorum. Benim için çok büyük bir zevk olacak. Ay ne heyecanlı ya....

günaydın
kızlar batu için iyi dilekleriniz için teşekkürler. allah herkese versin ve herkesin yavrusunu korusun. maiumut evet doğduğundan beri tek kaş. hem baba hem dayı ve hatta hem anne tek kaştı çocuk nasıl olmasın da benim ergenlikte olmuştu ve hemen tarafımdan yolunup 2 kaşa döndürülmüştü kardeşim de siyah saçlı ve esmer olduğu halde doğduğunda kaşları bitişik değildi. bizimkiler dökülür dedi ama halen duruyor. bakalım ileride nasıl olacak.

bu pazartesi işe başlıyorum 7,5 ay sonra umarım çabuk alışırım. senin bağlantı soruna arkadaşlara sorup tam cevabı vereyim istedim ama unuttum sormayı. 1 saat civarı birşeydi. satış bağlantı uçuşunu ona göre ayarlıyor. bir sorun olursa patiklerin dediği gibi bir sonraki uçuşa alınıyor. ama tam zamanını istersen pazartesi mail at sorayım.

allah kabul etsin sağ salim atlatmışsın. bir süre oğlunla dinlen ama yeni birini bulmak da alışmak da zor. işe başlamadan hemen aramaya başla bence.

üzüldüm alabama yazınca bilmiyordum. sen sanki biryerde bu kayıpların nedeni bulundu sanki kan pıhtılaşması gibi birşey dememiş miydin? neden ki bu kadar kayıp? bir de şu en altta can yüzel in sadece vazgeçmesini bildim zamanı gelince vs gibi alıntısını kaldırsan? ben ilk okuduğumda bıraktın sandımdı. sonra hamile olduğunu okudum. hani evrene doğru mesajı verelim meselesi var ya bu not tersini yapıyor. vazgeçmeyelim bence.

evdeçocukvar sitesini çok beğendim. google a bakıcı vs diye artınca bu siteyi bulamamıştım ama. bence google da daha kolay erişilebilir yapmamalılar. şu an iyi gidiyor demeye korkuyorum inşallah gerekmez ama ileride belki yararlanırım.
bençok şiddetli yağmur hariç hergün çıkarıyorum. üşümüyorlar merak etme. sıkı giydir başlığını ve eldivenini tak hava soğuksa bir de boynunu kapatan kaşgol tamamdır. pusetin yağmurluğu vardı. unutmuşum. şimdi onu da takıyorum rüzgarı kesiyor. tabii işe başlıyoum şimdi nasıl bir üzen oturtacağız bakalım.
batu 3 ayından sonra ev tipi ana kucağına hiç yatmadı. gün içinde uyanıksa genelde kucakta dolaştırılmak istiyor. ben de ışıklı müzikli dönence almıştım. 3 ayından itibaran ilgilenmeye başladı. 1 saat değil ama 15-20 dkika yatıp izliyor bazen. yalnız son doktorunda (bundan bir öncekini de beğenmiştim ama sağlık sigortası geçmiyordu her aya 350 öde daha azını almak için bekle zor olurdu)muayene masasısın üstünde düz basit bir dönence vardı. batu bir konuştu bir konuştu. artık muayenede huysuzlanıyordu hiç ağlamadı. tüm doktorlar koymalılar bence bebeklerde işe yarıyor. şu ara çok zor dönemleri. ourtamıyorsun. bizim doktor yastıkla yarı oturtabilirsiniz dedi ama batu hemen kayıyor. oyundan oyuncaktan çok anlamıyor hemen sıkılıyor. yere kullanmayacağım bir yorganını ve çarşaf serdim arada onun üstüne de yatırıyorum. dönüyor emekleme çalışması yapıyor. ama hiçbiryerde çok durmuyor. kucakta 8,5 kiloyu dolaştır dolaştır ölüyoruz ben işe başlayınca yardımcının işi iyice zor.

buradaki doktorun dediği gibi 5. ün transferinde 10. gün test yapılıyor. sen bekleyebileceksen bekle. ben mümkün olsa transfer günü test yapardım

cans hay allah üzüldüm şu değerlere. ameliyat falan diyordun ne oldu? inşallah düzelir biran önce.

patikler eve ne zaman yerleşiyorsunuz belli oldu mu?

geri kalan herkese :90:

Son düzenleme:
günaydın

Herada ve süslüsü inşallah iyidirler bende heyecanla bekliyorum.

Alabama :) yrdıma ihtiyaç varmı demişsin ya canım var var gaz çıkarma mevzusu

Şu oyuncaklarla ilgili verdiğin bilgi için tşkler canım.bayılırım oyuncaklara dönenelere eğlenceli şeylere

Zarpdeniz ben yalış hatırlamıyorsam son 4 ay 1 kez olsun sağa yatamadım hep solaydı sağa yattığımda hem kol el ağrısı ve kasık ağrılarım daha fazla oluyordu ama şimdi yatabiliyorum .
..... 100 le girmiştim doğuma şimdi 88 im kontrollü yemeye özen gösteriyorum, göbeğim henüz küçülmedi ama bu sonuca mutluyum

Toana inşallah güzel haberi vericeksin bize canım.

tuha aşılama hk benim blgim yok. inşallah herşey yolunda gider.

Altınyunus saol canım. Telaşın bitmiş ama yardımcında gitmiş gönlüne göre birini bulursun inşallah.

Cans değerlerinin normal olması için ilaç tedavisisi uyguluyorsundur sanırım inşallah en kısa zamanda değerlerin normale döner acaba niye böyle oluyorki

canım en kısa zamanda iyileşir değerlerin dicem ama denizbulut da sormuş ameliyat diyodun noldu gerçekten o iş. aman sen iyi ol sağlıklı olda bebek işi sonraya kalsın napalım. önce sen önemlisin.

hayatım ben sana yaptıklarımı söyliyim en çok bacaklarımın üstüne yüz üstü yatırıp bekliyodum mutlaka alttan gaz çıkarıyodu. çok beklemiyodum ama tam tersine çevirip eviriyodum sürekli hareket ettiriyodum bi sağa bi sola yatırıyodum o haraketlerden sonra gazını çıkartıyodu. üstten gaz içinde standart bildin gibi göğsünde sırtını pıt pıt ama öyle çok pıt pıt diil hafiften pat pat vur aşağıdan yukarı doğruda biraz bastırarak sıvazla. alttan gaz çıkartmak içinde bebeği evircen çevircen çok durağan durmucak yani. bide ne zaman hatırlamıyorum ama 40 ın içindeydi metsil vermişti doktor bide yabancı marka bi ilaç daha var ama ikiside aynı biri ucuz biri pahalı metsil alın demişti aldım onunda çok faydasını gördüm. ama doktorun dediği gibi günde üç defa 8 er damla vermedim. ihtiyacı olduğunu hissettiğimde günde bir defa veriyodum bazı günler o da hergün değil yani. bi arkadaşım da kucağında oğlunu resmen döndürüyodu yani yuvarlıyodu ben o kadar hoyrat değildim ama o yuvarlanınca zart zart çıkartıyo du valla.

denizbulut ben de bu siteyi geçen pazar günü gazte ekinde gördüm hemen girdim baktım. ilgilendiğin insanlar eğer çok uzun süre siteye girmemişlerse site yöneticileri senin adına onlara mail atıp hala arayıp aramadıklarını soruyolar eğer pozitifse sana dönüyolar sende öyle para verip paket alıyorsun.
evet aslında haklısın çıkartmak lazım ama ben baştan alıştırmadım puset kullanmaya geç başladık şimdide çocuğu hasta etmiyim dedim. geçen oğlumla bebek parkına gittik aklıma gelmedi yağmurluğunu takmak halbuki tak dimi çömezlik işte. öğrenicez napalım. bu arada oğlumla ilk defa arabayla başbaşa seyahat de ettik uslu uslu oturdu. mecburen ön koltuğa ters bağladık koltuğunu çünkü öne dönmüyo. öne dönseydi arka koltukta bırakcaktım. elinde oyuncağıyla benle hiiiiç ilgilenmeden gittik geldik. insan döner bi annesine bakar dimi bu kadın napıyo araba mı sürüyo falan diye sesleniyorum bi zoraki dönüyo beyefendi. gözüdışarda.

Deniz, evet 5 tüpten sonra pıhtılaşma olduğu çıktı 6. tüpte iğne oldum tuttu ama devamı gelmedi. Kısmetten ötesi yok. Tamam Can Yücel'in şiirini sildim :) ama o çok güzel bir dostluk şiiridir beğenirsiniz. valla esterya nın dediği gibi rekorlar kitabına gireceğim. Yoksa asla vazgeçmiyorum. Benimki gelsin hele Güneşten kalanlarla büyüyecek bi çöp bile almayacağım. Onun yiyeceği parayı dr. yiyor kıçına bez bile yok teyzesi alırsa bağlarız yoksa kıçı açık gezer.

Alabama bak arada gerektikçe buradayım en iyi bilenlerden birisin diyecek lafım olmadığı için uğramadığımı.

Esas önemlisi miniş iyi maşallahı var. Ee hayırlı evlat baktı annesi dinlenmiyor yaptı yapacağını annesi dinlenmeye çekildi.

Herkese selam

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 186353 Eki Görüntüle 186347 Eki Görüntüle 186346 Eki Görüntüle 186348

bazılarını döndürememişim. şimdi çıkıyorum ne yapayım böyle olsun bu sefer

Selam denizcim
Maasallah tebarekellah ogluna coook tatli annesi Rabbim sana bagislasin canim Yuce yaradanim yavrularimiza hayirli uzun ömurler versin evladi olmayanlarada hayirli evlatlar nasip etsin insallahhh.
Batu maasalah umut gibi mutlu bir bebek annesi ara ara bizede yaz canim bende oglumun yeni resmini koydum batuyla benziyorlar tombikler bizimkide 11 kg asti kuzum coook hasta Rabbim butun bebeklere sifa versin insallah AMINNN sevgiler

dimi aferin Güneşe zorla dinlendiriyo annesini. sende en yakın zamanda anne adayı sonra anne olacaksın o zaman diyecek çok sözün olur şekerim. kız yapcan yani güneş hanımın eskileri dediğine göre. hadi bakalım kanka olcekler allahın izniyle. allah sana gönlüne göre hayırlısıyla bir değil iki tane versin inşallah.

patikler canım inşallah gelcez sen bi işleri bitir keyfini çıkart o günlerde gelir inşallah.

Arkadaslar Merhaba

Baharnaz, Aferin sana, kilolarin cogu gitmis, diger kisimlarini da zamanla verirsin, zaten cogu zaman hep diyetteydin. Bir de bu donemde bir test yapilmisti, o kontrol altina alinacak demistin ne oldugunu simdi hatirlayamadim. Sutun nasil canim, biraz daha cogaldi mi? Sut takintisi olan biri herhalde ilk bunu sorar. Gaz problemini umarim yakinda cozersiniz, Enes dunyaya ve size alisiyor, siz de ona tabii...Allah cok kolaylik versin. Ben de soluma yatan biri olarak simdi hep sola yatamiyorum, surekli pozisyon degistiriyorum.

Alabama,
senin ve arkadasinin bebekte gaz cikartma olayina bittim.:81: Ihtiyacimiz olacak sagol, bilgiler icin canim. Bugun memnun oldugun fisherprice'in donencesini aldik, dedigin gibi biraz tuzluydu ama digerlerine gore daha saglam gorunuyor, hafif isiklandirmasi var, bebek agladiktan 8 sn. sonra otomatik olarak muzik basliyormus ona gore programlanmis, bir de Mozart, Beethoven ve ninni melodisi var, bir deneme yaptik.

0-1 yas bebeklerin beceri ve gelisimleri ile ilgili bir kitabim var. Senin ve Deniz Bulut'un aylarinda bebeginizle bol bol konusun diyor, el cirpma hareketleri olan oyunlar oynayin, sallanan ve ses cikaran objelere karsi ilgileri bu aylarda fazla oldugundan bunlari daha on plana cikarin diye yaziyor, bilgilerinize..

Deniz Bulut, ucus bilgisine yardim icin tesekkurler canim. Pzt. sana mail gonderirim, biletleri online aldik bile... Bu kadar aradan sonra yeni ise basliyor gibi hissedeceksin galiba kendini, umarim yeni yerinden cokk memnun kalirsin.:13:

Patikler, yarin tasiniyordunuz degil mi canim? Cok kolay gelsin.

Karamelito, insallah kizin olur da Gunes'in kiyafetleri ona devrolur. Zaten kiyafetler eskimeden bebek buyuyormus o yuzden faydali bir sey olacak. En azindan kan pihtilasmasi sorunu cozulmus durumda bundan sonra tedavi ile birlikte ignelerizin de olur, biz de oldugu gibi...Denemelere devam canim, bu bizim 11.denememizdi. Allah saglikla devamini getirsin. 18.denemesinde basariyi yakalayanlari da okumustum, siz yeterki butcenizi ve psikolojinizi ayarlayin, sonraya da dua etmek kaliyor. Umarim bundan sonraki denemenizde bebeginize kavusurusunuz.:13:

Cans, cok gecmis olsun, ilaclarla tiroidin kontrol altina alinmistir diye dusunmustum. Once sagligin iyi olsun arkasindan denemeye baslarsiniz canim.:13:

Heradanin ve Gunesin dinlenmede olduguna sevindim.

Altinyunus, bakicisiz hayat nasil gidiyor canim, kafan biraz rahat etsin, ondan sonra yeni bakici aramaya baslarsiniz.

Denizverdi, ugramamissin...:26:

Baharnaz, senin agrilarin nasil oldu, biraz daha iyi misin canim bir sey yazmamisin?
Bir de bebek dogduktan sonra hastanede ne tur kontroller yapiliyor, asi filan ne zaman basliyor, bilgi verdiler mi?

selam güller

okudum ama yazamadım...eşim şehirdışına gitmişti...benim de dersler azalmıştı.ben de bu zaman zarfında hergün bir arkadaşımı davet ettim.birkaç gündür dolu idim.bir de dişçim ile randevularım var bu ara..dün dişimi çekti ühüüü:18:nedendir bilinmez iki gündür bir güzel uyuyorum.iki ere morfin vurdu.ondan olabilirmi ki.....

deniz.....
batuya bayıldım...yavrucum koca adam olmuşişbaşı yapıyorsun ha..hadi yaa bismillah...

cans hocam..
değerler iyi değil he...canınız sağolsun..sağlık olsun..önemli olan rahat ,huzurlu bir nefes..geç olsun temiz olsun sağlıkla olsun hocam...

herada ya geçmiş olsun..kızı sağlıkla gelsin inşallah..

tuha....
hoşgelmişin
sanırım bugün ya da aşılaman oldu-olacak.hayırlısı olsun..bana aşılama sonrası bir hafta günaşırı ilişki tavsiye etmişlerdi.yalnız aşılamaya kadar beraberlik yok.eşin 3 gün perhizli,rahim de temiz olacak...

nihal d sen de hoşgelmişin

patikler...kolaylamışsın

alabama....selam..yeni foto yeni foto

toana...
canımm şimdi şafak kaç...nasıl kanda bakmıyorar 12nci günü anlamıyorum hem de kızıyorum ..neyse senin kızlar gelsin de birkaç gün geç olsun
belirtilere takılma..bol dua...

zarp hocam...
evet haftaya randevu alacağız..
yakında buradamısınız..ben mi öyle anladım..online biletalmışsınız:26:
yarın fetal biyometriye giriyormuşsunuz.. heşrey iyi olacak inşallah
kızınızın yatağı ısmarlanmış..çişli kakali olsun

bahar...
annelik nasıl gidiyor...ellerin nasıl oldu:26:
kilo vermişsin şimdiden...çok iyi..karnına takılma.. inecek...hem lohusasın hem emzirme dönemindesin.en geç 1 yılda hamilelik öncesine dönersin diye düşünüyorum..enes iyi mi:26:

nisa....selam...ilgine teşekkürler..diş çekim yerim sızlıyor halaaa..yine uyuyacağım sanırım

haaa kızlar aklınızda bulunsun...kan pıhtılaşması olanlar diş hekimine gitiiği gibi diş çektiremiyor..koraspin ya da başka bir kan sulandırıcı kullanıyor ise 5 gün ilacını bırakması gerekiyormuş..sonra çekim...yoksa kan durmazmış....minik bir hatırlatma olsun..

benim gibi tatlı uykularda olun

denizverdi geçmiş olsun canım.eşin şehir dışındaymış he arada böyle kısa ayrılıklar iyi gelir.arkadaşlarla buluşulmuş oohhh sefanız olsun.

denizverdi slm tatlimm..iyi pazarlarr sanada..canim benimmm bana bugunn transfer gununu saymazsam 6 gun oldu safak 4 diyorum ama bilemiyorumm her doktordan bir ses geliyo..ben ikisininde sozunu etmiycem persembe gunu kan tahlili yaptirmayi dusunuyorumm..yarin doktorum araiycakmis oylen arasi sorucam ona iste..turk doktoruma bakalim hayirlisi tatlimm ya..insallahh senin agzini yerimm valla ikiz dedikce rabbimm seni duiysun denizim rabbim kucaklarimizi bos koym,asinn ..tabi bu surecler cok zor canim be daha ben bugun.. ilik dus aldim korkumdan birsey olur diye aklim cikiyo..

rabbim emeyimizi bos etmesin insallahh.. dua ediyorsun biliyorumm canim benimm...sagol allah razi olsun kizinida sana bagislasin insallah jet hiziyla dogsun gelsin rabbim yuzumuzu guldursun hepimizinn insallahh...

bu arada gecmis olsunn umariom onemli birsey yokturrr kendine iyi bak arkadasimmm ..

denizbulutcumm..insallah persembe gunu testimm bakalim hayirlisi ..ozamana kadar lekelenmem olmazsa tabii..elimden gelse bende hemen yaptiricamda olmuyo testii..haa birde dunden beri basim cok donuyo kalbim carpiyo ..boyle birseyle ilgili bilgin varmi acaba tansiyonmu diyorum oda geliyo aklima hayirlisii

baharcimm ..sagol tatlim mainn insallah mutlu haberi burdan vermeyi cok isterimm insallah hersey umdugum gibi olurrr...sen ve bebeyin nasilll?

cans.. slm tatlimm.:80:.gecmis olsun canimm troid problemin mi var?.. yoksa baska birseyinmi gecmis olsunn...hmm bu arada troidin nasil durumda ..bende gunluk 3 tane hap aliyoruum ...insanin dengesini bozuyo altust ediyo bu troid canim kendine iyi bak

Mutlu Pazarlar Arkadaslar

Sabah, fetal biyometrimiz yapildi, cok sukur sonuclarimiz normal degerler arasinda cikti ve icimiz rahatladi. Bugun kizimizi cok iyi goremedik hem uyuyordu, hem ters donmustu ve yuzunun onunde de kordonu vardi. Artik bir dahaki sefere...

Denizverdi, gecmis olsun. Sen bu anestezi isini seviyorsun biliyorum. Esine Allah kavustursun, ooo kizlar partisi yapmissin, eminim cok iyi gecmistir.

Toana, 10.gunde kanda Bhcg'ni yaptir, sonucun cikacagina inaniyorum cunku ben de 10.gunde yaptirmistim ve doktoruma transferden sonra 10.gunde yaptiracagimi soylemistim de, O da bana sadece gulumsemisti... Artik bence endiselenmeyi birak, normal yasantina donebilirsin. Cok denememiz oldugu icin ben hep transferin 3.gununden sonra ya tuttu yada tutmadi demisimdir, ilk 3 gun cok daha onemliydi. Su an dua etmekten baska yapabilecegin birsey yok inan. Umarim sizden de guzel haberleri aliriz.

Baharnaz, Iyi misiniz? Alabamanin gaz cikarma onerilerini denedin mi canim?:26:

toana selam....

zarp hoca...sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim.gözümüz aydın...

Zarpdenızcımm sagol canım.. Dılegın ıcın ınsallah guzel haber verebılırım sızlere..
ınan bunu cok ıstıyorumm ınsallahh..

Canım sen kac defa deneme yaptın?sımdı yavrun var herhalde ınsallahh.. Tam takıp edemamıstımm tatlım senı yada ben sonradan sızlerı tanımıstımm..

Belım agrıyo ve bas donmem var benım.. Dunden berı bakalım rabbım korktugumuzu deyıl..ınsallah umut ettıyımızı verır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…