selam kızlar
herada ile konuştum ancak zarpcım selamını şimdi gördüğüm için iletemedim. kendisi gayet iyi karamelimin dediği gibi güneşimiz gelmek isteyince gelcekmiş annesi de onu hastanede yatarak bekliyo. heran güzel haberi gelebilir. ne kadar annesiyle kalırsa o kadar iyi diye bekliyorlar. sancıları için iğne yapmışlar sancsı yokmuş ama fiziksel olarak doğum başlamış. çok şükür herşey yolunda.
denizbulut Batuya 41 kere maşallah
şaka maka büyüdüler yahu allah tüm bebekleri korusun hepsi birer mucize ve hepsi çok şekerler.
zarpcım valla Mert de artık büyüdüğü için hep oyun istiyor öyle bırakılınca da acayip sinirleniyo benimki biraz babaya çekmiş aşabi ağlaması kısa sürede sinirden bağırtıya dönüyo ağlamaya üşenip bağırıyo abi. yiyorum bende onun götünü götünü. havalarda bi düzelmedi ki düzenli olarak dışarı çıkartıyım. çocuğun yer pedi var oyuncaklı pek ilgilenmiyo. ev için ana kucağı var oda oyuncaklı onu da sevmiyo. düz yatır konuşuyo oyalanıyo ama halasından allah razı olsun ben olsam almazdım o aldı fisherprice mıydı onun dönencesini aldı 4 tane müziği var dönüyo beşiğine takılı sıkışınca beşiğine koyuyorum açıyorum onu valla 1 saate yakın onunla oyalanıyo biraz pahali ama herkese öneririm. çocuk daha beşiğinde yatmadı ama çok bayılınca koyuyorum beşiğe açıyorum dönenceyi rahat ediyorum haberiniz olsunnn.
toana canım az kaldı senin bebeler annelerine tutunmuşlardır artık onlarla konuş bol bol annenize sıkı sıkı tutunun de onlara.
karamelim kalbim seninle daha sık gelirsen çok mutlu olurum mutlu et şu garibanı yahu gel hergün.
altınyunus allah kabul etsin mükemmel olmuştur eminim. bakıcı için allah hepimizin yüzüne baksın. evdecocukvar diye bi site var aynı sahibinden com gibi özellikleri yazıp aratıyosun paket alıyosun para yollayıp ilgilendiğin insanların iletişim nolarını veriyorlar. bence çok güzel bi site. ben birinden haber bekliyorum olumlu olur inşallah. olmassa ordan yardım alcam. ilgilenen arkadaşlar siteyi inceleyin derim.
zarpcım yine sana yazıyorum ben hep sağıma yatardım istesemde soluma yatamazdım ama hamile kalınca sola yatmak gerekiyo diye duyunca soluma yattım ilginçdir hiç zorlanmadım. ama kendimi de kasmadım her iki tarafımada yattım canım. su bebeği okşa benim için mert abisi ona selam yolluyo.
nisamai sen neyi bekliyodun niye bekliyodun hayatım.
cans senin son durumlar nasıl planlar hangi tarihi gösteriyo.
patikler işler bitmek üzeredir heralde bak çaya gelcektik şimdilik planlar ertelencek gibi Herada da tatlım bana gelemedi bi türlü herşey kısmet işte. aman bizler bebelerimiz iyi olalımda görüşüyoruz çok şükür burdan.
deniz verdi sen nasılsın canım keyifler yerinde mi.
yeni anne umutcuğuyla ilgileniyo uykusuz geceler derken gelemiyo huhuuu baharcım iyisiniz dimi hayatım. yardıma ihtiyacınız var mı?
rüzgardeniz istanbulda yardım edilcek bişi olursa biz burdayız hayatım elimizden geleni yaparız.