38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam kızlar
herada canım geçmiş olsun şimdi haberim oldu karamelito saol canım haber verdiğin için. arayacağım ayrıca oğlan bugün zor uyudu çıt diyince uyanıyo uyanınca arıcam herada yı. ayy kimbilir nasıl heyecanlanmışsınızdır bende çok acayip heyecanlandım şimdi.

denizbulut karamelitonun hamileliği malesef devam etmedi değer katlanmadı sabit kaldı düşmedi de epeyce bi zaman sonra kendiliğinden regl oldu inşallah bi dahaki sefere annesini bırakmayacak.

zarpcım çok geçmiş olsun hayatım kendine dikkat et. hamişler son aylarda biraz dikkatsiz oluyolar galiba. herzamankinden daha fazla dikatt düz yürürken bile dikkat edin kızlarrrr.

baharcım taze anne öp öp öp öp ben öptüm valla oğlumu kokladım da öptüm de ama öptürmedim mis kokulunun resmini istiyorum ne zaman eklicenn.

Karamelito, Herada ile ilgili haber verdigin icin tesekkurler. Neyseki simdi iyi olduklarini bilmek sevindirici. Yine haberlerini yazarsan seviniriz. Sana da tekrar cok gecmis olsun diyorum, bir dahakine guzel haberlerini paylasmak isteriz.

Alabama, Herada'ya bizden de selam, sevgi gonder canim. Simdi kalplerimiz onlar icin carpacak. Mert niye huzursuzlanmis acaba, umarim guzel bir uykudan sonra sana yine gulucukler atar.

Deniz, su an her pozisyonda yatiyorum zaten, isin ilginc tarafi ben yillardir soluma yatardim ama simdi hep sola yatmaktan vucudum agriyor, o yuzden surekli degistiriyorum. Senin ise baslama tarihin yaklasti degil mi?

Patikler ve Deniz Bulut, uluslararasi ucusta dis hatlarla ic hatlara gecis zamani arasi 1 saat olursa, bu yeterli bir sure midir sizce? ( Her ikisinde de THY kullanilacak)

Tuha, ilk 12 haftadaki bebegi kaybedis nedenini cogu zaman kromozomal bozukluklar olarak acikliyorlar.Ozellikle 9.10.haftalari atlatinca biraz daha gebeligi devam ettirme sansi yukseliyormus, bildiginiz uzere hep ilk 3 ay riskli donemdir derler. Umarim bu gebeligin saglikla devam eder.

zarpdenizcimmm evet canim geri sayim basladi ..

denizverdiciyimm tatlimm nekadar olsa odaklaniyorumm karnima..acaba benimkiler napiyo saglarmi diyeee:44:

cans ,arkadasim dileklerin icin sagol insallahhh

alabama sagol tatlimm amin insallah

denizbulutcugumm dediyin gibi..ilaclardan olabilir tabiki iste benimm husnu kuruntumm

patikler sagol tatlimmm
heradacigimm tatlim cok sagolll

YENI KATILAN ARKADASLARIMADA MERABALARR HOSGELDINIZ ..RABBIM YUZUNUZU GULDURSUNN VEE KUCAGINIZI DOLDURSUNN INSALLAHHHHHH

herkese merhaba
dün okudum ama yazamadım bir türlü.herkes iyidir umarım.
baharnaz, tebrik ederim.allah analı babalı büyütsün.

zarpdeniz, çok geçmiş olsun.ultrason ölçümlerinde de bir sorun yaşamazsın sıkma canını.bu panikler hiç bitmeyecek.

herada, sana da geçmiş olsun.

toana, bol şanslar.güzl haberlerini almak dileğiyle.

rüzgardeniz, şaşırdım okuyunca.ne denir ki?dilerim yeni yaşantın sana ve oğluna huzur ve mutluluk getirir.

bu arada tarif yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.ctesi gününü atlattık.savaştan çıkmış gibiydik eşimin deyimiyle.çok şükür herşey güzel oldu.

bakıcı işide yarın son.giderayak ortalığı paçal etti.bugünde saat 15.30 da çıkabilir miyim dedi.zaten bütün kış erken kaçtı durdu.bir süre oğlumla başbaşa kalayım bakalım neler olacak.
unuttuğum arkadaşlarım varsa affola.herkese sevgiler.....

Son düzenleme:
Altın yunus.. Sagol canım amın ınsallahhhh

Baharım sagol tatlımm nasılsın cıcı anne,,bebeyın nasıl sen nasılsın bakemmm..nasıl yaramazmı oglusun akıllımı..bak benım yerıme op onu ve benım ıcın dua et ok..gule gule buyut yavrunu ınsallahh ..bızlerede annelık duygusunu tattırmak dıleyıyle

MAASALLAHHH OGLUSUNA DENIZ BULUTCUMM RABBIM ESIRGESINN TATLI TATLI,,ALAH BAGISLASIN INSALLAHHH.RABIM BIZLEREDE VERSINN AMINNN INSALLAHHH

Denzbulut oğluna bayıldım :) Çok sevimli maşallah Allah bağışlasın.
Zarpdeniz Atatürk Havalimanında dış hatlardan iç hatlara geçmek bir eziyet gerçekten.Benim uçaklarım her defasında rötarlı kalktığı için ben koştur koştura iç hatlara geçmek zorunda kalmıştım. en az yarım saat sürüyor orası kesin.Bebeğin için dua ediyorum inşallah en kısa zamanda endişelerinden kurtulursun.Bir şeyi merak ettim amniyosentez yapılmayacak mı ?
Toana dilerim yumoşların annesine sıkı sıkı tutunur senden sonra ben de tedaviye başlarım ve birbirimize güzel haberler veririz.
sevgiyle kalın...

Gunaydin Arkadaslar Herkese guzel haberlerle dolu bir hafta sonu dilerim.

Deniz Bulut, Batu tam isirmalik olmus, Masallah hem tombis hem de boyu da uzamis bayagi. Bence yedikleri gayet iyi yariyor sen tadini begenmesen de, O seviyor, onemli olan o zaten.

Rieuse, umarim her sey yolundadir. Biz AS yaptirmama karari almistik zaten, onun da bir dusuk riski var, onu goze almak istemedik. En son yapilan 4'lu test ve fetal biyometriden sonra alinmis bir karardi, zaten simdi o sureyi gecirmis durumdayiz, ancak belirli haftalarda yapilabiliyor. O yuzden bu Pazar ve 1 Haziran'da bir daha fetal biyometri yaptiracagiz, bir de 3D'de bebegi gormek insani cok rahatlatiyor. Insallah iyi sonuclarla cikariz. Duan icin cok tesekkur ederim.

Herada, nasil acaba, merak ediyorum. Umarim ikiside emin ellerdedir.

Altinyunus, herseyin iyi gectigine sevindim, Allah tekrar kabul etsin canim. Iyi dileklerin icin de cok tesekkurler, mevlut ve Umut'un yeni fotosunu bekleriz.:13:

Baharnaz, canim iyisiniz insallah. Sen de Enes bebegin fotosunu istiyoruz.

Sevgiler herkese...

Valla Deniz benimki gitmiyor, Alabama'nın dediği gibi değer önce güzel katlamadı hatta 8-9 gün sabit kaldı, dış gebelik korkusu yaşattı sonra kendi kendine düştü.

Bu arada Batu'ya 41 kere maşallah , dudaklara bayıldım.

Zarp, Herada'yı sormuşsun ben zaten size bilgi vereceğim ama hiç endişe edecek birşey yok. Doğum kararı sadece Güneş'e ait gelmek istediği zaman gelecek.

selam kızlar
herada ile konuştum ancak zarpcım selamını şimdi gördüğüm için iletemedim. kendisi gayet iyi karamelimin dediği gibi güneşimiz gelmek isteyince gelcekmiş annesi de onu hastanede yatarak bekliyo. heran güzel haberi gelebilir. ne kadar annesiyle kalırsa o kadar iyi diye bekliyorlar. sancıları için iğne yapmışlar sancsı yokmuş ama fiziksel olarak doğum başlamış. çok şükür herşey yolunda.

denizbulut Batuya 41 kere maşallah şaka maka büyüdüler yahu allah tüm bebekleri korusun hepsi birer mucize ve hepsi çok şekerler.

zarpcım valla Mert de artık büyüdüğü için hep oyun istiyor öyle bırakılınca da acayip sinirleniyo benimki biraz babaya çekmiş aşabi ağlaması kısa sürede sinirden bağırtıya dönüyo ağlamaya üşenip bağırıyo abi. yiyorum bende onun götünü götünü. havalarda bi düzelmedi ki düzenli olarak dışarı çıkartıyım. çocuğun yer pedi var oyuncaklı pek ilgilenmiyo. ev için ana kucağı var oda oyuncaklı onu da sevmiyo. düz yatır konuşuyo oyalanıyo ama halasından allah razı olsun ben olsam almazdım o aldı fisherprice mıydı onun dönencesini aldı 4 tane müziği var dönüyo beşiğine takılı sıkışınca beşiğine koyuyorum açıyorum onu valla 1 saate yakın onunla oyalanıyo biraz pahali ama herkese öneririm. çocuk daha beşiğinde yatmadı ama çok bayılınca koyuyorum beşiğe açıyorum dönenceyi rahat ediyorum haberiniz olsunnn.

toana canım az kaldı senin bebeler annelerine tutunmuşlardır artık onlarla konuş bol bol annenize sıkı sıkı tutunun de onlara.

karamelim kalbim seninle daha sık gelirsen çok mutlu olurum mutlu et şu garibanı yahu gel hergün.

altınyunus allah kabul etsin mükemmel olmuştur eminim. bakıcı için allah hepimizin yüzüne baksın. evdecocukvar diye bi site var aynı sahibinden com gibi özellikleri yazıp aratıyosun paket alıyosun para yollayıp ilgilendiğin insanların iletişim nolarını veriyorlar. bence çok güzel bi site. ben birinden haber bekliyorum olumlu olur inşallah. olmassa ordan yardım alcam. ilgilenen arkadaşlar siteyi inceleyin derim.

zarpcım yine sana yazıyorum ben hep sağıma yatardım istesemde soluma yatamazdım ama hamile kalınca sola yatmak gerekiyo diye duyunca soluma yattım ilginçdir hiç zorlanmadım. ama kendimi de kasmadım her iki tarafımada yattım canım. su bebeği okşa benim için mert abisi ona selam yolluyo.

nisamai sen neyi bekliyodun niye bekliyodun hayatım.
cans senin son durumlar nasıl planlar hangi tarihi gösteriyo.
patikler işler bitmek üzeredir heralde bak çaya gelcektik şimdilik planlar ertelencek gibi Herada da tatlım bana gelemedi bi türlü herşey kısmet işte. aman bizler bebelerimiz iyi olalımda görüşüyoruz çok şükür burdan.
deniz verdi sen nasılsın canım keyifler yerinde mi.
yeni anne umutcuğuyla ilgileniyo uykusuz geceler derken gelemiyo huhuuu baharcım iyisiniz dimi hayatım. yardıma ihtiyacınız var mı?
rüzgardeniz istanbulda yardım edilcek bişi olursa biz burdayız hayatım elimizden geleni yaparız.

Karamelito, bilgiler icin sagol canim. Herikisi icin de saglikli olan olsun.

Alabama, demek Mert Beyimiz yaramazliga bile basladi, olsun, biz cok bekledik onlari... Ilgi istiyor belli ki hep daha fazlasini...Onerini dikkatle okudum birazdan donenceye internetten bakacagim, cunku daha almadik zaten. Anakucagina benzer, sallanan, yatirabildigin yada oturtabildigin bir sey aldik onun uzerinde hayvanciklar var ama yatagi icin ayri dusunuyoruz zaten. Herada'dan haberler icin tesekkurler, tahmin ettim zaten, Gunes ne kadar annesiyle kalirsa o kadar kar. Herikisi icin de dua ediyorum.
Yatis bilgisi icin de tesekkur ederim.
Bir dusundum tup bebeklerimiz genelde biraz erken geldiler, benim de son haftalarda hastanelere yakin olmam gerektigi kaanatine vardim. Mert Abisinin selamini kizima soyledim, o da opucuk gonderdi.

gunaydin kizlaarrrr..hayirli cumalarrr..dilerim rabbimmm hepimizin gonlumuzdekini verir ..can beden sagligiylaaa insallaahhhh...
KIZLAR BUGUN BENIM 5 GUNUM YANI TRASNSFER GUNUNU SAYMAZSAMM..BIRAZ KARNIM AGRIYOO..BAKALIM HAYIRLISSII...TEST GUNUM..TURK DOKTORUMM AYIN 4 DEDI BEN 6 SINDA YAPTIRICAMM KANDA ..AMA.. HOLLANDALI DOKTORUMDA AYIN 9 DEDI IDRARDA..HOLANDALILAR ZATEN KAN DEMIYO HEP IDRAR DIYOO..YANI HEM TURK DOKTORUMUNN HEMDE HOLLANDALINNIN SOZUNU DINLIYCEMM..BAKALIMM EYER OZAMANA KADAR ADET OLMAZSAM INSALLAHHH... DILIYORUMM RABBIMDEN.. BU DEFA KORKTUGUNMUZA UGRATMASIINN ..KIMSENINDE BENIMDE EMEYIMI BOS ETMESINN RABBIMM YUZUMUZU GULDURSSUNNN KUCAKLARIMIZI DOLDURSUUNNN INSALLAAHHH

Hayırlı cumalar herkese.Bugün doktora gittim çatlama iğnesi için ama yumurtalar tam istenen düzeye gelmemiş bir kaç gün daha bekliyeceğiz yani karından iğnelere devam .Aşılama konusunda bilgisi olan arkadaşlar lütfen beni biraz bilgilendirin.

herkese cok selammmmm

kartopu nerelerdesın ? merak ettım senı ..umaarım her sey yolundadır .kontrolun nasıl gectı?

alabama ...benı sormussun canım ...tesekkurler .. saglık durumum hıc ıyı degıl .. maalesef kan ve tıroıd degerlerım alt ust ... sanırım tup bebek ısını bu sene rafa kaldıracagım .. hayırlısı ..

denızverdı ? nasılsın ? senı de goremedım ...

herkese ıyı akşamlar ...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…