38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

arkadaşlar merhaba uzun zamandır arada okudum ama yazamadım. bildiğiniz gibi annem rahatsızdı hala hastanede ama en azından durumu iyi. anjiyo oldu ve stent takıldı bir damarına, bende arada yanında kaldım bu yüzde çok fazla sizlere takılamadım. yazmıştım ama yineliyim bahar tekrar tebrik ederim bebeğini sağlıkla büyütürsün inşallah hayırlı evlat olur. toana canım rabbim sana da hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah. ya arkadaşlar yazmayı denedim ama kafamı toplayamıyorum kusura bakmayın en kısa zamanda tekrar görüşürüz..

Son düzenleme:
günaydın güller...herkese iyi bir hafta olsun

kangurum annene tekrar geçmiş olsun.allah şifa versin

günaydınalr hanımlar naslsnnz
bahar doğm yapmış hayırlı oldn ben yeni eve geldim iki ay osnra evdeyim inş.becerz kızmla yanlız kalmayı kaynanmda çok rahttık valla ama işte eve geldik çok zorlanımrm diye eve ekrken gelmedim tatlı kıozmla heppinize selamlar bahar nezaman doğm yapmş başka herhangi birş leğşlk varmı hanmlar inş.hamş kalanlar olmştur

meryeee günaydın canım gözünüz aydın hepimiz sizi merak ettik şükür iyisiniz.eminim kızınla hayatı iyi idare edersin zamanla insan alışıyor bir çok şeye.meryem nasıl anlatsana onu.evet bahar doğum yaptı.enes bebek hayırlısıyla doğdu.birde limon kabuğu erken doğum yaptı çınar bebek şimdi nasıl bilmiyoruz inşallah iyiydir.yeni hamile yok ama toana nın transferi yapıldı inşallah o olacak.şimdi böyle

Gunaydin Arkadaslar

Kangurum, Annecigine cok gecmis olsun ama her sey kontrol altinda gorunuyor. Benim babama da asagi yukari ayni seyler yapildi, iyi bir diyete ve spora ihtiyaci olacak. Acil sifalar dilerim.:94:

Merye, Hosgeldin! Gozunuz aydin kizina kavustun. Esas sen en basindan baslayip, dogumla simdiye kadar gecen zamanki anlat canim. Hepimiz seni merak ettik, kizin nasil, dogum nasil gecti, neler yaptiniz? Bir sekilde evde ucunuz birlikte olmaya alisacaksiniz, cok kolay gelsin.:13:

Deniz Bulut, isinde kolayliklar diliyorum.

Maiumut, merhaba:79:

güzel haberleri alacağımız, sağlıklı, mutlu bir hafta olsun inşallah.

Toana az kalmış canım heyecan stres yapma tansiyonun oynuyor olabilir.

kangurum saol canım, annenin iyi olmasına sevindim en kısa zamanda toparlanır inşallah.

Denizverdi canım şükür biraz daha iyiyim ağrılarım hafifledi ara ara oluyor.arkadaşlarla güzel bir hafta geçirmişsin kursta son sınavınız ne zaman? nasıl olcak? sorular bellimi?

ZarpDeniz Alabaamanın bebişin gazını çıkarma tekniğinden evirme çevirme işe yarıyor, mide gazında da başarıyı yakalamaya çalışıyoruz ben ellerimden dolayı yapamıyorum taktiği kızkardeşime veriyorum o uğraşıyor.aşı doğduğunda hebatit aşısıyapıldı aşılar 1 ay sonra sağlık ocağında belli olcak ilk aşı o zamangeçen gün oraya gidip kaydımızı yaptırdık. şimdilik sütle gidiyoruz düzenli çaylarımı içiyorum bol su ile canım inşallah böyle devam eder.Enesin kulak arkasından bir beze çıktı ben yine panik hallerinde duygusal esintiler yaşıyorum perşembe dr randevumuz var.
K
ilo ile ilgili ol arak troitten dolayı hızla kilo aldığım söylenmişti şimdlik ilacımı almaya devam ediyorum
1 ay sonra gidebilirsem testlerimi yeniliycem ona göre ilaç konuu belli olcak

Baharnaz, ahh canim ya Enes Bebege gecmis olsun, agrisi varmidir acaba? Anlamak ta zor tabii.
Sen sakin olmaya calis ki bebegine de senin sakinligin gecsin canim, umarim doktordan guzel haberlerle gelirsiniz. Evet senin tiroidi de kontrol altinda tutmak lazim, ellerin hala devam ediyor demek, yakinda agrilarin ucup gitsin canim, sagolsun kizkardesin var. Iyi bakin kendinize.:13:

Gunaydınn kızlarrr
Benım bugun 7 .gunum ama hemen hemen hıc belırtım yok bılemıyorumm...olsa bır cesıt belırtı olmazsa bırcesıt..rabbım buyuk bakalım ..persembe yada daha erken test yaptırcam..bugun doktorum ararsa soylıycemm..kızlar hıc bır belırtı olmazsa noluyo bır bılgınız varmı..yanı arada karnım agrır gıbı oluyo ama bılemıyorumm off ya zormusss..gercı alıstık artık..allahım korktugumuza ugratmaz ınsallahhh

SELAMLAR
Ben bugün çatlama iğnesi oldum yarın Allah kısmet ederse aşılama olacak .Umarım tutar epey heyecan yaptım .Hele burdaki meleklerin resimlerini görünce daha da umutlanıyorum.Rabbim hayırlısını versin diye dua etmekten başka çarem yok . Yarını bekliyorum.Herkese iyi haftalar

Selamlar arkadaşlar,

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Bizde bekleyiş devam. İlaç tedavisi ve dinlenme işe yaradı ve başlayan doğum süreci kontrol altına alınabildi çok şükür. Perşembe 38. haftaya başlıyor olacağız, o gün bir durum değerlendirmesi yapılacak hayırlısıyla. Şu 2.5 senelik süreç sabretmeyi öğretiyor bana diyordum, daha alacak dersim varmış demek ki, sabırla bekliyoruz işte.

Biraz uzun yazacağım, inşallah kimseyi atlamam….

Alabama’cım, desteğin varlığın için bin sağolasın. Karamelim’le arkadaşları da haberdar etmişsiniz, çok teşekkürler. Mert’çikom nasıl? Gaz çıkarma metodlarını hatmederek okudum, sağolasın. Havalar da toparlıyor artık, gezme maceralarınızı, fotolarınızı paylaşmanızı bekliyoruz efendim. Biz de fisher price’ın dönencesini beğenmiştik ama daha ısmarlamadık. Herhalde sizin büyük paşalar için geçtir de, Zarp ve benim minikler için diyeyim, yurtdışında ödüllü bir dönence de varmış. Siyah, beyaz aralarda da kırmızı renkleri olan çokkk basit bir dönence. İlk başta algıladıkları renkler onlar olduğundan bu renklere ağırlık verilerek tasarlanmış filan. Fiyatı çok makul ama sırf nakliyesi 50 dolar civarı tutuyor. İlgilenen olur belki diye yazayım dedim.

Zarpdeniz’cim, sağolasın desteğin için, çok teşekkürler. Selamını da okuyup aldım bin sağol. Öncelikle fetal biyometrinin iyi çıkmasına çokkkkkkkkk mutlu oldum, gözünüz aydın. Keyifle devam etsin hamileliğin, prensesin yatağı da sipariş edilmiş, hazırlıklar tam gaz devam yani. Keyifle sürdür hazırlıkları, sağlıkla zamanında tamamlansın hamileliğin inşallah. Tırnağın için de çokkk geçmiş olsun. Yakında ayak tırnağını morartmayı başarmış biri olarak ne feci bir ağrı yaptığını maalesef iyi biliyorum, inşallah acısı da yakında geçer.

Bebişlerin erkenciliği endişelendirmesin seni canım. Bugün hastanede olmayı hakettiğimi düşünüyorum açıkçası. Çarşamba sabahı, ağrılar başladığında, aaaa bunlar yalancı doğum sancısı olsa gerek diyip güldüğümü, yahu daha ağırlaşmadım, iyiyim, ne diye izne çıkıyorum ki hemen, bir hafta daha işe gideyim en iyisi diye düşünmekte olduğumu söylesem? Dinlen, dinlen laflarını kulak arkası etmemek gerekiyormuş, ben ettim sen etme diyeyim.

Yatışı sormuşsun, ben genelde sola yattım, aralarda da kaytarıp sağa yattığım oldu. Doktorum sağa da yatabilirsiniz demişti. Bir yerde okumuştum sola yatış vücutta ödem oluşumunu engellemeye yardımcıdır diye, bilmiyorum sen ne tecrübe ediyorsun.

Baharnaz’cım, sağolasın canım, canın sıkılmış, elbetteki yürek hoplatması normal ama eminim önemli birşey değildir, daha bugün yeni doğanlarda ciltte görülebilecek oluşumlarla ilgili birşeyler okudum, zamanla geçecek şeyler olarak anlatılıyordu. Sıkı kilo vermişsin maşallah, bebeğimiz iyi, ağrıların azalmış, çok mutlu oldum bu haberleri alınca. Umarım ellerin, tiroid, tansiyon da hemen yok olur, güzel annemiz keyifle yaşar loğusalığını. Aralarda girmeye gayret edicem, Enes bebeğin haberlerini bekliyorum heyecanla. Kokla güzel oğlunu bizim için de. Ayrıca ilk fırsatta fotosunu görmek isteriz annesi, bilgin olsun da 

Deniz Bulut’çum, sağolasın mesajın için. Senin de işte ilk gününmüş bugün, inşallah arkada bırakıp gitmek korktuğum kadar zor olmamıştır senin için. Allah’tan iş yakın artık. Maşallah Batu’ya da, bittim fotoğraflarına, sana benziyor maşallah. Koca adam olmuş, arkadaşlar da demiş vallahi tam ısırmalık.

Toana, keyifli bir bekleyiş sonrası müjdeni alalım inşallah.

Cans, geçmiş olsun arkadaşım, değerlerin iyi gelmemiş galiba. İnşallah korktuğun gibi olmaz, bu sene tamamlanmadan herşey yoluna girer. Dualarımdasın.

Patikler, sağolasın canım. Taşınma oldu mu, ben mi tarihleri karıştırdım? Herşey gönlünce olsun, çok yorma kendini, güle güle otur yeni evinde, minik müjdesini almaya az kaldı hayırlısıyla.

Denizverdi, sağolasın, sana da geçmişler olsun. Randevunuzda da bol şanslar, herşey sizden yana olsun inşallah.

Tuha, hoşgeldin arkadaşım. Hep yazdım geçmişte, yüzümü ilk güldüren tedavi aşılama olmuştu, o yüzden çok ama çok inanıyorum aşılamaya. İnşallah ve de inşallah iki hafta sonunda güzel haberlerini alacağız. Dualarımdasın. Aşılamadan sonra hemen eve gelip yatmıştım, doktorun özellikle bir tembihi olmamasına rağmen. Bekleme döneminde de aynı tüp tedavisindeki gibi yememe içmeme, bol su tüketmeye gayret etmiştim. Herşey gönlünce olsun inşallah.

Altınyunus, sağolasın arkadaşım. Ha bugün ha yarın darken seni dinlemeyip hazırlamamıştım hastane çantamı. Eşime kaldı o işler de, söz dinlemek lazımmış söz… Umut’u kokla benim için de, yeni fotolarını bekliyoruz.

Kangurum, çok geçmiş olsun anneciğine, Allah acil şifalar versin. Lütfen kendini de yormamaya gayret et e mi, Perşembe doktor randevun vardı diye hatırlıyorum eminim çok iyi geçmiştir, güzel haberlerini en kısa zamanda bekliyoruz diyeyim.

Merye, güzel anne hoşgeldin. Artık bizi terkettiğini düşünüyorduk  Sevindim kayınvalidende rahat etmene, ev düzeninize de kolaylıkla alışırsınız inşallah. Kızının güzel haberlerini, fotolarınızı bekliyoruz, keyifle büyüsün meleğin inşallah.

Maiumut, sana da selam arkadaşım, umarım sen de iyisindir.

Limonkabuğu’ndan haberi olan var mı arkadaşlar, merak ettim, inşallah güzel haberlerini alırız bir an önce.

Ben şimdilik kaçar, herkese selam ve sevgiler.

Herada, Hosgeldin canim! 38. haftaya giriyor olmaniza sevindim, artik kizin doguma iyice hazirlaniyor. Sizde nabizlar yukselirken benim de burada sizin icin yukseldi, herseyin kontrol altinda olduguna sevindim. Hakikaten sen cok yoruldun, son ana kadar neredeyse calismis oldun, neyse simdi hazir ve nazir kizinizin gelmesini bekliyorsunuz cok sukur. Bahsettigin donenceyi ben de duydum hatta benim gebelik kitabimda bebeklerin sadece siyah ve beyazi ayirt edebildiklerini, ilk oyuncaklarinin cogunun da bu renklerde tasarlandigi yaziyor. Bizim donence biraz renkli oldu, sanirim benden kaynaklaniyor ben renkli seyleri severim, kizim da bana cekerse diye... Bu arada bebegin odasi hazir olunca ben senin dogum cantasini filan da hep hazir ettigini dusunmustum cunku arada kiyafetlerine bakarken esim yakaliyor filan diye yazmistin...Neyse simdi babasi hazirlamis oldu. Ben neyi merak ettim biliyor musun, Avrupa yakasina nasil gittiniz? Trafik, sanci ikisi bir arada... Insallah Rena Gunes'in tarihini doktorunuz kesinlestirir de uygun bir saatte hastaneye ulasirsiniz canim.

Biz dogum icin TR'ye gelecegimizden kizimizin yatagini filan simdiden siparis ettik hatta yarin getirecekler, geldigimizde hersey hazir olsun istedik. 3 haftadir devam eden ve bu hafta bitecek olan kampanyadan da yararlanmak istedik. Simdi dogum cantasi uzerinde calisiyorum. Sola yatmayi tum kaynaklar oneriyor, soyledigin gibi odemi engelleyip, bebege daha fazla kan akisini sagliyormus. Ama her zaman yapamiyorum. kendimi zorluyorum.

Guzel haberlerinizi bekliyoruz canim, saglikla - hayirla yavrunuza kavusun.

Tuha, bol sanslar. Insallah yavrucuklar sana iyice tutunurlar. Ben de bol bol su ic diyecegim, pozitif dusun ve onlarin seninle oldugunu hayal et lutfen. Guzel haberlerini bekliyoruz.:13:

Bütün iyi dilekleriniz için çok teşekkürler bana çok iyi moral oldu aşılamadan sonra görğşmek dileğiyle bu arada ben gıda mühendisiyim eğer beslenme ile ilgili sormak istediğiniz olursa memnuniyetle cevaplarım

selam canım. alabama yazmış gaz iiçin. bizim hem çok fazla gaz problemimimz olmadı hem de ben bu konuda başarılı olamadım o nedenle fazla birşey diyemeyeceğim. 12 kilo gitmesi çok güzel. dikkat edersen emzirdiğin sürece daha da gider. enes bebeğe geçmiş olsun. önemli birşey çıkacağını sanmam.

neyse nedeni bulunmuş ya. belki dozu ayarlayamamışlardır veya hakikaten bu bozuk yumurtaydı. bir sonraki tutar diyelim o zaman.

canım çooook geçmiş olsun. tamam ilk fırsatta size de yazaceğım. resimlere de şimdi bakıyorum.

mail attın mı güzelim? bugün eski yerimde yeşilköydeydim ama artık bana ait bir pc olmadığı için tam bakamadan sildim mailleri. bakalım yarın yeni yerimde hemen bir pc verecekler mi?

geçmiş olsun canım. bende 2 gün dişçiye gitmiştim. bol dolgu oldu. bol iğne yapıldı. yalnız benim uykuma bir faydası olmadı. aslında şu ara keşke uyanık tutacak bir iğne olsa

inşallah perşembeye hayırlı haber alırız. sen kararını ver doktorları boşver.

selam hoşgeldin. merak etmiştik. kızının haberlerini bekliyoruz.

ne denir allahın tokatı yok ki işte böyle dinlendirirler adamı sen bir de doğduktan sonra gör. ne kadar nasıl çalıştırıyor

dönence işinde bebekler önce burnunun dibine girmedikçe birşey görmüyorlar. en başta da parlak ışığa bakıyorlar. bence dönence işinden keyif aldıkları zaman 4. aydan sonra. ben 2,5 aylıkken yatağa kurdum ama batu 4 aydan sonra zevk almaya vakit geçirmeye başladı. o zaman da zaten kırmızı yeşil falan görmeye başlamış oluyor galiba. emin değilim tabii.

kangurum annenden daha iyi haberler alırız umarım

tuha aşılamada bol şans. inşallah ilk aşılama ile bebeğin gelir.

bugün işe başladım. rapor işleri nedeniyle eski ofisime gittim. yarın da yeni yerime gideceğim. hayırlısı artık hepimiz için.

Heradacım sagol tatlım ınsallah hayırlı haber verebılırım rabbım yardım ederse ınsallahh..sende bır avazda dogurursun yavrunu ınsallahh...

Denızbulutum ınsallah oyle yapıcam zaten bakalım hayırlısı canım benımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…