38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Arkadaslar Gunaydin

Alabama, sagol canim, erik gondermek istedigini bildigim icin hemen sana yazayim dedim. Dun yine bir kutu daha aldim! Mert'in yeni fotolari harika, bal arisi olduklarina daha da bayildim. Demek dans etmesini seviyor, umarim hep devam eder. Ise durumlar musaitse sonra baslayacak olman tabiiki cok daha iyi, Mert ile daha fazla zaman geciriyorsun. Bu arada dogumdan bir gun onceki kamera cekme eylemini acaip tuttum.:13:

Herada'cim, safak 1 canim. Yarin sabah sizi dusunuyor olacagim ve herseyin yolunda gitmesi icin dua edecegim.

Denizverdi, fikralar super. Demek Mayis sonuna verdiler, hadi hakkinizda hayirlisi olsun canim.

Kangurum, anneciginle guzel vakit gecirdigine sevindim. Gunun iyi gecer umarim.

Tuha, Denizverdi yazmis, ben 10.gun kanda Bhcg yaptirdim, iki gun kar seklinde... Kanda Bhcg daha kesin sonuc verir.

Toana, bence hersekilde o beslenme programina baslayin, hersekilde faydasi olacagina inaniyorum, kaybedeceginiz bir sey yok. Spermler 72 gunde yenileniyor.

Akideciknane, Yucel Karaman, donem donem Istanbul'da da calisiyor. Gittigin merkezin basarili bir merkez oldugunu okumustum, bol sanslar.

Baharnaz, muskat umarim ise yaramistir canim. Kolikle ilgili The Baby Book'ta bir yazi var, onu tekrar okuyup sana detayli yazacagim canim.

Ismini yazamadigim arkadaslara sevgiler...

Zaman ne cabuk geçiyor degil mi arkadasım, 2009 yılında karamelito nun geri dön çağrısı ile daha once kısa bir sure yazdıgım gruba tekrar geri donmustum.

Ne cok sey paylastık o gunden bu gune.. sevinçler hayal kırıklıkları umutlar gozyasları bekleyisler dualar.. şükürler :) Zamanın ne getirecegini bilseydik acaba yinede bu duyguları yasarmıydık, 2009 yılında iken 2 sene sonra 11 mayısta Gunesinin dogacagını bilseydin.. :)

Zaman aktı geçti ve biz peşinden koşturup durduk .. ve yarın Gunes GELİYOR Allahın izniyle saglık sıhhatle insallah :)

Allah bu topicte yazan yazmayan, dunyanın her kosesinde kucagında bir evladı olmasını isteyen tanıdıgımız tanımadıgımız tum kadınlara bu guzel duyguyu bu büyülü anı hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Bu sayfada senin yazdıklarını okumak benim icin her zaman cok buyuk keyif olmustur arkadasım, yazı uslubun tarzın hitap şeklin hassasiyetin, saygın ve deger verisin yüzünü görmesem de - karamelimle birlikte Omer in dogumunda hastanedeki odamın kapısına kadar geldigin halde kısmet olmadı malesef - o kalbinden süzülen zeraferin her zaman hayranı oldum. Farkını noktalama işaretlerini kullanısın ve yazım tarzından bile bize cok guzel hissettirdin.. Seni tanıdıgım icin gerçekten cok mutluyum ben...

Allahın izniyle yarın bende hastanede ziyaretine gelip ve benim dogum gunumden bir gun once dogan GUNES imize HOSGELDIN GUNES safalar getirdin , iyikide geldin demek icin sabırsızlanıyorum..

Benden tavsiye bugun bol bollllll uyu ... :) :)

Son düzenleme:

evet esterya...sana katılıyorum..iki kere üst üste duvara tosladığını yazdığı günleri hatırlıyorum.unutmadım...o sınavını verdi...hayırlısı ile sağlıkla doğsun güneşi...

gunaydin kizlarr

denizverdicimm bacim benim ..guldurdun beni rabbimde seni guldursun insallahhh..bu ne sinavi kelee

herzaman ne sinavi be ee..hadi hadi senide antep sivesine ogrettimm..ogrenicen ogrenicen kele bacisss

zarpcenizcimm tatlimm gunaydin :80:...nebilim oyle herzamanki gibi yiyiyoruzz yani protein aliyoruzz ballik cok yer esimm mesela et cok yer baklagiller yeriz..sogan cok tuketirrr her yemektemaasalahi vardir sabahlari multivitamin kullanirr..tabi bende d vitamini aliyorumm..ama tabii sigara iciyo biraktiramiyorumm..o var yani ben birakmasini istiyorum ama biraktiramiyorumm ..canim ya sperm olsun yumutalik olsun cok kaliteli diyolar doktorlarr..ama neden tutmuyor onu bilemiyorum..her defasinda boyle olumsuzluklar yasamak istemiyorumm ..rabbime sigindimm..

buarada cok grip olmusum yazarken bile gozlerim yasariyoo.bogazim agriyo.:2:.neyse opuyorum tatlimm sagol bilgilerin icinn..

[
GUNAYDINNNN kizlar morall gene bir igen yedim benim igneler sabah aksam neden ya sabah ignesi baska aksam ignesi baska

gunaydinn sikinti yok toana tmm mi bende valla hic stres yok simdilik cunku heyecanda yok tutacaginida hic sanmiyorummmmmmmmm sende guclu ol gelecek bebisin biliyorum.gecmis olsun bu arada

hanımlar denizverdi,cans.akideciknane selam hepinize :80:

akideciknane hayırlı olsun tedavin sakin olmakta iyiydir.hayırlı haberlerini bekliyoruz

cok tesekkru ederim valla iki senedir ne depresyonlara girdim bebek bebek simdide tedavi basladi hic umidimde yok ve bir rahatlik anlamadim

Herada'cım bugün eminim çok heyecanlı olacaksın. Hele de yarın sabah doğum öncesi bu heyecanın zirvede olacak. Çok iyi bilirim o duyguyu. 8 sene sonra kavuşmanın ne demek olduğunu. Öyle güzel öyle güzel bir duygudur ki o, hiçbir şekilde tarif edilemez. Hemşire ilk odaya gelip Mina'yı getirirken ben dahil, eşim, annem, eşimin annesi, arkadaşlarım, eşleri, kardeşlerim hepsi ama hepsi ağlıyordu. Bana ait olduğuna inanamamıştım. E bir de 4.150 gr doğunca sanki 2-3 aylık bebeği büyütmüşler de hazır kucağıma getirmişler gibi olmuştu. Ona sarılmak, kavuşmak... Şu an bile bir tuhaf oldum. Yarın inşallah sen de bu duyguların aynısını yaşayacaksın. Allah sizi birbirinize sağlıklı bir şekilde kavuştursun inşallah. Herşey gönlünce olsun arkadaşım. Güzel haberlerini bekliyoruz. MERAKLA....KALBİM SENİNLE ......

CANIM BENCE TÜRKİYE'DE DOĞUMA KARAR VERMEN ÇOK İYİ OLMUŞ. HEM HAVA ŞARTLARINDAN DOLAYI HEM DE BÖYLE ÖNEMLİ BİR GÜNDE VE ÖZLENEN BEBEK OLDUĞU İÇİN SEVENLERİNİN YANINDA OLMASI MÜKEMMEL OLUR... (Ay yanlışlıkla büyük yazmışım)

Alabama'cığım çok şeker oğluşun yaaa..... Canım benim, ısır onun poposunu ısır...

[
GUNAYDINNNN kizlar morall gene bir igen yedim benim igneler sabah aksam neden ya sabah ignesi baska aksam ignesi baska

Hayırlı olsun canım...

DenizVerdi'cim sen de iyisin umarım canım, demek evi küçük buldular. Bunun bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Seni de ne güzel bir heyecan sarmıştır şimdi... Ay ne güzelll...

selam

ödevler birikmişti, okudum geldim,

Herada heyecanlıyım yarın sabaha az kaldı. Allah bir avazda kurtarsın, daha önceki erken doğum yapma gününü okudum heyecanlandım. Çok şükür şimdi herşey yolunda ve evinde yarın sabahı bekliyorsun sağlıkla gelsin süslün inşallah.

Alabama yakışıklına Maşallah Allah nazarlardan korusun

ZarpDeniz Maşallah canım süslünün hareketlerini say ama takmamaya özen göster bana hep drum bir günde 10 hareket derdi bende sabah 6 dan ertesi sabah 6 ya sayardım genelde belli saaterde oluyor hareketleri bebeklerin anne karnında. orası çok sıcakmış canım ya Allah yardımcın olsun. Neyse meyvelerle dondurmalarla serinleme mevsimindeyiz.
muskatı 40 ı çıkınca kullanma kararı aldık :)

Bu arada emziren anneler birşey sorucam emzirme esnasında benimde karnım ağrıyor bağırsaklarım hareketleniyor sesler o biçim oluyor hem bebiş hem ben bu haldeyiz. sizdede böyle oldumu ?

Denizverdi randevuyu almışsınız hayırlısı canım, inşallah herşey güzel sonuçlanır.
sınavada giryorsun sanırım hayırlısıyla kursuda tamamlarsın inşallah.

Merye 1 çay k zeytinyağı gece yatmadan bebişe vermenin daha mantıklı olduğu sabahta boşaltımı rahat yaptığı söylenmişti bana ben uygulamadım kabızlık sorunumuz çok yok.

Toana bende eşime 3 ay keçboynuzu krü uygulamıştım sayıda bir artış olmuştu diğer sıkıntıları çözmemişti ama

Akideciknane bence biraz pozitif düşünsen

Tuha inşalah güzel haberini alırız.

Patikler huzur içinde güle güle oturun ailenzle sevdiklerinizle...

yok yok heyecan yok umursamaz gibiyim bakalim kismett

ısırırım canım hiiiç merak etme
evet oluyordu canım normal bunlar ayrıca emzirince rahim toparlanıyor biliyorsundur biraz ağrır benim ayrıca kaşıntı gibi bişi de oluyodu. mertin karnı acıkmış oluyo ya çok komik tangur tungur sütün midesine gidişini bile duyuyodum anam anam çok şekerler yaa.
gunaydinn sikinti yok toana tmm mi bende valla hic stres yok simdilik cunku heyecanda yok tutacaginida hic sanmiyorummmmmmmmm sende guclu ol gelecek bebisin biliyorum.gecmis olsun bu arada
hayırlısı olsun tedavin inşallah ilkinde tutar ama sen baştan umursamaz triplerine girersen olmaz söyliyim. biraz inan ve allahtan iste. bu tedaviyi bile bulamayan zamanı gelse de tedaviye başlasam diyen 7 9 15. tedavileriyle bebek arayan çok insan var canım.
sevebilirsin canım aynen bende kurbağam minik kaplumbağam kuşum maymunum muşmulam diye seviyorum zati.

Baharnaz'ım sen nasılsın canım? Bebişin ne güzel büyümeye başlamıştır... Canım ya ben sadece bebeğin karnının guruldadığını hatırlıyorum, ben de oluyor muydu onu hatırlamıyorum. Anne sütnün hazmı kolay olduğu için bu şekilde oluyordu bebekte...

Bir şey merak ettim arkadaşlar siz de şöyle bir şey duydunuz mu aşılama sonucu genelde kız bebek oluyor diye aslı astarı var mı bilenler bilgilendirirse çok sevinirim .Şafak 7

herkese merhaba
ne zamandır girememiştim.şu an ne bakıcı ne yardımcı var.ama ben çok mutluyum.biraz zorluyor beni ama napalım.günlerce akraba bakıcının ortalığı çorba etmesiyle uğraştım.yıllardır arzum olan mevlüt birçok insanın ağzına laf yapmak için fırsat olmuş meğer.birazda onun can sıkkınlığı vardı ama atlattım şükür.
herkesin anneler gününü kutlarım.allah her kadına bu duyguyu yaşatsın.

herada doğum yapacakmış yarın.hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün.

mevlütle ilgili iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederim.tek tek yazamıyorum ksuruma bakmayın umut uyandı.
bu arada yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldin diyeyim unutmadan.
herkese sevgiler....

sevgılı hereda ....
uzun ve çetrefilli bir yoldan gecerek azmının ve o guzel kalbının ınancıyla guneşine kavustun .. Tıpkı ılık bır bahar guneşınin guzellıgı ve sıcaklıgı gıbı bızlere de umut veren guneş bebeğe yarın ıcın hoşgeldın dıyorum ...
............ ıyı ki geldın guzel bebek ıyı kı dogdun .....( ALLAH nasıp ederse yarın dogacak ınşallah ama benım içimden oyle gectiiii)

Son düzenleme:
heradacım mücadelenin sonuna geldin ve yarın sabah ödülün kucağında olacak.sabrının ve inancının sonucu bu,bu yolda olan herkese örnek olması gerek.mis kokulun hayatınıza katılacak güle güle büyütün inşallah. bizde heyecanla bekliyoruz canım:

denizverdi randevuyu almışsınız herşey günlünüzce olsun.gelsin bakim kızçeler güneş,clarissa ve deniz gelsin gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…