38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın

Denizverdi dolu dolu bir gün geçirmişsin inşallah bu hafta daha da güzel olaylar yaşarsın., kum olayını biz yaşamışız :) aynen anlattığın gibi ama annem bezin içine kumu doldurup sarıyormuş.
bitki çaylarını 40 ı çıkmayınca pek vermek isemyorum canım birde şu gaz olayı varya annemde diyor eskiden gaz yokmuş dediğin gibi doğal yaşam.

Deniz Bulut dr kolik dedi şurup verdi ama şurup sanki alttan gaz çıkarmasını daha da engelliyor gibi
doğl bir yöntem olan anne sütü ve muskatı bugün vermeyi düşünüyoruz.

Merye 20.günümdeyiz bebiş 4 kilo civarı ev kalabalık olmasına rağmen çok kucakta taşımıyoruz :)
canım benim bacaklarımda ödem olmamıştı doğum yaptığım zaman oldu şişmişti bende anlamadım kilo vermek için özel irşey yapmadım, normal üstü göbeğim vardı halada inmiş sayılmaz ama bol su içtiğim muhakkak birde tatlı tüketmiyrum ama helva ve bal günlük bir miktar tüketiyorum. gerçi bunlarda tatlıya giriyor ama :)

ZarpDeniz sağlık ocağına gittiğimizde göbeği tutan minicik yeri ebe çekip düşmüştü canım. ertsi günü yıkadık Hastanede yıkıyorlar ama yıkanmasını istemedim. Sadece temizleyip vermişlerdi.
kulak arkası şişliğin kemik olduğunu bilmediğimiz zamanda bebek yıkanmadığı için şişlik olma ihtimalinden bahsetmişti dr ama yinede yıkamamıştım :)

Herada sağlıkla süslünü kucağına al inşallah canım haberlerini bekliyruz

bence sakın kucaga alısmasın diye dusunmeyin doya doya kucagınıza alın bebeginizi gogusune yaslayın kokunuzu çeksin sizde onu hissedin o kadar cabuk buyuyorlarki cok ozluyorsunuz bu minicik oldukları gunleri

günaydın kızlar
ilk anneler günümüzü kutladık çok şükür inşallah tüm anne olmak isteyenler anne olacak anne oldum diyecek buna gönülden inanıyorum ve allahtan hep bunu istiyorum.

bende bu aralar sık gelemiyorum bazen okuyorum çıkmak zorunda kalıyorum. oğlan büyüyo daha çok oyun ilgi istiyo çok şükür bugünlere.

gaz için ilk aylarda altını açmadan önce dizlerini karnına doğru çekince de pırtlıyodu onu yazmayı unutmuşum.

denizverdi canım resim koycam bilgisayara yüklemedim daha yenileri.

herkesi öpüyorum sevgiler

Baharnaz, Alabama,Kartopu beni merak edip sormuşsunuz, unuttuğum varsa affola. ZarpDeniz'cim de tarif vermiş evime güle güle oturuna geleceklere... sağ olun.

Ben taşındım kızlar, ilk perşembe günü yeni evimizde kalmaya başladık. Ama nasıl yoruldum anlatamam kızlar. İstesen de kendini yormamazlık edemiyorsun maalesef. Allaha şükür bitti ama ben de bittim yani...

Toana canım çok üzüldüm ama olan oldu artık. İnşallah bir dahaki sefere olur. En iyisini Allah bilir. Beliki de sana birazcık geç verecek. Dualarım seninle arkadaşım...

DenizBulut işbaşı yapmışsın, umarım alışmışsındır...

Hepinizi öpüyorum...

Son düzenleme:

dr umuz 4. güne sarkarsa gliserin kansuk koy dedi o da alşkanlık yapıyrmş üzerinde yazıyr onun için pek denemk istemiyrm ama makattan zeytinyağıını nasıl koyuyrlar anlamadım makata sürülüyrmu yoksa içeriye mi koyuluyr z.yağı anlamdm grçi makatta yırtık yapıyrsa denemeyelim kitapta 8/10 gün arası yapaması normal diyrr buda çok fazla söylüyr ama biz daha bişey kullanmadk bunun için senin zeytinyaı verdiğini hatırlamştım amma yine de sorayım emin olayım dedim birde bend eacayip bir uinutkanlık başlamış herşeyi unutuyrm sizde oldu mu ,göbeğin indimi ben çok göbekliyim ya gerçi daha birşy yapmıyacam emzirince olmaz

yok daha bakmadım şimdi bakarım inş.kızıma okurum beğenirse sana habeer veririm ****
eve birşey dedilermi senin biraz sıkıntn vardı gelip beğenmezler diyeyani yakiında göüşmeye gideceniz hadi hayırlısı inş.herşye gönlünce olr inş. havalar ısınsa kızımla yürüyüşe giedecem ama işte korkuyrm tam ısınmadan götürmeyeyi kızımı parklara hafta sonu birz çıkardk güneşi biraz görünce saatlerce uyuyr kızım yoksa öyle uzun uyumak yok kızmda
evi genşletme planınız daha biltmedi yani camekan yapacaktın yapmadıczmı
eğitici annae bize tavsiyelerde bulunabilrisin o zaman
reim ollayına bana iyice anlatsın koyan arkadşlar koymaya çalışayım kızım bana benziyr sadece kafasıın şekli bbası geri kalan benm
allah isteyen herkese naispetsin inş.

sizin gaz olayınız yeni başlamış o zaman bebekler 15 gün den sonra gazlanıyrmş meme emdikçe gaz artıyrmş aralarında doğru orantı var ama benimki erken bırakınca acayip ağlıyr çıkaramıyrm erken
bebkler memedeki sütünü yüzde 85 ini ilk 5/10 dakka da içiyrmş gerisi hep gazı artırymş ama bebğin en mutlu onlduğu yerde an da memede olduğu anmş hele en buüyük keyifleri memede uyumamkmş az emince benmki parmak emmeye başladı onun için istediğiği kadar veriyrm arada gazını çıkarıyrm ona bile acayip kızıyr ağlıyr

20 günde 12 kilo çok iyi valla ben iki ayda 12 kilo verdim ama artık pk değişmiyr hele kocamna göbekle ne yapacam bilmiyrm
bu arada esterya doğru söylüyr gerçi iş miş yapamıyrm ama alışsın kucağa ne yapayım ayda yılda bir bebekim olmuş

Herkese selamlar,

Yine uzun bir yazı olacak ama her zaman giremiyorum, anlayışla karşılarsınız diye umuyorum.

Toana, testinin sonucunu okuyunca öncelikle çok üzüldüğümü bilmeni isterim. İnşallah Eylül’deki denemenizle yüzünüz güler, yavrunuzun müjdesini alırsınız. Çarşamba senin için de dua ediyor olacağım, inşallah en kısa zamanda herşey gönlünce olur.

Patikler'cim, güle güle otur arkadaşım. Sonunda bitmiş. Tadilat ve taşınma adamı bitirir de inşallah ağız tadıyla otururken yorgunluklar da geçer tez zamanda. Umarım iş yoğun gitmiyordur da yorgunluğuna yorgunluk eklenmiyordur. Benim yumurtacı güzelim nasıl, haberlerini bekliyoruz.

Kangurum, annen nasıl, sen nasılsın? Onlar iyi oldukça bizim de moralimiz yerinde oluyor, ilk günlerdeki gerginlikler yerini rahatlamaya bırakmıştır umarım. İnşallah bu yazki denemeyle yüzün güler.

Merye, sağol güzel dileğin için. Uyku sorun galiba, kolaylıklar diliyorum. Fotoğraf isteğimi yenilemeye devam ediyorum, merak ediyorum bıcırık kızını.

Zarpdeniz, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Anneler günü yazın yüreğimi dağladı, gerçekten de son yıllarda acayip zorlu geçiyordu o günler. Allah bu uğurda açılan hiçbir eli boş çevirmesin inşallah.

Yazılarından heyecanını alıyorum inan, benden sonra hayırlısıyla sıra sende, seninle aynı heyecanları yaşayacağımdan şimdiden emin olasın. Doğum çantasını sormuşsun, herşeyi hazırdı ancak henüz çantaya koymamıştım, bugün yarın diye sallamıştım, inşallah vaktinden önce sana lazım olmaz ancak yine de hazırlamak lazımmış, Merye demişti, ben de diyeyim. Avrupa yakasına nasıl gittiğim hafif komedi tadında birşey. Sabah eşimle adadaki doktora gittik, doğum iznini başlatayım diye, muayenede herşey yolundaydı, 15’inden sonra alınabilir filan dedi. Çıkışta ağrılar başladı, ben ağrıları yalancı doğum sancıları olarak algıladığımdan, gelen birkaç damla kanı bu nişan olamaz diye dikkate almadığımdan, eşimin işini bırakıp benimle gelmesini istemedim. Alt tarafı Ataşehir Memorial’da NST çektirip gelicem dedim ve yalnız çıktım yola ama yine de yürümeyeyim diye eve ambulans geldi ve beni adanın hızlı deniz ambülansına götürdü. Oradan da taksiye, lay lay lom gidiyordum, hatta işi arayıp yapılacakları anlatıyordum, gayet rahattım ta ki ağrıların 15 dakikada bir geldiğini farkedene kadar. Çok iyi niyetli, herşey malum olur ona dediğim bir babacığım var, Allah başımdan eksik etmesin. Yoldayken arayıp, sabah konuştuk ama yine de sesini duyayım istedim kızım iyi misin deyince, dedim tamam bunda bir iş var. O arada doktorum da arayıp bekliyorum deyince taksiyle Ataşehir yerine Okmeydanı’na gittim, iyi ki de öyle yapmışım. Ultrasonda herşey yolunda gözüktü ama elle muayene sonrası rahimde açılma başlamış, doğumu durduramayabiliriz, keşke 12 saat dayanabilse, bebek ters gelmese tam da normal doğum safhaları şeklinde gelişiyor deyince doktorum, hafiften zırlayarak eşimi aradığımı itiraf edeyim. Bu arada eşimle konuşan Karamelito’m benden sonra ilk hastaneye gelen oldu, sonra eşim, ailem, yakın arkadaşlarım filan. Gecenin bir yarısı doğuma girmeyi beklerken çok şükür iki hafta sonrasına kadar geldik ha gayret.

Sen nasılsın, Clarissa nasıl, hareketleri, tekmeleri, biraz anlatsana, merak ediyorum. Demek doğum Türkiye’de, sağlıkla, keyifle, zamanında kucakla yavrunu inşallah. İkinci isimde karar kılındı mı bu arada?

Poğoça tarifini kaydettim, bir ara deneyeceğim, sağolasın paylaşımın için.
Tuha, inşallah yüzünün güldüğü bir aşılama olur bu. Beklemek zorlu ama sonunda müjde gelsin inşallah.

Maiumut, güzel dileklerin için teşekkürler arkadaşım. Ben de iyi haberlerini bekliyorum.

Cans, sen nasılsın?

Altınyunus, kolaylıklar diliyorum arkadaşım. Umarım bakıcı işi zorlamadan sizi gönlüne gore bir bakıcı bulursun tez zamanda. Umut’un yeni fotolarını bekliyoruz..

Kartopu, selam arkadaşım ve özür, ben nickleri karıştırmışım sen anlamışsındır sana hitap ettiğim bölümleri de yine de özürlerimi kabul et. Çarşamba günü sana da dua ediyor olacağım. Ben de AS yaptırdım ve bu işin güvenli ellerde çok emin bir işlem olduğuna inanarak girdim AS’ye. Ev ve işlemin yapıldığı yer uzak diye iki gün için otel rezervasyonu yaptırmıştık hatta, doktorum ‘hiç gerek yok, otelde başbaşa romantik iki gün geçirmek istiyorsanız ona birşey diyemem tabii’ diyerek eğlenmişti bizle. İçimizi öyle rahatlattı ki komplikasyondan uzak bir işlem olduğuna dair ve bebeğimizin iyi olduğuna dair, işlemden yaklaşık 45 dakika sonra yürüyerek yemek yemeğe gittik filan. Eminim senin de çok rahat geçecek ve herşey tahmin ettiğimiz gibi yolundaymış diye bize müjde vereceksin. Kız bebekleri biraz geç söylüyorlar sanki, sen de bir kız bebek bekliyor olabilirsin, sağlıkla zamanında gelsinler de, kız erkek hepsi baş tacımız.

Akideciknane, hoşgeldin, tedavi devam ediyordur, herşey gönlünce olsun, bizi gelişmelerden haberdar et olur mu?

Esterya, güzel bir yazı olmuş, tebrikler canım. Ömer’i öp benim için ve lütfen fotolarını da paylaş bizimle koca adamın.

Deniz Bulut, sağolasın canım. Anneanne’ne acil şifalar diliyorum. Mükemmel düşünülmüş bir anneler günü hediyesi almışsın, gerçekten insanın böyle bir manzara karşısında duygusallaşmaması ne mümkün. İşte herşeyin iyi geliştiğine sevindim, tatlı mı dedin, biri beni durdursunnn…Ne güzel hamilelik kilon kalmadı, yazın da vermek kolay olacaktır, mis gibi yaz meyveleri tatlıların yerini güzelce alır diye umuyorum ben de.

Baharnaz, kolaylıklar diliyorum canım. Kolik zor diye okuyorum, inşallah bir an önce işe yarayan bir ilaç bulursunuz. Maşallah 20 günlük olmuşsunuz. Enes’imizin ikinci adı belli oldu mu, gerçi biz ilk adını çokkk sevdik de merak işte. Güzel temennin için de çok teşekkürler..

Alabama’cım, Mertçiko koca adam oldu da oyun istiyor öyle mi, maşallah diyorum onu, yerim onu ben. Bol keyifler diliyorum hayatım.

Sağolasın haberdar etmişsin arkadaşları. Evet, inşallah kızım ha gayret iki haftadır dayandığı gibi dayanacak ve herşey yolunda giderse Çarşamba 9:30’da kavuşacağız, inşallah. Hastaneden çıktık biliyorsun, eşimle şaşkın şaşkın geri sayımdayız, 3 gün kaldı, 2 gün kaldı, son başbaşa günlerimiz filan diye. Henüz heyecan basmadı ya da bastı ama ben onu şaşkınlık olarak değerlendiriyorum.

İhtimal hastaneden eve dönmeden tekrar giremem topiğe. Buradaki arkadaşlığınız, dostluğunuz, yoldaşlığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İnşallah tanıdığımız, tanımadığımız, bu topicte olan olmayan her kadın tez zamanda hayırlısıyla miniklerine kavuşurlar, kavuşmuş olanlar keyifle büyütürler, doğumu bekleyenler keyifle geçirirler hamileklerini, tedavi de olanların da son tedavileri olur ve yüzleri güler, tedaviyi bekleyenler sürpiz bir şekilde yavrularına kavuşurlar inşallah. Herkese dua ediyor olacağım, ismini, nickini bildiklerimi de tek tek anarak, aynen doğuma girerken bana da dua eden topic arkadaşlarımın yaptığı gibi, bu güzel gelenek sürsün istiyorum. Varlığınız ve desteğiniz için bir kez daha teşekkürler.

Son düzenleme:
Herada patıkler sagolun canım arkadaslarım hepınız sagolun..cok zormus ya ..eylulde belkıde son kez tedavı yapıcaz dıyo nesım aksamdan berı cok kotuyum napım rabbıme sıgındımm..adamda haklı amalıyat olmak zor her defasında rabbım gorsun bızıde ..aglıyorum ıste goz yasım hıc durmuyorr..

Herada sorma canım beklemek o kadar zor ki gün değil saatler geçmiyor çalışmaya çalışıyorum o da olmuyor kimseye hissettirmemeye çalışıyorum ama nafile bir yaşayan anlıyor .Dua etmekten başlkja yapacağım bir şey yok hayırlısıyla şu hafta bir geçse inşallah yüzümün güleceği sonucu alırım da bu streslere değer

Arkadaslar Merhaba,

Biraz once hastaneden geldim. Seker yukleme testim yapildi, sonuc yarina belli olacak. Hastanede 5 gunluk bebegi olan, normal dogum yapmis bir anne ile konustum. Bebek 3.5 kg dogmus ama benim gozume nedense her zamanki gibi cok minik geldi.Ben tosun bebek bekliyorum herhalde..Hatirlarsaniz, yenidogan bodylerine de ben pek minik deyip cogunu 0-3 ay almistim! Bugun gidip biraz daha yenidogan kiyafeti almaya karar verdim! Doktorlara gore 2.5-4 kg arasi dogan bebekler normal kiloda dogan bebeklermis. Kilo, bebegin saglikli olup olmadigi gosteren bir kanit degilmis.
Bugun bir de bebegin hareketlerini yazmam icin cizelge verdiler. Her yemekten yarim saat sonra hareketleri sayip, not edecegim.

Allah bu yola baskoyan herkese yakinda yavrularini kavustursun.

Herada, canim Allah bir avazda kurtarsin ve hersey umarim planladiginiz gibi gelisir. Yazdiklarini film izler gibi okudum. Rena Gunes'inizle mutluluk icinde evinize donersiniz. Tabi ilk tecrube olunca hangisi yalanci dogum sancisi hangisi gercek ayirt etmek zor olabilir, bir de sanirim o aralar daha beklemedigin icin daha rahattin. Aslinda rahatligin psikolojik olarak iyi de olmus, cok sukur ki zamaninda hastaneye ve doktoruna ulasmissin. Aferin Rena Gunes'e de biraz daha sende buyudu, simdi artik dunyaya gelmeye hazirlaniyor. Saglikla-hayirla Carsamba gunu yavrunuza kavusun canim. Dualarin icin simdiden cok tesekkurler.
Clarissa, cok sukur 26 haftalik oldu. Sanirim ikinci ismi "Ela" olacak. Babasinin gozleri yesil benimki de kahverengi, gozlerinin ela olma ihtimali var, surpriz! Benim plasentam hala asagida, doktorum
28.haftaya kadar cikmasini bekleyelim dedi, umarim cikar. Sanirim bebegin hareketlerini gec algilamamdaki nedenlerden biri de plasentanin on-asagida olmasiymis. Cok sukur ki simdi her gun hissediyorum, babasi da hissediyor ve ona sarkilar soyluyor. Bu donemde erkek seslerini bebekler daha iyi aliyormus. Her hafta bebegin gelisimi ile ilgili yazilari takip ediyoruz. Tum aile, arkadaslarimiz, esimiz, dostumuz bu degerli -mucize bebegi bekliyor. Su an burasi 44 dereceyi gordu! Yazi burada dusunemiyorum. Kismetse dogumu TR'de planladik, umarim bizim bebegimiz de 38.hafta yada sonrasinda bizimle olmaya karar verir.

Deniz Bulut, ilk Anneler Gununu ne guzel gecirmissin oyle...Aferin halaya ve Batuya...:13:
Sen gebeliginde neredeyse hic kilo almadin canim, simdi nasil kilo almaya basladin ki anlamadim. O zaman tatli yemiyor muydun ki? Yuruyus her daim faydali bir sey, simdi havalar da sanirim duzelir daha cok yurursun.

Denizverdi, dolu dolu Anneler Gunu gecirmissin. Gelecek yil insallah bu aile agacina minik kizin da katilmis olur.:13:

Baharnaz, umarim muscat ve anne sutu karisimi Enes Bebege iyi gelir canim, sen de rahatlarsin.

Alabama, demek Mert Pasa hep oyun istiyor, sen de bol bol oyna canim. Ise baslayacak misin bilmiyorum ama simdiyi iyi degerlendirmekte fayda var.

Patikler, canim gule gule oturun, simdi keyif zamani!

Toana, benim ilk gebeligim donmus embriyolarla olmustu. Umarim Eylul'de basariyi yakalarsiniz fakat sana baska bir topic onermistim, mutlaka oraya bakmani tavsiye ediyorum cunku bitkisellerle ve dengeli beslenmeyle sperm sayisini 2 milyondan 76 milyona cikarmislar. Simdi bebek bekliyorlar, esas tedavinize ek olarak bunu da denememizde hic bir kaybiniz olmayacak. Bence artik gozyaslarina bir son verme zamani geldi, simdi harika bir plan yapip, yeni denemeye daha dinamik ve daha bilgili baslayin derim.

Kartopu, tatilden geldin mi?

Tuha, test gunun ne zaman?

Kangurum, umarim anneler gunu annenle birlikte olmak hem sana hem de O'na cok iyi gelmistir.

Merye, ben de diger arkadaslar gibi Meryem'in fotosunu rica ediyorum.

Maiumut, Cans, Altinyunus

zarp hocam canlı selam
41 dereceallah yardımcınıs olsun...sıcakta hamilelik çok zor geçermiş.. tecrübeilerden öyle duymuştum..burada osa idinis serin serin gesdirirdinis clarisayı...sise biras serinlik gönderiyorum.. tam sizin sevdiğinisden..karamelli:131::131::131::131::131::131::131:

bahar....
muskatı ben de duymuştum.rendelediklerini biliyordum da şimdi nasıl ne şekilde kullanıldığını hatırlamıyorum.

toanacım....
üzüntünü paylaşıyorum canımm.geçicek canım geçicek... önce azalıcak ağlamalar... sonra geçecek.. tamam.. acısı her zaman içimizde..acı da bizim tatlı da..ama ...inan güzel günleri umut etmek bizim elimizde..allah hakkımısda hayırlı olanı yaklaştırsın arkadaşım.....inşallah..

alabama....
tamam... bekleris fotoyu...merte... oynatıyor anneyi he...oyna oyna.. ne kadar ilgi o kadar geri dönüşüm sevgi...

patikler....
uğramışsın... demek geçtinis eve..güle güle otur evinde canım.. allah ağıs tadıyla oturmayı nasip etsin.artık yavaş yavaş tüp için bir tarih belirtlersinis.

meryecim...

denis batuya çay kaşığı ile ağısdan veriyordu zeytinyağını..yanlışsam düzelt deniz..
ben minik bir takvim yaprağını külah yapıp yağı akıtarak popoya öyle verdiklerini görmüştüm.ne kadar doğru bilemem.. ama burada fitilin doğrubir tedavi yöntemi olmadığını defalarca okumuştum.hem bunu çocuk gelişimci hocamıs da doğruladı.her ne kadar .çok zorda kalınıp uygulansa da...kısaca şöyle açıklıyayım.bebeğin cinsel organına en yakın yer olduğu için...ileriki cnsel hayatı açısından çok dikkatli olunması gerektiği,kız çocuklarını da bezlerken fazla bastırmamak gerektiğini biliyorum.
sosyal hismet görevlisi evimi küçük buldu..ama bugün randevumusu aldım.sanırım herşey yolunda şimdilik..
yok canım.tadilata başlayamadık henüs.. havaya bakarmısın..halaa sobamıs yanıyor.daha cam çerçeve indirecek duvar yıkılacak uygun bir ortam yok..kalıcı sıcaklar başlasa çok iyi olacak.
resim olayını ben de denemdim henüs.benimkini kıskardeşim değiştiriyordu..kızın annesinin güzelliğiyle büyüsün inşaah.gururanırsın herhade

denis...yeni işinde kolaylıklar.. hani başka resim...

kartopu...kangurum..nisa..tuha..cans hoca ..sevgiler....

Son düzenleme:
Merye ve Baharnaz, bildigim kadariyla fotograf eklemek icin "konuya cevap ver" e tiklayip acilan sayfanin altindaki "eklenti ekle" kismina ulasiyorsunuz. Oradan dosya ekle kismina daha once bilgisayariniza kaydettiginiz bebeginizin fotosunu ekliyorsunuz, sonra da gonderiyorsunuz. Hadi bakalim bekliyoruz.

Slm zarpdenızcımm..evet canım buldum o topıgı yazıyorum bırseyler ogrenmeye calısıyorumm ..tatlım benım esım azo oldugundan bıtkılerın bır faydası olurmu dıye dusunuyorumm.kalıtelı spermler var ama dısına cıkmıyo..bu durumda nasıl olur bılemıyorumm..tabbı yınede rabbımden umıt kesmıyorum.. Nelere kadırdır guzel allahımm..canım benım sagol cok ıyısınız bana destek oluyorsunuz ..allah razı olsun gule gule yavrunu kucagına al ırsın ınsallahhh

Denızverdıcıyım canım slm ..tatlım benım sagol zaman ılac gıbı tabıı..ıste ben bıraz kendıme herseyı dert edıyorum napım rabbıme sıgındımm ..cok ıyısın arkadasımm

Canım test günğm 17 mayıs günü

hepinize merhabalar kucak dolusu sevgiler... hafta sonu annemin yanındaydım gittim anneler gününü kutladım doya doya sarıldım öptüm annemi... ne kadar doğruymuş arkadaşlar iyiki varsınız iyiki kader arkadaşıyız eğer sizler olmasaydı ben ne yapardım nasıl rahatlıyorum sizi okudukça ve yazdıkça.
bebişlerini kucağına almış mis mis koklayan arkadaşlarım başta olmak üzere bebişini kucağına almak için gün sayan hamişlerimiz ve ben gibi inşallah sırası geldiğinde anne olacak tüm arkadaşlarımın anneler gününü kutlarım...
herada canım çok sağol ne tatlısın inşallah rabbim en kısa zamanda bebişini kucağına sğlıkla almayı nasip eder... bir avazda kurtarır canım sonra sende mis kokulunu alır gelirsin dertleşiriz... çarşamba 3 kişilik bir aile olacaksınız dualarını eksik etmediğin bizide düşündüğün için sağol canım Allah razı olsun...
zarpdeniz canım benim ben istememiştim poğaça tarifini ama çok iyi oldu gönderdiğin teşekkür ederim perşembe günüm var yapacağım. annem için güzel dileklerin içinde sağol canım.
denizverdi senin cesaretine hayranım arkadaşım inşallah seninde mis kokulun en kısa zamanda gelecek inanıyorum. biliyormusun ben de aynı şeyleri düşünmüyor değilim eşimde istersem alabileceğimizi söyledi ne yapacağımı bilmiyorum nasıl yapabilirmiyim diye endişhe ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah...

Allah inşallah iyi haberler almayı nasip eder inşallah bebişin seninle 9 ay kalır canım

Son düzenleme:
zarpcım erikleri yemişsin oh yarasın afiyet olsun vallahi burdan sana erik göndermeyi istedim ama karşılıklı konuşamadık içime dert olmuştu. inşallah şeker yüklemenin sonuçları da gayet güzel çıkacak eminim. doğumda inşallah tanışmak nasip olur peki ne kadar önce gelceksiniz belli mi?

patikler canım güle güle otur ailenle çok mutlu güzel günleriniz olsun inşallah yeni bebeğinizde bekletmeden gıcır eve gelsin bakalım. ohhh kepab yapın bol bol mevsim de harika keyfini çıkartın.

herada vallahi ağlattın beni biz en son 21 kasım akşamı doğumdan önceki gece kendimizi kameraya aldık yani eşim annem görümcem ben dört kişiydik son gece ve eşim bizi kameraya aldı son gün duygu ve beklentileri uzun bir video oldu. herkese tavsiye ederim. sonra evinize gelince keyifle seyreder çocuğunuza da sen gelmeden bir gece önce diye seyrettirirsiniz.

batunun hediyesine bayıldım ağlamamak elde değil. mert ilk hediyesini yada çiceğini eline alıp bana verdiği gün nolurum bilmiyorum. allah hepimize o günleri göstersin.

Eklentiler

• $mertcikk 012.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $mertooo 047.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 28
  • $mertcikk 009.webp
    79,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $mertooo 069.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 29
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum daha önce aşılama yaptıranlar bilirler belki kantahlilinden önce idrar
testi yapsam çıkar mı yada kaçıncı gün idrar testi yaptırabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…