38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kangurum gözün aydın doymuşsun anneciğine

tuha inşallah hayırlı haberlerini alırız 17 sine

denizverdi bu havalarda bi duzelemedi inşallah gonlüne gore olsun hersey. mert kucakta müzık eşliğinde dans etmeye bayılıyo çıglıklar atıyo kerata.

zarpcım benim iş olayı belli degil sanırım bu yaz gecicek sonra bakıcı işini halledersem yada hızlandırırsam baslıcam illaki baslıcam işe ama ne zaman bilmiyorum kısmet.

tuha meraba tatlimm ..kafam okadar bozukki sana hayirli olsun diyemedimm insallah canim istediyin sonucu alirsin rabbim yuzunu guldursun insallahhh

heradacimmmm.. canim insallah bir avazda kurtulur yavrunu alirsin kucagina ..dua etmeni beklerim carsammba gunu hayirlisiyla dogur bebisin i insallah tatlimm

maşallah oğluşuna canım ne kadar büyümüş kocaman delikanlı olmuş yüca rabbim bizlerede gösterir inşallah.... 41 kere

Toanacım bak belki teselli olur .Biliyorum çok üzgünsün ama ben bir senede bir ikizimi bir tek bebişimi kaybettim .İnan olup ta kaybetmek daha zor Allah hayırlısını versin demekten başka çare yok sağlıklı hayırlı bebişlerimizi inşallah hepimiz kucağımıza alacağız.Kendini çok hırpalama her şerde bir hayır mutlaka vardır.

Slm kızlar bugun kan verdım ve ıgnelerımı olmaya basladım tonacım sende uzulme bak ben ınan ılk deneme hıc heyecan yok ınanıyorum rabbım ısteyen herkese verecek;

akideciknane..canim hayirli olsun tedavin insallah ilkte tutar seni yormadan bebisin gelir ..sen nerde tedavi goruyosun ..nedediler sana kactane emriyo transferin olucak bunlar konustunuzmu doktorunuzla

akideciknane..canim hayirli olsun tedavin insallah ilkte tutar seni yormadan bebisin gelir ..sen nerde tedavi goruyosun ..nedediler sana kactane emriyo transferin olucak bunlar konustunuzmu doktorunuzla

cnm ben belcikadayim burada biliyorsun aslinda unlu bir turk dr var yucel kahraman ama ben dunyada 1 numara olan michael camus diye bir prof e gidiyorum UZ bruuksel universitede burda isler degisik yuruyor bu adamdan randevu almak icin 2 ay bekledik her neyse hersey bittince bir danisman sana kagitlar imzalatiyor ve asamalari ve kontratlar imzalatiyor sanirim evet bana 3 embriyo koyacaklar aslinda sende yakinsin belcikaya gidebilirsin bu dr a bende cok arastirdim ve bunu tavsiye ettiler.burda belcikada bedava 6 denemeye kadar 6 dan sonrada sadece 500 euro veriyor.ama basari yasimiz icin dusuk ne yapalim kismet

Denizverdi, sana da canli merhaba canim.:80: Dondurma cok iyi geldi! Tesekkurler.
Randevuyu ne zamana aldiniz, hayirli olsun simdiden.

mayıs sonuna aldık hocamm.

kursta yanımda oturan genç kızımm bana anneler günü diye bir hediye almış..öyyle sevindim ki... çokk güsel bir duygu....dedim ki ona.çok teşekkür ederim.çok duygulandım.içinde taş bile olsa çok mutlu oldum dedim.yazarken bile yaşımı siliyorum bir yandan.taşı bile sarıp verseydi sevincim aynı olurdu..düşünmesi ço mutlulukverici....
yarın üzerimde görecek

olacak....olacak....herşey güsel olacak...

alabamacım...

oy kurbağam diye sevdim merti avatarındaki resmi görünce...ben öyle çiçek böcek severimm.alınmassın deği mi:26:sonraki resimlerini gördüm..arı maya arı maya.. bu arı baba arı baba.
değişmiş ama..sana dönüyor sanki...sarı böcek...pis böcek diyeyim de nazar olmasın..

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum daha önce aşılama yaptıranlar bilirler belki kantahlilinden önce idrar
testi yapsam çıkar mı yada kaçıncı gün idrar testi yaptırabilirim?

kesin sonuç beta hcg de belli oluyor.sabret.12günü beklemeye çalış... daha bekeyemedin..10uncu günü kanda baktır..zarphocanın 10unucu günü çıkmıştı.idrarda yaptıracağın test yanıltabiir seni

teşekkürler şeker

olsun olsunn

atar tabii çığlık koca ağbi olmuş

b planı olarak başvurunu yapabilirsin.denemeye yine devam edersin.istersen vageçme hakkın da var kendinden emin değilsen......yaş çok önemli...ben 40 olmuşum bu sene.haberim yok ya
prosüdür yaşa göre bizim lehimize işliyor.
mayısta değilmiydi senin tedavi:26:adeti mi bekliyorsun..vazgeçme dene....olursa birden 2 çocuk annesi olursun

koca serviste...ben burda...aşağıdan okuyan geçiyor...cans hocam gördüm sizi ....sobeeee

deniz seni de gördüm....

toanacım... sana bir hoşluk gelicek. az sonra...sonra kaçayım..yarın sınav var..

nisa... sanki bir ara sen de uzattın başını...:44:

akideciknane.....tedavin hayırı olsun senin de... allah heyecan versin..sonra da bebek

herkese iyi geceler...

Son düzenleme:

slm merhabalar sende tup bebek tedavisimi oluyosun?

toana ....bunlar sana..

birgün iki deli konuşuyorlarmış 1.deli ben su içmeye gidiyorum demiş 2. delide benim yerime su iç demiş aradan 30 dk. geçmiş 1. deli gülerek gelmiş 2. delide merak edip neden gülüyorsun demiş deli demişki;;;;;;; kendim için temiz su içtim ,,,, senin yerine pis su içtim demiş... !!!!!!1

Bir akıl hastası bulunduğu kaldırımdan karşıya geçip rastladığı ilk görevliye sormuş:-Affedersiniz karşı kaldırım nerede acaba? Görevli şaşırmış ama yine de karşı tarafı göstererek:-İşte şurada,demiş.-Kime yutturuyorsun yahu ...Daha şimdi orada sordum , burasını gösterdiler.

Bakan olan görgüsüz birisi şöförüne sorar. "Şöför söyle bakalım eşekle şöför arasında ne fark vardır? " Şoför bir süre düşündükten sonra mahcup bir sekilde; "Bilemedim bakanım" diyor Bakan cevap olarak: "Eşeğe çüs diyince, şoföre ise dur diyince durur" demiş. Bunun üzerine şöför çok sinirlenmiş ama karşıdaki bakan olduğu için birşey söyleyememiş. Belirli bir süre sonra bu defa şöför bakana: "Bir soru sorabilir miyim bakanım?" der. Bakan da: "Sor bakalım" der. Şoför sorar: "Eşekle bakan arasında ne fark vardır?" Bakan bir süresonra: "Bulamadım şöför söyle bakalım" diyor. Bunun üzerine şöför de: "Vallahi bakanım ben de bulamadim...

hadi ben kaçtım keleeee

hanımlar denizverdi,cans.akideciknane selam hepinize :80:

akideciknane hayırlı olsun tedavin sakin olmakta iyiydir.hayırlı haberlerini bekliyoruz

fenerliye çakk mertcan oyyy çooook öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…