maşallah oğluşuna canım ne kadar büyümüş kocaman delikanlı olmuş yüca rabbim bizlerede gösterir inşallah.... 41 kerezarpcım erikleri yemişsin oh yarasın afiyet olsun vallahi burdan sana erik göndermeyi istedim ama karşılıklı konuşamadık içime dert olmuştu. inşallah şeker yüklemenin sonuçları da gayet güzel çıkacak eminim. doğumda inşallah tanışmak nasip olur peki ne kadar önce gelceksiniz belli mi?
patikler canım güle güle otur ailenle çok mutlu güzel günleriniz olsun inşallah yeni bebeğinizde bekletmeden gıcır eve gelsin bakalım. ohhh kepab yapın bol bol mevsim de harika keyfini çıkartın.
herada vallahi ağlattın beni biz en son 21 kasım akşamı doğumdan önceki gece kendimizi kameraya aldık yani eşim annem görümcem ben dört kişiydik son gece ve eşim bizi kameraya aldı son gün duygu ve beklentileri uzun bir video oldu. herkese tavsiye ederim. sonra evinize gelince keyifle seyreder çocuğunuza da sen gelmeden bir gece önce diye seyrettirirsiniz.
batunun hediyesine bayıldım ağlamamak elde değil. mert ilk hediyesini yada çiceğini eline alıp bana verdiği gün nolurum bilmiyorum. allah hepimize o günleri göstersin.
tuha meraba tatlimm ..kafam okadar bozukki sana hayirli olsun diyemedimm insallah canim istediyin sonucu alirsin rabbim yuzunu guldursun insallahhh
heradacimmmm.. canim insallah bir avazda kurtulur yavrunu alirsin kucagina ..dua etmeni beklerim carsammba gunu hayirlisiyla dogur bebisin i insallah tatlimm
akideciknane..canim hayirli olsun tedavin insallah ilkte tutar seni yormadan bebisin gelir ..sen nerde tedavi goruyosun ..nedediler sana kactane emriyo transferin olucak bunlar konustunuzmu doktorunuzla
Denizverdi, sana da canli merhaba canim.:80: Dondurma cok iyi geldi! Tesekkurler.
Randevuyu ne zamana aldiniz, hayirli olsun simdiden.
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum daha önce aşılama yaptıranlar bilirler belki kantahlilinden önce idrar
testi yapsam çıkar mı yada kaçıncı gün idrar testi yaptırabilirim?
kangurum gözün aydın doymuşsun anneciğine
tuha inşallah hayırlı haberlerini alırız 17 sine
denizverdi bu havalarda bi duzelemedi inşallah gonlüne gore olsun hersey. mert kucakta müzık eşliğinde dans etmeye bayılıyo çıglıklar atıyo kerata.
hepinize merhabalar kucak dolusu sevgiler... hafta sonu annemin yanındaydım gittim anneler gününü kutladım doya doya sarıldım öptüm annemi... ne kadar doğruymuş arkadaşlar iyiki varsınız iyiki kader arkadaşıyız eğer sizler olmasaydı ben ne yapardım nasıl rahatlıyorum sizi okudukça ve yazdıkça.
bebişlerini kucağına almış mis mis koklayan arkadaşlarım başta olmak üzere bebişini kucağına almak için gün sayan hamişlerimiz ve ben gibi inşallah sırası geldiğinde anne olacak tüm arkadaşlarımın anneler gününü kutlarım...
herada canım çok sağol ne tatlısın inşallah rabbim en kısa zamanda bebişini kucağına sğlıkla almayı nasip eder... bir avazda kurtarır canım sonra sende mis kokulunu alır gelirsin dertleşiriz... çarşamba 3 kişilik bir aile olacaksınız dualarını eksik etmediğin bizide düşündüğün için sağol canım Allah razı olsun...
zarpdeniz canım benim ben istememiştim poğaça tarifini ama çok iyi oldu gönderdiğin teşekkür ederim perşembe günüm var yapacağım. annem için güzel dileklerin içinde sağol canım.
denizverdi senin cesaretine hayranım arkadaşım inşallah seninde mis kokulun en kısa zamanda gelecek inanıyorum. biliyormusun ben de aynı şeyleri düşünmüyor değilim eşimde istersem alabileceğimizi söyledi ne yapacağımı bilmiyorum nasıl yapabilirmiyim diye endişhe ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah...
b planı olarak başvurunu yapabilirsin.denemeye yine devam edersin.istersen vageçme hakkın da var kendinden emin değilsen......yaş çok önemli...ben 40 olmuşum bu sene.haberim yok ya
prosüdür yaşa göre bizim lehimize işliyor.
mayısta değilmiydi senin tedavi:26:adeti mi bekliyorsun..vazgeçme dene....olursa birden 2 çocuk annesi olursun
slm merhabalar sende tup bebek tedavisimi oluyosun?
zarpcım erikleri yemişsin oh yarasın afiyet olsun vallahi burdan sana erik göndermeyi istedim ama karşılıklı konuşamadık içime dert olmuştu. inşallah şeker yüklemenin sonuçları da gayet güzel çıkacak eminim. doğumda inşallah tanışmak nasip olur peki ne kadar önce gelceksiniz belli mi?
patikler canım güle güle otur ailenle çok mutlu güzel günleriniz olsun inşallah yeni bebeğinizde bekletmeden gıcır eve gelsin bakalım. ohhh kepab yapın bol bol mevsim de harika keyfini çıkartın.
herada vallahi ağlattın beni biz en son 21 kasım akşamı doğumdan önceki gece kendimizi kameraya aldık yani eşim annem görümcem ben dört kişiydik son gece ve eşim bizi kameraya aldı son gün duygu ve beklentileri uzun bir video oldu. herkese tavsiye ederim. sonra evinize gelince keyifle seyreder çocuğunuza da sen gelmeden bir gece önce diye seyrettirirsiniz.
batunun hediyesine bayıldım ağlamamak elde değil. mert ilk hediyesini yada çiceğini eline alıp bana verdiği gün nolurum bilmiyorum. allah hepimize o günleri göstersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?