38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Bir şey merak ettim arkadaşlar siz de şöyle bir şey duydunuz mu aşılama sonucu genelde kız bebek oluyor diye aslı astarı var mı bilenler bilgilendirirse çok sevinirim .Şafak 7

tuha canım ben böyle bişey duymadım.ama bildiğim iki tanıdık aşılama ile ikiside kız doğurdu,tesadüfmü dilmi bilemiyorum.

herada sağlıkla al kızını kollarına. sayılı saatler kaldı.

alabama mert e bayıldım allah nazarlardan saklasın çok yakışıklı bu çocuk.

sonra fırsatım olunca bir zaman herkese uzun yazacağım inşallah

heradacimm ..canim benim yarin hayirlisiyla insalah anali babali dogurur.. yavrunla beraber eve gelirsiin ..tatlim bir avazda insallahh bak bizlere dua unutma bakk

Rena Gunes Bebegin aramiza katilmasina dakikalar kaldi, cok heyecanli....
Saglikla, uzun omurle, mutlulukla gelsin, hepimiz bekliyoruz topigimizin yeni bebegini...
Herada, umarim derin derin nefesler aliyorsundur canim ve tum sevdiklerin yanindadir. Guzel haberlerinizi en kisa surede bekliyoruz. Muhtemel Karamelito Teyze bize yakinda mujdeli haberi yazar. Sizleri dusunuyorum ve dua gonderiyorum.

Gunaydin Arkadaslar

Denizverdi, erken uyanmissin canim.

Tuha,
ben oyle bir sey duymadim. Sonucta cinsiyeti belirleyen spermin X yada Y kromozomu olmasi canim. Senin duyduklarin demekki hep X kromozomu tasiyordu! Saglikla tutunsunlar da her iki kromozom da kabulumuz.:13:

Maiumut, senin kizceyi de arkamizdan bekliyoruz canim, sagolasin iyi dileklerin icin.:13:

Deniz Bulut, ise basladin, sanirim alisma haftasi arkadasim, kolay gelsin.

Altinyunus, ayy canim yaaa bu bakici seni psikolojik acidan sanirim cok yipratti! Neyseki zararin neresinden donsen kardir, bir tecrubedir diye dusun canim, seni daha da olgunlastirdi. Onemli olan senin ve Umut'un iyi olmasi.:13:

Sevgiler herkese...

Son düzenleme:
Hadi size canlı yapayım :) Yoksa ameliyathane kapısında zaman geçmeyecek. Kardeşimi içeriye aldılar dualarınız için bin sağolun. Ben Alabamayı ararım güzel haber size ondan gelecek.

Kızlaarr gunaydın tatlılarr..nehabersınız .umarım ıyısınız hepınızzz...kızlar sımıt aldımm sıcak sıcak gelın yıyelım canlarım yaa..

Heradacogımm ınsallahh yavrun sag selım dogarr canım benımm hayırlı evlat olsun..sana ınsallahhh hadı beklıyoruz.. Haberını ayy neguzel rabbım bızlerede bu anları yasatsın ınsallahhh rabbım ınsallahh cumle ısteyenlere ammıınnn

Hoşgeldin Rena Güneş bugün Güneşimiz doğdu Herada yı dünyanın en tatlı annelerinden biri yaptı. Şimdi Karamelimm haber verdi Artık Güneş aramızdaymış. Hayırlısıyla hayırlı evlat olacak inşallah. Herada henüz çıkmamış bebeğin çıktığını söyledi yarım saate kalmaz o da çıkar inşallah.
...

Haber vermek bana düştü çok şükür öpüyorum hepinizi.

Alabama .. Ayy cok sevındım cok sukur rabbım kımseyı darda koymasınn analı babalı buyusunn..rabbım bızlerede versınn ınsallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…