38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

nisa...toana... selam...

afedersinis görmemişim... geçmişte geziyordum biraz....kendimi ,önceki duygularımı arıyordum.nerede imişim ...şimdi neredeyim diye çıkarımlar yapmaya çalışıyordum...daha bulamadım aradığım yeri...:26:

toana ...canım ben de bilmiyorum foto koymayı.denemedim hiç..yazmışlardı sanki... öyle hatırlıyorum..
nasılsın... daha iyimisin ....iyigeceler hollandaya....

Merhaba kızlar, cevaplarınız ve iyi dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Gündüzleri bilgisayar başına oturamadığımdan ancak akşamları geçebiliyorum bilgisayar başına, geçmişi tam olarak okuyamadım, onun için kusura bakmayın, sohbetlerinize katılamıyorum ama düzenli olarak akşamları takp etmeye çalışacağım artık... Hepinizi çok öpüyorum :) Aşağıda Rüzgar'ın son resimleri var arkadaşlar...

salıncakları çok seviyoruz :)

saçlarımız kesilirken :)

arada bir böyle kaşlarımızı çatarız :)

böyle de şımarırız :)

iyi geceler

Herada gözünüzaydın, Güneş bebeğimiz hoşgelmiş. Seni ve eşini tebrik ederim. Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin süslüne. Nazarlardan korusun

Allah razı olsun amin canım. Rabbim en kısa zamanda sana, arkadaşlara , isteyen dileyen herkesi bebeğine kavuştursun, hep güzel mutlu haberler alalım inşallah.

amin amin amin bebek isteyen her kadına allah nasip etsin inşallah bana da

allah verdiklerinide sağlıkla hayırla büyütsün inşallah

masallah sanaaaaa

tsklerr amın cnm ınsallahhh

Arkadaslar Gunaydin,

Masallah topigimizin bebeklerini gormek sabah sabah beni cok keyiflendirdi. Hepsine 41x Masallah!

Ruzgar Deniz, daha cok bekleriz canim. Hakikaten Ruzgar tup bebeklerin abisi! Masallah simasi ne kadar degismis, simdiden de kitap okuyor yerim ben onu... Sacimiz da ne guzel tras olmus. Sen nasilsin, biraz daha toparlanabildin mi canim? Zaman bu tur durumlarda en guzel ilactir, gun be gun kendini daha da iyi hissedeceksin :13:

Baharnaz, Enes Can ismi, harika bir ikili olmus, gule gule saglikla buyutun canim. Fotolarina bayildim, masallah kilo da almis sanirim. Artik foto koymayi ogrendigine gore duzenli olarak isteriz ona gore...Sen nasilsin?

Kartopu, AS'nin guzel ciktigina cok sevindim, simdi dinlenme zamani. Masallah bir oglus daha geliyormus, buyursun saglikla mutlulukla gelsin, bekliyoruz.

Kangurum, ne duygulu mesaj yazmisin oyle...:81: :81: Bak biz de isteriz ona gore teyzesi...

Alabama, Herada'dan haberleri bugun bekliyoruz canim, bizim icin de Rena Gunes'i kokla, Herada'ya da cok selam ve sifa gonderiyorum.

Maiumut, Meryem'in fotosunu ben goremedim..:26:

Sevgiler herkese...

sabahın kızları toplanmış mı...

nisa....bahar... canlı günaydın

herkese günaydın....

Günaydın Kızlar....

Kartopu AS iyi geçmiş ve bir oğluş daha gelecekmiş topiğimize. Çok güzel bir haber bu. Allah inşallah tamamını erdirir canım.

Rüzgar Deniz oğluşun daha da tatlı olmaya başlamış. Maaşallah ona.

Güneş hoş geldiinnnnnnnnnnnnn..... Annene babana hayırlı bir evlat ol inşallah.....

Kangurum yazına bayıldım.

Baharnaz'cım valla o kadar tatlı ki bebişin. Maaşallah....

MaiUmut, ZarpDeniz,DenizVerdi,Altınyunus,Alabama,Toana,Cans,Karamelito (unuttuklarım varsa affola) hepinize selam

Gunaydıınnn kızlaarrr...

Ruzgardenız..maasallah oglusunaa yakısıklı severım ben onu ..allah bagıslasın sıze ınsallahhhh...

BAHHARRR.. GUNAYDIINN TATLIMM BEBISIN COK TATLI MAASALLAHH ONAA..RABBIMM BAGISLASINN SIZLERE INSALLAHHH ...ALLAHIM NELERE KADIRSIIN... BIZLEREDE TATTIRSIN INSALLAHHHH BU DUYGULARII..INSALLAHH

Gunaydınn denızverdıcıyımm ..ıyı olmaya calısıyorum..boyle dua edıyorumm bebısler gordukce ..bılmıyorumm denızım ya rabbım bızlerde yasatacakmı bu duyguları acaba..sagol tatlımm bende de turkıyeme slm opuyorumm bacııımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…