Eki Görüntüle 193543 Eki Görüntüle 193544 Eki Görüntüle 193545 Eki Görüntüle 193546
becerebildimmi acaba
hımm bcerebilmişim Enes Can ımız
bahaaaaaarrrrrkız ne tatlı bişey enes simiz allah sana ve eşine bağışlasın
Allah razı olsun amin canım. Rabbim en kısa zamanda sana, arkadaşlara , isteyen dileyen herkesi bebeğine kavuştursun, hep güzel mutlu haberler alalım inşallah.
masallah sanaaaaamerhaba kızlar, cevaplarınız ve iyi dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Gündüzleri bilgisayar başına oturamadığımdan ancak akşamları geçebiliyorum bilgisayar başına, geçmişi tam olarak okuyamadım, onun için kusura bakmayın, sohbetlerinize katılamıyorum ama düzenli olarak akşamları takp etmeye çalışacağım artık... Hepinizi çok öpüyorum :) aşağıda rüzgar'ın son resimleri var arkadaşlar...
salıncakları çok seviyoruz :)
saçlarımız kesilirken :)
masallah sanaaaaa
arada bir böyle kaşlarımızı çatarız :)
böyle de şımarırız :)
tsklerr amın cnm ınsallahhhherada allah sağlıkla kucağına almayı nasip etti sağlıcakla da büyütmene ve hayırlı bir evlat olmasınıda nasipeder yüce rabbim... Bu senin bebeğin için...
hoş geldin bebek,
hoş geldin. Masum yüreğini alıp, karşı kıyıdan yürüdün geldin buralara. Ellerinde ışığı sönmemiş yıldızlar, gözlerinde yeni dünyaya salınan ilk şaşkın bakışların ışığıyla sen de merhaba dedin taze güne, aydınlığa. Avuçlarında ötelerin temizliği ve sıcaklığı var hala. Kalbin bir kuşun kalbi gibi ürkek ve kırılgan. Tenine henüz değmemiş rüzgarın hoyrat eli. O kentin ortasında henüz yenisin, çok yenisin. Annenin sıcak teni, şefkatli elleri ve merhametle atan yufka kalbi senin için çarpacak bundan böyle. şarkıları, ninnileri senin için söyleyecek.
Hoş geldin bebek aramıza.
Annene ve babana hoş geldin.
akidecikanne hayırlı olsun arkadaşı tedavin rabbim yüzünü güldürsün inşallah....
kartopu inşallah sonuçların mükemmel çıkacak canım maşallah bir delikanlı daha geliyor ne güzel
bebeğini rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?