38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. AS çok rahat geçti şkürler olsun. gerçi tam sonucunu 3 hafta sonra alacağız,inşallah ondanda güzel sonuçlar gelecek. ben bugün ve yarında evdeyim,dinleniyorum.pazartesi başlayacağım işe

rüzgar deniz oğlunuz çok yakışıklı 41 kere maşallah Allah nazarlardan saklasın. artık delikanlı olmuş. Allah uzun ömürler versin

herada hoşgelmiş rena güneş aramıza sefalar getirmiş. sağlıklı mutlu şansı bol bahtı açık uzun bir ömrü olsun.

Merye,umarım eşin bir ara yoğun istek üzerine resimleri ekler

.

Kartopu, as sonucuyla rahatlamışsındır gözünüz aydın olsun. topiğimize genele uyarak bir erkek daha geliyormuş hayırlısıyla gelsin oğlumuz

Akideciknane, bu kadar umutsuz olma, ilk seferde tutan bir dolu kişi var. neden olmasın?

Esterya, Ömer’in resimlerini de bekliyoruz.

Baharnaz, enes can güzel isim. inşallah kolik işinde yanılmışsınızdır. şu an nasıl beyefendi? resimleri de harika maşallah enes beye daha sonra yine resim bekleriz

Alabama’cım, yardımcı işi ne oldu haber bekliyordun?

Altınyunus sen ne zaman işe başlıyordun? az kalmıştır. evden uzak olunca gözün görmüyor bakıcıyla bile daha kolay. zaman da çok daha hızlı akıyor. işe başla memnun kalacaksın

Zarpdeniz hani tekrar bir ölçüme girecektin. ben kaçırdım galiba ya da unuttum nasıl çıktı sonuç? rahatlamışsındır umarım.

Rüzgardeniz maşallah rüzgar beye daha da büyümüş. sonbahara daha da büyür. gönül rahatlığıyla bırakabilirsin kreşe de bakıcıya da. inşallah biran önce bizimkiler de sağlıkla bu boya gelirler. umarım yeni durumu biraz oturtabilmişsinizdir. rüzgar nasıl alıştı mı biraz olsun? daha sık görüşürüz inşallah.

Cans Maiumut Kangrum Denizverdi selamlar

umarım unuttuğum yoktur

kartopu, gözünaydın erkek bebek ha.....erkekler çoğunlukta topikte.ilk sonuçların temizse korkma tatlım.diğerleri de temiz çıkacaktır.

baharnaz, maşallah enes bebeğe.güle güle sağlıkla büyüt.

rüzgardeniz, maşallah oğluşuna.sık sık uğra e mi?

deniz, ben tekrar rapor aldım.işyerimle görüştüm mümkünse raporlarla götüreceğim.niyetim eylül gibi başlamak.

denizverdi, ne sınavına girdin ben kaçırmışım.

herkese sevgiler.....
patikler, sende hoşgeldin.

Canım sen aşılama ile mi hamiş olmuştun? Allah oğlunu sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Darısı başımıza

valla kizlar bakalim demin bri arkadasim aradi oda 38 yasinda tupleri alinmis onunda yumurtalari toplandi sali gunu 12 taneden 9 u saglikliymis 3 tane koyacaklar yarin ne kadar sevindim bakalim benim ne olacak pztsi kan vericem ultrason olucam bakalimmm haftaya benide belki toplarlar.

Var ben

Çok şeker maaşallah.

selam kartopu
as yi atlatmışsın şükür...geçmiş olsun..inşallah iyi çıkacak sonucu..

Son düzenleme:

alalh bağışlasın canm ben avatara koymuş eşim meryemin resmini bizde koyarız yakında yıldızlı yıldızlı badilr ben emzireirken ve sonrasında çok terliyrmdm alabamanın deiği gibi bebiğin midesine indiği sesi duyuyrduk ama baenimki arkasından hemn kaka yapıyrdu canm kızınm günde 15 kaka yapan kızdan 3 günde bir kaka yapana döndü bugün dörde girdik eğer yapmazsa z.yağı verecm akşama innş.yapard a vermedin yapar

canm seninki gittikçe güzelleşiyr allah bğşlasn korusun

ya ben herhangi bir şiir görmedim mesajın var diye mesaj atmşlar ama içine girnce göremiyrm bildrileirnize bakıyrm yok tekrar göndrsene ca nm meryemin fotosu avatarda

selam denizverdi nasılsın mereymin resmini gördünmü merye avatar yapmış allah bağişlasın melek meryem

allh rzı olsn darısı inş.başınıza

deneyecem herhalde bu akşam bebişşin srı benmki esmer sen sarışın mısın

bahar, atınyunus,merye....milyon kere maşallah
nanaklarınıs da hemp ısırmalıktombis tombis..allah nazarlardan korusun..

denis....işe aıştın sanırım... herşey yolunda...

altınyunus...eğitici anneliğe devam ediyorum ...sınav o sınavdı..

rüzgardeniz....senin oğlan da artık büyümüş..koca adam olmuş..minik aslan parçası...istanbula alıştınız umarım..

patikler....selam

toana....hayırlısı be güzelim...neyse halimiz,çıksın falımız

bahar...enes can oldu ha... adıyla büyüsün.usun ömürlü olsun...gözleri sana mı benziyor

merye.... şimdi kızın sana benzediğine göre seni tahmin edebilirmiyis

kangurum....yazını beğendim... sana mı ait...

zarphocam....solitin ie ilgili verdiğinis önemli bilgiler için çok teşekkürler

alabama,nisa,cans hoca,unuttuklarım....selamlar..

Son düzenleme:

evet canm tahmn edeblrsin yalnız kafsnın şekli babası içi benm galiba
sen şiiri göndr ya ben göremedim kızıma yazılan ilk şiiri görmek istiyrm tamm mı cnm

oğluşumu yatırmışken şöyle bir bakayım dedim, cevaplarımı akşam yazacağım tek tek, hepinizi çok öpüyorum, akşama görüşmek üzere :)

Rena Güneş e gittik biz bugün oğlumla. mini minnacık yeni doğmuş evlat parçası çok güzel çok masum çok muhtaç tüm yenidoğan bebekler gibi çok tatlı 41 kere maşallah. bu topige geldiğim ilk gün heradayı okudum ve hepiniz özelsiniz benim için ama herada en özellerden bir tanesi aynen esteryanın anlattığı gibihatta daha fazlası herada, kimseyi atlamaz ortama balıklama dalmaz önce bi selam eder herkesin hatrını sora, r yazısı cümleleri kendini çok güzel ifade eder bu kız başka dedirttirir kendine güveni karşısındaki düşünme tarzı farklıdır sizin de bildiğiniz gibi zaten anlatmaya ne hacet, en çok onun anne olması beni duygulandırdı ağlattı nedense onun anne olması benim için farklı bir anlam taşıyormuş bunu o anne olunca daha da iyi anladım. allah olmayanlara da nasip etsin.

kuzey çok güzel maşallah ona kocaman olmuş darısı bizimkilere inşallah. yakışıklı mı yakışıklı çok can yakcaklardan belli. kaderi güzel olsun bu dünyada hep iyilere denk gelsin inşallah.

enesle umut da bi yemelik ikiside harkulade tatlı bebekler onlarada 41 kere maşallah.

bugün bebek görme günü valla çok iyi geldi. görümcem dünden geldi ben sabah kuaföre gittim o yüzden topigi okumadan çıktım evden , zarpcımmmm yine selamını götüremedim. ilk konuşmamda söylerim selamını canım kusuruma bakma.

kartopu oğluşun geliyomuş çok sevindim hayırlısıyla as yi atlatmışsın gözün aydın canım sağlıkla gelsin bakalım annesinin kucağına.

denizbulutcum valla o iş yattı kadın işe girmiş bende beklemeye kaldım. yaz geçsin diyorum şimdilik bu şekil devam.

Son düzenleme:
merye nın kızının ismi meryem degil mi ? tam bilmiyorum kızlar yanlışsam düzeltin avatar kucuk cıkmış büyük resim istiyoruzzz masallah meryeme de 41 kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…