38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ıyı aksamlar....

kartopu gozun aydın .. a.s i atlatmıssın .. saglıcakla kucagına almana cok az kaldı ..

baharnaz .. enes ne kadar tatlı maaşallah .. bu kadra zorlu gecen bır hamıelıgın meyvesı cok guzel olmus .. maaşallahhh

altınyunus umut bebek de buyumus maaşallah.. cok şeker ....

herkese bol bol selammmm

Arkadaslar Merhaba

Ne guzel bebeklerimizin fotolarini gormek...Saglikli hayirli evlatlar olsunlar, darisi sirada bekleyenlere ve tedavide olan arkadaslara insallah.:13:

Altinyunus, Umut acaip toplanmis, simasi onun da degismis, masallah canim. Iyi bakiyorsun, sana da aferin.

Alabama, Canin sogolsun arkadasim, sonra soylersin. Iyi haberler getirdigine sevindim, sonra detaylari Herada'dan bekleriz.

Deniz Bulut, Biz o detayli fetal biyometriye gittik ve degerler normal aralikta cikti canim, cok sukur. Bize o sekilde davranan ultrason doktorunda da memnuniyetsizligimizi dile getirdik, esime kalsa dilekce filan yazmis ama ben sozlu yeter dedim, cunku hala o hastaneye de gidiyoruz, ne olur ne olmaz. Diger hastanede yine 1 Haziran'da fetal biyometriye girecegiz.

Maiumut,
simdi farkettim, sagolasin.

Merye, buyuk foto istiyoruz, kucukten cok iyi gorunmuyor. Masallah ne kadar cok saci var oyle..Bir kac sayfa once nasil foto konacagini bildigim kadariyla yazmistim.

Patikler, sizde hareket yavas yavas baslayacak degil mi canim, iyice dinleniyorsundur umarim.:13:

Sevgiler herkese...

Baharnaz, sana yazmayi unuttum. Biz dogum kursuna basladik. Emzirirken karin bolgenden sesler gelmesi normalmis. Rahim toparliyor ve kuculmeye basliyormus, emzirme de buna dogal yoldan cok yardimci oluyormus, tabii bu arada kalori harcadigin icin kilolar da gidiyor, bebegin de anne sutu ile besleniyor, ohhh cok sukur.

meryecim....gönderilen mesajlarıma baktım.. kk yenilik yapmış...birkaç mesaj birikince otomatik olarak siliniyor tüm mesajlar..şiiri bulamadım...çalışma kağıtlarımın bir köşesinde olacak..bulunca özeline gönderirim.
senin bildirilerin de tahmin ediyorum silinmiş...

evet.. evet.. arkadaşlara ben de katılıyorum.büyük fotosunu istiyorum meryemin

Son düzenleme:
denizverdiciyimm..akidenanecik.:80:.maiumutcumm :79:..slm kizlarr napiyonuzz iyisiniz umarimm..kizlarr yarin ise basliyorum tedaviye kadar calismak istiyorumm bakalimm..biraz heycan var..omrumde ilk defa calisicamm ..bana sans dileyn arkadaslariimmm

Tekrar merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Yeni annelerimiz ve anne adaylarımız nasıllar? Ben ve oğluşum bomba gibiyiz. Yaramazlıklarıyla beni delirtiyor zaman zaman ama ne yapayım, onca bekleyişi ve kavuşmamızı düşününce o delilik halim geçiyor ve suratıma kocamaaaan bir gülümseme yerleşiyor, sonra da bir geldi pir geldi diyorum... Hep dualarımdasınız canım arkadaşlarım, Allah bu tarifsiz güzel duyguyu hepinize tattırsın inşallah.

Bu arada Heradacım, seni kutluyorum arkadaşım, Allah analı babalı büyütsün, şansı bahtı açık olsun inşallah, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah :)
Rüzgardeniz 40 bin kere maşallah yakışıklına ...Allah nazarlardan korusun..
Baharnazcım, çok teşekkürler arkadaşım :)
oy oy oy bu ne tatlılık böyle :) maşallah sana maşallah Allah bağışlasın canım
rüzgar deniz seninki topiğin abisi allah sağlıkla büyütmeyi nasip etin
evet canım, abi oldu bile :) amiiin... darısı herkesin başına inşallah :)
masallah sanaaaaa
teşekkürler canım :)
Zarpdenizcim, çok teşekkürler arkadaşım. Siması çok değişti gerçekten, ben de baktıkça şaşırıyorum. Kitaplara da bayılıyor, inşallah hep böyle olur :) Ben iyiyim canım, toparlandım iyice. Dediğin gibi zaman en iyi ilaç. Rüzgar da alışmaya başladı yeni durumumuza.
Günaydın Kızlar....

Rüzgar Deniz oğluşun daha da tatlı olmaya başlamış. Maaşallah ona.
Çok teşekkürler Patiklercim :) Sen nasılsın?
Gunaydıınnn kızlaarrr...

Ruzgardenız..maasallah oglusunaa yakısıklı severım ben onu ..allah bagıslasın sıze ınsallahhhh...
Amiiiiiiiin güzelim, darısı isteyen herkesin başına inşallah :)
Toana, sakın umudunu kaybetme arkadaşım, elbetteki sen de anne olacaksın, yeter ki güçlü ol canım :)
Geçmiş olsun Kartopu, AS çok stresli bir olay, inşallah sonuçlar güzel gelecek ve hamileliğinin geri kalan kısmını huzurla ve tadını çıkararak geçireceksin :)
rüzgar deniz oğlunuz çok yakışıklı 41 kere maşallah Allah nazarlardan saklasın. artık delikanlı olmuş. Allah uzun ömürler versin
Teşekkürler canım, amiiiin... Cümlemizinkine inşallah... Allah sağlıkla seni de yavruna kavuştursun :)
Evet Deniz Bulutcum, büyüyor Rüzgar bey, Temmuz sonunda yarım gün olarak başlayacak okula, yavaş yavaş alışır inşallah. Seninki de büyüyecek tabii, hiç merak etme, sonra bugünlerini arayacaksın canım... Bana da "daha dur, bunlar iyi günlerin" diyorlardı, gerçi hala diyorlar :) Yeni durumumuza alıştık canım, huzurumuz yerinde olduğu için daha mutluyuz. Rüzgar da alıştı çok şükür. Zaman zaman babasını özlüyor, odasına babasıyla birlikte çekilmiş bir resmini koydum. Telefonda da sesini duyuyor. Eski agresifliği kalmadı çok şükür. Daha huzurlu şimdi. İnşallah daha da iyi olacak. Daha sık gelmeye çalışacağım topiğe :) Senin ufaklık nasıl? Diş çıkarmaya başladı mı? Öp benim için onu canım :)
Sağol canım :) Daha sık uğramaya çalışacağım canım. Sen nasılsın?
oy maşallah, çok tatlııııı Allah nazarlardan saklasın :)
Teşekkürler canım, amiiiiiiiiin cümlemizinkini inşallah...
rüzgardeniz....senin oğlan da artık büyümüş..koca adam olmuş..minik aslan parçası...istanbula alıştınız umarım..
Evet canım, büyüyor :) Alıştık canım, inşallah bundan sonra daha iyi olacak :)

denizverdiciyimm..akidenanecik.:80:.maiumutcumm :79:..slm kizlarr napiyonuzz iyisiniz umarimm..kizlarr yarin ise basliyorum tedaviye kadar calismak istiyorumm bakalimm..biraz heycan var..omrumde ilk defa calisicamm ..bana sans dileyn arkadaslariimmm

oooooo....hadi hayırlı olsun yeni işin..çok iyi gelecek sana göreceksin....bol şanslar

rüzgardeniz nisa iyi akşamlar

rüzgar....oğlun

okula mı gidecek:26:nasıl yani:26:daha küçüüük.....
kreş mi yoksa:44:

herkes resim koymuş batu da eksik kalmasın dedim ama çok yeni resimler değil. 2 haftalık filan. yenilerde birlikteyiz ve iyi çıkmamışız. bu aralar vakit bulamadım çekmeye işe başladım ya!
işe başlamak iyi geldi. vakit çok hızlı geçiyor. ne zaman akşam ne zaman sabah anlamıyorum. işte henüz pcm yok. haftaya olur herhalde. yeni bölüm olduğundan yeni işe alışıyorum. batu ya da ufaktan katı gıdaya başladım. 6 aylık oldu sayılır. meyve sularından başladım sırayla. sonra da sebze pürelerine. patates pirinç derken kabak ekledim bugün de kanıbahar. dün az havuç koymuştum bugün az daha koydum. daha önce de denemiştim onun alerji yapıp yapmadığından emin değilim. keçi sütünden yoğurt denedim 4-5 çay kaşığı yedi ama aynen alerji doktorunun dediği gibi o da alerji yaptı kızardı hemen. 1-1,5 yaşına kadar hiçbir süt ürünü, muhallebi, peynir, yoğurt, bebe bisküvisi yok demek. zor olacak ama allahtan zamanla geçecek birşey. batunun huyu da çok değişken bu ara. zamanla oturacak uykusu da yemeği de düzene girecek diyorlar. hadi bakalım bekliyoruz

Son düzenleme:
iyi akşamlar hatta iyi geceler desem yalan olmaz herhalde ... bu günlerde günlerimi biraz yoğun yaşadığım için ancak gece okumak ve sizi takip etmek mümkün oluyor. bir çoğunuzu daha yeni duyuyor ve tanışıyorum ama hepinize sevgilerimi tanısamda tanımasamda iletmeye çalışıyorum. herada nın bebeğini görenleriniz varmış ne güzel güle güle büyütsün artık bebişini. darısı hayırlısı ile geriye kalan bizlere bakalım aynı duyguları yaşayabilecekmiyiz?

sen de iş hayatına başlıyacaksın sanırım... senin de hayırlı olsun o zaman ...herşey yolunda gitsin..
evet canım, Eylül'de işe başlayacağım inşallah... herkes için hayırlı olsun, sağol iyi dileklerin için :)
Allah nazarlardan saklasın canım benim, çok tatlı olmuş Batu paşa :)

Allerjik bir bünyesi mi var Batu'nun? Allah yardımcın olsun canım... Emzirebiliyor musun hala? Valla büyüdükçe huyları değişiyor Deniz Bulutcum...

Yeni işin hayırlı uğurlu olsun bu arada :)
Darısı başına canım, inşallah sen de yaşayacaksın bunları, sadece umudunu kaybetme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…