merye nın kızının ismi meryem degil mi ? tam bilmiyorum kızlar yanlışsam düzeltin avatar kucuk cıkmış büyük resim istiyoruzzz masallah meryeme de41 kere
Baharnazcım, çok teşekkürler arkadaşım :)Rüzgardeniz 40 bin kere maşallah yakışıklına ...Allah nazarlardan korusun..
oy oy oy bu ne tatlılık böyle :) maşallah sana maşallahEki Görüntüle 193543 Eki Görüntüle 193544 Eki Görüntüle 193545 Eki Görüntüle 193546
becerebildimmi acaba
hımm bcerebilmişim Enes Can ımız
evet canım, abi oldu bile :) amiiin... darısı herkesin başına inşallah :)rüzgar deniz seninki topiğin abisiallah sağlıkla büyütmeyi nasip etin
teşekkürler canım :)masallah sanaaaaa
Zarpdenizcim, çok teşekkürler arkadaşım. Siması çok değişti gerçekten, ben de baktıkça şaşırıyorum. Kitaplara da bayılıyor, inşallah hep böyle olur :) Ben iyiyim canım, toparlandım iyice. Dediğin gibi zaman en iyi ilaç. Rüzgar da alışmaya başladı yeni durumumuza.Arkadaslar Gunaydin,
Masallah topigimizin bebeklerini gormek sabah sabah beni cok keyiflendirdi. Hepsine 41x Masallah!
Ruzgar Deniz, daha cok bekleriz canim. Hakikaten Ruzgar tup bebeklerin abisi! Masallah simasi ne kadar degismis, simdiden de kitap okuyor yerim ben onu... Sacimiz da ne guzel tras olmus. Sen nasilsin, biraz daha toparlanabildin mi canim? Zaman bu tur durumlarda en guzel ilactir, gun be gun kendini daha da iyi hissedeceksin :13:
Çok teşekkürler Patiklercim :) Sen nasılsın?Günaydın Kızlar....
Rüzgar Deniz oğluşun daha da tatlı olmaya başlamış. Maaşallah ona.
Amiiiiiiiin güzelim, darısı isteyen herkesin başına inşallah :)Gunaydıınnn kızlaarrr...
Ruzgardenız..maasallah oglusunaa yakısıklı severım ben onu ..allah bagıslasın sıze ınsallahhhh...
Toana, sakın umudunu kaybetme arkadaşım, elbetteki sen de anne olacaksın, yeter ki güçlü ol canım :)Gunaydınn denızverdıcıyımm ..ıyı olmaya calısıyorum..boyle dua edıyorumm bebısler gordukce ..bılmıyorumm denızım ya rabbım bızlerde yasatacakmı bu duyguları acaba..sagol tatlımm bende de turkıyeme slm opuyorumm bacııımmmm
Geçmiş olsun Kartopu, AS çok stresli bir olay, inşallah sonuçlar güzel gelecek ve hamileliğinin geri kalan kısmını huzurla ve tadını çıkararak geçireceksin :)arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. AS çok rahat geçti şkürler olsun. gerçi tam sonucunu 3 hafta sonra alacağız,inşallah ondanda güzel sonuçlar gelecek.ben bugün ve yarında evdeyim,dinleniyorum.pazartesi başlayacağım işe
Teşekkürler canım, amiiiin... Cümlemizinkine inşallah... Allah sağlıkla seni de yavruna kavuştursun :)rüzgar deniz oğlunuz çok yakışıklı 41 kere maşallahAllah nazarlardan saklasın. artık delikanlı olmuş. Allah uzun ömürler versin
Evet Deniz Bulutcum, büyüyor Rüzgar bey, Temmuz sonunda yarım gün olarak başlayacak okula, yavaş yavaş alışır inşallah. Seninki de büyüyecek tabii, hiç merak etme, sonra bugünlerini arayacaksın canım... Bana da "daha dur, bunlar iyi günlerin" diyorlardı, gerçi hala diyorlar :) Yeni durumumuza alıştık canım, huzurumuz yerinde olduğu için daha mutluyuz. Rüzgar da alıştı çok şükür. Zaman zaman babasını özlüyor, odasına babasıyla birlikte çekilmiş bir resmini koydum. Telefonda da sesini duyuyor. Eski agresifliği kalmadı çok şükür. Daha huzurlu şimdi. İnşallah daha da iyi olacak. Daha sık gelmeye çalışacağım topiğe :) Senin ufaklık nasıl? Diş çıkarmaya başladı mı? Öp benim için onu canım :)Rüzgardeniz maşallah rüzgar beye daha da büyümüş. sonbahara daha da büyür. gönül rahatlığıyla bırakabilirsin kreşe de bakıcıya da. inşallah biran önce bizimkiler de sağlıkla bu boya gelirler. umarım yeni durumu biraz oturtabilmişsinizdir. rüzgar nasıl alıştı mı biraz olsun? daha sık görüşürüz inşallah.
Sağol canım :) Daha sık uğramaya çalışacağım canım. Sen nasılsın?kartopu, gözünaydın erkek bebek ha.....erkekler çoğunlukta topikte.ilk sonuçların temizse korkma tatlım.diğerleri de temiz çıkacaktır.
baharnaz, maşallah enes bebeğe.güle güle sağlıkla büyüt.
rüzgardeniz, maşallah oğluşuna.sık sık uğra e mi?
deniz, ben tekrar rapor aldım.işyerimle görüştüm mümkünse raporlarla götüreceğim.niyetim eylül gibi başlamak.
denizverdi, ne sınavına girdin ben kaçırmışım.
herkese sevgiler.....
patikler, sende hoşgeldin.
oy maşallah, çok tatlııııı
Teşekkürler canım, amiiiiiiiiin cümlemizinkini inşallah...alalh bağışlasın canm ben avatara koymuş eşim meryemin resmini bizde koyarız yakında yıldızlı yıldızlı badilr ben emzireirken ve sonrasında çok terliyrmdm alabamanın deiği gibi bebiğin midesine indiği sesi duyuyrduk ama baenimki arkasından hemn kaka yapıyrdu canm kızınm günde 15 kaka yapan kızdan 3 günde bir kaka yapana döndü bugün dörde girdik eğer yapmazsa z.yağı verecm akşama innş.yapard a vermedin yapar
canm seninki gittikçe güzelleşiyr allah bğşlasn korusun
Evet canım, büyüyor :) Alıştık canım, inşallah bundan sonra daha iyi olacak :)rüzgardeniz....senin oğlan daartık büyümüş..koca adam olmuş..minik aslan parçası...istanbula alıştınız umarım..
denizverdiciyimm..akidenanecik.:80:.maiumutcumm :79:..slm kizlarr napiyonuzz iyisiniz umarimm..kizlarr yarin ise basliyorum tedaviye kadar calismak istiyorumm bakalimm..biraz heycan var..omrumde ilk defa calisicamm ..bana sans dileyn arkadaslariimmm
toana selam canım
denizverdi rüzgardeniz sizede selam
rüzgardeniz nisa iyi akşamlar
rüzgar....oğlun
okula mı gidecek:26:nasıl yani:26:daha küçüüük.....
kreş mi yoksa:44:
iyi akşamlar canım :)
evet, okul dediğime bakma, kreş tabii ki... kreş demeye dilim varmıyor, kıyamıyorum miniğime ama mecburum işte :)
evet canım, Eylül'de işe başlayacağım inşallah... herkes için hayırlı olsun, sağol iyi dileklerin için :)sen de iş hayatına başlıyacaksın sanırım... senin de hayırlı olsun o zaman ...herşey yolunda gitsin..
Allah nazarlardan saklasınEki Görüntüle 194192 Eki Görüntüle 194191
herkes resim koymuş batu da eksik kalmasın dedimama çok yeni resimler değil. 2 haftalık filan. yenilerde birlikteyiz ve iyi çıkmamışız. bu aralar vakit bulamadım çekmeye işe başladım ya!
işe başlamak iyi geldi. vakit çok hızlı geçiyor. ne zaman akşam ne zaman sabah anlamıyorum. işte henüz pcm yok. haftaya olur herhalde. yeni bölüm olduğundan yeni işe alışıyorum. batu ya da ufaktan katı gıdaya başladım. 6 aylık oldu sayılır. meyve sularından başladım sırayla. sonra da sebze pürelerine. patates pirinç derken kabak ekledim bugün de kanıbahar. dün az havuç koymuştum bugün az daha koydum. daha önce de denemiştim onun alerji yapıp yapmadığından emin değilim. keçi sütünden yoğurt denedim 4-5 çay kaşığı yedi ama aynen alerji doktorunun dediği gibi o da alerji yaptı kızardı hemen. 1-1,5 yaşına kadar hiçbir süt ürünü, muhallebi, peynir, yoğurt, bebe bisküvisi yok demek.zor olacak ama allahtan zamanla geçecek birşey. batunun huyu da çok değişken bu ara. zamanla oturacak uykusu da yemeği de düzene girecek diyorlar. hadi bakalım bekliyoruz
Darısı başına canım, inşallah sen de yaşayacaksın bunları, sadece umudunu kaybetme :)iyi akşamlar hatta iyi geceler desem yalan olmaz herhalde ... bu günlerde günlerimi biraz yoğun yaşadığım için ancak gece okumak ve sizi takip etmek mümkün oluyor. bir çoğunuzu daha yeni duyuyor ve tanışıyorum ama hepinize sevgilerimi tanısamda tanımasamda iletmeye çalışıyorum. herada nın bebeğini görenleriniz varmış ne güzel güle güle büyütsün artık bebişini. darısı hayırlısı ile geriye kalan bizlere bakalım aynı duyguları yaşayabilecekmiyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?