38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın benim de sabah alarmım sabahın köründe çaldı. 1 saattir mama da yemiyor oturuyoruz. bittim

evet canım alerjik. atopik dermatiti var bir de ıslak burun. kızarması ve burun tıkanmasından gece hiç uyuyamadığı için alerji çocuk doktoruna götürdüm. inek sütü alerjisi çıktı. özel mama yiyor. sütüm çok azdı ve 2 aydan sonra bitti ne yazık ki. bu alerjinin iyi yanı genelde 1 yaşından sonra geçiyormuş. kötü yanı alerjinin biri bitince yerine başkası başlıyormuş.

tabii canım neden olmasın. sadece 38 yaş üstünde bazılarımız için biraz çabalamak gerekiyor.

altınyunus maşallah umut paşa baya ortaya çıkmış büyümüş. sonbahara kadar o kadar uzun rapor verebiliyorlar mı? iyi olacak umut iyice büyümüş olacak ama tabii senin için tekrar çalışmaya başlamak zor olacak.

Günaydın Kızlar,

Amin inşallah. Allah tm isteyenlere biran önce nasip etsin. ben tp bebekile hamile kaldım canım

Canım sen merkez olarak nereye gitmiştin?

Evet dinleniyorum hayatım. Evin içinde daha bi dolu iş olmasına rağmen demek ki öyle yorulmuşum ki, eve geçtiğimden beri hiçbir şey yapmadım. Olsun içindeyim ya bir şekilde hallolur:)

Ben iyiyim arkadaşım şu an yeni evimdeyim bir hafta oldu taşınalı. Biraz dinleneyim önümüzdeki ay kısmetse tedaviye başlamak istiyorum. Herşeyin hayırlısı bakalım....

evet canım meryem eğer benim mesajıma aklın takıldıysa ben öylesine melek dedim.
yok canım ben gerçekten bilmediğim için sordum saolasın artık unutmam

rüzgarcım bu mesajı düzelttin sana rüzgar yazcama kuzey yazmışım

Son düzenleme:
denizbulut batuya maşallah, bu topiğin erkekleri çok yakışıklı. inşallah benim oğluşumda böyle yakışıklı bir erkek olur.

patikler; ben tedavimi Anadolu Sağlık Merkezi Aydın Arıcıda oldum. doktordanda çok memnun kaldım. Suadiyedeki merkezde kontrollerimi oldum,ama yumurta toplama ve transfer işlemleri Gebzedeki hastande oldu. Eğer yer sana uygunsa birkere git görüş derim. nacizane tavsiyem tabiki.

Merhaba kızlar,

Rüzgar'ı yatırdım, uyudu ama epey oldu, birazdan kalkar, o uyurken ben de biraz yemek yapıp ortalık toparladım... O ayaktayken hiçbir iş yapmamın imkanı yok, bacağıma bir yapışıyor bırakmıyor, temizliğe kadın gelse ona da iş yaptırmak istemiyor minik canavar, böyle bir yaramaz işte :) Nasılsınız bakalım? Umarım herkes iyidir ve keyiflidir :)

aaahhhh ahhhh... şöyle deliksiz uzuuuuun bir uykuya öyle ihtiyacım var ki ama olmuyor işte, ne yapalım, bir kaç sene daha böyle idare edeceğiz sanırım, aman sağlıklı iyi olsunlar da ben razıyım yine de :)

kıyamam, hay Allah yaa... ben genelde soğuk buhar kullanıyorum odasında rahat nefes alması için, denemişsindir belki ama ben yine de söyleyeyim dedim, özellikle nezle olup burnu tıkalı olduğunda ve kaloriferlerin var gücüyle yandığı zamanlarda kullandım ve bayağı faydasını gördüm bu aletin, oda nemli olunca rahat nefes alabiliyorlar ufaklıklar... benim tek sıkıntım Rüzgar çok terliyor uykusunda, bir de oda buhar makinesiyle de nem artınca daha fazla terliyor, geceleri genelde üstünü değiştirmek zorunda kalıyorum, bu da uykusunu bölüyor tabii... alerjik bünyesi olan bir çocuk büyütmek zor olsa gerek, Allah yardımcın olsun canım, benim de sütüm 2,5 aylıkken kesilmişti, neyse ne yapalım, o kadar içmeleri bile kar sonuçta :) 1 yaşına girdi mi Batu? Ben daha girmedi diye hatırlıyorum. Zaman kavramını yitirdim artık. 1 yaşından önce inek sütü zaten verilmiyor alerji yaptığı için. Yani 1 yaşından önce alerjik reaksiyon göstermesi çok normal. Çok öpüyorum ikinizi de :)
Güle güle, huzurla, mutlulukla, sağlıkla otur yeni evinde arkadaşım. Çok yorma kendini, yavaş yavaş yaparsın :) Tedavin şimdiden hayırlı olsun güzelim, dualarımız seninle ve diğer tedavisi olan arkadaşlarla... İnşallah çok güzel haberler alacağız sizlerden :)
yok canım ben gerçekten bilmediğim için sordum saolasın artık unutmam

rüzgarcım bu mesajı düzelttin sana rüzgar yazcama kuzey yazmışım
önemli değil Alabamacım, çoğunlukla çeşitli rüzgar isimleri ile de karıştırılıyor Rüzgar'ın ismi, Kuzey ismi de çok güzel :)
inşallah olacak Kartopu, inşallah canım :)

herkese merhaba

teşekkürler hepinize.büyüdü vallahi.ha çıktı çıkack hastaneden derken tam 4,5 ay oldu hastaneden eve getireli.yarın da doğalı 6 ay oluyor.şaka gibi.

zarpdeniz, 5 gün kalmış 28 hafta olmana.hemen hazırla çantanı.heradaya da bu uyarıyı yapmıştım unutma! sen gönlünü ferah tut ama tedbiri de elden bırakma arkadaşım.hala etrafımda söyler dururum.suyum geldiğinde panikle el çantama iç çamaşırı ve saç fırçasını nasıl attığımı unutamam ne alakaysa!

rüzgardeniz, iyiyim nasıl olayım.umut beyle geçiyor bütün vaktim.

deniz, kocaman olmuş batu maşallah.

herkese iyi haftasonları.

Gunaydin Arkadaslar

Altinyunus, evet canim, senin mesaj hep aklimda merak etme. Bebegin kiyafetleri hazir da, benimkiler tam degil, hazirlama asamasindayim. Allah saglikla-miadinda kavusmayi nasip etsin.

Deniz Bulut, Batu umarim mesajini yazdiktan sonra yemegini yemistir. Kati gidaya gecmisiniz hayirli ve allerjisiz olsun canim.:13:

Herkese mutlu haftasonlari dilerim.

Vallahi merakla Alabama'nın yazdıklarına baktım ama ya göremedim ya yazmamış.

Sizler Mert'in resmini görüp maşallah çok güzel bir bebek diyorsunuz dimi ? Evet çok güzel bir bebek ama yüz güzelliğinden öte müthiş güzel bir kalbi var sıpanın, öyle birşeyle karşılaştım ki o anı düşünmek bile hala gözlerimi dolduruyor.

Mert'im inşallah büyüdüğünde de o gördüğüm ve hala ağlamadan düşünemediğim vefa duygun hiç bitmez. 41 kere maşallah sana allah seni nazarlardan korusun. Hadi annesi lütfen o anları yaz. Gerçekten insanın ağzını açık bırkacak birşeydi böyle birşeye şahit olduğum için kendimi çok şanslı adlediyorum.

Son düzenleme:
hay allah seni napmasın emi ağlattın beni şimdi durup dururken.
ay nasıl ağlıyorum bi görsen senin yazdıklarını görür görmez ağlamaya başladım.

nasıl anlatsam bilemiyorum görmek lazımdı kızlar.

oğlum yeni doğan ünitesinin baş hemşiresi Semra hemşireyi 6 ay sonra tanıdı. kimsenin kucağında durmuyo hemen alt dudağını büküp ağlıyor hatta Karamelito teyzesi aldı kucağına hemen alt dudağını büktü halasıda gelmişti onun kucağına geçti. sonra bizi yolcu ederken Karamelito teyzesi ile asansör bekliyoduk. yanımızdan Semra hemşire geçti ben görmedim halası aa şebnem bak hangi hemşire diyince ben seslendim yanına gittik. benim oğlana gel dedi benim oğlan ellerini açarak kucağına gitti. gitmekle kalmadı Semra hemşire epeyce toplu bi hemşire onun göğüslerine bir sağ göğsüne yatışı var kalkıp sol göğsüne kafasını bi koyuşu var bu hareketi 5 6 defa yaptı biz şok olduk benim gözlerim doldu orda ağlamaklı oldum şaşırdım inanamadım onu hatırladı kokusunu hatırladı ona teşekkür etti. ona seni özledim unutmadım dedi. seni hatırlıyorum dedi. Semra hemşire de onunla konuştu büyümüşsün dedi karşısında koca adamla konuşuyo sanırınız sonra vedalaştılar. Semra hemşireyi tanımanız lazım harika bir kadın harika bir anne yukardaki tüm hemşireler öyle allah hepsinden razı olsun. oğlum bi hafta onun kucağında yattı biberonla Semra hemşire onu besledi ne gerekiyosa yaptı baktı ona oğlumda onu unutmayarak hatırlayarak vefa borcunu ödedi. allah izin verirse inşallah Semra hemşireyi hep ziyaret etmeye karar verdim. Semra hemşire şaşırmadı tabi buna o böyle tatlı olduktan sonra onu hiçbir bebek unutmuyordur tabi ama biz çok şaşırdık duygulandık. haa Karamelito nun dediği gibi belki benim oğlum da vefakar iyi kalpli insan gibi insandır belki o da diğer bebeklerden belki biraz karakter olarak farklıdırı öyleyse 6 aylık bir bebek için bunları yapması artı bir özellikse de ne mutlu bana

saol karamelitom ben yazmıcaktım sen dedin diye anlattım. inşallah sende bir gün anne olacaksın allahın izniyle çok dua ediyorum.

selam

birkaç kez geldim geçmişi okuyup msj yazdım fakat şu forum yada pc kiliteince hiçbirini yollayamadım

Enes Can için iyi dilekleriniz ve dualarınız saolun kızlar.
birkaç gündür sancılarıyla uğraşıyoruz
ZarpDeniz canım aynen tarifindeki gibi hareketler yapıyor
en çok emziriren bu hareketleri sıkıntı şimdilik karnına komşu teyzemiz zeytinyağ ile masaj yapıyor ve rahatlıyor
ısıtılmış mendil karnına ve ayak ucuna su torbaları uyguluyoruz
ayağımızda salladık.
MUSKATI ilk kaç günlük bebeğe vermişler bu kafamda soru işareti? bu yüzden bekliyorum vermyi...
kullanıp memnun kalanlarda az değil fakat genelde 2 yalıkken vermişler.
Alabama yazmıştı bende saç kurutma makinası denedim birkaç kez işe yaradı

Altınyunus yakışıklına maşallah canım Allah nazarlardan korusun

Alabama yakışıklına Maşallah hemşiresini tanıma olayını yazmışsın benide çok etkiledi Allah nazarlardan korusun.

Merye süslünün avatardaki resminden başka resim eklemedin sanırım süslünün resimlerini bende merakla bekliyorum canım.

Denizverdi gözler beni andırıyor bazen ama rengi daha açık gibi...

Kartopu inşallah sonucun güzel çıkıcak.

Cans teşekkürler.

herkese selamlar

Son düzenleme:
Karamelito Teyze, Rena Gunes'ten haberler yazmamisin canim, umarim anne de bebek de cok iyidirler. Darisi hemen akabinde sana...:13:

Alabama, Mert'e Masallah! Cok duygulu gercekten, Semra hemsireyi gozumde canlandirdim ve ben de sevdim onu... Kokusundan bildi! Bebek deyip gecmemek lazim onlar da bir birey ve herseyin farkindalar.:13:

Baharnaz, bazen bu durum 2-3 ay devam edebiliyormus, umarim sizinki daha kisa surede cozulur canim, ahhh Enes Can konussa neler soyleyecek kimbilir canim yaa...Muskati ne zaman vermisler bir arastiralim, cok az denesen nasil olur ki? Etkisini gozlemleyip ona gore karar verirsin ama sanirim daha cok minik diye kiyamiyorsun canim cok iyi anliyorum.

Karamelito Teyze, Rena Gunes'ten haberler yazmamisin canim, umarim anne de bebek de cok iyidirler. Darisi hemen akabinde sana...:13:

Zarp'cığım Allaha bin şükür çok iyiler. Bir başlarsam sayfalar yetmez diye yazmadım :) Mutlu bir ömrü olsun kurabiyemin ve tüm bebeklerimizin.
İyi temennin için çok teşekkürler amin diyeyim.

Göbişini okşa kızına karamelito teyzen böyle yapmamı istedi de :)

Son düzenleme:

Guzel haberlere cok sevindimmmmmm. Simdi senin icin gobisimi oksadim, karamelito teyzenin yerine dedim.

akideciknane slm ..nehaberr nasil gidiyo ignelerinn..nezaman yumoslarin ne alemde buyudulermi acaba..umarim buyurler sana bebek olurlar insallahh..

akideciknane slm ..nehaberr nasil gidiyo ignelerinn..nezaman yumoslarin ne alemde buyudulermi acaba..umarim buyurler sana bebek olurlar insallahh..

cnm naberrrr valla igneler fena heeee sabah 1 aksam 4 basim donuyor cok fena bilmem ne zaman belli olucak sekercim ya pazartesi ultrason ve kan var adetimin 8 inci gunu olacak isde ne zaman cagiracaklar bende bilmiyorum.hic demedim daha ya birileri bir anlatsa bana ne zaman toplucaklar?yumoslar olmusmudur bende hic bir belirti yok ama acaip siskinligim var?sen ne yapdin?

Merhaba Arkadaslar

Akideciknane, seni nicin daha once kontrole yumurtalarinin buyuklugune bakmak icin cagirmadilar anlamadim. Yani ilk 8 gunde igneleri yaptigin sure icinde hic mi kontrolun olmadi? Alinan igne ve ilaclarla yumurtalarin hepsi ayni hizda buyumuyor ki...O yuzden genelde en gec 5.gunde cagirip yumurtalarin durumuna ultrasonda bakilip ona gore yumurtalari baskilayici ( Orgalutran gibi) bir igne daha veriliyor, cunku bazilari coktan daha buyuk oluyorlar. Bence sen bir doktorunu ara konus bir yanlislik olmasin sonra...Yumurta toplama gununden once bir kac ultrasonla yumurtalarin durumuna bakilmasi lazim ki yumurta toplama gunune (OPU) karar verilsin. Benim 10.gunde OPU'm yapilmisti. OPU'nun yapildigi gun esinden sperm de alinacak ve o gun dollenmeye birakilacak. Sizi ertesi gun arayip embriyolariniz ile ilgili bilgi verilecek. Embriyolarinizin hucre sayisina, ilerleyisine, kalitelerine gore transfer gununuz belli olacak. Su an kendini sis hissetmen cok normal, sonucta hormon igneleri yapiyorsun fakat yine de doktorunu aramani ve gittiginizde de size tedaviniz ile ilgili detayli bilgi verilmesini isteyin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…