- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
evet canım, Eylül'de işe başlayacağım inşallah... herkes için hayırlı olsun, sağol iyi dileklerin için :)
Allah nazarlardan saklasıncanım benim, çok tatlı olmuş Batu paşa :)
Allerjik bir bünyesi mi var Batu'nun? Allah yardımcın olsun canım... Emzirebiliyor musun hala? Valla büyüdükçe huyları değişiyor Deniz Bulutcum...
Yeni işin hayırlı uğurlu olsun bu arada :)
Darısı başına canım, inşallah sen de yaşayacaksın bunları, sadece umudunu kaybetme :)
iyi akşamlar hatta iyi geceler desem yalan olmaz herhalde ... bu günlerde günlerimi biraz yoğun yaşadığım için ancak gece okumak ve sizi takip etmek mümkün oluyor. bir çoğunuzu daha yeni duyuyor ve tanışıyorum ama hepinize sevgilerimi tanısamda tanımasamda iletmeye çalışıyorum. herada nın bebeğini görenleriniz varmış ne güzel güle güle büyütsün artık bebişini. darısı hayırlısı ile geriye kalan bizlere bakalım aynı duyguları yaşayabilecekmiyiz?
Amin inşallah. Allah tm isteyenlere biran önce nasip etsin. ben tp bebekile hamile kaldım canım
Arkadaslar Merhaba
Ne guzel bebeklerimizin fotolarini gormek...Saglikli hayirli evlatlar olsunlar, darisi sirada bekleyenlere ve tedavide olan arkadaslara insallah.:13:
Altinyunus, Umut acaip toplanmis, simasi onun da degismis, masallah canim.Iyi bakiyorsun, sana da aferin.
Alabama, Canin sogolsun arkadasim, sonra soylersin. Iyi haberler getirdigine sevindim, sonra detaylari Herada'dan bekleriz.
Deniz Bulut, Biz o detayli fetal biyometriye gittik ve degerler normal aralikta cikti canim, cok sukur. Bize o sekilde davranan ultrason doktorunda da memnuniyetsizligimizi dile getirdik, esime kalsa dilekce filan yazmis ama ben sozlu yeter dedim, cunku hala o hastaneye de gidiyoruz, ne olur ne olmaz. Diger hastanede yine 1 Haziran'da fetal biyometriye girecegiz.
Maiumut, simdi farkettim, sagolasin.
Merye, buyuk foto istiyoruz, kucukten cok iyi gorunmuyor. Masallahne kadar cok saci var oyle..Bir kac sayfa once nasil foto konacagini bildigim kadariyla yazmistim.
Patikler, sizde hareket yavas yavas baslayacak degil mi canim, iyice dinleniyorsundur umarim.:13:
Sevgiler herkese...
Tekrar merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Yeni annelerimiz ve anne adaylarımız nasıllar? Ben ve oğluşum bomba gibiyiz. Yaramazlıklarıyla beni delirtiyor zaman zaman ama ne yapayım, onca bekleyişi ve kavuşmamızı düşününce o delilik halim geçiyor ve suratıma kocamaaaan bir gülümseme yerleşiyor, sonra da bir geldi pir geldi diyorum... Hep dualarımdasınız canım arkadaşlarım, Allah bu tarifsiz güzel duyguyu hepinize tattırsın inşallah.
Bu arada Heradacım, seni kutluyorum arkadaşım, Allah analı babalı büyütsün, şansı bahtı açık olsun inşallah, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah :)
Baharnazcım, çok teşekkürler arkadaşım :)
oy oy oy bu ne tatlılık böyle :) maşallah sana maşallahAllah bağışlasın canım
evet canım, abi oldu bile :) amiiin... darısı herkesin başına inşallah :)
teşekkürler canım :)
Zarpdenizcim, çok teşekkürler arkadaşım. Siması çok değişti gerçekten, ben de baktıkça şaşırıyorum. Kitaplara da bayılıyor, inşallah hep böyle olur :) Ben iyiyim canım, toparlandım iyice. Dediğin gibi zaman en iyi ilaç. Rüzgar da alışmaya başladı yeni durumumuza.
Çok teşekkürler Patiklercim :) Sen nasılsın?
Amiiiiiiiin güzelim, darısı isteyen herkesin başına inşallah :)
Toana, sakın umudunu kaybetme arkadaşım, elbetteki sen de anne olacaksın, yeter ki güçlü ol canım :)
Geçmiş olsun Kartopu, AS çok stresli bir olay, inşallah sonuçlar güzel gelecek ve hamileliğinin geri kalan kısmını huzurla ve tadını çıkararak geçireceksin :)
Teşekkürler canım, amiiiin... Cümlemizinkine inşallah... Allah sağlıkla seni de yavruna kavuştursun :)
Evet Deniz Bulutcum, büyüyor Rüzgar bey, Temmuz sonunda yarım gün olarak başlayacak okula, yavaş yavaş alışır inşallah. Seninki de büyüyecek tabii, hiç merak etme, sonra bugünlerini arayacaksın canım... Bana da "daha dur, bunlar iyi günlerin" diyorlardı, gerçi hala diyorlar :) Yeni durumumuza alıştık canım, huzurumuz yerinde olduğu için daha mutluyuz. Rüzgar da alıştı çok şükür. Zaman zaman babasını özlüyor, odasına babasıyla birlikte çekilmiş bir resmini koydum. Telefonda da sesini duyuyor. Eski agresifliği kalmadı çok şükür. Daha huzurlu şimdi. İnşallah daha da iyi olacak. Daha sık gelmeye çalışacağım topiğe :) Senin ufaklık nasıl? Diş çıkarmaya başladı mı? Öp benim için onu canım :)
Sağol canım :) Daha sık uğramaya çalışacağım canım. Sen nasılsın?
oy maşallah, çok tatlıııııAllah nazarlardan saklasın :)
Teşekkürler canım, amiiiiiiiiin cümlemizinkini inşallah...
Evet canım, büyüyor :) Alıştık canım, inşallah bundan sonra daha iyi olacak :)
yok canım ben gerçekten bilmediğim için sordum saolasın artık unutmamevet canım meryem eğer benim mesajıma aklın takıldıysa ben öylesine melek dedim.
Rena Güneş e gittik biz bugün oğlumla. mini minnacık yeni doğmuş evlat parçası çok güzel çok masum çok muhtaç tüm yenidoğan bebekler gibi çok tatlı41 kere maşallah. bu topige geldiğim ilk gün heradayı okudum ve hepiniz özelsiniz benim için ama herada en özellerden bir tanesi aynen esteryanın anlattığı gibihatta daha fazlası herada, kimseyi atlamaz ortama balıklama dalmaz önce bi selam eder herkesin hatrını sora, r yazısı cümleleri kendini çok güzel ifade eder bu kız başka dedirttirir kendine güveni karşısındaki düşünme tarzı farklıdır sizin de bildiğiniz gibi zaten anlatmaya ne hacet, en çok onun anne olması beni duygulandırdı ağlattı nedense onun anne olması benim için farklı bir anlam taşıyormuş bunu o anne olunca daha da iyi anladım. allah olmayanlara da nasip etsin.
bi önceki mesajımda kuzey yazmışım nedense kuzey diye bi bebek yokki rüzgar yazcaktım pardon
rüzgar abi çok güzel maşallah onakocaman olmuş darısı bizimkilere inşallah. yakışıklı mı yakışıklı çok can yakcaklardan belli. kaderi güzel olsun bu dünyada hep iyilere denk gelsin inşallah.
enesleumut da bi yemelik ikiside harkulade tatlı bebekler onlarada 41 kere maşallah.
bugün bebek görme günü valla çok iyi geldi. görümcem dünden geldi ben sabah kuaföre gittim o yüzden topigi okumadan çıktım evden , zarpcımmmm yine selamını götüremedim. ilk konuşmamda söylerim selamını canım kusuruma bakma.
kartopu oğluşun geliyomuş çok sevindim hayırlısıyla as yi atlatmışsın gözün aydın canım sağlıkla gelsin bakalım annesinin kucağına.
denizbulutcum valla o iş yattı kadın işe girmiş bende beklemeye kaldım. yaz geçsin diyorum şimdilik bu şekil devam.
aaahhhh ahhhh... şöyle deliksiz uzuuuuun bir uykuya öyle ihtiyacım var ki ama olmuyor işte, ne yapalım, bir kaç sene daha böyle idare edeceğiz sanırım, aman sağlıklı iyi olsunlar da ben razıyım yine de :)günaydınbenim de sabah alarmım sabahın köründe çaldı. 1 saattir mama da yemiyor oturuyoruz. bittim
evet canım alerjik. atopik dermatiti var bir de ıslak burun. kızarması ve burun tıkanmasından gece hiç uyuyamadığı için alerji çocuk doktoruna götürdüm. inek sütü alerjisi çıktı. özel mama yiyor. sütüm çok azdı ve 2 aydan sonra bitti ne yazık ki. bu alerjinin iyi yanı genelde 1 yaşından sonra geçiyormuş. kötü yanı alerjinin biri bitince yerine başkası başlıyormuş.
tabii canım neden olmasın. sadece 38 yaş üstünde bazılarımız için biraz çabalamak gerekiyor.
altınyunus maşallah umut paşa baya ortaya çıkmış büyümüş. sonbahara kadar o kadar uzun rapor verebiliyorlar mı?iyi olacak umut iyice büyümüş olacak ama tabii senin için tekrar çalışmaya başlamak zor olacak.
Güle güle, huzurla, mutlulukla, sağlıkla otur yeni evinde arkadaşım. Çok yorma kendini, yavaş yavaş yaparsın :) Tedavin şimdiden hayırlı olsun güzelim, dualarımız seninle ve diğer tedavisi olan arkadaşlarla... İnşallah çok güzel haberler alacağız sizlerden :)Günaydın Kızlar,
Canım sen merkez olarak nereye gitmiştin?
Evet dinleniyorum hayatım. Evin içinde daha bi dolu iş olmasına rağmen demek ki öyle yorulmuşum ki, eve geçtiğimden beri hiçbir şey yapmadım. Olsun içindeyim ya bir şekilde hallolur:)
Ben iyiyim arkadaşım şu an yeni evimdeyim bir hafta oldu taşınalı. Biraz dinleneyim önümüzdeki ay kısmetse tedaviye başlamak istiyorum. Herşeyin hayırlısı bakalım....
önemli değil Alabamacım, çoğunlukla çeşitli rüzgar isimleri ile de karıştırılıyor Rüzgar'ın ismi, Kuzey ismi de çok güzel :)yok canım ben gerçekten bilmediğim için sordum saolasın artık unutmam
rüzgarcım bu mesajı düzelttin sana rüzgar yazcama kuzey yazmışım
inşallah olacak Kartopu, inşallah canım :)denizbulut batuya maşallah, bu topiğin erkekleri çok yakışıklı.inşallah benim oğluşumda böyle yakışıklı bir erkek olur.
patikler; ben tedavimi Anadolu Sağlık Merkezi Aydın Arıcıda oldum. doktordanda çok memnun kaldım. Suadiyedeki merkezde kontrollerimi oldum,ama yumurta toplama ve transfer işlemleri Gebzedeki hastande oldu. Eğer yer sana uygunsa birkere git görüş derim. nacizane tavsiyem tabiki.
Karamelito Teyze,Rena Gunes'ten haberler yazmamisin canim, umarim anne de bebek de cok iyidirler. Darisi hemen akabinde sana...:13:
Zarp'cığım Allaha bin şükür çok iyiler. Bir başlarsam sayfalar yetmez diye yazmadım :) Mutlu bir ömrü olsun kurabiyemin ve tüm bebeklerimizin.
İyi temennin için çok teşekkürler amin diyeyim.
Göbişini okşa kızına karamelito teyzen böyle yapmamı istedi de :)
akideciknane slm..nehaberr nasil gidiyo ignelerinn..nezaman yumoslarin ne alemde buyudulermi acaba..umarim buyurler sana bebek olurlar insallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?