38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

oy bibilim benim.milyon kere
denis... hatırlıyormusun..ne diyordum ben ona..sen bi dünyaya gel.... ...eşek, koca adam oldu maşallah.sevdiğime öyle söylüyorum haa
hadi kurtardın hadi.. büyüdü maşallah..seni de büyüttümü batu..

alabama...bahar... altınyunus..haydi kzlar yeni resimlerinisi bekliyorum.

Son düzenleme:
olsun be tatlım yaaa,bebeği bulmak için dana olmakta var serde ama yılmayacağız..ben şimdiden bu defa olmaz ise ikincinin planlarını yapıyorum..napalım bizim danalar iyi saklanmışlar bulmak için bayaa arayacağız görünen o ki...olucak olucak er yada geç şimdi yada sonra ama mutlaka olucak buna gerçekten inanıyorum..

maiumut sen de buradaymışsın.al bu da sana.göz hakkı:131:

artık yavaş yavaş kaçarım..

akiddciknane ....al sana bildik bir bilmece.acıcık kafayı dağıt.
5 tanesi 5 kuruştan 5 yumurta kaç yapar

iyi geceleeer

tayf..cnim benim insallah cok cok yumoslarin olurr ..yuzunu guldurur ..rabbim bu yolda emek verenlerin emeyini bos etmesinn..hepimizin karni kucagi dolsun ..bende seni opuyoruumm..

...insallahhh

akideciknanecimm..canim ben ilk denememde 23 mu 24 vermistim yumosumu..hemen hemen hepsi kaliteliydi..ama tutmadilar beni..annelerini istemediler ..uzdulerr ..ve agllattilar ve yanliz koydulaar..simdi aklima geldikce uzuluyorumm .:85:.zor sekerim zor bu sureclerr cok zoorr....

günaydın arkadaşlar,

herkese sağlık ve mutlulukla dolu bir hafta diliyorum,

tedavide olanlara bol şanşlar inşallah bebişler en kısa sürede gelir.

tedaviye başlayacaklar elinizi çabuk tutun bekletmeyin artık bebeklerinizi.

hamile arkadaşlarımada sağlıklı bir hamilelik ve kolay doğumlar diliyorum.

annelerimizede bebişleriyle beraber sağlıklı,mutlu ve uzun bir ömür inşallah.

ve haber bekleyen annemiz denizverdi, istediğin haber en kısa zamanda gelir inşallah.

hepinizi sevgiyle öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…