38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Yumurtalarını da yirim,seni de yirimcokacimcoook,umutsuz olmak da nasıl bir kelime,duymamış oliyym:mymeka:Moneta zaten dövecek de benim de içimden geldi:roflol:

:roflol:başka sebepten pataklamışım merak etme sen,,,,,,valla eli maşalı birşey oldum çıktım,,,,,(zaten öyleydimnaniknanik):roflol:

mrb deniz neden böyle düşünüyosun canım şimdiden kendini olumsuzluğa odaklama rabbim büyüktür elbet birgün bizede tattıracaktır annelik duygusunu inşallah en kısa zamanda hamiş haberini alırız

doğacım,,,hoşgeldin,,,,,,kendinden bahset biraz,,,,,sakıncası yoksa tabikia.s.

mrb deniz neden böyle düşünüyosun canım şimdiden kendini olumsuzluğa odaklama rabbim büyüktür elbet birgün bizede tattıracaktır annelik duygusunu inşallah en kısa zamanda hamiş haberini alırız

Doğa'cığım desteğin için teşekkür ediyorum canım. Ne bileyim hani birden tuhaf geldi annelik duygusu filan. Kendime yabancı buldum galiba biraz o yüzden öyle söyledim. Tabi ki bu topicteki birbirinden tatlı ve birbirinden güzel bütün arkadaşlarımla beraber o güzel yaşarız.

Bu arada sen tedaviye başladın mı canım. İnşallah güzel haberler alırız senden de. süprizzzzz

Tırrrsık Denizim benim,erkencisin canum,gel bakiiiim sen şööööleŞeniz

Canlarım benimmm,
Diloş'umla, Moniş'im,

Bilgisayarı açıp sizleri okuyunca yüzümde güller açıyor valla.

Bu arada hakikaten erkenciyim galiba. Ben de anlamadım. Daha 9 Mart'ta başladım. Pazar günü de ultrasona girdim doktor "yumurtalar daha küçük" dedi. Bugün birdenbire çarşamba transfer diyince şaşırdım kaldım. Ama benim yumurta sayısı azmış galiba. Herhalde biraz da o yüzden pek umut etmek istemiyorum. Önceden hiç takmıyordum "Olursa olur, olmazsa olmaz" gibisinden. Sanki şimdi olmazsa üzülürüm gibi geliyor. Çünkü epey zahmetli bir işmiş. :1no2:

Bu arada kızlar, Roniyam, Defne ve Serpil ne yapıyor. Onlarla epeydir görüşemedim. İnşallah herşey yolundadır. :sm_cool:

Valla Moniş'im öyle oldu hakikaten. Tam ben bilgisayarı açtım kimse yoktu. Sonra da arkadaşım geldi. Onunla oturuyorduk. Daha yeni gitti. Birazdan da eşim gelir yine.

Uff, bu aralar birbirimiz yakalayamıyoruz ama neyse, sonuçta gönüller bir olsun.:asigim:

Şeniz Deniz'in kurban olsun sana. Ne güzel şeyler söylemişsin yine. İçimi açtın canım benim. :1hug:

Şimdi de sofra kurcan di mi?cokacimcoook

Yok daha gelmedi. Normalde bu saatlerde geliyor. Ama bugün kapıdan annesine uğrayıp gelecek. Yumurta toplama parası almak için Sağolsun hem onun ailesi, hem benimkiler çok destek oluyor.

Haa bu arada yeni avatarın çok tatlı. Uğraşmışsın sabah galiba epeyce. ama güzel olmuş valla. Çok şirin. :jeyyar:

Dün ne oldu biliyor musun Diloş'um. Ankara'da kar yağıyordu baya. Neyse tam o saatte, ben iğne vurdurmak için evimizin yanındaki polikliniğe gittim. Hemşireye anlattım hani kaça kaç ölçüsünde vurulacağını. Sonra da söylemesi ayıp kalçayı hazırladım ki hemşire iğneyi vursun diye bekliyorum. Meğerse, bizim hemşire yanlışlıkla ampulü kırıp üstünü atayım derken ampulün ilaçlı kısmın sen git çöpe at yanlışlıkla. Allah'ım biliyorsun ucuz bir iğne olsa neyse. Kız çok panik oldu yazık şikayet ederim filan diye. Ben de artık ne diyeyim" Olur insanlık hali. Biraz yorgunsunuz galiba" filan diye teselli etmek zorunda kaldım. Bu ara kız, koskaca çöpün tamamını boşalttı. Sen benim ampul, çöpün en dibine gir. Allah'tan ki içindeki ilaç dökülmemiş. Kız dezenfekte edip vurdu. Ama eve gelene kadar tırstım mikrop kaparsam diye. Ama sonradan herhalde kız bana çok dua etti ki, bu kadar (bir gün önce yumurta küçük demişlerdi, bugün toplayacağız dediler.)
Ya işte böyle Diloşum. Uzun anlattım biraz ama neyse.

denizicm neden hergun gel diyorlarki?anlamadim beni 2. gun cagirip us kontrolu ve ilaclari vermislerdi sonra 4 gun kullanip 2.us cagirdilar sonrada en fazla 3kere daha yumurta takibine gittim..cok farkli bir uygulama

Defne'ciğim benimki galiba kısa protokol olmalı. Çünkü daha 9 Mart'ta başladım. 18 Mart'ta kısmetse yumurta toplanacak. Bir de bu tüp bebek ilginç bir iş. Her kadının, yaşı, boyu, kilosu ve fizksel durumuna göre işlemler değişiyor anladığım kadarıyla. Çünkü benim orada konuştuğum kızların (hastanede) hepsi farlı farklı. Şu ana kadar galiba en erken toplanacak olan benim. :1no2:

Ohoo kızlar olmadı valla. Bu sefer de siz su koyverdiniz. Hani nerdesin Diloş'um, Roni'ciğim. İyi valla hem ortadan toz olun hem de bana laf söyleyin.:dilcikar:

Aray cadısı seni gördüm ama merhaba demeye korkuyorum. Kız niye hiç konuşmuyorsun. Süt dökmüş kedi. kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…