sana katılıyorum alabama. bende geçen sene tatilde seneye tatil yapamayacağım hamile hamile tatile çıkamam hem izinlerimi biriktirmem gerekir diye sadece 1 hafta tatil yapmıştım o zamandan beri bu yazı hamile geçireceğim diyordum. hemde Ramanzan Ağustosta olacak ben hamile olacağım için tutamam diyordum. sadece vucut olarak değil beyin olarakda hazırlamıştım kendimi hamileliğe ve en önemliside bence beynimizi hazırlamak. onun için pozitif düşünmeye çok inanıyorum ve devamlı bunun üzerine kitap okuyordum ben. herkese tavsiye ederim arkadaşlar
canım nasılsın.. hamişlik nasıl gidiyor.... beni soracak olursan şimdilik iyi gidiyor... 8 haftalık oldu... erekekmiş seninki Allah ım kucağına almayı nasip etsin.... pozitif düşünce çok önemli... ben hamile kalmadan mayısda ya hamile kalacağım yada 5 kilo vermiş bir şekilde gireceğim diyordum... hamiş kaldım... birde stres çok önemli... ben kendimi tüp bebeğe hazırlamışdım.. artık kafama takmıyordum .. mayısda tüp bebek için ilk ilacımı almaya başlayacakdım... bir baktım kendiliğinden geldi bebişim...
sana katılıyorum alabama. bende geçen sene tatilde seneye tatil yapamayacağım hamile hamile tatile çıkamam hem izinlerimi biriktirmem gerekir diye sadece 1 hafta tatil yapmıştım o zamandan beri bu yazı hamile geçireceğim diyordum. hemde Ramanzan Ağustosta olacak ben hamile olacağım için tutamam diyordum. sadece vucut olarak değil beyin olarakda hazırlamıştım kendimi hamileliğe ve en önemliside bence beynimizi hazırlamak. onun için pozitif düşünmeye çok inanıyorum ve devamlı bunun üzerine kitap okuyordum ben. herkese tavsiye ederim arkadaşlar
tamam o zamana alabamacım ben önümüzdeki ay ikizlere hamile kalıcam...ona göre önümüzdeki ay benden bişey istemeyin...çok meşgul olucam çoooookkk...:82:
zarpcım benimki sanırım spinal di tabi gerçekte kollarım elbette uyuşmamıştı hareket ettirebiliyordum sonuçta ama uyuşukluğu beynimde hissetmiştim hafiften. ben ancak sabah kalkabildim gecede ayağa kalkma girişimlerim oldu ama başarısızlıkla sonuçlandı. mesela herada akşamüstü ayaktaydı bildiğim kadarıyla kişiden kişiye değişir mutlaka. doğumu nerde yapacağın kesinleşti mi? ayrıca fb için bizi kutladığın için çok teşekkür ederiz şekerim.Arkadaslar Merhaba
Alabama, bilgiler icin sagol canim. Kordonu kesmeyi yurtdisinda babaya soruyorlarmis, ben zaten o anda oyle bir sey dusunemiyorum! Seninki spinal miydi? Sadece belinden asagisinin uyustugunu dusunmustum? Beze ile ilgili senin ve Herada'nin tecrubelerini not ettim.:13:
Ucuzlere hamile kalan arkadasini tebrik ederim, insallah saglikla bebislere kavusur. Cider'in sitesinde ucuzleri olan vardi, simdi hepsini ayri ayri zamanlarda doktora goturuyormus ve yardimcisi var. Darisi senin arkadasina...
Akideciknane, Carsamba guzel bir baslangicin olusmasi dilegiyle...
Tayf, olumlamalara devam...
Kartopu, kesinlikle pozitif dusuncenin gucune inaniyorum. Ben uzunca bir sure akapunktur dersi aldim. Ise Uzakdogu felsefesinden baslamistik. En buyuk dusunce ve inanis " Her sey kafada biter".Bizde de " Inanmak basarmanin yarisidir" derler.:13:
Denizverdi, sunnet olacak cocuk sensin anlasilan.Ben de univ. zamaninda bir sunnet dugunununde kokos bir akrabayi oynamistim. Mutlaka fotograflar cekilsin, bize de gondermeyi unutma sakin.
Baharnaz, simdi evde kuru erik kompostosu var, o bitince kayisi yapacagim canim, sagolasin.
Sinavina hazrilaniyor musun? Enes Can'i kokla benim icin.
Kangurum, bu tedavinizi de olun arkadasim, ondan sonra diger secenekleri tekrar gozden gecirirsiniz. Belki bebegin seninle bu tedavide karsilasacaktir.
Sevgiler herkese...
şimdi cancazım bak senin mayısın sonunda aşılaman yapılsa haziranın 15 inde hamile olduğun ve 1 aylık olduğunu düşünelim o zaman ne zaman doğurcan. şubat ortası mart başı dimi sen bi kere ocak ayına program yapma yılbaşına bile program yapamazsın yılbaşında içkili yere gitme kocana da söyle program yapmasın allah korusun hamileliğinin son ayları ikinizinde ayık olması lazım. biri bişi isterse yok olmaz ben o aylarda hamile olcam son aylarım en riskli zamanlar evden dışarı adım atamam diyeceksin işte bu kadar.kapiş.
iyiyim senden naber tayf?
dün gece kaynatmışsınız valla onları okuyordum oku oku bitiremedim...
Akideciknane, tayf az kaldı pozitif düşünüyorum güzel haberlerinizi bekliyorum
ben hamileyimmm hemde 3 ucuzlereee dedm isde ohhhhh
Kızlar malesef bebeğimin kalbi durmuş, perşembe kürtaj olacağım. Bana kalsa kendiliğinden düşmesini beklerim ama dr pek doğru bulmuyor. Dah önceki boş gebeliklerimde öyle olmuştu kendiliğinden düşmesini beklemiştim. Aranızda bu tür tecrübe yaşayan var mı ?
bu catlatma ignesi yumurta degilde beni catlatma olmasin oyle bir sisdimki anlatamam patlicam yaa
canım geçmiş olsun...canım doktorunu dinle derim ben...yani seni takip ettiğine göre en doğrusunu o bilir..ama sen daha önce tecrübe etmişsin ,bilemedim şimdi ne diyiim?:96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?