gunaydiiin kizlaarrrrmutlu gunleriniz olur insallaahh ..bugun hava guzell bende simdi dil kursuna gidiyoruum gorusuruzz sekerlerr
kartopu tatlim sanada canli gunaydin canim
deniz bulutcumm iyi aksasamlaarrr tatlimm ..nehaber
selam kızlar herbirinize...
bugün iğnelerde dördüncü günümdü ve az önce doktordan geldim,daha önce yazmıştım tedaviden önce sağ tarafta 8 sol tarafta 12 folikülüm vardı şükürler olsun hala var ama yumurta sayım maalesef yeterli diil...muayenede sağ tarafta 4 sol tarafta biri geriden gelen 2 yumurtam var...doktora göre işe yarar 5 yumurta çıkacak ve napalım dedi bana,bende doktorcum siz söyleyin napalım dedim...dedi ki bana bırakırsan tedaviyi askıya alıp bu yumurtalar için aşılama yapalım derim dedi bende olur dedim ...nedenine gelince bazı kişilerde benim gibi olabiliyormuş,doğum kontrol hapı yumurtalıkları istenenden fazla baskılıyormuş,bende de öyle olmuş bu nedenle aşılamayı yapalım sonucunu bekleyelim ve eğer adet görürsem yani aşılama tutmaz ise ikinci adetle tekrar ama doğum kontrol hapı kullanmadan direk iğnelere başlayalım dedi..hem bu arada doğum kontrol hapının etkilerinden de sıyrılmış olurum..allahım yaaa her işte bir hayır var diyerek seviniyorum bir taraftan,allah büyük mü büyük belki tüpten önce bu aşılamada gelir bebiş ne dersiniz kızlar..şaka bir yana insan ne kadar acele ederse etsin hiçbirşey istediği zamanda olmuyor..üzülmüyorum hiç...bunda büyük bir hayır olduğunu düşünüyorum...çünkü şubatta olan aşılamadan sonra hemen tüpe geçecektik ama düzenim bozulduğu için geçemememiştik derken doktor doğum kontrol hapı ile başlayacağız dediğinde itiraz edesim gelmişti ama sonra karışma adamın işine doktor olan o dedim kendi kendime ve martta başlaması gereken tedavi uzadı geldi bugünlere,e şimdi de iki ay sonraya kaldı,vallahi bu dana gelene kadar anneanne olucam bu gidişle:82:...HER İŞTE BİR HAYIR VAR,HADİ AŞILAMADA GELSİN DANAM YAHUUU....
arkadaşlar herkese merhaba,
zaman zaman okurum başlığınızı, ne zaman google'dan birşey aratsam yine 38 başlığına düşer, belliki çok şey yaşanmış tecrübe edilmiş, bundan sonrası için de herkes için güzel olsun diyorum.
ben dondurulmuş tedavisine hazırlanıyordum, rahim kalınlaşmadığı için yarım kaldı bu arada yeni bir sorun oluştu ve e2 yükseldi. e2 yi düşürmek için birkaç arkadaş "calcium-d-glucaratte" adlı bir ilacı önermiş. Bunu hayıt ile mi içtiniz? yoksa tek başına mı? gerçekten fayda sağladı mı? bunda da şöyle bir sorun var şuan bu ilaç ithal edilemiyormuş, çünkü tarım bakanlığı izninden, sağlık bakanlığı iznine geçiyormuş, bir süre bulmak imkansız. ben amerikadan getirtmeyi sağlayabilirim, ama gerçekten buna değer derseniz.
kullananlar fikrinizi paylaşırsanız yararlı olacak, teşekkürler...
Arkadaslar Merhaba
Dogum kursunda bugun hocamiz TR'de epiduralli sezeryanda bebegi anneye emzirmek icin ne zaman verildigini sordu bilemedim!Sezeryan esnasinda perde var mi? Kordonu bize kesmek ister misiniz diye soruyorlar mi? Bebegin dogduktan sonraki bakimi ne zaman yapiliyor gibi? Tecrubeli arkadaslardan bilgi ricasi ile...
Bugun derste normal dogum anlatildi, sancilar, gercekleri- yalancilari...Dersten sonra esim iyiki hamile degilim ve iyiki bayan olarak dogmamisim dedi.
Herada, bezelerin durumunun biraz duzeldigine sevindim, cok sukur, umarim yakinda tamamen giderler. Elbette senin beyaz minik de buyuyecek, biraz sabir annesi...Biz Haziran'in son haftasi geliyoruz kismetse...Sanirim o zaman 33 haftalik filan olacagiz. Buralar feci sicak, hatta sicak otesi...Ne yazik ki orasi da gelince sicak olacak ve benim sislikler biraz daha artacak. 1 Haziran'da detayli ultrasonumuz var, oraya gelmeden bir detayli daha yapilsa ne iyi olur diye dusunuyorum bakalim artik. Kilo durumlarin nasil, kac kilo almistin, kaci gitti? Beslenme uzmani bir arkadasim inciri sutte bekletip oyle yememi onerdi, simdi onu yapiyorum, umarim faydasi olacak, kayisi da iyi fikir canim, sagol. Kokluyorum minigini...
Tayf, umarim bir daha denemeye gerek kalmadan 5 yumurtadan bir tanesi sana bebek olarak gelir.
Akideciknane, sanirim sana farkli bir tedavi yapilmis. Yucel Bey'i de gorme sansiniz oluyor mu? Yazinda dil probleminden bahsetmissin belki direk Yucel Bey ile kendini daha cok rahat hissedebilirsin. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Cans, umarim degerlerin yolunda gider de hem sen hem de Patikler Haziran'da tedaviye baslarsiniz.
Kangurum, sanirim siz de Haziran dusuyorsunuz, simdiden hepinize bol sanslar.
Alabama, gozunuzaydin, sampiyon olmussunuz.Minik Fenerliyi de operim yanaklarindan.
Baharnaz, sen bu sisliklerden cok cektin canim, sanirim simdi sira bende...Evet, haftalar ilerliyor, saglikla-miadinda gelsin de dortgozle bekliyoruz.
Denizverdi, evet simdi sira bende canim. Feci sicaklar da cabasi... Ne yapalim bebegimiz iyi olsun da bunlar bir sekilde gelip gececek diye dusunuyorum. Clarissa dondurmaya bayiliyor! Tesekkur ederiz.:13:
Merye, kizin biraz daha iyilesmis, bizim icin bile cok zor kaldiki yavrucak derdini de anlatamiyor, cokkk kolay gelsin. Hala evin icinde kanguru ile mi geziyorsunuz?
Sevgiler herkese...
Kızlar malesef bebeğimin kalbi durmuş, perşembe kürtaj olacağım. Bana kalsa kendiliğinden düşmesini beklerim ama dr pek doğru bulmuyor. Dah önceki boş gebeliklerimde öyle olmuştu kendiliğinden düşmesini beklemiştim. Aranızda bu tür tecrübe yaşayan var mı ?
canım ya açık kalmış ya açtım ama okuyamadan çıktım ancak bugün okuyorum o da zor yani.
en kullanmıştım. kullanmadan birkaç ay önce e2 80 idi. sonra fsh 17 falan çıkınca e2 de nasıl olsa yüksek diye hayıt tohumu, wheat grass (buğday çimi ben amazon ve e bay dan almıştım) ve calcium d glucaratte içtim. hepsini aynı ay kullandım. hayıt tohumu ve buğday çimini 2,5 ay, calcium d glucarete i 1 ay. sonunda fsh 11 civarına e2 25 e düştü. hatta e2 fazla düştü diye kokmuştum. o ay doğal hamile kaldım. preseed de kullanmıştım. artık hangisinin hikmetidir bilemeyeceğim. ama yaş 43 olup fsh yükselip folikül sayısı da 1-3 e düşünce ne varsa içtim. koca dahil herşeyi bırakmaya karar verdiğim ay oğlum geldi
merhaba, cevap gelmeyecekmi derken şimdi cevabını gördüm, ayrıca az önce aynı soru için özelinede mesaj attım bilesin. Sevgili karamelito arkadaşım, bunu senin kullandığın bilgisini vermişti, her ikinize de teşekkürler...
şuan bende öyle bir çıkmazdayımki, herşeyi yemeye yutmaya hazırım.
zaten 1 aydır buğday çimi alıyorum, şimdi bulabilirsem calcium d glucarate alacağım. hayıt bir zamanlar çok içmiştim o zaman yumurtalıklarımı çalıştırdığı bir gerçek. ama şimdi içemiyorum midem almıyor, onun yerine hapını "agnucaston" kullansam?????????
bu arada acaba gizli formül kocayı bırakmaya karar vermek olmasın :) ama onu bırakamam başka kimsem yok, herşeye rağmende sevdiriyo kendini :)
oğlun hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhatle büyüsün anneciğini hiç üzmesin.
benim E2 nisanda 155, mayısta bir ay doğum kontrol hapı kullandım ancak 119 oldu. doktor amh isteyince korktum. bu arada benim tek yumurtalığım ve tek tüpüm var. rahim miyom ameliyatı ve kürtaj geçirdi. eğer ben hamile kalmayı başarırsam herkes hamile kalır diyorum..
çok teşekkürler
sevgiler
oğlun çokkk şekermiş.
canım büyük geçmiş olsun..benim bu konuda bilgim yok.diğer gebeliklerin de bu dr da mı oldu eğer öyleyse,onu dinlemen mantıklı bence.tekrar geçmiş olsun.tez zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah...
merhabalar bütün kızlara...
umarım keyifler yerindedir..
[cans gördüm seni onlinesın...selamlar kucak kucak hayatım...
merhaba tayf... teşekkur ederım .. sana da klıma havası ve esıntısı veren ankaradan bol bol selammmm
aşılama konusuna gelınce ben aslında aşılamaya daha cok ınanıyorum ..cunku dogala yakın bır sureç gelısıyor .. ınşallah bu 5 yumurta sana bebek olarak gerı doner ..sevgıyle kal..
tayf cim okuyorum tatlim herzaman bu yolda emek veren herkese dualarim tatlim benim..rabbim yuzunu ve yuzumuzu guldursuunn insallahh....
akidecik den haber yok bayanlar noldu bu kiza.. ses yok daha neden acaba iyidir umariimm...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?