38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herkese günaydın arkadaşlar,

canende geçmiş olsun canım. Yüce Rabbim tez vakitte yeniden anne olamyı nasip etsin sana inşallah.

akidecikname hayırlısı ile toplansın yumoşların canım. önce embriyo sonra da bebiş olarak gelsin sana inşallah. kilolarıda sorun etme lütfenşimdiden kilolardan mutsuz olursan bebeciğinde annesi kilo almasın diye gelmeyebilir ona göre. ne dedik olumlu düşüneceksin. ben hamile kalmadan rejimi bile bırakmıştım. nasılsa hamile kalınca kilo alacağım,şimdiden diyete gerek yok, doğumdan sonra hepsini veririm diyordum.

CANENDE sanada gecmis olsun tatlim ..her sabirda bir hayir vardir canim ya..insallah bundan sonra bebeyin sag selim sana gelir saglik olsun arkadasimm

gunaydiiin kizlaarrrr mutlu gunleriniz olur insallaahh ..bugun hava guzell bende simdi dil kursuna gidiyoruum gorusuruzz sekerlerr

kartopu tatlim sanada canli gunaydin canim

sanada günaydın canım.

bu arada bol bol almanca ninnilerde öğren. bebeğin doğunca almanca ninni söylersin ona. annesi gibi zorluk çekmesin yavrum dil konusunda şimdiden sende hazırla kendini,

arkadaşlar size bir olumlama yazayım. ben bunu not kağıdına yazıp masama koydum hamile kalmadan halada masamda durur. vede ezberledim tabiki aklıma geldikçe söyledim.masamdan hiç kaldırmadım. başkaları görür diye çekinmedim. allahın bildiğini kuladan saklamaya gerek yoktu.bende bir yavrum olmasını istiyordum sonuçta. neyse uzatmadan yazayım olumlamayı sizlere.

Ben , Anneyim.
Ben , Anne olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben , Anne olduğumu kabul ediyorum.
Ben , Anne olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben , Anne olduğum için şükrediyorum.

bunu herşey için yapabilirsiniz. Anne kelimesini kaldırıp yerine başka şeyler koyabilirsiniz.(Sağlık , Zenginlik,kilolular icin incelik,zayıflık vs.)

deniz bulutcumm iyi aksasamlaarrr tatlimm ..nehaber

canım ya açık kalmış ya açtım ama okuyamadan çıktım ancak bugün okuyorum o da zor yani.

inşallah aşılama ile olacak tüpe gerek kalmayacak. ama doktorun 5 yumurtayı neden beğenmedi? ben ilk tedavide 5 yumurta ile kimyasal ikinci tedavide 4 yumurta ile hamile kalmıştım düşükle sonuçlanmıştı. kısaca bu yaşlarda çok arkadaş 2-3 yumurta ile hamile kaldı. 20 li yaşlarda değiliz ki. hoş senin yumurta sayın iyiymiş doktorun yine 10 civarı sayı bekliyor sanırım. aman gerek kalmayacak zaten aşılama ile üçüz olmasın herşeyi zor da ikizler gelecek zaten

en kullanmıştım. kullanmadan birkaç ay önce e2 80 idi. sonra fsh 17 falan çıkınca e2 de nasıl olsa yüksek diye hayıt tohumu, wheat grass (buğday çimi ben amazon ve e bay dan almıştım) ve calcium d glucaratte içtim. hepsini aynı ay kullandım. hayıt tohumu ve buğday çimini 2,5 ay, calcium d glucarete i 1 ay. sonunda fsh 11 civarına e2 25 e düştü. hatta e2 fazla düştü diye kokmuştum. o ay doğal hamile kaldım. preseed de kullanmıştım. artık hangisinin hikmetidir bilemeyeceğim. ama yaş 43 olup fsh yükselip folikül sayısı da 1-3 e düşünce ne varsa içtim. koca dahil herşeyi bırakmaya karar verdiğim ay oğlum geldi

alabama cevaplamış zaten. odaya gider gitmez veriyorlar bebeği emzirmeye. o zaten hazırlanıp seni bekliyor oluyor odada. kabızlık için de ben akşamları 2 kuru kayısı ile soğuk süt içiyordum. zaten çok kabızlık yaşamadığımdan bende işe yarıyordu. ben asıl doğumdan sonra 1-2 ay zorlandım.

geçmiş olsun. inşallah bundan sonra kendisi gelir. bende öyle olmuştu. benim de 7 hafta civarı kalbi durdu. ben kürtaj oldum. hatta doktorum seminere gittiği için 1 hafta onu bekledim ama kendi düşmedi. kürtajdan 1-2 ay sonra rahim filmi de çektirebilirsin herşey yolunda mı diye. ben öyle yapmıştım. her zaman kendi düşmeyebiliyormuş. bir de öyle de parça kalma ihtimali varmış.

herada inşallah emzirme işi kolaylaşmıştır. senin keyifler nasıl bezeleri hallettin mi? zor değil mi annelik ama dedikleri gibi çabucak büyüyorlar. tabii nasıl büyüyorlar annelere sormak lazım

alabama mert e maşallah koca adam oldular değil mi? katı gıdalar nasıl gidiyor? ben günde 1 kere sebze 1 kere de meyve veriyorum. ama pek aramız yok. daha çok tatlı kayısı ve muz gibi şeyleri tercih ediyoruz. alerjik olduğundan yavaş gidiyorum. kuzu eti 7. ayda verdi doktoru. domates ve kereviz 9 dan sonra. zaten süt ürünleri yasak. 8. aydan sonra etinin sütsüz piknik bisküvisi var. bulgur ve mercimeği sormadım. herhalde bir sakıncası yoktur. ne dedi senin doktorun? bu arada fenerli olmasından hoşlanmasak da şampiyonluğunuzu kutlarız

Diğer gebeliklerim boş gebelikti kesede embriyo görünmemişti ama şimdi 2 cm lik bir embriyo var düşük olsa bile kalıntı bırakır dedi dr. Bu dabeni korkutuyorm açıkçası hem kürtaj olursa genetik inceletmeyi düşünüyorum.

canende çok üzüldüm canım allah sabırlar versin genetik araştırmayı iyi düşünmüşsün bence de sebepleri araştırmak lazım. çözüm bulunuyor hayırlısı ile inşallah bi dahakine mis kokuluna kavuşursun.

denizcim valla sorma büyüyolar bugünleri de gördüm ya inanamıyorum. valla katı gıda için doktor önce meyve püreleri elma armut havuç karpuz şeftali mevsim meyveleri dedi. şeftali ve muz kabız yapabilir dikkat etmek lazım verin ama takip edin yapmayadabilir dedi. sonra yoğurt mayalanacak. sonra sebze çorbaları yine havuç patates pirinç ve her yeni çorbada yeni bir sebze ekle suyu koy haşla piştikten sonra zeytinyağ ekleyebilirsin dedi. en son kahvaltı. zengin ekmek için tuzsuz peynir (ben lor ve labne aldım) üzüm pekmezi anne sütü ile karıştırıp verebilirsin dedi. gün aşırı yumurta sarısı ilk başta kayısı kıvamında olsun ve sarının 8 DE 1ile başla gün gün artır beyazı 1 yaşa kadar yasak o yüzden bir müddet sonra tamamen haşla beyazından iyice ayrılsın dedi. aslında aralarda alerjik durumu kontrol etmek için 3 gün beklemek yenileri 3 günden sonra eklemek lazımmış ama bizimki maşallah istiyo karpuz yiyoruz yedirtmiyo biz bişi yerken ağzımıza bakıyo. ben vitaminlerini ona başından beri ebebekten aldığım renkli kaşıklarla verdim ve kaşığa alıştı. en son acd3 vitamini vermişti doktor 5 aylıkken onun tadına bayılıyodu zaten kaşığa vitamini koyuyordum daha yolda ağzını açıyodu aynen öyle devam ediyoruz ekşi tatlı ağzını bura bura yiyo valla. bende hızı kesmedim. eskiler abartmadan herşeyi ver o kadar ara verme dediler bende birgün arayla yenileri ekliyorum. bu meyve fileleri var ondan aldım içine koyuyorum suyunu çekiyo ama karpuzu eline versem daha hırslı yiyo bende parçası boğazında kalcak diye korkuyorum hemen öhü öhü öksürüyo çünkü allah korusun yani. geçen gece ayıptır söylemesi erik yiyoz bizimki hıhıhı erik istiyo ağzına tut eriği hemen hüüp hüüüp başlıyo emmeye. bugün bebebisküvisi azcık ekmek içi bir çorba kaşıığı lor ve 50 cc anne sütünü hüpletti. 11.30 da bi dilim ananas yarım elma ve yarım armut verdim pütürlerini de yiyo ama zorlanıyo suyunu hüpletti. pütürleri çok zorlamıyorum cam rendede rendeliyorum. arada veriyorum pütürlerini de yutuyo. ben hiç öyle tülbent ten falan geçirmiyorum direk rendeleyip veriyorum. bu mikserleri hiç kullanmayacağım sonra çocuklar mikser manyağı oluyormuş 4 yaşında çocuklar bir parça peyniri yutamıyorlarmış. işte böyle şimdilik iyi gidiyoruz. bide şu yoğurt makinalarından aldım gayet güzel mayalıyor ancak benim yaptığım yoğurtlar ekşi oldu nedenini çözemedim. çözersem süper olacak. inşallah hep böyle devam eder. her yemeğin arkasından memede veriyorum onu da alıyo ve ancak memede uyuyo başka türlü uyumuyo bu çocuk.

merhaba arkadaşlar iyisinizdir umarım.
alabama maşallah oğluşuna yedikleri yarasın akıl sağlık olsun inşallah...
canende arkadaşım çok geçmiş allah sağlık sıhhat versin çok üzüldüm canım ama sen sağlıklı olda önemli olan bu canım...
akideciknane canım inşallah iyi haberlerle gelir sağlıklı bebeklerin olur canım...

Arkadaslar Merhaba

Ben sanirim yakinda dis doktoruna gidip bir parcasi dusen dolgumu cikartip yenisini yaptiracagim. Simdiye kadar idare ediyordum ama agri artmaya basladi, gecici cozumler de artik etkisini kaybetti. Kendi doktorum da enfeksiyon kaparsan bu bebegin icin daha tehlikeli olur dedi. Kendime dayan dayan derken sanirim limitlerimi cok zorladim, insallah bebegime bir zarari olmadan hallederim.

Canende, cok gecmis olsun. Bence de doktorunun dedigi gibi kurtaj olmak simdi en garantisi...Ondan sonra yeni bir tedaviye icin daha rahat hazirlanirsin. Hem kendini hem de esini bitkisellerle ve vitaminlerle yeni tedaviye hazirlamani dilerim.

Yildiz 1980, bence herseyi deneyin. Biri iyi gelmezse digeri bir sekilde iyi geliyor. Hayitin her anlamda faydasi var, o zaman tabletini alin, bol sanslar.

Deniz Bulut, Cok yogunsun sanirim, nasil gidiyor is, uzunca bir sureden sonra alismak zor gelmistir degil mi? Ne guzel kati gidaya gecmissiniz, hepsi yarasin, allerjiler yok olup gitsin, darisi bizlere insallah. Sezeryan bilgisi icin tesekkurler.:13:

Alabama, Mert demek daha cok karpuzcu...Afiyet olsun, yarasin yedikleri...Ben de doktorunuzun soylediklerini not aldim. Sezeryan bilgisi icin tesekkurler.:13: Ben Uzakdogudayken yogurdu evde kendim yapiyordum ( cunku genelde minik meyveli yogurtlar revactaydi ve sade yogurt da ayni boyuttaydi, peynir ve ekmek de neredeyse cok zor bulunuyordu)hatta lor peynirini de, caresizlikte insan bircok seyi ogreniyor, hatta ekmek bile yapabiliyorum. Sut sicak olunca yaptigin yogurt eksiyor, her ne kadar makinede bu sorunun olmamasi lazim ama biraz da isisini azaltarak bir deneme yapabilirsin. Herseyi pure yapmama fikrine cokkk katiliyorum cunku cocuklar sonra herseyi pure istiyor ve puturlu seyleri yememeye alisiyorlar, cevremde cok gordum, cocuklarin herseyi ileride yememeleri bu pure aliskanligindan doguyor ve sonra annelerin cok zorlandiklarina da sahit oldum. Yasasin puturlu yiyecekler...

Kartopu, daha once soracaktim. AS sonucunuz yakina cikiyormus ama zaten ilk erken sonuc icin doktorunuz hersey yolunda demisti zaten degil mi? Cunku ilki guzel olunca digeri de guzel cikiyormus. Bebek listesini simdiden hazirla istersen, bayagi uzun bir liste ama cok keyifli, hepsi minik minik....Allah tum isteyenlere bebek kiyafetleri almayi, yikamayi, utulemeyi nasip etsin.

Taze annelerimiz Baharnaz ve Herada umarim yeni bebeklerimizle keyifli zamanlar yasiyorlardir.:13:

Sevgiler herkese...

merhabalar bütün kızlara...

umarım keyifler yerindedir..

akidecik naptın yavrucum son durumun ne?topladılarmı yumoşları?bi haber ver bize?...

alabamacım maşallah oğluşuna herşeyi yemek istiyomuş...abimin iki yaşında bi kızı var yemek yememek için elinden geleni ardına koymuyor,yemek yemeyen çocuk çok zor canım...bağrış çağrış,şebeklik ede ede yediriyolar...bazen bana bırakıyolar göbeğim çatlıyo bir iki lokma şey yedirebilmek için..allahtan süt içiyor...çok zorrrrr....

zarpdeniz bu bebek mevzuu yüzünden yaptıramadığım dişler bende de var valla nolucak bilmiyorum...ama aşılamanın sonucu olumsuz olursa önümüzdeki ay yumurtlamadan önce yaptırayım diyorum...tüpten önce halletsem iyi olur..

kartopu olumlaman çok hoşuma gitti..süpersin

denizbulut doktorum sayıyı beğenmedi canım,hesaplarına göre 10-12 yumurta bekliyo benden...bu ikinci aşılama olucak ilkinde sadece 2 yumoş vardı ve aşılama sonrası çalışın demişti ama misafirimiz vardı yapamamıştık...şimdi 5 yumoş var ve misafir filanda gelmeyecek engelledim herkesişans tabii ki biraz daha fazla ama canım bizim yaşımız için aşılama biraz zor bence..neyse canım artık yumoşlar boşa gitmesin bi deneyelim bakalım varsa olacağı olur zaten...olmaz ise ikinci adetimle direkt iğnelere başlayacağız ki buda temmuz gibi olucak..dün bir yerde bişey okudum 3 aşılama bir tüp bebek gibiymiş yani yüzdesel olarak bir tüp bebek tedavisine denkmiş..5 yumoşa bu defa ilkinden daha fazla inanıyorum ama yinede çok çok umutlu diilim açıkçası...sadece doktor kendi kendine kalabildiğine göre 5 iyi bi sayı belli olmaz belki olabilir dedi...birde sanırım gonalf 450 yumoşlarımın doğal halinden daha kaliteli olmasının müsebbibi olmuş
olabilir...göreceğizzzz....

toanacım canım aşılamaya girmeden sana haber vericem benim için bildiğin tüm duaları okur musun hayatım?şimdiden teşekkürler...

cans gördüm seni onlinesın...selamlar kucak kucak hayatım...

Son düzenleme:
tayf cim okuyorum tatlim herzaman bu yolda emek veren herkese dualarim tatlim benim..rabbim yuzunu ve yuzumuzu guldursuunn insallahh....

akidecik den haber yok bayanlar noldu bu kiza.. ses yok daha neden acaba iyidir umariimm...:44:

merhabalar bütün kızlara...

umarım keyifler yerindedir..

[cans gördüm seni onlinesın...selamlar kucak kucak hayatım...

merhaba tayf... teşekkur ederım .. sana da klıma havası ve esıntısı veren ankaradan bol bol selammmm

aşılama konusuna gelınce ben aslında aşılamaya daha cok ınanıyorum ..cunku dogala yakın bır sureç gelısıyor .. ınşallah bu 5 yumurta sana bebek olarak gerı doner ..sevgıyle kal..

doğma büyüme bir ankaralı olarak selamlarını aldım hayatım...ben aydınlıkevler lisesi sonrada d.t.c.f. den mezunum..ankarayı çok seviyorummmmmmmmm...umarım dediğin gibi olur da biri bebiş olarak döner bana,biraz şans biraz kısmet...ancak doğal hamileliklerimde düşüklerim çok o yüzden en hayırlısı bana tüp olacakmış gibi geliyordu ama bunda da bir hayır olsa gerek deyip razı oldum sürece..teşekkürler dileklerin için,öpüyorum...

tayf cim okuyorum tatlim herzaman bu yolda emek veren herkese dualarim tatlim benim..rabbim yuzunu ve yuzumuzu guldursuunn insallahh....

akidecik den haber yok bayanlar noldu bu kiza.. ses yok daha neden acaba iyidir umariimm...:44:

canım çok sağol...birtanesin...evet akideciği çok merak ettim naptı cadı kız acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…