38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yazdıklarına katılıyorum alabama...sürekli mikserden ya da rondodan püre haline gelmiş gıdaları yemeye alışmış bebeklerde yutma, yutkunma güçlüğü ile akrşılaşılabiliyormuş.bence çok iyi yapıyorsun.naçizane bütün anneler öyle yapmalı...bu arada maşallah mertene buursa yutuyormuş.
ayrıca,bir tanıdığım var..inan daha bebek 2 3 aylıkken her yemeğin suyuna çok minik ekmek batırıp tıkıveriyordu torunlarına.acı,ekşi, tatlı ne yerlerse..gerçekten de çocuklar sonra hiçbir yemek ayırımında bulunmuyorlar. ya da tesadüftür onların ki öyle..

denizverdicim şimdi msn de akidecik var o birazdan yazar size ama yumoşlar toplanmış 4 tane çıkmış biri boşmuş ama diğer 3 için iyi demişler....ayyyyhhh hemen yetiştirdim bende..

denizverdicim şimdi msn de akidecik var o birazdan yazar size ama yumoşlar toplanmış 4 tane çıkmış biri boşmuş ama diğer 3 için iyi demişler....ayyyyhhh hemen yetiştirdim bende..

sağolasın.teşekkürler tayf.bayan müzevir.tatlı müzevir

toana canım hazırlanmaksa evet biraz yürüyüş yapıyorum haftanın 5 günü. sonra daha düzenli besleneyim dedim bu arada bal polen arı sütü tarçın çörekotu karışımı alıyorum sabah akşam hayıt içiyorum suyunu dhea kullanıyorum bunlar benim hazırlıklarım haziranda doktoruma gideceğim beni bir görsün bakalım ne diyecek...
sen nasılsın toparlandın diimi? Allahım herkese dualarının hayırlısını versin bu arada diğer arkadaşlar sizlerede merhaba tayf, alabama, denizbulut, zarpdeniz, baharnaz, merye,maiumut,akideciknane, derya (hoşgeldinnn bu arada),denizverdi başka kim vardı hatırlayamadıklarımada merhabaaaaa!!!!!

evet denizverdiciyim az kaynatik valla ..sende yoktun nerdeydin kele..kayip mi oldun ki:44:

canım ben de dün kursta, annemlerde kaynattım keleeeeeee..
bugün de totoyu iyi gesdirdim
bugünlerde düğün dernek çok.. kurumla görüştükten sonra hayatımızdaki yenililere start vereceğiz.allahın izniyle

merhaba canım.kocaman bir merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bir yandan da oynuyorum haa.sana olan aşkımdan daha neler yaparım diyor şimdi oynak bir şarkıda

kangurum selamlar hoşgeldiiiiinnn...ne çok şey yapmışsın kendine böyle ...yarasın yumoşlaraaaaaaaaaaaaaa....

aşkolsun derya ben hala diil çıtır ,çıtır çıtırım valla....canım 40 yaş bana inanılmaz güzel geldi,kendimi çok farklı ve çok iyi hissediyorum..:122:

hadi yaaa...çıtır çıtır haa...ben de dişleri yeni taktırdım bugün.şimdi anlarız çıtırlığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…