Kızlar malesef bebeğimin kalbi durmuş, perşembe kürtaj olacağım. Bana kalsa kendiliğinden düşmesini beklerim ama dr pek doğru bulmuyor. Dah önceki boş gebeliklerimde öyle olmuştu kendiliğinden düşmesini beklemiştim. Aranızda bu tür tecrübe yaşayan var mı ?
bu catlatma ignesi yumurta degilde beni catlatma olmasin oyle bir sisdimki anlatamam patlicam yaa
iyi aksamlarr kizlarr nediyonuz kele kaynatma yokmu yine soyleyinn bakemm...
BENDE HAMILE OLUCAAMM INSALLAHHHH..AMA NEZAMAN BILMIYORUUUMMMM..of be bende dedim sonunda insallahh gerceklesir ...::93:
ıyı akşamlar arkadaşlar..
ıyı dıleklerınız ve guzel temennılerınız ıcın cok tesekkur ederım .. ıyı kı varsınız ...
tayf ... topıge ıyı kı gerı dondun ... neşen ve canlılıgın cok ıyı geldı ...
toana benım rahatsızlıgım tıroıdle ılgılı canım .. degerlerım normale donerse amelıyat olacagım . tıroıd bezımın bır kısmı alınacak ...
denızbulut batunun resımlerını gordum .. maaşallah cok tatlı ... ne guzel guluyor ..
alabama .. mertı ve senı kutluyorum .. şambıyonlugunuz kutlu olsun ... bu arada mert cok seker olmuş .. maaşalah sarı kafa ..
hepınıze ıyı akaşamlar ......
teşekkür ederim pınarcığım. şimdilik bir sorun yok. haftaya amniyosentez sonucunu alacağız,15 hazirandada detaylı ultrason var, güzel sonuçları alıncada alışverişlere başlayacağım artık çok sıcaklar olmadan.
maşallah senin bebişde 8 haftalık olmuş.hayırlısı ve sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Yüce Rabbim. Allah herkesin yavrusunu nazarlardan saklasın inşallah.
valla yandın o zaman,sana bayaa pahalıya patlıycak bu iş haberin ola çünkü ben seni şu an hamiş hamiş dolaşırken görür gibiyim hayatım....allah büyük kız öyle bir anda verirki dananı eline valla nutkun tutulur...sen hiççç kafanı yorma bu işlere şeker,bebiş tıpış tıpış gelicek bak gör:86:..tayf ..canim benim varim tabiki sana dondurma ismarlamak neyki ..hayirlisiyla hamile kalirsam dondurmaciyi alirim yavruu
ay ben sisman bir kadin oldummmmmmmm cok mutsuzummm
kizlar yarin buyuk gunn bakalim ne olacakk
ayy tayfim insallah sekerim insallah hepimizin yuzunu guldursun allah agzindan duysun ..rabbim hepimizin yuzunu guldursun kucaklarimizi bos koymasinn seker ..vall daha yeni namazda kalktim dularim hepinize ..hepimize rabbim uyar insallahhhh
kizlar yarin buyuk gunn bakalim ne olacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?