38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım büyük geçmiş olsun..benim bu konuda bilgim yok.diğer gebeliklerin de bu dr da mı oldu eğer öyleyse,onu dinlemen mantıklı bence.tekrar geçmiş olsun.tez zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah...

ıyı akşamlar arkadaşlar..
ıyı dıleklerınız ve guzel temennılerınız ıcın cok tesekkur ederım .. ıyı kı varsınız ...

tayf ... topıge ıyı kı gerı dondun ... neşen ve canlılıgın cok ıyı geldı ...

toana benım rahatsızlıgım tıroıdle ılgılı canım .. degerlerım normale donerse amelıyat olacagım . tıroıd bezımın bır kısmı alınacak ...

denızbulut batunun resımlerını gordum .. maaşallah cok tatlı ... ne guzel guluyor ..

alabama .. mertı ve senı kutluyorum .. şambıyonlugunuz kutlu olsun ... bu arada mert cok seker olmuş .. maaşalah sarı kafa ..

hepınıze ıyı akaşamlar ......

iyi aksamlarr kizlarr nediyonuz kele kaynatma yokmu yine soyleyinn bakemm...

BENDE HAMILE OLUCAAMM INSALLAHHHH..AMA NEZAMAN BILMIYORUUUMMMM..of be bende dedim sonunda insallahh gerceklesir ...::93:

a-haaa...bana rakip çıktı..tamam kız hamile kalan dondurma ısmarlar topice:119: var mısın yavvruuuu?

Son düzenleme:

geçmişler olsun cans,inşallah değerlerin normale dönücek ve hayırlısı ile ameliyattan sonra bombasın canım:109:...

oohhh,maşallah kartopu sana ,alışveriş aşamasına gelmişsin arkadaşım,darısı başımıza olsun:111:...

tayf ..canim benim varim tabiki sana dondurma ismarlamak neyki ..hayirlisiyla hamile kalirsam dondurmaciyi alirim yavruu
valla yandın o zaman,sana bayaa pahalıya patlıycak bu iş haberin ola çünkü ben seni şu an hamiş hamiş dolaşırken görür gibiyim hayatım....allah büyük kız öyle bir anda verirki dananı eline valla nutkun tutulur...sen hiççç kafanı yorma bu işlere şeker,bebiş tıpış tıpış gelicek bak gör:86:..

ayy tayfim insallah sekerim insallah hepimizin yuzunu guldursun allah agzindan duysun ..rabbim hepimizin yuzunu guldursun kucaklarimizi bos koymasinn seker ..vall daha yeni namazda kalktim dularim hepinize ..hepimize rabbim uyar insallahhhh

ayy tayfim insallah sekerim insallah hepimizin yuzunu guldursun allah agzindan duysun ..rabbim hepimizin yuzunu guldursun kucaklarimizi bos koymasinn seker ..vall daha yeni namazda kalktim dularim hepinize ..hepimize rabbim uyar insallahhhh

amiiinnn...toana sen haziranda dondurulmuşlarınla mı olucan tüpü?

günaydın güller

akşam az kaynatmışsınız yine..

akide.....bugün yavruları verdiğin (vereceğin)gün.haydi hayırlısı...ay ne güzel uykudur o diyeceğim ama sana anestezi vermiyeceklermiş üzüldüm.. keşke isteseydin..belki de verirler belli mi olur.hem hiçbirşey duymazsın canın da yanmaz.hem de tatlı uykularda olursun..haydi hayırlısı akide.. kap şekerlerini birkaç güne..

gunaydiiin kizlaarrrr mutlu gunleriniz olur insallaahh ..bugun hava guzell bende simdi dil kursuna gidiyoruum gorusuruzz sekerlerr

kartopu tatlim sanada canli gunaydin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…