- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
benım can arkadaslarım haberler geldı denızcım lısteye bır aksılık cıkmazsa cumartesı transferrr bellı degıl bozuk cıkmazsa yumurtalar
akidecik sonuna geldi sayılır bu işin...darısı başıma olsun inşallah...
sonuna geldim ama hersonda bir baslangicdir bunuda biliyorum tayf tuana ve buun arkadaslarim hepimize o kus konacak unutmayin Allahim goruyorrr
Size bir sey anlatayim esim bahceyle ugrasirken 1 gun evvel bahceyi suluyor bir kus onla oynamaya basladi o gun bugundur bahceye dadandi nasil sakiyor geliyor resmen bagiryor ve agzindada bir yem var hep
Size bir sey anlatayim esim bahceyle ugrasirken 1 gun evvel bahceyi suluyor bir kus onla oynamaya basladi o gun bugundur bahceye dadandi nasil sakiyor geliyor resmen bagiryor ve agzindada bir yem var hep
akidecik hadi hayırlı olsun canım
bu kuşlarda var birşey.....
alabama arkadaşımısında transferi olmuştu. tam o aralar işte.opu ya da transfer.. transfer diye hatırlıyorum daha çok ... alabama yanlışsam düzelt..
onunda evine bir kuş girmişti.ve o bunun bir işaret olduğuna inanmıştı.baaaakk mert paşamız kocaman adam oldu.
inşallah sana da uğurlu gelir
akidecik hayyddiii bakalım sonuna hayırlısıyla...
denizverdiiiii alemsin bacım vallaoyna oyna sen oyna ben yorgunum yürüyüşten geldim
alabama sağol tatlım annem iyi çok şükür ama çarpıntıları devam ediyor onun için şimdi yeni bir dr arıyorlar galiba izmir şifaya gideceklermiş biraz üzülüyorum ama elimden bir şeyde gelmiyor. Rabbim beterinden korusun...
iyi geceler kızlar
akide evet aynen denizverdinin dediği gibi transferin olduğu gün eve kuş girmişti ben de öyle yorumlamıştım. inşallah bu kuş da senin bebeğini getirir.
zarpcım çok geçmiş olsun inşallah hallolur sen de rahatlarsın. bu diş olayı hamilelikte zor allah yardımcın olsun direk dişlerimiz etkileniyor sen iyi sabrettin. ama endişelenme artık eskisi kadar sıkıntı olmuyor yeni ilaçlar tedaviler eskisi gibi bebeğe zarar vermiyor deniliyor. artık hamileyken antibiyotik bile alabiliyorsun çok gerek olursa. yoğurt olayı için saol canım sütü önden kaynama noktasına gelmeden bi ısıtmak gerek diye okumuştum acaba ondan mı ekşi oluyor.
kangurum selam canım aldım selamını annen nasıl oldu toparlanmıştır inşallah.
alabama....
canım.nasıl süt ile mayalıyorsun yaoğurdunu.utu sütü il yoğurt tutunmuyor diye duymuştum.hiç denemedim ama.ben bir aç seneye kadar hep apı sütü ile mayalardım.başka süt denemedim.annem de manda sütü ile mayalar. o çok lezzetlidir.ama bizim burda yok
kaynama noktasından filan bahsedince sorma gereği duydum. kapı sütünü kaynatırdım.zaten yapa yapa olması gereken ısıyı tanırdım.serçe parmağını hafifça batırırsın süte anlarsın ... hani bebekleri yıkaren annelerin ısıyı ayarlamaları gibi...
yoğurt makinesi hiç kullanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?