38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

benım can arkadaslarım haberler geldı denızcım lısteye bır aksılık cıkmazsa cumartesı transferrr bellı degıl bozuk cıkmazsa yumurtalar

akidecik sonuna geldi sayılır bu işin...darısı başıma olsun inşallah...

akide....
inşallah herşey yolunda gidecek..hep pozitif düşünelim pozitifi çağıralım.

tayf....
inşallah canımmm... tüm isteyenlere...bu yolda olanlara...

sonuna geldim ama hersonda bir baslangicdir bunuda biliyorum tayf tuana ve buun arkadaslarim hepimize o kus konacak unutmayin Allahim goruyorrr

bugün verdiğine göre yumoşları cumartesi 3. gün olucak ...transferden sonra çok dikkat et kendine..

Size bir sey anlatayim esim bahceyle ugrasirken 1 gun evvel bahceyi suluyor bir kus onla oynamaya basladi o gun bugundur bahceye dadandi nasil sakiyor geliyor resmen bagiryor ve agzindada bir yem var hep

canende.....
çok geçmiş olsun..genetiğine baktırmak bence de mantıklı... bundan sonrası hayırlı olur inşallah.

zarp hocam...
hocam dişiniz için geçmiş olsun. sanırım artık atlanılmayacak had safhaya geldi.sorunsus bir şekilde hallolur inşallah..clarisayı şöyyyle sevin benim yerime üstten üstten..

hocam.... animasyonu hayırlısıyla bir tamamlayalım... foto işi kolay..

Size bir sey anlatayim esim bahceyle ugrasirken 1 gun evvel bahceyi suluyor bir kus onla oynamaya basladi o gun bugundur bahceye dadandi nasil sakiyor geliyor resmen bagiryor ve agzindada bir yem var hep

bu kuşlarda var birşey.....
alabama arkadaşımısında transferi olmuştu. tam o aralar işte.opu ya da transfer.. transfer diye hatırlıyorum daha çok ... alabama yanlışsam düzelt..
onunda evine bir kuş girmişti.ve o bunun bir işaret olduğuna inanmıştı.baaaakk mert paşamız kocaman adam oldu.
inşallah sana da uğurlu gelir

benimde icime oyle dogdubelkide oyle insallah rabbimmm

iyi geceler kızlar
akide evet aynen denizverdinin dediği gibi transferin olduğu gün eve kuş girmişti ben de öyle yorumlamıştım. inşallah bu kuş da senin bebeğini getirir.

zarpcım çok geçmiş olsun inşallah hallolur sen de rahatlarsın. bu diş olayı hamilelikte zor allah yardımcın olsun direk dişlerimiz etkileniyor sen iyi sabrettin. ama endişelenme artık eskisi kadar sıkıntı olmuyor yeni ilaçlar tedaviler eskisi gibi bebeğe zarar vermiyor deniliyor. artık hamileyken antibiyotik bile alabiliyorsun çok gerek olursa. yoğurt olayı için saol canım sütü önden kaynama noktasına gelmeden bi ısıtmak gerek diye okumuştum acaba ondan mı ekşi oluyor.

kangurum selam canım aldım selamını annen nasıl oldu toparlanmıştır inşallah.

kızlar hepinize iyi akşamlar

Alabama esim 25 yildir bu evde oturyor ve bahcede ugrasiyor onada enteresan geldi hatta dun evde yokken gene geldi resmen bahce kapisinda sakiyor bilemem icime oyle dogdu

akidecik hayyddiii bakalım sonuna hayırlısıyla...
denizverdiiiii alemsin bacım valla oyna oyna sen oyna ben yorgunum yürüyüşten geldim
alabama sağol tatlım annem iyi çok şükür ama çarpıntıları devam ediyor onun için şimdi yeni bir dr arıyorlar galiba izmir şifaya gideceklermiş biraz üzülüyorum ama elimden bir şeyde gelmiyor. Rabbim beterinden korusun...

anneye geçmişler olsun kangurum..yoktur inşallah önemli bişeyi..

kzlar herkese iyi geceler
tatlı uykularda olun...ben kaçar

cans hocam....
son cümle için affedin... dile kolay geliyor..ne yapayım.

Uzun zamandır girememiştim foruma ne çok şey paylaşmışsınız.
Tayf , pozitif enerjine hayran kaldım.Dilerim her şey gönlünce olur.
DenizVerdi ben de pastörize sütle yoğurt mayalıyorum.Gayet güzel oluyor.Çok az kaynatıp parmağımı yakmayacak ısıya geldiğinde mayalayıp üstünü örtüyorum :)
Zarpdeniz çok geçmiş olsun.Artık antibiyotik bile veriyorlar endişelenme kızına hiç bişeycik olmaz.
Kartopu ben de senin gibi olumlamalar yapıyorum.Pozitif düşünceyle ilgilenmemi hatta "The Secret" adlı kitabı okumamı bir doktor söyledi bana.Ben de sabahları nehir kenarında koşarken çocuklarını parka gezdirmeye getiren anne babaları görüp evrene sesleniyorum " Hey evren! Biliyorum sesimi duyuyorsun.Ben de şunlardan 2 tane istiyorum ona göre" diye.Biliyorum o beni duyuyor :)
Akideciknane yumoşların sana bebek olarak döner umarım.Aslında ben sana yakınım sanırım.Ben Charleville-Mezieres deyim.Hatta bu pazar annemi yolcu edeceğim Charleroi dan.Yolun düşerse beklerim :)
Olumsuz düşünecek hiçbir şey yok.Bugün bir fransız dergisinde okudum. Kadının teki 50 yaşında hamile kalmış.Doktorlar hormonların fırladığını görünce direk kanser teşhisi koymuşlar.Carla Bruni den neyimiz eksik kadın 44 yaşında hamile kaldı :)
Ben de inşallah 19 hazirandan sonra kocama kavuşuyorum bir daha hiç ayrılmamacasına inşallah. Ve başlasın çalışmalar tüm hızıyla
Sağlıcakla kalın. İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…