38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

tayf ..hadi hayirlisi sekerim insallah bu asilama son olurr veeee leylek baba bebisini getirrir sana ..rabbim yuzunu guldursun tatlim benimm...

bu yolda emek verenlerin emeyini rabbim bos etmesin hepimizin insallah..allahim insallah kucaklarimizi bos koymasinn..insallahhh..

denizverdiciyimm ..nediyon kele ..gozellestinmi baciimm..kisa saci severim bende..bekarken hep sacimi kirptitrirdim..ama simdi uzun tabi biraz..tatlisim insallah kizina kavusursun bir omur boyu sagliktan yasarsiniz ..hayirli evlat olsun sana insallahh..ama ben inaniyorumm sen cok iyi ilgili bir anne olucan canim benim rabbim rast getirsin insallahh..

bende buarada hapsurmaktan geberiyom valla:2::2:mevsim allerjim var bitirdi beni yaa..

sorma toanacım bende bir aya kalmaz açarım allerji sezonumu...geçen yaz tam üç ay kaşın kaşın ölüyodum...çok fena çok...herşeye allerjim var,coraspine,güneşe,metale,sıcağa,sabuna daha fazla saymayayım artık...offffff yaa...

Hiiiiiiii everybody!!!! nasılsınız arkadaşlar ne var ne yok bakimmm??
zarpdeniz canım annem iyi sayılır işte çarpıntılarıyla uğraşıyor allah sağlık versin bakalım beklemedeyiz. bende saydığım hazırlıklara devam ediyorum allah bakalım yüzümüze gülecek mi? şu an biri 7 biri 5 haftalık hamile iki arkadaşım var allah bizede gösterir inşallah.
tayf şimdi hatırladım daha öncede syretmiştim bu leylek videosunu ama bu leyleğin kimin olduğunu çıkaramamıştım demek seninmiş
toana arkadaşım sen anteplisin herhalde bayılıyorum senin kelimelerine. kele yi ben antepte öğrenmiştim bacım kelimeside çok hoşuma gider ve kullanırım :13:
kartopu canım nasıl gidiyor bakiiimmm??? bebiş nasıl hopluyor zıplıyormu?
akideciknane arkadaşım bugün dinlenmen çok normal haydi güzel embriyoların oluşsun bekliyoruz haberlerini canım

kangurum..canim benim evet ben antepliyim agam..ama anteplice hic konusmam ..laf aramzda antep dili kabadir birazz benim turceme istanbul turkcesi derler ..anne baba..urfalidirr..once antebi sevmezdim okadar guzel sehir olmasina ragmen okadar guzel yemekleri baklavasi anlatmakla bitmezz.. ..simdide antep in kokusunu havadan aliyorumm..sehrim benim antebimm ..sen nerden biliyorsun gordunmu antebi canim..yedinmi yemeklerini..baklavasini.. baccim..

teşekkürler tayf

iyiyim keleeee.. dualarına koca bir aminn.hepimizin işleri yolunda gitsin inşallah

evet... çok ilgilenirim... şimdiden bile ne şalabanlıklar yapıyorum.onun dünyasına girebileyim diye... allah utandırmasın

Son düzenleme:
demek alerjili anneler olacağız....benim de balık ayıklarken domates doğrarken bir de deterjanla biraz fasla temas ettiğimde alerjim olur.turşuya ,suyuna elimi sokamam...haaa bir de parfüme karşı... bak tayf yazdıkça çıkıyor.dişmacununa da var.

akide ne oldu:26:.... msn den haberleşeniz var mı

yok yaaa...az önce baktım msn de de yok hatun...akidecik nerdesin..nazara geldim demişti,ay yoksa denizverdicim bizim mi nazarımız dokundu zannetti bu cadı,gelmiyo topice...bak şimdi bu saat oldu yok,meraklandım,çokmu hasta oldu acep zeynocuk..

toana... sizin antepin tatlısını tattım ben yakın bir zamanda.. buradan söylüyorum.adı duyulmuş en büyük tatlıcılar halt etmiş.üzerine tanımıyorum.

yok yok bence naza çekiyor olabilir..

akide...gel gel... ben sana bugün dua okudum.. iyi olacaksın inşallah

Selam cok hastayım anacım bırazcık kanamam var bırde basım dondu yattım sonra kalktım kızarma yaptım zeytınyaglı taze fasulye kayısı recelı yapdım sımdı cay demledım askomla oturuyorum ayy tayfffff canıkom cok sevındımmm

hastaysan niye uğraşmışın ki...azıcık canının kıymetini bilicen.afiyet ile için çayınısı... bak.şimdi hüzünlendim... neyse benimki de bir iki güne gelir.

normalde fala bir kanama olmaz.. benim çok hafif bir ekelenmem olmuştu...fala ise dr una görüş canım.. embriyo gelişiminden bir haber var mı

eeee,şimdi nasıl hissediyosun akidecik,daha iyisin galiba...meraklandırdın bizi..transfer öncesi çok dikkat et sağlığına şekercim..

evet yaaaa,embryolar için arayan soran oldu mu..nasıl gidiyor acaba..

Son düzenleme:
DENIZVERDI;Canimcim guzel dualarin icin coook tsk ederim biraz hastayim ne bileyim pembe pembe kaniyor yorgun dusdum heralde benim embriyolardan haber yok heralde ask yasiyolar esime dedimki bizimkiler pek atesli galiba ses yok baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…