38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

rieuse....

sevdiğine hayırlısı ile sağlıkla kavuşman dileği ile...sonrası gelecek inşallah

günaydın sabahın ilk annesi...günaydın deniz... canlı selam

batu uyutmadımı.....
ben çayımı koyayım.... hayırlı işler sana

cnmm cok sevındım valla bu sıteden o kadar ıyı arkadaslar edındım bende cok sevınırım hatta ozelden telefonlarımızı verelım sen nerde tedavı oluyorsun?ne durumda tedavın?

cnmm cok sevındım valla bu sıteden o kadar ıyı arkadaslar edındım bende cok sevınırım hatta ozelden telefonlarımızı verelım sen nerde tedavı oluyorsun?ne durumda tedavın?
Günaydın kızlar ...

Akideciknane ben tedavi görmüyorum. Biz eşimle 2 yıl ayrı ülkelerde çalışmak zorunda kaldık.Geçen yıl doğal yoldan hamile kaldım fakat bebeğimi kaybettim. Sonra da akışına bıraktık işte :)
Neyse artık zor günler geçti. Gelecek güzel günler benim :)
Güzel haberlerini bekliyoruz.
Öptüm hepinizi

merhaba rieuse,allah kavuştursun kocişinle...umarım kociş gelir gelmez bebişte gelir canımcım...bütün güzel günler senin olsun ...

Merhaba Arkadaslar

Denizverdi, senin de yeni dislerin hayirli olsun canim, bol bol gulumse...

Kangurum, artik annecigin bundan sonra hep kontrol altinda olacak canim, cunku benim babam hala oyle... Iyi haberlerini yakinda alman dilegiyle... Sen de durumlar nasil?

Tayf, masallah cok enerjiksin. Ne oldu catlatma ignen?

Akideciknane, hemen bir C vitamini al, muz ye enerji verir ve transfere hazir ol, 3 yumos seni dortgozle bekliyor.

Rieuse, hadi bakalim esine kavusmana cok az kalmis. Hem esine hem bebise kavusmani kutlayacagimiz gunleri dortgozle bekliyoruz.:13: Bu arada kan sulandirici filan aliyor musun?

Alabama, ben daha onceki yaptigin isinin biraz dusugu ile dene canim. Yogurt isi biraz da dene-yanila oluyor. Bir de bazi pastorize sutlerle daha iyi oluyor, arada sutun markasini da degistirerek deneyebilirsin. Ben bir kac farkli marka deneyerek sonunda en iyi tutani bulmustum.
Disim bugun agrimadigi icin doktora gitmedim. Her agriyista doktora gitme karari alip, ertesi gun agri kesilince vazgeciyorum, nereye kadar bakalim. Ben de arastirdim gebeler icin farkli icerikli anestezik igne kullaniliyormus, bir de islem uzunsa gebenin arada dolasmasinin saglanmasi gerekiyormus. Artik uzun sure sirtustu durmamam gerekiyor, bakalim... Mert karpuz yedi mi yine? Ben de cok severim.

Maiumut, Haziran'da tedaviye baslayacak arkadaslar var, aralarina sen de katil istersen.:13:

Sevgiler herkese...

Tayf, masallah cok enerjiksin. Ne oldu catlatma ignen?

az evvel muayeneden geldim zarpdenizcim,yumurtaların gelişimi iyi imiş son iki iğnemi yaptım şimdi ve yarın gece 11:30 da çatlatmayı yapıcam..pazar sabahı 10:30 da aşılamam olucak allahın izni ile..enerjime gelince,bu hormon iğneleri doping yaptı sanırım..aslında biraz saldım çayıra mevlam kayıra moduna geçtim tüp tedavim askıya alınınca şeker...17 aydır son iki düşükte dahil moralimi tek bir dakika bile bozmadım,hani öyle optimist bi tipte diilimdir ama bu işler öyle kahrolmaya can sıkmaya gelmiyor fazla..rahat olmak lazım diye düşünüyorum...normalde pire için yorgan yakarım ama işte bu tedavi süreçleri bende farklı tepkiler oluşturdu,rahat olmak için rahat düşüncelerle haşır neşirim...aslına bakarsan,bu yaşta çocuk için yola çıktığımda başıma neler gelebileceğini biliyordum başında,nitekim geliyorda zaten...öngörü önemli birşey,eğer görüyorsan daha rahat ilerleyebiliyorsun gibi geliyor bana ..bilemiyorum şeker...hakkımızda hayırlısı inşallah...öpüldün bolca..

Son düzenleme:
tayf ....
hadi hayırlısı.... senin de günlerini saymaya az kaldı... artık akide ile kırkınız karışır...olur mu ..olur olur... burdan yazarsınıs... benim midem kötü benim ki çok fena diye..
hadi inşallah..

zarp hocamm ...güldürdünüz beni
ben de sizi güldüreyim az.. bakın nasıl olmuş..3 poz gönderiyorum

kısmetse olsun denizverdicim...diilse de yola devam...canım sen nasılsın bakalım bugün..herşey yolunda mı

Kızlarrrrrrr bana nazar degdı gucluyum dedım ama bugun serıldım yatıyorum hıc halım yokkk

nazar mı oldun yoksam..dua değil mi....her yere gider.sana 3 ihlas bir fatiha gönderdim.allah kabul etsin canımm.akşama hiçbirşeyin kalmayacak görürsün... buraya da yazarsın..
şimdiden sonra iyi haberleri bekleyelim senin yavrulardan

kısmetse olsun denizverdicim...diilse de yola devam...canım sen nasılsın bakalım bugün..herşey yolunda mı

iyiym canım...yolunda yolunda herşey...saçlarımı kestirdim biraz bakım yaptırdım.bu hafta kuruma güze bir anne olarak gideceğim..

kısmetini ara ara.. herkesin vardır biryerlerde nasibi..evet... yola devam.. vazgeçme..

akidecike noldu acep? merak ettim çok..umarım önemli bişeyi yoktur transferden önce yaaa...nerdesin kız cadııı..ses ver bakalım bize..

en güzel anne bizim anne diye diye göndereceğiz seni kuruma şekercim...vazgeçmeyeceğim tabii ki menapoza kadar yolu var yaniiii..ama olmazsa da napalım denizcim,bizde kurumun yolunu öğreniriz yavaş yavaş...başka çocuklara da anne lazım ama diil mi? inşallah kızın hemencecik gelir yanına senin de..güzel anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…