- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
uzun zamandır girememiştim foruma ne çok şey paylaşmışsınız.
Tayf , pozitif enerjine hayran kaldım.dilerim her şey gönlünce olur.
Denizverdi ben de pastörize sütle yoğurt mayalıyorum.gayet güzel oluyor.çok az kaynatıp parmağımı yakmayacak ısıya geldiğinde mayalayıp üstünü örtüyorum :)
zarpdeniz çok geçmiş olsun.artık antibiyotik bile veriyorlar endişelenme kızına hiç bişeycik olmaz.
Kartopu ben de senin gibi olumlamalar yapıyorum.pozitif düşünceyle ilgilenmemi hatta "the secret" adlı kitabı okumamı bir doktor söyledi bana.ben de sabahları nehir kenarında koşarken çocuklarını parka gezdirmeye getiren anne babaları görüp evrene sesleniyorum " hey evren! Biliyorum sesimi duyuyorsun.ben de şunlardan 2 tane istiyorum ona göre" diye.biliyorum o beni duyuyor :)
akideciknane yumoşların sana bebek olarak döner umarım.aslında ben sana yakınım sanırım.ben charleville-mezieres deyim.hatta bu pazar annemi yolcu edeceğim charleroi dan.yolun düşerse beklerim :)
olumsuz düşünecek hiçbir şey yok.bugün bir fransız dergisinde okudum. Kadının teki 50 yaşında hamile kalmış.doktorlar hormonların fırladığını görünce direk kanser teşhisi koymuşlar.carla bruni den neyimiz eksik kadın 44 yaşında hamile kaldı :)
ben de inşallah 19 hazirandan sonra kocama kavuşuyorum bir daha hiç ayrılmamacasına inşallah. Ve başlasın çalışmalar tüm hızıyla
Sağlıcakla kalın. Iyi geceler
Günaydın kızlar ...cnmm cok sevındım valla bu sıteden o kadar ıyı arkadaslar edındım bende cok sevınırım hatta ozelden telefonlarımızı verelım sen nerde tedavı oluyorsun?ne durumda tedavın?
Günaydın kızlar ...
Akideciknane ben tedavi görmüyorum. Biz eşimle 2 yıl ayrı ülkelerde çalışmak zorunda kaldık.Geçen yıl doğal yoldan hamile kaldım fakat bebeğimi kaybettim. Sonra da akışına bıraktık işte :)
Neyse artık zor günler geçti. Gelecek güzel günler benim :)
Güzel haberlerini bekliyoruz.
Öptüm hepinizi
Kızlarrrrrrr bana nazar degdı gucluyum dedım ama bugun serıldım yatıyorum hıc halım yokkk
gunaydin sekerlernasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir :81::81:
Tayf, masallah cok enerjiksin.Ne oldu catlatma ignen?
Kızlarrrrrrr bana nazar degdı gucluyum dedım ama bugun serıldım yatıyorum hıc halım yokkk
kısmetse olsun denizverdicim...diilse de yola devam...canım sen nasılsın bakalım bugün..herşey yolunda mı
iyiym canım...yolunda yolunda herşey...saçlarımı kestirdim biraz bakım yaptırdım.bu hafta kuruma güze bir anne olarak gideceğim..
kısmetini ara ara.. herkesin vardır biryerlerde nasibi..evet... yola devam.. vazgeçme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?