38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar sizr iyi geceler... benim şarjım bitti. hemen doluma yatıyorum.yarın da karşıya geçeceğim.enerji depoluyayım biraz..

akide.... denizi özlemişindir belki..almanya da idin değil mi... senin için de çekeyimmi denizin iyotunu.hoşçakalın..

selamlar herkese
aşağıdakileri bu sabah yazdım ama bağlantı gitti ben de kaydetip çıktımdı ancak yazıyorum

akideciknane inşallah yumoşların gecesi verimli geçer

alabama biz halamla yoğurdu kay pastorize sütten yaptık. 1 bardak sütü kaynatmadık pastorize diye serçe parmak yanmayacak ama ılık da olmayacak kadar ısıttık. sonra yarım tatlı kaşığı yoğurda biraz süt döküp karıştırdık onu da kalan süte ekledik. cam kaseye koyup havlulara sardık. 4 saat dışarıda 2 saat dolapta bekledi. ertesi güne oldukça lezzetli bir yoğurt olmuştu. ama batu sevmedi bir kabardı iki. bugün de sebze çorbasını ve muzunu pek yemedi. bakalım yarın tavuk suyuna çorba deneyeceğim. bunu doktara sormadım aya. çok iştahsız bu çocuk. yandım ki yandım

tayf alerjikmişsin. allah korusun senin leylek alerjik bir bebek bırakabilir. merak etme bu konuda da tecrübeli biri var burada.

kızlar buün çok çok sevdiğim bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. kendisi 43 yaşında. polikistik. ayrıca rahmin dışında karnına doğru büyüyen 9 cm lik bir miyomu var. korkudan aldırmıyordu. 2 senedir falan da hiç korunmamıştı. 2 doktor bu miyomla bu yaşta şimdiye kadar hamile kalmamışsan zaten artık hamile kalamazsın, olasılık % 5 tüp ile % 7 demişlerdi. şu an 13 haftalık hamile. miyom 10,5 cm olmuş. ama bundan sonra yavaş büyür demişler. son 3 ayı çok sancısı olabilirmiş belki yatarak geçirecek. 2 li testi de kötü çıkmış ama ense kalınlığı burun alın ölçüsü vs iyiymiş. dr 18. hafta göreyim eğer ultrason ölçümleri iyiyse belki amnioya gerek kalmaz demiş. o yine de yaptıracak sanırım. hayırlısı diyeyim. benim sat 23 şubattı geçen sene onun 26 şubat bu sene. alabama gibi. zor bir hamilelik olacak. inşallah sağlıkla yavrusunu kucağına alır. büyük olasılık kızmış. darısı tüm bekleyenlere. sakın ümidinizi kesmeyin.

şimdi seni okuyordum. süpriz oldu.günaydın canım

ben de eskiler artık girmemeye başladı diye düşünmeye başlamıştım..
batu nazlı bir çocuk olacak.öyle görünüyor..hasta olmasınlar da... canarı sağ olsun da..yine de denemekten vazgeçme... herşeyi tattır..öptüm bibiliyi

gerçekten bebekle uğraşırken başka birşeylere zaman bulmak çok zor. kızın gelsin göreceksin inşallah

arkadaşın adına da sevindim.. benim bir arkadaşta da doğum sırasında anlaşılmış..normal doğum bir türlü gerçekleşmeyince seseryana almışlardı. meğer portakal büyülüğünde bir isti varmış.bebek gislemiş kisti ameliyat sırasında bizi çok uğraştırdı demiş..yani doğuma kadar gittiğine göre arkadaşında götürebilir.. yalnız birşey diyeceğim.şimdi kafama takıldı.koca bir kist deyince..benim arkadaışn bebeği için beyninde korpus kolesum de galiba yasılışından emin değilim.bir sorun vardu.artık işte o ne ise gelişmemişti.ya da sorunluydu diyeyim.çocuğunda davranış bozuluğu vardı. ama o hiç pes etmedi. şimdi kreşte uyum sağlayabilecek duruma geldi... ikilisi sorunlu çıkmış.as yi atamasın naçizane... inşallah her şey yolunda gider.tedbiri eden bırakmasın.

Son düzenleme:
biliyorum... tahmin ediyorum...ilk zamanlar zorlanacağım..ama sonrası çok güzel olacak..buna inanıyorum.

Gunaydinlar

Denizverdi, erkencisin yine... Randevunuz hangi gun? Mayis sonu demistin canim? Herseyin cokkkkk olumlu gecmesi dilegiyle...:13:

Deniz Bulut, Batu'nun masallah, kilosu, boyu posu cok iyi gorunuyor, umarim yakinda yuz eksittigi seylere alisir. Deneye-yanila sevdigi seyleri mutlaka bulacaksin canim yada sen vermeye devam et, bir sure sonra bu tatlara alisacak ama biraz sabirli oman gerekiyor. Ben de allerjik oldugum icin bakalim bizde neler olacak. Arkadasinin hamile kalmasina cok sevindim, bir mucize daha! Insallah saglikla tamamlar.:13:

Sevgiler Herkese...

selam hocam
teşekkürler teşekkürler..çok teşekkürler
pazartesi günü saat 1 de orada olacağız... ayrı ayrı bizimle görüşme yapacaklar diye duyumlar alıyorum.bunu da atlatırıs inşallah... sinirlerimizi aldırıp öyle gitsek çok iyi olacakallahım çocuk sahibi olmak ne zor... her türlü zor.. allah herkesin yardımcısı olsun
sizin dişiniz ne durumda..:94:

GUNAYDIN KIZLARRR bugun guzel birgun belcikada yagmur dindi benimde kanamam azaldi bakalim yarin sabah haber gelicek mi hepinize guzel birgun bol bebis haberleri dilerimmmmm

GUNAYDINNN..canlarimm ..hayirli cumalarrr hepinize ..dilerim butun dualariniz kabul olsunn rabbim hepimizin gonlumuzdeki bebislerimizi versin insaallaahh..

kızlar selamlar herkese...

denizbulut,denizverdi,toana,akidecik,kangurum,alabama,maiumut ve adını sayamadığım tüm cici anne adayları ve anneler hepinize selamlar,sevgiler tayf'tan...sabah iş toplantım vardı,yazdıklarınızı okudum ama anca girebildim topice...şimdi evdeyim aşılamadan önce evimi toparlayacağım,sonra hepinize tek tek ileteceğim selamlarımı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…