- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
[/SIZE .!.:merhaba, cevap gelmeyecekmi derken şimdi cevabını gördüm, ayrıca az önce aynı soru için özelinede mesaj attım bilesin. Sevgili karamelito arkadaşım, bunu senin kullandığın bilgisini vermişti, her ikinize de teşekkürler...
şuan bende öyle bir çıkmazdayımki, herşeyi yemeye yutmaya hazırım.
zaten 1 aydır buğday çimi alıyorum, şimdi bulabilirsem calcium d glucarate alacağım. hayıt bir zamanlar çok içmiştim o zaman yumurtalıklarımı çalıştırdığı bir gerçek. ama şimdi içemiyorum midem almıyor, onun yerine hapını "agnucaston" kullansam?????????
bu arada acaba gizli formül kocayı bırakmaya karar vermek olmasın :) ama onu bırakamam başka kimsem yok, herşeye rağmende sevdiriyo kendini :)
oğlun hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhatle büyüsün anneciğini hiç üzmesin.
benim E2 nisanda 155, mayısta bir ay doğum kontrol hapı kullandım ancak 119 oldu. doktor amh isteyince korktum. bu arada benim tek yumurtalığım ve tek tüpüm var. rahim miyom ameliyatı ve kürtaj geçirdi. eğer ben hamile kalmayı başarırsam herkes hamile kalır diyorum..
çok teşekkürler
sevgiler
oğlun çokkk şekermiş.
doktor e2 çok yükselince yumurtalar hızla tükeniyor mu diye kontrol etmek istedi herhalde. benim de 4 kürtajım 1 parça kalması nedeniyle geçirdiğim kürtajım bir de histeroskopim var. yaşım 43 olmuştu. fsh yükselmeye başlamıştı. folikül sayısı azalmıştı. ben hamile kalabildiğime göre sen de kalabilirsin. bir de tüpler sonrasında iyice azalan adet miktarım doğumdan sonra neredeyse gençlik günlerime döndü. sanırım hormon ilaçlarını ve kafaya takmayı bırakınca herşey normalleşiyor
ben de genetik inceletmiştim. kromozom bozukluğu çıktı. ilaçlar yumurta genetiğini bozuyor. yaş da var.normal yaniDiğer gebeliklerim boş gebelikti kesede embriyo görünmemişti ama şimdi 2 cm lik bir embriyo var düşük olsa bile kalıntı bırakır dedi dr. Bu dabeni korkutuyorm açıkçası hem kürtaj olursa genetik inceletmeyi düşünüyorum.
canende çok üzüldüm canım allah sabırlar versin genetik araştırmayı iyi düşünmüşsün bence de sebepleri araştırmak lazım. çözüm bulunuyor hayırlısı ile inşallah bi dahakine mis kokuluna kavuşursun.
denizcim valla sorma büyüyolar bugünleri de gördüm ya inanamıyorum. valla katı gıda için doktor önce meyve püreleri elma armut havuç karpuz şeftali mevsim meyveleri dedi. şeftali ve muz kabız yapabilir dikkat etmek lazım verin ama takip edin yapmayadabilir dedi. sonra yoğurt mayalanacak. sonra sebze çorbaları yine havuç patates pirinç ve her yeni çorbada yeni bir sebze ekle suyu koy haşla piştikten sonra zeytinyağ ekleyebilirsin dedi. en son kahvaltı. zengin ekmek için tuzsuz peynir (ben lor ve labne aldım) üzüm pekmezi anne sütü ile karıştırıp verebilirsin dedi. gün aşırı yumurta sarısı ilk başta kayısı kıvamında olsun ve sarının 8 DE 1ile başla gün gün artır beyazı 1 yaşa kadar yasak o yüzden bir müddet sonra tamamen haşla beyazından iyice ayrılsın dedi. aslında aralarda alerjik durumu kontrol etmek için 3 gün beklemek yenileri 3 günden sonra eklemek lazımmış ama bizimki maşallah istiyo karpuz yiyoruz yedirtmiyo biz bişi yerken ağzımıza bakıyo. ben vitaminlerini ona başından beri ebebekten aldığım renkli kaşıklarla verdim ve kaşığa alıştı. en son acd3 vitamini vermişti doktor 5 aylıkken onun tadına bayılıyodu zaten kaşığa vitamini koyuyordum daha yolda ağzını açıyodu aynen öyle devam ediyoruz ekşi tatlı ağzını bura bura yiyo valla. bende hızı kesmedim. eskiler abartmadan herşeyi ver o kadar ara verme dediler bende birgün arayla yenileri ekliyorum. bu meyve fileleri var ondan aldım içine koyuyorum suyunu çekiyo ama karpuzu eline versem daha hırslı yiyo bende parçası boğazında kalcak diye korkuyorum hemen öhü öhü öksürüyo çünkü allah korusun yani. geçen gece ayıptır söylemesi erik yiyoz bizimki hıhıhı erik istiyo ağzına tut eriği hemen hüüp hüüüp başlıyo emmeye. bugün bebebisküvisi azcık ekmek içi bir çorba kaşıığı lor ve 50 cc anne sütünü hüpletti. 11.30 da bi dilim ananas yarım elma ve yarım armut verdim pütürlerini de yiyo ama zorlanıyo suyunu hüpletti. pütürleri çok zorlamıyorum cam rendede rendeliyorum. arada veriyorum pütürlerini de yutuyo. ben hiç öyle tülbent ten falan geçirmiyorum direk rendeleyip veriyorum. bu mikserleri hiç kullanmayacağım sonra çocuklar mikser manyağı oluyormuş 4 yaşında çocuklar bir parça peyniri yutamıyorlarmış. işte böyle şimdilik iyi gidiyoruz. bide şu yoğurt makinalarından aldım gayet güzel mayalıyor ancak benim yaptığım yoğurtlar ekşi oldu nedenini çözemedim. çözersem süper olacak. inşallah hep böyle devam eder. her yemeğin arkasından memede veriyorum onu da alıyo ve ancak memede uyuyo başka türlü uyumuyo bu çocuk.
maşallah merte ben 5 aylık az az meyve sularına başladım tülbentten geçirip. az pütürünü koyunca diliyle itip boğazına kaçınca öhö öhö yapıyordu korktum. sonra kavanoz püreleri verdim tam yumuşak tadına alışsın diye zorla bazılarını yedi. kayısı ve kayısı-muz yiyor en çok. şimdi cam rendede rendelenmiş halini veriyorum ama muz seviyor sadece. elmada bile limon vermişim gibi yüzünü ekşitiyor eline kemirsin diye ekmek kabuğu verdim ondan bile hoşlanmadı. sebze çorbalarını zar zor yiyor. onları da blenderdan geçiriyorum. sen çatalla mı eziyorsun? ben korkuyorum çok pütürlü olursa. batu kesinlikle iştahsız bir çocuk ben hiçbir çocuğun yemediği tiksinç mamayı yiyince herşeyi yer bu diye sevinmiştim ama nerdeeeee. bizim yediklerimizle de ilgilenmiyor. varsın gece gündüz kucakta dolaşsın. kalıbından boyundan bosundan utan diyorum ama anlatamıyorum. bize zaten yoğurt peynir yok. yumurta 8 aydan sonra dedi doktor. yandık yani.
toana canım hazırlanmaksa evet biraz yürüyüş yapıyorum haftanın 5 günü. sonra daha düzenli besleneyim dedim bu arada bal polen arı sütü tarçın çörekotu karışımı alıyorum sabah akşam hayıt içiyorum suyunu dhea kullanıyorum bunlar benim hazırlıklarım haziranda doktoruma gideceğim beni bir görsün bakalım ne diyecek...sen nasılsın toparlandın diimi? Allahım herkese dualarının hayırlısını versin bu arada diğer arkadaşlar sizlerede merhaba tayf, alabama, denizbulut, zarpdeniz, baharnaz, merye,maiumut,akideciknane, derya (hoşgeldinnn bu arada),denizverdi başka kim vardı hatırlayamadıklarımada merhabaaaaa!!!!!
selam canım annen daha iyiymiş sevindim.
günaydın sabahın ilk annesi...günaydın deniz... canlı selam
batu uyutmadımı.....
ben çayımı koyayım.... hayırlı işler sana
dün fena uyumadı sonunda. sana da günaydın
ama bugün az yedi ve yeni uyudu. bu demektir ki saat başı kalkar
Gunaydinlar
Denizverdi, erkencisin yine...Randevunuz hangi gun? Mayis sonu demistin canim? Herseyin cokkkkk olumlu gecmesi dilegiyle...:13:
Deniz Bulut, Batu'nun masallah, kilosu, boyu posu cok iyi gorunuyor, umarim yakinda yuz eksittigi seylere alisir. Deneye-yanila sevdigi seyleri mutlaka bulacaksin canim yada sen vermeye devam et, bir sure sonra bu tatlara alisacak ama biraz sabirli oman gerekiyor. Ben de allerjik oldugum icin bakalim bizde neler olacak. Arkadasinin hamile kalmasina cok sevindim, bir mucize daha! Insallah saglikla tamamlar.:13:
Sevgiler Herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?