bu gece 11:30 da yapıcam iğneyi..canım allah benim gibi olmayan herkese versin inşallahhh...sana da bitanem...slm tayf cim ..sagol bebeem sen nediyon kizz az kaldi hadi..bu aksammi catlatma ignen..ALLAH RAST GETIRSIN GUZELIMM RABBIM BOS ETMESIN EMEYINI..
teşekkür ederim maiumut,süpürdüm sildim,kışlıkları topladım,çamaşırları yıkadım,giysi odasını düzenledim,mutfakımı elden geçirdim,banyo misss,birde nefis giysi kutuları yaptım,harika oldular..selam tayf kolay gelsin canım
selamünaleykümmm
iki gündür acayip başım ağrıyo sinir oldum minoset alıyorum bi işe yaramıyor. yarın kardeşim evleniyor inşallah yarın sabah yataktan güzel kalkarım.
akidecik inşallah yarın güzel haberlerini alırız canım rast gelsin..
tayf seninde çatlama iğne zamanın gelmiş maşallah hadi inşallah yeni bir başlangıcın olsun devamında göbişin dolsun.
kangurum canım annene sevindim çok şükür saglıgı iyiymiş. senin ve tüm yeni eski anne adaylarının güzel haberlerini alcaz canım eminim ben buna.
zarpcım inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun. çok da diretme ağrın yokken tedavi olursan senin için daha kolay olur. yine sen bilirsin tabi.
denizbulut valla bende yazdım mert yiyo diye ama o kadar da kolay değil tabi. bizimki de sebze çorbasını sevmedi yemiyo kerata lezzet alamadı tabi annesi babası gibi ağzının tadı var çocuğun. batuda inşallah alışacak biraz zaman lazım galiba. yoğurt için önerilere çok teşekkürler hepinize kızlar bu arada. bugün annem geldi onunla bi daha mayaladık bakalım nasıl olcak. deniz yoğurda biraz pekmez koyuyorum bugün iki tane kayısı ezip koydum. (önce sade suda haşladım) kabuğu soydum. çatalla ezdim. pütürleri yemekte zorlanıyorlar elbet ama öyle alışmaları gerek. ben kaşığı tam doldurmuyorum ufak ufak veriyorum. pütürlüleri ısrar ediyorum ama damarlı olanları tel süzgeçten geçiriyorum. mesela armut çok yumuşak ama kılçık gibi damarları var onları yutsa bile tamamını yutamassa sorun oluyor olur haklı olarak onu telden geçiriyorum. mikser kullanmıyorum. ben de doktora mail attım sebze çorbası ile ilgili bakalım bi önerisi olcak mı. annemde biz size çocukken ıspanaklı yapardık dedi daha lezzetli olurmuş. onu bi denicem bakalım. bi gün kabak öteki gün bezelye koydum ııh ıhh dedi bizimki.
bu arada herkese selam olsun öpüldünüz
hoşgelmiş çınar bebek...buyursun bizede gelsinArkadaslar, Cinar Bebek cok sukur evine ve annesine kavusmus, ikisi de iyilermis, Temmuz Anneleri yazmis. Ikisi adina da cok sevindim. Limonkabuguna mesaj gondermeye calistim ama sistemde boyle biri yok diye yanit geldi. Neyseki iyi haberlerini aldik onemli olan da bu zaten.:13:
bu gece 11:30 da yapıcam iğneyi..canım allah benim gibi olmayan herkese versin inşallahhh...sana da bitanem...
teşekkür ederim maiumut,süpürdüm sildim,kışlıkları topladım,çamaşırları yıkadım,giysi odasını düzenledim,mutfakımı elden geçirdim,banyo misss,birde nefis giysi kutuları yaptım,harika oldular..
canım başağrın geçmiştir umarım..ayol her zaman yataktan güzel kalktığına eminim,dert ettiğin şeye bak..evet iğne bu gece,dediğin gibi olur inşallah..merti öpüyorum çok...
hoşgelmiş çınar bebek...buyursun bizede gelsin..karnımda iki kişilik yer çoktaaaannn hazır zarpdeniz,söylede gelsin sıpalar....
mert de seni öpüyo şeker.bu arada başım akşama kadar ağrıdı daha yeni geçti. hay allah seni napmasın yarın sabah güzel derken kafam güzel demek istemiştim.yani başım ağrımadan.
çınar bebek için çooooook sevindim allaha bin şükür diyim. limon belki gitmiştir belki gelir ilerde haber alırsak sevinirim. saol zarpcım güzel haber verdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?