kartopu canım iyi akşamlar.
nasılsın as sonucun ne zaman çıkacaktı?bebeğin nasıl?
kartopu ..maiumutcum.. meraba tatlilarr nasilsiniz
selam arkadaslar,
aranizda 40 yaslarinda olup da tüp bebek deneyimi yaptirip da basarili olan varmi? biz bir kez yaptirdik, maalesef tutmadi. simdi tekrar ikinci kez - bu defa türkiyede/istanbulda - denemek istiyoruz. benimle paylasirsaniz yasadiklarinizi memmnun olurum. istanbulda bahceci kliniginde yaptirmak istiyoruz.
simdiden cevaplariniz icin tesekkür ederim.
kartopu ..maiumutcum.. meraba tatlilarr nasilsiniz
kizlaar nerdesiniz canlarim yaa..burasi pek sesiz nerdesinizz cikin ortaya uleenn..
tayf sen nrdesinn ..baciimm..denizverdicik yok kiz dunden beri noldu buna kiza kele:44:
tayf ; sendende bir an önce aşılama haberini bekliyorum, inşallah o güzel yumoşlar sende de ikiz bebişlere dönüşşün. olumlamalara devam lütfen.
iyi akşamlar arkadaşlar....
toana merhabaaaaa
akidecik haydi hayırlısı arkadaşım sana sıkı sıkı tutunur bebeklerin ve 12 gün sonra yippuuuu ve 9 ay 10 gün sonra oollleeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zarpdeniz ; güzel haberlerin için teşekkür ederiz. çınarbebek ve limonkabuğunun güzel haberlerini vermişsin bize. seninde az kaldı hayırlısı ile gelin biran önce Türkiyeye kızın ve eşinle birlikte.
alabama, eminim düğün güzel geçiyordur şu anda. kardeşin ve aileniz için hayırlı olsun gelininiz, mutluluklar diliyorum.
akidecikname ; hayırlısı olsun transferin. inşallah ikizlerin tez vakitte sana gelsin
denizbulut ; hamile kalmadan senden çok şey öğrendim, şimdide bebek bakımıyla ilgili öğreniyorum. çok sağol bilgiler için, batuyada maşallah, Allah nazarlardan saklasın
denizverdi ; sende de heyecan artıyordur herhalde, kızının geleceği günler yaklaşıyor inşallah.
tayf ; sendende bir an önce aşılama haberini bekliyorum, inşallah o güzel yumoşlar sende de ikiz bebişlere dönüşşün. olumlamalara devam lütfen.
tüm arkadaşlar hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?