38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kizlaar nerdesiniz canlarim yaa..burasi pek sesiz nerdesinizz cikin ortaya uleenn..

tayf sen nrdesinn ..baciimm..denizverdicik yok kiz dunden beri noldu buna kiza kele:44:

kızlar iyi akşamar hepinize,
iş yoğunluğundan pek giremedim topiğe, girsem de okuyup çıktım. herkesi iyi maşallah anladığım kadarı ile.

zarpdeniz ; güzel haberlerin için teşekkür ederiz. çınarbebek ve limonkabuğunun güzel haberlerini vermişsin bize. seninde az kaldı hayırlısı ile gelin biran önce Türkiyeye kızın ve eşinle birlikte.

alabama, eminim düğün güzel geçiyordur şu anda. kardeşin ve aileniz için hayırlı olsun gelininiz, mutluluklar diliyorum.

akidecikname ; hayırlısı olsun transferin. inşallah ikizlerin tez vakitte sana gelsin

denizbulut ; hamile kalmadan senden çok şey öğrendim, şimdide bebek bakımıyla ilgili öğreniyorum. çok sağol bilgiler için, batuyada maşallah, Allah nazarlardan saklasın

denizverdi ; sende de heyecan artıyordur herhalde, kızının geleceği günler yaklaşıyor inşallah.

tayf ; sendende bir an önce aşılama haberini bekliyorum, inşallah o güzel yumoşlar sende de ikiz bebişlere dönüşşün. olumlamalara devam lütfen.

tüm arkadaşlar hepinize sevgiler

merhaba canım , öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah. bu topikte zaten genelde yaşlar o civarda. doğal yolla bile hamile kalan arkadaşlarımız var burada. bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. tedavimi Anadolu Sağlık Merkezinde Aydın Arıcıda yaptırdım çok memnun kaldım hastaneden ve doktorumdan.ayrıca topicde memorialde tedavi gören ve hamile kalan arkadaşlar var. Türkiyeye gelince aklında olan yerlere gider doktorlarla görüşürsün, kendini en rahat hissettiğin yerde de tedavine başlarsın canım. Allah Yar ve Yardımcın olsun

kizlaar nerdesiniz canlarim yaa..burasi pek sesiz nerdesinizz cikin ortaya uleenn..

tayf sen nrdesinn ..baciimm..denizverdicik yok kiz dunden beri noldu buna kiza kele:44:

ne baarıyon kadınnn..biz geliyoz sen yoksun,sen geliyosun biz yokuz...akidecik 3 te 3 tutturdu valla...olucak bu iş bence...

tayf ; sendende bir an önce aşılama haberini bekliyorum, inşallah o güzel yumoşlar sende de ikiz bebişlere dönüşşün. olumlamalara devam lütfen.

sağol kartopu,elimden geleni yapıcam artık..olumlamalar akidecikte işe yaradı valla...ikizi olucak cadının..

iyi akşamlar arkadaşlar....
toana merhabaaaaa
akidecik haydi hayırlısı arkadaşım sana sıkı sıkı tutunur bebeklerin ve 12 gün sonra yippuuuu ve 9 ay 10 gün sonra oollleeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kartopu ..napim ya dil okulu da.. zor buralarda.. ama alistim daha dogrusu alismaya calisiyorumm guzelim ya..konusuyorum biraz yavas yavas..

denizverdiciyim nerelerdeydin tatlim ya...:44:

kangurum ..sendemi antepte oturdun ..kiz benim yanima neden gelmedin dermisimmm..oturdugun semtleri bilirim canim guzel yerdir oralarr..ailecemi oturdunuz gorev felanmi ..

tayfim ..suan akidecikle yazisiyorumm..msnde..datlum senden ne haberr..igneni yaptinmi dun gece ..ne zaman yumoslar alinacakk..''nasilsinn simdi..hersey yolunda gider insaalahh..

Kızlar canlarımmmmmmmm o guzel dıllerınıze kurban olurum ınsallah rabbım ınsallah ben bıle saskınım vallaaa allahım hepımızeeeeee

Sendemi oyle diyorsun ikizmiiii herkes oyle diyorrr

alabamacım...
umarım başının ağrısı geçmiş ardeşine güzel bir düğün yapmışsınızdır..çok oynadın mı.döktürdün müyeni evlileri kutlarım.

zarphocam....
verdiğiniz güzel haberler için teşekkürlerlimon güle güle büyütsün yavrusunu...çok şükür bugünlere

tayf....
sen de çatlatma iğneni olmuşsun.hadi hayırlısı.. çatır çatır çatladın mı

toana... canımmm.. evet...kociş geldi:13:

akide....
canım sana yaa. yumurtalarına..toananın deyimiyle yumurtalıklarınaşimdi sıkı sıkı tutunsunlar annelerine

tayf...
pijama partisinde değil penoposlu teyzelerimin partisindeydim

nisa...
güzel dileğin için teşekkürler

deniz...
senin batu tosuncuk olmuş...

bebek....hoşgelmişsin.geriye dönük okursan faydalı birçok bilgiye ulaşacağına eminim..değil 40 ,40 ya üstü 43 te de spontan preeesed ya da tüple hamile kalanlarımız var..darısı tüm isteyenlere

toanacım...
ben geldim sen çıkmışsın

kartopu...
sana da hayırlı geceler...hadi... içinin rahatamasına çok az kaldı

okudum okudum yazdım..

esilerden açak var... patikleer.. işler mi daldın:26:yosa keyfini mi sürüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…