- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
benden bu akşamlık bu kadar.herkese iyi geceler.. tatlı uykularda olun.
akidecik baaaak gördünmü senin olumsuz düşüncelerine rağmen geldi süperler.
saymaya başlayalım yarın.....1
hayırlı olsun ilk 2 3 gün yatarak geçirmeye çalış canım fazla yorma kendini ağır kaldırma.
bişey alırken uzanma bol su iç.hemen duş alma olurmu.ne kadar dayanabilsen alıncada su ılık olsun.
belki bunları biliyorsundur ben hatırlatmış olayım.
sagol canim evet inan hala icimde hic bir his yok tek hissetigim karnimda iki bebisim varrrr burda dr normal hayatima devam etmemi soyledi agir kaldirmak disinda hersey yapicam bence herkes oyle yapsin cunku ne kadar hareket o kadar kan devarani valla bende saskinim nasil oldu bilmiyorum ama suna inaniyorumki sizlerin olumlu dusunceleri ve dualari bana yardim etti ne kadar relax ne kadar pozitif o kadar hersey guzel oluyor ben bugun transferde ameliytahanede kikir kikir herkesi guldurdumm Allahim sizleri korusun herkesede kalbindeki versin sevgilerrr
akideciknane çok sevindim inan .dilerim burdan hamile haberlerini de alırız.yarın charleroi dayım. Yalnız gelseydim kapını çalar kutlardım seni. Ama canı gönülden senin ve tayf için dua ediyorum.allahım bu heyecanı bana da yaşatmayı nasip etsin.
öpüyorum hepinizi...
sağol hayatım,inşallah hepimizin bebişi olsun...Akideciknane çok sevindim inan .dilerim burdan hamile haberlerini de alırız.Yarın Charleroi dayım. Yalnız gelseydim kapını çalar kutlardım seni. Ama canı gönülden senin ve tayf için dua ediyorum.Allahım bu heyecanı bana da yaşatmayı nasip etsin.
Öpüyorum hepinizi...
duaların için teşekkürler akidecik...inşallah bebişlerin smsıkı tutunacak sana..Kızlarrrrrrrr hepımız bugece ve sabah tayf ıcın bırer dua edelım rabbım elbet sesımızı duyacak
tutunsunlar yetti gariiii...leyleki aradık aradık geldik,doktor önümüzdeki 3-4 gün daha aramanız lazım dedi ..zalim leylek nerdesinTayf, hem leylegin hem bebegin-bebeklerin sana sikica tutunsunlar canim.:13:
amin canım,inşallahhhhhhhhhhh....herkese mutlu pazarlar...
şans bu ara akide ve tayfın peşinde dolansın..herkes gönlünün muradını alsın inşallah..aminnnn
hayırlı dualarınız için minnettarım maiumut...allah razı gelsin...dolsun bütün boş göbüşler inşallah...tayf canım dularımız seninle hayırlı olsun aşılaman.haberlerini bekliyoruz
tayf..merabakizz naptin nehaberr
canım geldim sonunda,evdeyim şöyle bir saat daha uzanıp kalkıcam bakalım...leylek leylek dedik dolaştık bütün şehrisen nasılsın bakem?
Tayf, nasil yani? Son durumlar nasil?
zarpcım 5 yumoşa aşılamamı yaptı sabah doktorum,önümüzdeki günlerde de çalışın dedi...son durum budur şeker...13 haziran regl tarihim,olmaz isem ne ala olursam da tüpe hazırlık yapıcaz tekrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?