38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

akidecik baaaak gördünmü senin olumsuz düşüncelerine rağmen geldi süperler.

saymaya başlayalım yarın.....1

hayırlı olsun ilk 2 3 gün yatarak geçirmeye çalış canım fazla yorma kendini ağır kaldırma.
bişey alırken uzanma bol su iç.hemen duş alma olurmu.ne kadar dayanabilsen alıncada su ılık olsun.
belki bunları biliyorsundur ben hatırlatmış olayım.

sagol canim evet inan hala icimde hic bir his yok tek hissetigim karnimda iki bebisim varrrr burda dr normal hayatima devam etmemi soyledi agir kaldirmak disinda hersey yapicam bence herkes oyle yapsin cunku ne kadar hareket o kadar kan devarani valla bende saskinim nasil oldu bilmiyorum ama suna inaniyorumki sizlerin olumlu dusunceleri ve dualari bana yardim etti ne kadar relax ne kadar pozitif o kadar hersey guzel oluyor ben bugun transferde ameliytahanede kikir kikir herkesi guldurdumm Allahim sizleri korusun herkesede kalbindeki versin sevgilerrr

kızlaaaarrr...

ben yarın leylek aramaya gidiyorum,inşallah yakalarım bu kez...öpüldünüz...dua edendende etmeyendende allah razı olsun bacılar...yarın görüşürüz gariii...

Akideciknane çok sevindim inan .dilerim burdan hamile haberlerini de alırız.Yarın Charleroi dayım. Yalnız gelseydim kapını çalar kutlardım seni. Ama canı gönülden senin ve tayf için dua ediyorum.Allahım bu heyecanı bana da yaşatmayı nasip etsin.
Öpüyorum hepinizi...

tsk ederım ama bu beklenen ıyı yada kotu sondan oncekı son adımdı ınsallah rabbım hepımıze gosterır;olsun gene bırgun elbet gelırsın yolun duser beklerım ve memnun olurum

Gunaydin Arkadaslar

Tayf, hem leylegin hem bebegin-bebeklerin sana sikica tutunsunlar canim.:13:

Bebek, hosgeldin! Evet, orasi da iyi bilinen merkezlerden birisi, umarim bu sefer basariyi yakalarsiniz. Tum testleri yaptirdiginizdan emin olun oyle tedaviye baslayin derim. Oradaki Beslenme uzmani Dr. Murat Berksoy ile mutlaka gorusun.

Denizverdi, penapozlu teyzelerle sen yine cok gulmussundur simdi, nasil olsa yeni dislerin de var, ohhh keyfin super. Yarin icin bol sanslar diliyorum canim.:13:

Toana, Sagolsun, Alabama yazmis bizim dogum tarihimizile ilgili... Verilen dogum tarihi 10 Agustos, hakkimizda hayirlisi olsun.

Alabama, dugun nasil gecti canim? Mert ile dans ettin mi?

Deniz Bulut Masallah Batu'ya yeni tatlara baslamisin, umarim hepsine bayilir. Mamayi ne zaman keseceksiniz?

Kangurum, Patikler, Cans, kizlar Haziran kapida...Hazirliklara basladiniz mi?

Kartopu, nasilsin, nasil gidiyor hamilelik? Her doneminde yeni agri ve sancilar cikiyor canim, psikolojik olarak hazirlikli olmani dilerim canim.:13: Tek bebeklerimiz saglikla gelsinler de bunlar bir sekilde gelip gececek.

Akide, embriyolarin sana sikica tutunsunlar.:13:

Herada, en taze annemiz, nasilsin, Rena Gunes nasil?

Baharnaz, Ikinci en taze annemiz sen nasilsin? Enes Can ne yapiyor? Bezeniz tamamen kayboldu mu? Sikintilariniz umarim biraz hafiflemistir.

Rieuse, yakinda sen de gebelik calismalarina baslayacaksin canim, az kaldi.:13:

Merye, yine kayboldun canim, ses ver...

Maiumut, siz ne zaman dusunuyorsunuz? Once psikolojik hazirlik sonra da digerleri...:13:

Sevgiler herkese...

herkese mutlu pazarlar...
şans bu ara akide ve tayfın peşinde dolansın..herkes gönlünün muradını alsın inşallah..aminnnn

zarp hocaaaaam... çıkarken gördüm sizi..canlı günaydın

bir kaç sat sonra sünnetim var.çok korkuyorummm:18:

herkese selam

gunaydin kizlaaar hepinize iyi pazarlarr...

zarpdenizcim hayirlisiyla anali babali dogumun olsun.. bebeyin sana sag selim gelsin.. rabbim bu duygulari bizede yasatsin insallahh tatlimm..:81:

denizverdiciyimm.. sunnetin hayirli olsun korkma bebeyim acitmazlar .
.azicik ucundan alicaklarr zateennyumurtanin sarisi gittide onun yarisssi

tayf ..canim benim rabbim emeyini bos etmesin ..mis kokulu bebyin biran once gelsin insallahh ..hadi haberlerini bekliyoruzz canimcimm

akidecik ..nehaber canim benim..insallah seninkiler harekete gecmis tutunacam diye emek veriyorlardir ..insallahh tatlim tutunurlar annelerine siki siki

sağol hayatım,inşallah hepimizin bebişi olsun...
Kızlarrrrrrrr hepımız bugece ve sabah tayf ıcın bırer dua edelım rabbım elbet sesımızı duyacak
duaların için teşekkürler akidecik...inşallah bebişlerin smsıkı tutunacak sana..
Tayf, hem leylegin hem bebegin-bebeklerin sana sikica tutunsunlar canim.:13:
tutunsunlar yetti gariiii...leyleki aradık aradık geldik,doktor önümüzdeki 3-4 gün daha aramanız lazım dedi ..zalim leylek nerdesin
herkese mutlu pazarlar...
şans bu ara akide ve tayfın peşinde dolansın..herkes gönlünün muradını alsın inşallah..aminnnn
amin canım,inşallahhhhhhhhhhh....
tayf canım dularımız seninle hayırlı olsun aşılaman.haberlerini bekliyoruz
hayırlı dualarınız için minnettarım maiumut...allah razı gelsin...dolsun bütün boş göbüşler inşallah...

Son düzenleme:
canım geldim sonunda,evdeyim şöyle bir saat daha uzanıp kalkıcam bakalım...leylek leylek dedik dolaştık bütün şehrisen nasılsın bakem?

canımm gecmıs olsun hayırlı olsun saba dua ettımm dınlen bebıslerde olsun bu aradaaaa bende ıyıyım kahvaltı hazırladım bulasık yıkadım bıraz bel agrılarım var azıcıkda mıdem bulanıyor,

Arkadaslar Merhaba,

Denizverdi, sunnetin hayirli ugurlu olsun. Oldu da bitti masallah!

Tayf, nasil yani? Son durumlar nasil?

Akideciknane, basit isler yapabilirsin ama kendini cok da yorma sakin. Bulanti ya psikolojik yada ilaclardandir.

Bluesue, nasilsin canim? Bir suredir seni gormemistim.

Toana, sogolasin. Allah, bu yola baskoyan herkesi yakinda bebeklerine saglikla kavustursun.:13:

ben her zaman her hamilelik olasılığına yüzde 50 şans vermişimdir.çünkü ya olacaktır.ya da olmayacaktır..5 yumoş demek 5kere yüzde 50 demek..benden sana yüzde 250 şans..

allah daha faz aratmasın... hiçkimseyi...aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…