38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

%250 şansla sırtım yere gelmez artık...sağol denizverdicim..inşallah dediğin gibi olurda biri bari tutar...sağol iyi dileklerin için.

%250 şansla sırtım yere gelmez artık...sağol denizverdicim..inşallah dediğin gibi olurda biri bari tutar...sağol iyi dileklerin için.

aşılama sonrası gün aşırı çalışma var haaa.unutmayasın.sadece 1 hafta...
haydi rasgele

gün aşırı...artık sipermenlere kalıyor bundan sonrası..

Son düzenleme:
akide....toana... alabama....selam

toana....canım sünnet süperdi..müthişti
sendne ne haber

Rieuse, yakinda sen de gebelik calismalarina baslayacaksin canim, az kaldi.:13:

Zarpdeniz cim çok teşekkür ederim.Ben ne aşılama ne de tüp bebek hiç denemediğim için çok yabancıyım bu konulara. Ama arkadaşların paylaşımlarını okudukça onlar kadar heyecanlanıyorum.
Bugün annemi Türkiye'ye gönderdim. Yine yalnızlığım ve ben başbaşayız. Sadece 20 gün allahtan :)
Sonra eşim gelecek,evi boşaltacağız ver elini İZMİRRRRRRR...
Eşim Bahçeci kliniğinden bir arkadaşıyla görüşmüş sanırım kotrollerimizi ve tüp bebek deneyimimizi orada gerçekleştireceğiz.

Zarpdenizcim sen doğumu nerede yapacaksın? Keşek görebilsek güzel kızını:) Sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah sen ve sırada bekleyen tüm hamileler.
Sağlıkla kalın kocaman öpüyorum hepinizi

benim gözler kapanıyor.herkese iyi akşamlar....yarına güzel anne olmalıyım...uykumu şaşırtmıyayım.
hoşçakalın...tatlı uykularda olun...

abimin eşi bahçecide oldu tedavisini ve neredeyse imkansız bişey oldu,kızı,şimdi 1,5 yaşında..ben burdaki merkez ve doktorumdan çok memnunum ama eğer tüpte başarılı olamaz isek ikinci tedavimi bahçecide düşünüyorum..bence iyi bir seçim..umarım herşey dilediğin gibi olur..

gunaydinn kizlaar..kimse ugramamis buralara nedenki..umarim hepiniz iyisiniz..mutlu haftalar olsun insallahhh..

denizverdiciyim.. bugun kizin icin gorusmen vardi deyilmi tatlimm..insallah hersey yolunda gider mis kokuluna kavusursun ..rabbim rast getirsin insallahh...

tayf cim..akideciyimm ..sizler nasilsinizz..insallah hersey yolunda gider yuzunuz guler canlarimm

bende cayimi icim barii kimseler yokmuss:44:

yagmursesi:.. meraba canimm

alabama..canim gecmis olsun basin neden agriyorki..zarp icinde hayirlisi olsun ..anali babali dogsun yavrusu...
valla bende bilmiyorum 4 gündür ağrıyordu düğün günü dahil akşama kadar ağrıdı allahtan düğünde iyiydim. bazen iki üç gün yokluyo sonra yok oluyo.çok şükür şimdi iyiyim.

maşallah batuya kilosuna boyuna posuna. bizimki çok toplu bi çocuk değil daha 8 kilo. boyu iyi ama. yemeklerini de yiyecek inşallah çok da zorlamıyorum bu ay daha yeni başladık ne yerse kardır diyorum. her an birşeyler veriyorum tattırıyorum çorba işine ara verdim biraz. sonra tekrar denicem. soğan denemedim ben de koyarım azcık belki lezzetlendirir. yağ için neden öyle dedi bilmiyorum. pişirdikten sonra dedi ama çok iyi hatırlıyorum. bu arada bizimki kakasını yapmak için benim altını açmamı bekliyo yapınca da çok yapıyo. diyorum ki bu çocuk bu kakayı bezine sığdıramaz ben altını almak için ayaklarını kaldırınca kuvvet alıyo heralde katı gıda olunca katılaştı tabi zorlanıyo. inşallah alışır. bu bizi biraz zorlayacak galiba. ve ben 4 numara beze geçeyim artık dimi. 9 kilo olmadık ama. Batu çoktan geçmiştir heralde. diş çıkardımı Batu? benim arkadaşımın oğlu iki tane patlatmış 36 haftalık doğdu Mertten 20 gün sonra doğdu o da 9 9.5 kilo civarı maşallah. bakalım bizimkilerin dişleri ne zaman çıkacak. Mert çok hararetli kaşıyo dişlerini uygun birşey bulursa. yada elini kemiriyo.anne olmak ne zormuş kızlar ya eli kolu bağlı olmak ve bu aşamalarda hiçbirşey yapamamak.

KIZLAR BEN GELDIMMMMM 3 embriyom olmus biri iyi diger ikisi super iyi bir iyiyle diger superi koydular diger superi dondurdular
maşallah akide transferin de gerçekleşmiş allah hayırlı sonuçlarını duymayı nasip etsin canım çok sevindim.

canım etmez miyiz ettik ama çok edemedik. ben düğünden pek birşey anlamadım desem nasıl olur. otelde bizimkilere oda vermişler hem hazırlık için hem bir gece misafir ettiler. orda takıldık biraz Mert le azcık uyudu uyandı huzursuzluk yaptı önce aşağıda nikahı zor bekledi. sonra indik alıştı ama ben biraz zorlandım. düğünü anlayamadım. Mert elden ele herkesle dans etti dolandı durdu. Mert aşağı Mert yukarı bende radar gibi ay nerde kimin kucağında o alkollu bu ayık derken nikahtan da düğünden de anlamadım sabırsızlıkla videoyu bekliyorum seyretmek için. senin nezlinde herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim kızlar. salon masalar düzen müzik ışık yemekler harikaydı. eğlence de iyiydi. ben nikah salonuna girip nikah kıyılana kadar hüngür foşurt ağladım tabi. aslında havuz kenarında olacaktı ama kısmet hava müsade etmedi son gün balo salonuna alındı. şimdi uçaktan indiler antalyaya gittiler. onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine. oh be bende bu koşturmacadan kurtuldum. dün aynen eşimle oğlanı anneme bırakarak masaja gittik çok iyi geldi. üstümdeki yorgunluğu atmak için hamilelik ve doğum artı Mert artı düğün hergün masaja gitmem lazım

tayf canım sende işlem tamam hadi hayırlısıyla senden de güzel haberler bekliyoruz. elbette dua ediyorummm allah kollarınızı kucaklarınızı boş bırakmasın inşallah tüpe gerek kalmaz.

merhabalar arkadaşlar yeni bir haftaya girdik yine.. bu hafta inşallah tümdileklerimizin gerçekleşmeye başladığı başlangıcımız olur...
size bir fıkra anlatarak yüzünüze tebessüm getirmek isterim;
Çocuğun biri babasına sormuş :
-baba biz nasıl olduk?
baba cevap vermiş, maymunlar türeye türeye biz olduk demiş...
...tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
annesine "biz nasıl olduk "demiş?
annesi, "ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz" demiş.
çocuk demişki "ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi"
anne cevap verir: "o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez ":)

Son düzenleme:
alabama Allah bir yastıkta kocatsın kardeşin evlenmiş ne güzel bu yıl sizin için süper geçiyor desene...
akidecik sev bebeklerini sev onlarla konuş ki yanında kalsınlar onlar zaten senin birer parçan bunu onlara hissettir canım ve bize omutlu haberi ver burda halay çekelim.
tayf kolay gelsin iyi çalışmalar

Kizlar selam nasilsinizzz bende hic bir belirti yok ben zaten normal hayatima dondum gerci hic yatmadim ne agri ne sizi goguslerimin acisida hafif hafife indi sadece arasira sag kasigim batiyor ve seyiriyor baskada bisey yok galiba tutmadi ne yapayim yaa ikigunde olsa icimde bebek oldgunuda bilmek guzeeeeldii.Herkes yatmis dinlenmis benim maalesef boyle bir luksum yok zaten annemde yok birde gurbetlerde ben yatsam kim ne yapacak Allahim biliyor .Ne yapalim kader umidimde yok ama uzulmeyecegim

akidecik üzme canını tatlım rabbim old erse olur. canım içini ferah tut her şey iyi olacak inan
benim arkadaşım üçüncü gebeliğine hamleyken neler yaptıysa bebek keldı düşmedi... ip atladı , merdivenlerden ikişer üçer basamak atlayarak indi, voleybol oynadık ,hiç dinlenmedi ve bebek çok sağlıklı dünyada 6 yaşında güzeller güzeli bir kızı var. sende rahat ol canım belkide senin yaptığın doğrudur yatmadan dinlenmeden normal yaşantını sürerek bu vakti geçirmek gerekir belkide:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…