ben her zaman her hamilelik olasılığına yüzde 50 şans vermişimdir.çünkü ya olacaktır.ya da olmayacaktır..5 yumoş demek 5kere yüzde 50 demek..benden sana yüzde 250 şans..
allah daha faz aratmasın... hiçkimseyi...aminn
%250 şansla sırtım yere gelmez artık...sağol denizverdicim..inşallah dediğin gibi olurda biri bari tutar...sağol iyi dileklerin için.
aşılama sonrası gün aşırı çalışma var haaa.unutmayasın.sadece 1 hafta...
haydi rasgele
gün aşırı...artık sipermenlere kalıyor bundan sonrası..
benim gözler kapanıyor.herkese iyi akşamlar....yarına güzel anne olmalıyım...uykumu şaşırtmıyayım.
hoşçakalın...tatlı uykularda olun...
Rieuse, yakinda sen de gebelik calismalarina baslayacaksin canim, az kaldi.:13:
Zarpdeniz cim çok teşekkür ederim.Ben ne aşılama ne de tüp bebek hiç denemediğim için çok yabancıyım bu konulara. Ama arkadaşların paylaşımlarını okudukça onlar kadar heyecanlanıyorum.
Bugün annemi Türkiye'ye gönderdim. Yine yalnızlığım ve ben başbaşayız. Sadece 20 gün allahtan :)
Sonra eşim gelecek,evi boşaltacağız ver elini İZMİRRRRRRR...
Eşim Bahçeci kliniğinden bir arkadaşıyla görüşmüş sanırım kotrollerimizi ve tüp bebek deneyimimizi orada gerçekleştireceğiz.
Zarpdenizcim sen doğumu nerede yapacaksın? Keşek görebilsek güzel kızını:) Sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah sen ve sırada bekleyen tüm hamileler.
Sağlıkla kalın kocaman öpüyorum hepinizi
5 yıl sonra aranızdayım arkadaşlar biryer gitmeyinnnn
valla bende bilmiyorum 4 gündür ağrıyordu düğün günü dahil akşama kadar ağrıdı allahtan düğünde iyiydim. bazen iki üç gün yokluyo sonra yok oluyo.çok şükür şimdi iyiyim.alabama..canim gecmis olsun basin neden agriyorki..zarp icinde hayirlisi olsun ..anali babali dogsun yavrusu...
kardeşini tebrik ederim canım bir ömür mutlu olsunlar. ben sebze çorbasında herşeyi denedim sayılır. oyunla şarkıyla zar zor azıcık yediriyoruz. çeyrek soğan, çeyrek patates, yarım tatlı kaşığı pirinç, havucun azıcık ucu ve kabak veya bezelye veya ıspanak veya fasülye denedim. yarın da semizotu deneyeceğim. ben pişirirken 1 çay kaşığı zeytinyağı ekliyordum önce sonra farkeder mi acaba? bir arkadaşın ısrarıyla bir tavuk butunun ucunu bölüp haşladım. suyu donunca üstündeki yağı alıp tavuğu çıkarıp az su ekleyip o suya da pişirdim sebzeleri. bizimki için pek farketmedi. tabii zeytinyağı eklemedim. dr kuzu etine 7 aylıkken başlayın demişti ama ben parmak ucu gibi koymaya başlayayım diyorum. onlara kalsa meyve suyu falan daha yeni başlamış olacaktık. iyi oldu 5. ayda başladığım. çocuk doktoru kilolu buldu bugün rejim verdibir de iştahlı olsa ne olacaktı bu iştahsız hali mi dedi 9,800 olmuşuz alerji doktoru gibi 1 yaşında çocuk kilosu dedi ama allhtan boyumuz da uzun oradan yırtıyoruz. sonra pregominal kilo yapıyordur dedi. mama hiç iyi birşey değil ama mecburuz ne yapalım. mama saatlerinin arasını azıcık açacağız. bulgur ve mercimek de verilebilirmiş ama onu daha çok zayıf bebeklere veriyorum dedi doktor. aşımızı da olduk. çok az ağladık. doktor pek beğendi güleryüzümüzü
çok sevindim.hep aklımdaydı ama bir türlü vakit bulup temmuz annelerine bakamıyordum. sağol canım.
evet canım. ama vakit oldukça giriyorum işte
maşallah akide transferin de gerçekleşmiş allah hayırlı sonuçlarını duymayı nasip etsin canım çok sevindim.KIZLAR BEN GELDIMMMMM 3 embriyom olmus biri iyi diger ikisi super iyi bir iyiyle diger superi koydular diger superi dondurdular
Gunaydin Arkadaslar
Tayf, hem leylegin hem bebegin-bebeklerin sana sikica tutunsunlar canim.:13:
Bebek, hosgeldin! Evet, orasi da iyi bilinen merkezlerden birisi, umarim bu sefer basariyi yakalarsiniz. Tum testleri yaptirdiginizdan emin olun oyle tedaviye baslayin derim.Oradaki Beslenme uzmani Dr. Murat Berksoy ile mutlaka gorusun.
Denizverdi, penapozlu teyzelerle sen yine cok gulmussundur simdi, nasil olsa yeni dislerin de var, ohhh keyfin super.Yarin icin bol sanslar diliyorum canim.:13:
Toana, Sagolsun, Alabama yazmis bizim dogum tarihimizile ilgili... Verilen dogum tarihi 10 Agustos, hakkimizda hayirlisi olsun.
Alabama, dugun nasil gecti canim? Mert ile dans ettin mi?
Deniz Bulut Masallah Batu'ya yeni tatlara baslamisin, umarim hepsine bayilir. Mamayi ne zaman keseceksiniz?
Kangurum, Patikler, Cans, kizlar Haziran kapida...Hazirliklara basladiniz mi?
Kartopu, nasilsin, nasil gidiyor hamilelik? Her doneminde yeni agri ve sancilar cikiyor canim, psikolojik olarak hazirlikli olmani dilerim canim.:13: Tek bebeklerimiz saglikla gelsinler de bunlar bir sekilde gelip gececek.
Akide, embriyolarin sana sikica tutunsunlar.:13:
Herada, en taze annemiz, nasilsin, Rena Gunes nasil?
Baharnaz, Ikinci en taze annemiz sen nasilsin? Enes Can ne yapiyor? Bezeniz tamamen kayboldu mu? Sikintilariniz umarim biraz hafiflemistir.
Rieuse, yakinda sen de gebelik calismalarina baslayacaksin canim, az kaldi.:13:
Merye, yine kayboldun canim, ses ver...
Maiumut, siz ne zaman dusunuyorsunuz? Once psikolojik hazirlik sonra da digerleri...:13:
Sevgiler herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?