38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kamgurum ..meraba tatlim kimsecikler yok kiz bugun cok sessiz buralarr..:44:

denizverdi.. bugun gorusmesi vardi kizi icin ama noldiki ses yok neden acaba..hadi tatlimm ya haber ver merak ettim sekercimm..

akidecim sıkıntı yapma ama tamam zor biliyorum.oyalanmaya çalış bişeyler oku.gündüz dışarı çık ama temkinli ol.güzel şeyler düşün kendini mutlu etmeye çalış

tayf ve akidecik bu sefer şu leyleklerinizi yakalar ve bebeklerinize kavuşursunuz inşallah. kimin test günü daha önce? umarım peşpeşe müjdelerinizi alırız

merye baharnaz ve herada taze anneler bebekler nasıl? vakit bulunca girip anlatın biraz. merye kabız durumu nasıl? baharnaz gaz sancıları hafifledi mi?

kardeşini tekrar tebrik ederim. inşallah bir ömür düğün akşamları kadar mutlu olurlar. batu da diş çıkarmadı henüz. salyası çok akıyor. 2 eli de hep ağzında. ellerinin üstü kıpkırmızı. mertin kilosu çok iyi. bizimki şişko biraz. işin kötü yanı mama yüzünden böyle. arkadaşının çocuğu meme ile 9,5 kiloysa korkmasın. biz 4 numara beze geçtik. 2 tane 4 numara bez var. bir 7-18 kilo arası için. bir de maxi var. 9-20 kilo arası için. bir arkadaşa ne fark var aralarında dedim, gözleri pörtledi nasıl yani siz 4 numara mı kullanıyorsunuz benim oğlan 1,5 yaşında o 4 numara kullanıyor diye. hoş 4 numaranın kilo aralığı çok geniş. yeni bölümümde bebeği olan çok kişi var. maşalah batu 6 aylık 1-1,5 yaşındakilerle aynı ölçüde. nazar değicek diye korkuyorum yağ için halam da öyle dedi. piştikten sonra koymak daha sağlıklıymış vitaminler ölmüyormuş. ben bugün de bir şiş eti büyüklüğünde kuzu eti koydum. semizotu yaptım (havuç soğan patates ve pirinç ilavesiyle de en çok semizotu vardı). bir kasenin yarısını yemiş. elma rendeletip az kavanoz karışık meyve ile karıştırttım, biraz yemiş. keşke artık şu mamayı azaltıp sebze-meyveyi arttırsa çok daha sağlıklı. yoğurt da yiyemiyoruz. ona da üzülüyorum. ne yapalım. sağlıkları iyi olsun da gerisi de oturur yavaş yavaş. batu uyudu. ben de uyuyayım artık. ne de olsa ne kadar uyuyacağı belli değil.

kamgurum ..meraba tatlim kimsecikler yok kiz bugun cok sessiz buralarr..:44:

denizverdi.. bugun gorusmesi vardi kizi icin ama noldiki ses yok neden acaba..hadi tatlimm ya haber ver merak ettim sekercimm..

evet canım görüşme vardı.. çok iyi geçti şükür.1 saat benimle 1 saat 10 dk eşimle ayrı ayrı görüşme yapıldı.. çok kazık sorular vardı. ama ben hepsini bildim
tabiii eşimde... görevli ikimizide ağlatmayı başardı

ama geçti gitti..şimdi yeni evraklarımız var tamamlamamıs gereken.. alabamanın deyimiyle bir leveli daha atlattık.

Son düzenleme:
herkese iyi geceler...

süslü ... gördüm seni.sobee.. yandın ablam
sana yarın iş var.hadi yat bakıyiiim

saol denizbulut tebrik için allah mesut etsin şimdi balayındalar keyiflerine bakıyorlardır bunca yorgunluğun üstüne tatil süper valla. darısı bize inşallah. bizimde cuma 5 yılımız doluyor.
bizimki de ıspanaklı sebze çorbasını yedi biliyo musun şaşırdım. aman ikisine de yiyen çocuklara da nazar değmesin. maşallah hepsine. bizimki şimdi katı gıdadan sonra kilo alır durum öyle görünüyor. yanaklar toparladı bile. bu arada yoğurdu annemle yaptık gayet güzel oldu ve mert de yedi yoğurdu. fazla sıcak tutmak iyi değilmiş makinede beş saat de oluyor. üstüne bekletince ekşiyormuş meğer. katılaşınca kapamak lazım makineyi. baby mixin sade yoğurdundan mayalayıp bebeklerine yediren ve çok memnun olan anneler okudum bi de onu dene istersen. ya direk yoğurdu ver yada o yoğurtla mayala. ben bi denicem. ayrıca yoğurda azıcık pekmez koyup iki tane bebe bisküvisi koyunca höpürdetiyo bizim ki dene istersen. yani benim büyük pakete geçmeyi düşünmemin sebebi kakasının artması ve katılaşması bakayım alıp denicem çok büyük gelirse gelecek için saklarım gözüme iyi görünürse 4 den devam ederim artık. 3 numara da rahat yapamaz gibi görünüyo şimdi bana ondan yani. sen öyle diyince bugün tavuk aldım suyuna denicem belki daha da lezzetlenir.

akide sen de çok çabuk yelkenleri suya indiriyorsun inanmazsan olmaz önce sen inancan isteyeceksin ki olsun. öyle sürekli ajitasyon yapma. hem onlar sonuçta embriyo olmuş ve senin içindeler bu makara değil gerçek bir olay içindeki canlıları düşün ve yardım et bi zahmet kuş bile senden çok inanmış silkin kendine gel. ayrıca o kadar da iş güç yapcam diye yırtınma sonra olmazsa da kendini suçlama aaaa vallahi gelcem oraya çok kızdım sana.

hayırlı uğurlu olsun inşallah denizverdi...umarım levelları 3er 5er geçersin canımcım...çok mutlu oldum senin için valla...sen varya leyleğin en havalısını yakaladın sanırım..

hay ağzına sağlık alabama yaaa...msn de akideciğe diyorum hep oldu bu iş kafana takma diye ama inanmıyor cadı...belirtileri çok iyi..bence tutunuyor bebişleri,hemde bayaa sağlam yaniii....

maşallah batu ya maşallahhhafiyetle yesin herşeyi...

kangurum sana da selamlar kucak dolusu..umarım keyifler yerindedir.....eh artık yarın görüşürüz tekrar..öpüyorum sizleri kocccaman..iyi geceler...

maiumut sanada selamlar çok...

Son düzenleme:
Kulaklarim cinladidaa amaninnnnnnn benim kuslarim burdaymis yok yaa ben kendimi fazla kaptirmamaya calisiyorum kizlarrrrrr sizi seviyorummmm sag omzumda bir melek beni koruyorrrr hele o tayf yokmuuu benim terapistimmmmmm sizler supersiniz kizlarrrr

Gunaydin Arkadaslar

Denizverdi, gozunuzaydin, harika bir ilerleme... Bundan sonraki asama nedir, ne dediler?

Alabama, Deniz Bulut, abi bebeklerimize kati gidalar bol bol yarasin.

Tayf, umarim tup bebege gerek kalmadan yavrucuklar asilama ile gelirler. Iyi calisin aman....

Akideciknane, Alabamanin yazdiklarina kesinlikle katiliyorum. Zaten simdiye kadar tuttularsa yavrular seninle...Transferden 72 saat sonrasi cok onemliydi...Olumlu dusun ve bence 10.gunde kanda Bhcg'ye baktirirsan sonucunu hemen ogrenirsin.

Kangurum,
kizimiz zaman zaman sakin, zaman zaman hareketli... Esim her sekilde paranoyak oldugumu dusunuyor, endiselerin arkasi kesilmiyor. Yarin detayli ultrasonumuz var, umarim guzel sonuclarla geliriz ve iyice gorebiliriz.

Kacak arkadaslar bir ses verin...Altinyunus da hic yazmamis, taze annelerden de ses yok...:26:
Umarim herkes iyidir.

dün eşim anlattı...benden de bir diş gösterimlik olsun
yaşlı karıkoca ölümden çok korkuyorlarmışdüşünmüşler düşünmüşler... kendilerince bir çözüm bulmuşlar.. başlarına birer bebek şapkası geçirmişler.. böylece azraili kandıracaklarını sanmışlar.camdan bakınıyorlarmış.o sırada azrail camı tıklatmış.bizim yaşlılara el ederek [/COLOR]haydi... attaaaademiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…