valla bende bilmiyorum 4 gündür ağrıyordu düğün günü dahil akşama kadar ağrıdı allahtan düğünde iyiydim. bazen iki üç gün yokluyo sonra yok oluyo.çok şükür şimdi iyiyim.
maşallah batuya kilosuna boyuna posuna. bizimki çok toplu bi çocuk değil daha 8 kilo. boyu iyi ama. yemeklerini de yiyecek inşallah çok da zorlamıyorum bu ay daha yeni başladık ne yerse kardır diyorum. her an birşeyler veriyorum tattırıyorum çorba işine ara verdim biraz. sonra tekrar denicem. soğan denemedim ben de koyarım azcık belki lezzetlendirir. yağ için neden öyle dedi bilmiyorum. pişirdikten sonra dedi ama çok iyi hatırlıyorum. bu arada bizimki kakasını yapmak için benim altını açmamı bekliyo yapınca da çok yapıyo. diyorum ki bu çocuk bu kakayı bezine sığdıramaz ben altını almak için ayaklarını kaldırınca kuvvet alıyo heralde katı gıda olunca katılaştı tabi zorlanıyo. inşallah alışır. bu bizi biraz zorlayacak galiba. ve ben 4 numara beze geçeyim artık dimi. 9 kilo olmadık ama. Batu çoktan geçmiştir heralde. diş çıkardımı Batu? benim arkadaşımın oğlu iki tane patlatmış 36 haftalık doğdu Mertten 20 gün sonra doğdu o da 9 9.5 kilo civarı maşallah. bakalım bizimkilerin dişleri ne zaman çıkacak. Mert çok hararetli kaşıyo dişlerini uygun birşey bulursa. yada elini kemiriyo.anne olmak ne zormuş kızlar ya eli kolu bağlı olmak ve bu aşamalarda hiçbirşey yapamamak.
maşallah akide transferin de gerçekleşmiş allah hayırlı sonuçlarını duymayı nasip etsin canım çok sevindim.
canım etmez miyiz ettik ama çok edemedik. ben düğünden pek birşey anlamadım desem nasıl olur. otelde bizimkilere oda vermişler hem hazırlık için hem bir gece misafir ettiler. orda takıldık biraz Mert le azcık uyudu uyandı huzursuzluk yaptı önce aşağıda nikahı zor bekledi. sonra indik alıştı ama ben biraz zorlandım. düğünü anlayamadım. Mert elden ele herkesle dans etti dolandı durdu. Mert aşağı Mert yukarı bende radar gibi ay nerde kimin kucağında o alkollu bu ayık derken nikahtan da düğünden de anlamadım sabırsızlıkla videoyu bekliyorum seyretmek için. senin nezlinde herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim kızlar. salon masalar düzen müzik ışık yemekler harikaydı. eğlence de iyiydi. ben nikah salonuna girip nikah kıyılana kadar hüngür foşurt ağladım tabi. aslında havuz kenarında olacaktı ama kısmet hava müsade etmedi son gün balo salonuna alındı. şimdi uçaktan indiler antalyaya gittiler. onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine. oh be bende bu koşturmacadan kurtuldum. dün aynen eşimle oğlanı anneme bırakarak masaja gittik çok iyi geldi. üstümdeki yorgunluğu atmak için hamilelik ve doğum artı Mert artı düğün hergün masaja gitmem lazım
tayf canım sende işlem tamam hadi hayırlısıyla senden de güzel haberler bekliyoruz. elbette dua ediyorummm allah kollarınızı kucaklarınızı boş bırakmasın inşallah tüpe gerek kalmaz.
gunaydinn kizlaar..kimse ugramamis buralara nedenki..umarim hepiniz iyisiniz..mutlu haftalar olsun insallahhh..
denizverdiciyim.. bugun kizin icin gorusmen vardi deyilmi tatlimm..insallah hersey yolunda gider mis kokuluna kavusursun..rabbim rast getirsin insallahh...
kamgurum ..meraba tatlim kimsecikler yok kiz bugun cok sessiz buralarr..:44:
denizverdi.. bugun gorusmesi vardi kizi icin ama noldiki ses yok neden acaba..hadi tatlimm ya haber ver merak ettim sekercimm..
evet canım görüşme vardı.. çok iyi geçti şükür.1 saat benimle 1 saat 10 dk eşimle ayrı ayrı görüşme yapıldı.. çok kazık sorular vardı. ama ben hepsini bildim
tabiii eşimde... görevli ikimizide ağlatmayı başardı
ama geçti gitti..şimdi yeni evraklarımız var tamamlamamıs gereken.. alabamanın deyimiyle bir leveli daha atlattık.
saol denizbulut tebrik için allah mesut etsin şimdi balayındalar keyiflerine bakıyorlardır bunca yorgunluğun üstüne tatil süper valla. darısı bize inşallah. bizimde cuma 5 yılımız doluyor.
bizimki de ıspanaklı sebze çorbasını yedi biliyo musun şaşırdım. aman ikisine de yiyen çocuklara da nazar değmesin.maşallah hepsine. bizimki şimdi katı gıdadan sonra kilo alır durum öyle görünüyor. yanaklar toparladı bile. bu arada yoğurdu annemle yaptık gayet güzel oldu ve mert de yedi yoğurdu. fazla sıcak tutmak iyi değilmiş makinede beş saat de oluyor. üstüne bekletince ekşiyormuş meğer. katılaşınca kapamak lazım makineyi. baby mixin sade yoğurdundan mayalayıp bebeklerine yediren ve çok memnun olan anneler okudum bi de onu dene istersen. ya direk yoğurdu ver yada o yoğurtla mayala. ben bi denicem. ayrıca yoğurda azıcık pekmez koyup iki tane bebe bisküvisi koyunca höpürdetiyo bizim ki dene istersen. yani benim büyük pakete geçmeyi düşünmemin sebebi kakasının artması ve katılaşması bakayım alıp denicem çok büyük gelirse gelecek için saklarım gözüme iyi görünürse 4 den devam ederim artık. 3 numara da rahat yapamaz gibi görünüyo şimdi bana ondan yani. sen öyle diyince bugün tavuk aldım suyuna denicem belki daha da lezzetlenir.
akide sen de çok çabuk yelkenleri suya indiriyorsun inanmazsan olmaz önce sen inancan isteyeceksin ki olsun. öyle sürekli ajitasyon yapma. hem onlar sonuçta embriyo olmuş ve senin içindeler bu makara değil gerçek bir olay içindeki canlıları düşün ve yardım et bi zahmet kuş bile senden çok inanmış silkin kendine gel. ayrıca o kadar da iş güç yapcam diye yırtınma sonra olmazsa da kendini suçlama aaaa vallahi gelcem oraya çok kızdım sana.
tayf ve akidecik bu sefer şu leyleklerinizi yakalar ve bebeklerinize kavuşursunuz inşallah. kimin test günü daha önce? umarım peşpeşe müjdelerinizi alırız
merye baharnaz ve herada taze anneler bebekler nasıl? vakit bulunca girip anlatın biraz. merye kabız durumu nasıl? baharnaz gaz sancıları hafifledi mi?
kardeşini tekrar tebrik ederim. inşallah bir ömür düğün akşamları kadar mutlu olurlar. batu da diş çıkarmadı henüz. salyası çok akıyor. 2 eli de hep ağzında. ellerinin üstü kıpkırmızı. mertin kilosu çok iyi. bizimki şişko biraz. işin kötü yanı mama yüzünden böyle. arkadaşının çocuğu meme ile 9,5 kiloysa korkmasın. biz 4 numara beze geçtik. 2 tane 4 numara bez var. bir 7-18 kilo arası için. bir de maxi var. 9-20 kilo arası için. bir arkadaşa ne fark var aralarında dedim, gözleri pörtledi nasıl yani siz 4 numara mı kullanıyorsunuz benim oğlan 1,5 yaşında o 4 numara kullanıyor diye. hoş 4 numaranın kilo aralığı çok geniş. yeni bölümümde bebeği olan çok kişi var. maşalah batu 6 aylık 1-1,5 yaşındakilerle aynı ölçüde. nazar değicek diye korkuyorumyağ için halam da öyle dedi. piştikten sonra koymak daha sağlıklıymış vitaminler ölmüyormuş. ben bugün de bir şiş eti büyüklüğünde kuzu eti koydum. semizotu yaptım (havuç soğan patates ve pirinç ilavesiyle de en çok semizotu vardı). bir kasenin yarısını yemiş. elma rendeletip az kavanoz karışık meyve ile karıştırttım, biraz yemiş. keşke artık şu mamayı azaltıp sebze-meyveyi arttırsa çok daha sağlıklı. yoğurt da yiyemiyoruz. ona da üzülüyorum. ne yapalım. sağlıkları iyi olsun da gerisi de oturur yavaş yavaş. batu uyudu. ben de uyuyayım artık. ne de olsa ne kadar uyuyacağı belli değil.
merhabalar arkadaşlar yeni bir haftaya girdik yine.. bu hafta inşallah tümdileklerimizin gerçekleşmeye başladığı başlangıcımız olur...
size bir fıkra anlatarak yüzünüze tebessüm getirmek isterim;
Çocuğun biri babasına sormuş :
-baba biz nasıl olduk?
baba cevap vermiş, maymunlar türeye türeye biz olduk demiş...
...tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
annesine "biz nasıl olduk "demiş?
annesi, "ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz" demiş.
çocuk demişki "ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi"
anne cevap verir: "o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez ":)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?