38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ne sordular ne cevap verdiniz ayrı ayrı mı konuştunuz konuştuklarınız birbirini tuttu mu ? niye ağlattılar uzun yaz biraz. gerçi ayrı ayrı diye yazmışsın da kısa geçmişsin yanii.

Son düzenleme:
hay ağzına sağlık alabama yaaa...msn de akideciğe diyorum hep oldu bu iş kafana takma diye ama inanmıyor cadı...belirtileri çok iyi..bence tutunuyor bebişleri,hemde bayaa sağlam yaniii....

aman maşallah maşallah. insanoğlunun huyudur bu kötümserliğin iyiyi getireceğini düşünür içinden öyle olmadığı halde dışa olmayacak der. kendi yapmadığı iyimserliği karşısındakinden tekrar tekrar duymak ister ama gel görki karşındakinin tutacak demesi değil kendisinin bu iş oldu kendimi süper hissediyorum galiba bunlar tutunma belirtisi allahım inşallah hamileyim dese o zaman sonucu etkiler pozitif yönde. anlatmaya çalışıyorum ama dinleyen kimmmmmm

alabama....
yeni evlilere tekrara tebrikler.....umarım başın daha iyidir..havalardan olduğunu sanıyorum.biraz da stresten.. hani düğündü nasıl olacaktı derken...benim de dün soldan sodan ağrıyı keskin hissettim şakaklarımda... hava bir iyi bir serin.pek oynak...

batuya da merte de yarasın yedikleri içtikleri

akide....
beirtilere çok takılma...kendini fazla dinleme canım.... neyi seviyorsan nelerden mutlu oluyorsan onları yap.....12 gün ve sonrası mutlo ol inşallah... ama öncesinde embriyolarını üzme... sonrasına sonra bakarız..anı yaşa... şu an içinde ikinizinde bir parçası sana tutunmaya çalışıyor.
çok ta iş yapma... bırak azıcık evi mok götürsün...senden ve bebeğinden önemli mi

Son düzenleme:
denizverdi ayrıntılı havadis bekliyorum senden noldu ne bitti meraktan çatlatma emiiiiiiiiiiiiiiiiii

ne sordular ne cevap verdiniz ayrı ayrı mı konuştunuz konuştuklarınız birbirini tuttu mu ? niye ağlattılar uzun yaz biraz. gerçi ayrı ayrı diye yazmışsın da kısa geçmişsin yanii.

yazarım gülüm...söz...ama kafam öyle terelelli ki... evi büyütme ile yeni bir yere çıkma düşünceleri arasındayız..evi dağıtıyorum döküyorum...yeni bir başlangıç...gözlerim dolu şu an...as önce annem aradı.benim yanımda olduğunu hissettiğim bir konuşma yaptık...off daha yazamıycam..şu sümüklüböceği kovayım... yazarım... herkese çok selam...

tayf...... leyleğin ayaklarını görür gibi oluyorum...sevgiler...

Son düzenleme:

yOK alabamacigim icimden hic bir sey hissetmiyorrum ben zaten icide disida bir insanim tutarsa tutar tutmazsa dunyanin sonu degil ben zaten tedavinin basindan beri size soyluyorum ne hisedecegimi gercekden bilmiyorum.ama merak etme ara sira seviyorum o bebisleri beni hayalkirikligi korkutuyor burda arkadaslarimi okuyunca gercekden uzuluyorum.bakicaz sizi kocaman opuyorum.ha bu arada bir arkadasim burada o kadar umitliydi ki ama yasadigi husran depresyonla sonuclandi.

Ayrica burada herkes olacak olacakda demiyor olmuyacak diyende cok o yuzden umitle umitsilik birarada sadece beklemek ve huzurla keyifle.Eskiden her ay adet olmadan once beklerdim belirtiler arardim simdi aramak istemiyorum dua ediyorum bekliyorum.

Birsey hissetmiyorum dedim bak hasta oldum sabah kalkdim esimi yolladim sonra kahvalti ettim bir fena oldum bacaklarim tutmadi agzimin ici apaci yattim kalkamadim 3 saat sonra zor kalkdtim ates kasik agrisi halsizlik tadzsizlik yatiyorum esim dr u aradi bilemiyorum kizlar hic halim yok

Birsey hissetmiyorum dedim bak hasta oldum sabah kalkdim esimi yolladim sonra kahvalti ettim bir fena oldum bacaklarim tutmadi agzimin ici apaci yattim kalkamadim 3 saat sonra zor kalkdtim ates kasik agrisi halsizlik tadzsizlik yatiyorum esim dr u aradi bilemiyorum kizlar hic halim yok

tamam canım bekliyorum ne zaman istersen yaz. hakkınızda hayırlısı. ağla deşarj ol madem. ay biz türkler çok duygusalız ya. herşeye hemen ağlıyoruz. bende senin gibiyim şimdi seni görmeden gözlerim sulanıyo pes yani. bu arada başım o günden beri ağrımıyo masaj çok iyi geldi.. öpüldün

senin sümüklüböcüünü yerim ben... bu sümüklü böcekler ve leyleklerden çektiğimiz yeter di mi ama ...aaaaaa...ayyyyhhhhh...ayol bas üstüne gitsin yahuuuuusen basamayacaksan gönder gelsin ,ben hallederim şeker...

tatlı kız....sana henüz yazılmamış koccca bir mektup var,ne kadar inanılmaz,ne kadar olağanüstü olmanla ilgili...kızın vericek bu mektubu bekle,az kaldı...sevgiler,selamlar daha da önemlisi saygılar bitanem..

ayyyhh,alabamacım,ne kadar da güçlüyüm diye böbürlenirken bide bakıyorum ağlamaklı olmuşum...denizverdinin bütün duyguları nasılda bulaştı birden bana,anlayamıyorum...yaşlandıkça babama benzemeye başladım yahuuu,rahmetli çizgi filmlere bile ağlamaklı olurdu nerdeyse...

Ayrica burada herkes olacak olacakda demiyor olmuyacak diyende cok o yuzden umitle umitsilik birarada sadece beklemek ve huzurla keyifle.Eskiden her ay adet olmadan once beklerdim belirtiler arardim simdi aramak istemiyorum dua ediyorum bekliyorum.

canım hepimizin hakkında hayırlısı. kimse bilemez tuttuğunu ya da tutmadığını biz tevekkül ediyoruz üstümüze düşeni yapıyoruz olup olmayacağına allah karar vermiş yazmış yazımızı. ama yazdığını değiştirir isterse. ben önceleri aynı senin gibi 3.5 sene her ay bekledim ama hep şöyle düşündüm evet ümitsizliğe kapıldığım da oldu olmayacak heralde dediğim de oldu niye olmasın canım dediğimde oldu ama hep dediğim birşey vardı eğer bizden bu dünyaya bi varlık gelecekse bunun tarihi bellidir şebo dedim o tarih gelince gelir ondan önce gelmez ya da sen gelmesini engelleyemezsin bu bi insan yavrusu ya öne çekme erteleme şansı olabilir mi olamaz. yeter ki yazılı olsun derdim. hatta yazılı diilse bile ben istiyorum allahım ama hayırlısıysa olsun hayırlı değilse sakın allahım sen beni dinleme derdim. olacak demek o kişinin karakterini belli eder olmayacak demek de yine aynı. ha bu arada kim olmayacak diye üzülüyorsa yalandır son dakikaya kadar çaktırmadığı ümidi içinde taşır. burda kimsenin kimseden farkı yok. anne olunca insan geçmişini unutmuyor her duyguyu her şeyi alimallah iyi hatırlıyorum ben. regl olurdum yine üstüne mi gördüm diye düşünürdüm hayatta hiç hamile kalmamışım bak bak bana bak neler düşünüyorum. ümit bitmezzzzz. o yüzden kendi kendimizi kandırmayalım. ha bunları sadece sana söylemiyorum. şu hayata bi kere geliyoruz kendimizi kasmayalım boşuna, genel konuşuyorum inan ki. relaks olmak lazım hele ki burda burası gerçek hayattan daha rahat konuştuğumuz paylaştığımız bi yer. ne hissediyorsam yazıyorum ben kimseye bıcı bıcı bıcı güzel görüneyim aman yıkıyım yağlıyım derdinde değilim doğrum neyse gerçeğim neyse onu yazıyorum. secret ne biliyormusunuz secret kitabında yazılanları farkında olmadan yaşamak o zaman işliyo dur ben kağıda yazıyım istediklerim olsun yok öyle birşey.senin kendin için istediğin birşeyi kimse senin için, senden daha fazla istemez. bunları yolculuğun başında henüz tedavilerini olan olacak arkadaşlar için yazdım. kötü düşünmeyin iyi düşünün iyi olsun.

Son düzenleme:

insan o aşamalarda güçlü olamıyor ki güçlü olmaya çalışıyoruz işte bırak kendini anacım. yoğun yaşa her duygunu hiç kimsenin lafını dinleme aman şöyle yapma falan diyenleri ise hiç dinleme ne hissediyorsan onu yaşa. allah rahmet eylesin benim de babam erken gitti hiçbirşeyimi göremedi. ne evlilik ne bişi. inşallah yukardan görüyorlardır. ama sana biri yukarı rafa uzanıp bardak alma diyosa alma kardeşim bu tutunan bir bebeğin düşmesine neden olur anlıyo musun? hem aç hem tok hem delikanlı olunmaz. allah denizverdinin de seninde akidenin deeeeeee muradınızı versin tüm isteyenlerin inşallah.

ne çalıyor .şimdi biliyormusun
ömrümce hep
adım adım
heryerde seni aradım
ben kalbimden başka yerde
inan seni bulamadım

kenarlarda
köşelerde

ne çalıyor .şimdi biliyormusun
ömrümce hep
adım adım
heryerde seni aradım
ben kalbimden başka yerde
inan seni bulamadım

kenarlarda
köşelerde

yaaa bak şimdiii....ulan hatun üzme bizi yaaaa...aşılamadan beri leylek aramaktan helak oldum zati...alla allaaaaa....:78:

sümüklüböceğim ya...sana da bulaştırdım işte...ben de hep bir düğün şarkısı var...millet kalkar göbek atar o çalarken... niyeyse benim ağlayasım gelir..neydi acaba o şarkı:26:
şimdi takarım da ben...

neyse canım... sevgiler....gideyim yemeğime bakıyiiim.
burayı seviyorum.alabamaya aynen katılıyorum.ben de öyle..neyse o.. içimden ne geliyorsa işte..hormonsuz

denizverdiiiiiiii:84: ...allah seni davul etsin emiiiiiii....verdin coşkuyu,verdin coşkuyu sonra da ne!! ''ayy benim yemeğim var ocakta,gidiyorum''diyosun yaaaa...inanamıyorum sana,işte inanılmazsın,olağanüstüsün derken tamda bunu kastetmiştim..

Son düzenleme:

öyle miiii...ben de kendimi bişey sanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…