hay ağzına sağlık alabama yaaa...msn de akideciğe diyorum hep oldu bu iş kafana takma diye ama inanmıyor cadı...belirtileri çok iyi..bence tutunuyor bebişleri,hemde bayaa sağlam yaniii....
denizverdi ayrıntılı havadis bekliyorum senden noldu ne bitti meraktan çatlatma emiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne sordular ne cevap verdiniz ayrı ayrı mı konuştunuz konuştuklarınız birbirini tuttu mu ? niye ağlattılar uzun yaz biraz. gerçi ayrı ayrı diye yazmışsın da kısa geçmişsin yanii.
aman maşallah maşallah. insanoğlunun huyudur bu kötümserliğin iyiyi getireceğini düşünür içinden öyle olmadığı halde dışa olmayacak der. kendi yapmadığı iyimserliği karşısındakinden tekrar tekrar duymak ister ama gel görki karşındakinin tutacak demesi değil kendisinin bu iş oldu kendimi süper hissediyorum galiba bunlar tutunma belirtisi allahım inşallah hamileyim dese o zaman sonucu etkiler pozitif yönde. anlatmaya çalışıyorum ama dinleyen kimmmmmm
yazarım gülüm...söz...ama kafam öyle terelelli ki... evi büyütme ile yeni bir yere çıkma düşünceleri arasındayız..evi dağıtıyorum döküyorum...yeni bir başlangıç...gözlerim dolu şu an...as önce annem aradı.benim yanımda olduğunu hissettiğim bir konuşma yaptık...off daha yazamıycam..şu sümüklüböceği kovayım... yazarım... herkese çok selam...
tayf...... leyleğin ayaklarını görür gibi oluyorum...sevgiler...
yazarım gülüm...söz...ama kafam öyle terelelli ki... evi büyütme ile yeni bir yere çıkma düşünceleri arasındayız..evi dağıtıyorum döküyorum...yeni bir başlangıç...gözlerim dolu şu an...as önce annem aradı.benim yanımda olduğunu hissettiğim bir konuşma yaptık...off daha yazamıycam..şu sümüklüböceği kovayım... yazarım... herkese çok selam...
tayf...... leyleğin ayaklarını görür gibi oluyorum...sevgiler...
yOK alabamacigim icimden hic bir sey hissetmiyorrum ben zaten icide disida bir insanim tutarsa tutar tutmazsa dunyanin sonu degil ben zaten tedavinin basindan beri size soyluyorum ne hisedecegimi gercekden bilmiyorum.ama merak etme ara sira seviyorum o bebisleri beni hayalkirikligi korkutuyor burda arkadaslarimi okuyunca gercekden uzuluyorum.bakicaz sizi kocaman opuyorum.ha bu arada bir arkadasim burada o kadar umitliydi ki ama yasadigi husran depresyonla sonuclandi.
Ayrica burada herkes olacak olacakda demiyor olmuyacak diyende cok o yuzden umitle umitsilik birarada sadece beklemek ve huzurla keyifle.Eskiden her ay adet olmadan once beklerdim belirtiler arardim simdi aramak istemiyorum dua ediyorum bekliyorum.
ayyyhh,alabamacım,ne kadar da güçlüyüm diye böbürlenirken bide bakıyorum ağlamaklı olmuşum...denizverdinin bütün duyguları nasılda bulaştı birden bana,anlayamıyorum...yaşlandıkça babama benzemeye başladım yahuuu,rahmetli çizgi filmlere bile ağlamaklı olurdu nerdeyse...
ne çalıyor .şimdi biliyormusun
ömrümce hep
adım adım
heryerde seni aradım
ben kalbimden başka yerde
inan seni bulamadım
kenarlarda
köşelerde
senin sümüklüböcüünü yerim ben... bu sümüklü böcekler ve leyleklerden çektiğimiz yeter di mi ama ...aaaaaa...ayyyyhhhhh...ayol bas üstüne gitsin yahuuuuusen basamayacaksan gönder gelsin ,ben hallederim şeker ...
tatlı kız....sana henüz yazılmamış koccca bir mektup var,ne kadar inanılmaz,ne kadar olağanüstü olmanla ilgili...kızın vericek bu mektubu bekle,az kaldı...sevgiler,selamlar daha da önemlisi saygılar bitanem..[/Q
burada hem ağlıyorum hem öpüyorum haa
.gülmek ağlamak hepsi birbirine karıştı..heyecan ,sevinç,bilinmezlik,anne baba olmaya yaklaşma...herşey var... çok karıştım...
güldürdün ya beni allah ta seni güldürsün inşallah... bak... benim başkalarına ettiğim dua kabul oluyor ha..ispatı...topikte ya hamile dolu.ya da anne....... hadi şimdiden sonra inşallah sizlerde...
ayyyhh,alabamacım,ne kadar da güçlüyüm diye böbürlenirken bide bakıyorum ağlamaklı olmuşum...denizverdinin bütün duyguları nasılda bulaştı birden bana,anlayamıyorum...yaşlandıkça babama benzemeye başladım yahuuu,rahmetli çizgi filmlere bile ağlamaklı olurdu nerdeyse...
denizverdiiiiiiii:84: ...allah seni davul etsin emiiiiiii....verdin coşkuyu,verdin coşkuyu sonra da ne!! ''ayy benim yemeğim var ocakta,gidiyorum''diyosun yaaaa...inanamıyorum sana,işte inanılmazsın,olağanüstüsün derken tamda bunu kastetmiştim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?