merhaba arkadaşlar
ne oldu bu gün size bulaştırdınız he bu duygusllığı.
alabama ya ne güzel yazmışsın.
şimdi ben bişeyler yapmak istiyorum olmuyor,bazen kendime kızıyorum yeterince çaba sarfetmiyorum diye,bazende eğer kısmıtimde varsa her şey kendi kendine gelişir diyorum.açıkçası acaba ben kendimimi kandırıyorum diyorum.anlıyacağınız bende karışığım
denizverdi inşallah hamileliğinin sonuna yaklaşıyorsun. eğer zamanınız varsa kendini şimdiden ksma derim ev işi için karşılaştırın gitmekmi kalmakmı daha uygun
maiumut,canım kısmette varsa tabii ki önüne geçilmez..sen kaç yaşındasın ve tedavi gördün mü merak ettim...yani uygunsuz olmadı umarım sorularım şeker:26:..
iyi akşamlar sümüklüböcek ezici.....
canım neden uygunsuz olsun 40 yaşına girdim.iki kez denedim.daha hiç başlamadan öyle hevesli çyle heyecanlıydım, şimdi kendime inanamıyorum bir ağırlık bir ağırlık neden böyle oldu anlamıyorum.şimdi toparlanmaya çalışıyorum inşalla kısa zamanda başlayacam
akidecik hastalanmış...bugünde gelmedi topice meraklandım yaaa,umarım iyidir önemli bişey yoktur:97:...
bende farkettim.ışığı sönük..belki istirahat ediyordur... umarım öyledir..
merhaba hüzünlüböcük...
inşallahh..ne zaman kısmet olursa artık maiumutcum...baksana bana ben acele ettikçe aylardır tedaviye bir türlü başlayanadık..ne saçma...neyse şeker yaaa,olucak olucak ta ne zaman işte..
senin gözün seyiriyor.var bir gelen... yolda mı desem... kaç vakte kadar desem
Denızımmmmmmm tayfımm canım arkadaslarımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?